Hora Ritan
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hora Ritan
Tarui
Z břicha se mi ozval zvláštní zvuk.
Rychle jsem se rozhlédla, hračky si nevšímala a začala jsem hledat nějaký keř.
Pak jsem se za jeden postavil a úlevně zastříhala ušima.
To že on byl při vykonávání potřeby na mých psích zádech mi vůbec nevadilo.
Z břicha se mi ozval zvláštní zvuk.
Rychle jsem se rozhlédla, hračky si nevšímala a začala jsem hledat nějaký keř.
Pak jsem se za jeden postavil a úlevně zastříhala ušima.
To že on byl při vykonávání potřeby na mých psích zádech mi vůbec nevadilo.
Anonymní- Anonymní
"To si si už mohla odpustiť, ale čo už budeš dobrá fenka a poslúchneš ma?" poškrabal som ju za uchom
Anonymní- Anonymní
Tarui
"Ji-ji-ji-jistě..." nedokázala jsem ze sebe vypravit ani jedno slovo, jak to bylo příjemné. Pak jsem pocítila touhu poškrábat se tam, kde mě drbal a začala do něj tak strkat. No trochu nepříjemné mu to být mohlo.
"Ji-ji-ji-jistě..." nedokázala jsem ze sebe vypravit ani jedno slovo, jak to bylo příjemné. Pak jsem pocítila touhu poškrábat se tam, kde mě drbal a začala do něj tak strkat. No trochu nepříjemné mu to být mohlo.
Anonymní- Anonymní
'Vážne by som rád ale nemôžem ale tvoja panička sa o teba dobre postará....' zasmial som sa
Anonymní- Anonymní
Tarui
"Neboj, taky by tě měla ráda." překulila jsem se a to tak důkladně, že se musel pustit jen proto, že jinak bych ho rozmačkala. Pak jsem ho za triko na zádech chytila do zubů a rozeběhla se s ním dolů z hory a pak do obytné části.
(Přesun)
"Neboj, taky by tě měla ráda." překulila jsem se a to tak důkladně, že se musel pustit jen proto, že jinak bych ho rozmačkala. Pak jsem ho za triko na zádech chytila do zubů a rozeběhla se s ním dolů z hory a pak do obytné části.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k hoře Paráda toto je přesně ono.Parádní místo jak na odpočinek tak na trénink .To bude paráda.
Poskládal jsem pečetě Doton: Doryūheki
Tak začnu s tím že se budu snažit zničit tu zed.A pak možna budu dost silný abych dokazal zničit tych kteří zabili moje rodiče.
http://gifsoup.com/Mjc3ODk1MQ
Poskládal jsem pečetě Doton: Doryūheki
Tak začnu s tím že se budu snažit zničit tu zed.A pak možna budu dost silný abych dokazal zničit tych kteří zabili moje rodiče.
http://gifsoup.com/Mjc3ODk1MQ
Naposledy upravil Shi Yao dne Fri 7 Oct - 12:58, celkově upraveno 10 krát
Anonymní- Anonymní
A to byl odpočinek ,včera když jsem zničil tu zed tehdy mi něco došlo.No ale
než to vyskouším v praktice to bude trochu času trvat.Postavil jsem se a vydal do Kumo .Něco jsem od vesničanu zaslech že vznikla nějaká aliance.No ale drby jsou drby tak to pujdu ověřit.pomyslel jsem si.
(presun)
než to vyskouším v praktice to bude trochu času trvat.Postavil jsem se a vydal do Kumo .Něco jsem od vesničanu zaslech že vznikla nějaká aliance.No ale drby jsou drby tak to pujdu ověřit.pomyslel jsem si.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem sem a koukal jsem kolem."Fíha to je výhled."
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
(ok vpohodě )
Shinobi
(Klon1)
Zdialky od neho bol počuť smiech tichší ale temný.
Hah dalšia postavička pre man no super to som si ani nemohol nič lepšie želať muahahahaha.
Zdialky od neho bol počuť smiech tichší ale temný.
Hah dalšia postavička pre man no super to som si ani nemohol nič lepšie želať muahahahaha.
Anonymní- Anonymní
Zaslechl jsem nějaký divný smích tak jsem se díval kolem sebe."Kdo je tam?"
Shinobi
(klon 1)
"Takže hlupi genín si došiel otestovať svoje schopnosti jak pošetilé som zevavý kolko toho s našej armády vydžíš hahahahaha"
Ukázal som mu svoju tvár.
