Skromný domeček rodiny Kyoshi
Skromný domeček rodiny Kyoshi
Obyvatelé domečku: Kimiko Kyoshi
Mamka Riku Kyoshi
Tatka Jin Kyoshi
Sestra Sachiko Kyoshi
Psík Rin
Domeček stojí na kraji vesnice, má zahrádku s jezírkem a je akorát pro 4 obyvatele. V této domácnosti nikdy není klid a to díky Kimiko a Sachiko které svým rodičům připravují žertíky. Kimiko a Sachiko mají společný pokoj ve kterém je jedna obrovská postel, obě se na ní v pohodě vejdou ale Sachiko se hodně roztahuje a tak Kimi zbývá malí kousíček. Psík který tento domeček chrání je chlupatá malinká koulička která štěká jenom občas. Mamka Riku Kyoshi
Tatka Jin Kyoshi
Sestra Sachiko Kyoshi
Psík Rin
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Skromný domeček rodiny Kyoshi
Objevila jsem se doma a snažila se neslyšně proplížit přes chodbu. Jedno prkno zavrzalo a objevila se mamka s vařečkou. Automaticky jsem si sáhla na pozadí abych ho mohla bránit před bolestí.
"To je dost, že jsi tu. Cos zase dělala? Pojď je jídlo." Usmála se a zaplula do kuchyně.
Překvapeně jsem zamrkala. No tomu se říká mít super rodiče, zazubila jsem se a vyběhla po schodech do patra. V pokoji se válela Sachiko a četla si Yaoi mangu.
"Nový díl?" Houkla jsme na ní a začala si ze skříně vytahovat čisté a hlavně suché oblečení. Sachiko převalila lízátko v ústech a přikývla.
"Já si to pak přečtu," upozornila jsme jí a zalezla do koupelny. Když jsem vylezla Sachiko byla pryč, došla jsem do kuchyně a naskytl se mi pohled na Sachiko která si místo jídla četla mangu. Mámu které pulzovala žilka na čele. Tátu který jí nadšeně ukazoval cosi v novinách a psa který štěkal jak blázen. "Nemám hlad," oznámila jsme jim a vypařila se.
"To je dost, že jsi tu. Cos zase dělala? Pojď je jídlo." Usmála se a zaplula do kuchyně.
Překvapeně jsem zamrkala. No tomu se říká mít super rodiče, zazubila jsem se a vyběhla po schodech do patra. V pokoji se válela Sachiko a četla si Yaoi mangu.
"Nový díl?" Houkla jsme na ní a začala si ze skříně vytahovat čisté a hlavně suché oblečení. Sachiko převalila lízátko v ústech a přikývla.
"Já si to pak přečtu," upozornila jsme jí a zalezla do koupelny. Když jsem vylezla Sachiko byla pryč, došla jsem do kuchyně a naskytl se mi pohled na Sachiko která si místo jídla četla mangu. Mámu které pulzovala žilka na čele. Tátu který jí nadšeně ukazoval cosi v novinách a psa který štěkal jak blázen. "Nemám hlad," oznámila jsme jim a vypařila se.
-přesun-
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Similar topics
» Ryuuv maly domecek
» Domeček Kana - Karasu
» Kyoshi Fukashi [GENIN]
» Kyoshi - Polární Lišky
» Kimiko Kyoshi [GENIN]