"Takže hlupi genín si došiel otestovať svoje schopnosti jak pošetilé som zevavý kolko toho s našej armády vydžíš hahahahaha"
Ukázal som mu svoju tvár.
Anonymní- Anonymní
"Kdo jsi a co po mě chceš?"Podíval jsem se na něj a držel jsem si naprostý klid ale byl jsem připravený k boji a raději jsem si za zády připravil pečeť
Shinobi
(Mizím budu tu až večer )
Shinobi
(Klon1)
"Takťe ty sem dojdeš ani nevime prečo a ty sa ma pýtaš čo po mne chceš? nebud vtipný to skor ja teba sa pýtam čo ty tu hladáš že si si sem dovolil len tak vstupiť".Ten chlapec nevyzerá že je zatial v nejakom vytočení no uvidíme až kam sa dostane no bude ťažké to tu udržať a v zapetí sa venovať im no dufam že na boj tam nedojde lebo tunak to končí.
"Takťe ty sem dojdeš ani nevime prečo a ty sa ma pýtaš čo po mne chceš? nebud vtipný to skor ja teba sa pýtam čo ty tu hladáš že si si sem dovolil len tak vstupiť".Ten chlapec nevyzerá že je zatial v nejakom vytočení no uvidíme až kam sa dostane no bude ťažké to tu udržať a v zapetí sa venovať im no dufam že na boj tam nedojde lebo tunak to končí.
Anonymní- Anonymní
"Já tu hledám zkoušku jelikož chci být silnější abych proslavil svůj klan."
Shinobi
(Klon1)
"Takže si tu kvoli skuške lenže tu žiadnu nenájdeš len jedine skázu hahahahahaha".
"Takže to je jediná tvoja cesta aby si obnovil svoj klan potom tvojím osudom je záhuba"
Hm tento chalan nevyzerá moc s dobrou buducnostou asi jedine na čom mu zaleží je jeho klan a to ho nevedie nikam no som zvedavý kam sa až dostane no aspon sa pozriem do jeho srdca ked samozrejme sa mu podarí dosť až na samotný vrchol.
"Takže si tu kvoli skuške lenže tu žiadnu nenájdeš len jedine skázu hahahahahaha".
"Takže to je jediná tvoja cesta aby si obnovil svoj klan potom tvojím osudom je záhuba"
Hm tento chalan nevyzerá moc s dobrou buducnostou asi jedine na čom mu zaleží je jeho klan a to ho nevedie nikam no som zvedavý kam sa až dostane no aspon sa pozriem do jeho srdca ked samozrejme sa mu podarí dosť až na samotný vrchol.
Anonymní- Anonymní
"Moje cesta je taková že pomocí techniky která mi byla svěřena mými předky budu ochraňovat tuto vesnici a všechny v ní žijící a moji mladší sestru.A tímto způsobem hodlám ukázat všem že klan Tenmitsu ještě nezanikl a zdaleka není tak bezmocný jak si všichni myslí."Podíval jsem se na něj pohledem ve kterém mohl poznat jak moc jsem odhodlaný,"Jestli předou mnou stojí jakákoli zkouška nebo nepřítel tak mi ho ukaž a já mu kážu kdo je to Sora Tenmitsu z Kumo.
Shinobi
(pošli mi skype pls )
Shinobi
(klon 1)
"Hm zaujmavé no uvidíme či ten tvoj klan naozaj stojí za to aby si žil a prežil tuto skušku"
Otovirl som knihu a študoval"hm velké odhodlanie no dobre uvidíme"zavrel som knihu a pozrel na neho.
"Tak dobre niečo na rozohriatie"v neskutočnej rýchlosti som si dal dole kabát a na neho letelo 10 kunaiov ktoré leteli pomerne rýchlo.
"Hm zaujmavé no uvidíme či ten tvoj klan naozaj stojí za to aby si žil a prežil tuto skušku"
Otovirl som knihu a študoval"hm velké odhodlanie no dobre uvidíme"zavrel som knihu a pozrel na neho.
"Tak dobre niečo na rozohriatie"v neskutočnej rýchlosti som si dal dole kabát a na neho letelo 10 kunaiov ktoré leteli pomerne rýchlo.
Anonymní- Anonymní
Vytasil jsem katanu a všechny jeho kunaie odrazil ale jeden mě přece jen škrábl."Můžeme pokračovat."Dostal jsem se do naprostého klidu jako když cvičím v domě s katanou.Tohle musím zvládnout nesmím tady prohrát musím ochránit sestru a vesnici a dokázat že jsem z klanu Tenmitsu
Shinobi
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: