Hora Ritan
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hora Ritan
Bol som na Deidarovom vtákovi (tom ílovom) a pozeral na horu.
"Už sme blízko." (K hore)
"Už sme blízko." (K hore)
Anonymní- Anonymní
(XDD)
Nad horou
"Teď ji rozbiju a uvolním Nibi." vytvořil jsem C3 a hodil ji na horu. udělal jsem pečeť a věc se zvětšila.
"Geijutsu wa...Bakuhatsu da! Katsu!!" Hora se rozletěla a stála tam zuřivá Nibi no nekomata.
Nad horou
"Teď ji rozbiju a uvolním Nibi." vytvořil jsem C3 a hodil ji na horu. udělal jsem pečeť a věc se zvětšila.
"Geijutsu wa...Bakuhatsu da! Katsu!!" Hora se rozletěla a stála tam zuřivá Nibi no nekomata.
Anonymní- Anonymní
Uaaaaaaaaaaa vrrrrrrrrrrrrrrrrrr kdo mě to budí červíci
bijuu- Počet príspevkov : 183
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ne. Výbuchy jsou ...výbuchy." Zasmál jsem se a letěl dolů.
"Budu tě krýt ze vzduchu."
"Budu tě krýt ze vzduchu."
Anonymní- Anonymní
Odskočil som z toho ílového vtáka a a vo vzduchu spravil salto, počas pádu som poskladal pečate a keď som dopadol pred bijuu už som mal pripravenú techniku.
Hneď ako som použil oheň som spravil ďalšie pečate.
Hneď ako som použil oheň som spravil ďalšie pečate.
Anonymní- Anonymní
"hahaha. To se mi líbí. Un!" máchl jsem rukama a z nich vyletělo nespočet malých jílových ptáků a letělo na Nibi.
"Katsu!"
"Katsu!"
Anonymní- Anonymní
Z malého potôčika, ktorý bol poblíž som vytvoril 4 klony.
A hneď sme uskočili vzad.
A hneď sme uskočili vzad.
Anonymní- Anonymní
Čakrovou bombou jsem odrazila jejich útoky a pálila na ně ze všech sil asi 4 bomby na každýho pak jsem uskočila a čekala "to si myslíte že mě todle zastaví mávla jsem packou a vytvořila tak tlakovou vlnu"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jedna bomba letela priamo na mňa originál. Klon jej skočil do dráhy a tým bomba aj s ním vybuchla dostatočne ďaleko odomňa. "Hnusná mačka."
Po tom čo mi stmavla pokožka ma tlaková vlna udrela o strom. Strom sa zlomil a ja som sa postavil na nohy. "Mmm."
Po tom čo mi stmavla pokožka ma tlaková vlna udrela o strom. Strom sa zlomil a ja som sa postavil na nohy. "Mmm."
Anonymní- Anonymní
Bomba narazila do mě a já se rozpadl. složil jsem se o kus dál.
"Un..Proti Nibi jsem ještě nebojoval, ale...C2...Garuda!" z dlaně jsem vyhodil malého dráčka který se zvětšil, skočil jsem na něj a udělal pečeť.
"Katsu!" drak vyplivl tři menší draky a obklíčili Nibi.
"Un..Proti Nibi jsem ještě nebojoval, ale...C2...Garuda!" z dlaně jsem vyhodil malého dráčka který se zvětšil, skočil jsem na něj a udělal pečeť.
"Katsu!" drak vyplivl tři menší draky a obklíčili Nibi.
Anonymní- Anonymní
Vytiahol som pomerne veľa kunai aj s výbušnými lístkami. Jiongu kunaie zachytilo a začali ich točiť. Potom kunaie uvoľnilo a všetky naraz, (asi toľko kunaiov ako jiongu na gife) aj s lístkami letelo po uvoľnení na Nekomatu.
Anonymní- Anonymní
Mávla jsem ocasy a ty jeho věcičky odlítly a máchla jsem packou vytvořila tlakovou vlnu ta letěla na deidaru a pak zas čakrovou bombu co letěla na kakuzu.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Lístky síce odleteli, ale vybuchli aj tak a boli pomerne blízko k Nekomate z jednej strany. Výbuch musel mať nejaký efekt.
Chakrová bomba ma trafila a ja som sa po chvíľke poskladal na konáre stromu o pekný kus ďalej. Moje klony boli zničené.
Nekomata je jeden zo silnejších bijuu, ale chakrovo je na tom stále skoro najhoršie, ešte pár krát ju donútiť k Bijūdame a bude na dne s chakrou.
Chakrová bomba ma trafila a ja som sa po chvíľke poskladal na konáre stromu o pekný kus ďalej. Moje klony boli zničené.
Nekomata je jeden zo silnejších bijuu, ale chakrovo je na tom stále skoro najhoršie, ešte pár krát ju donútiť k Bijūdame a bude na dne s chakrou.
Anonymní- Anonymní
"Sakra vy nikdy nechcipnete" po výbuchu jsem se svalila na zem. Vstala jsem oklepala se a začala střílet bomby jak šílená přitom jsem mávala ocasi "vrrrrrrrrrr už konečně chcípněte"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Garuda se vyhnula vlně a přelětěla bijuu. Ze shora na Nibi napadaly největší bomby a vybouchli.
"Un...Geijutsu wa, bakuhatsu da!!" Všechno povybuchovalo a já odskočil od Nibi pryč. Garuda na ni dál padala a na nibi vybouchla.
"Un...Geijutsu wa, bakuhatsu da!!" Všechno povybuchovalo a já odskočil od Nibi pryč. Garuda na ni dál padala a na nibi vybouchla.
Anonymní- Anonymní
Odskočila jsem a spadla na zem (následky výbuchu) ty mravenče kdo si myslíš že jsem rychle jsem k němu vyskočila flákla ho packou a střelila do něj čakrovou bombu.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Skúsim toto!" Rýchlo som spravil pečate a prebelskol sa úplne blízko k Nekomate.
(Všímať si len ten útok, to vyhodenie do vzduchu nie.)
(Všímať si len ten útok, to vyhodenie do vzduchu nie.)
Anonymní- Anonymní
Odhodilo mě to stranou a prikryla packama hlavu.
"Vrrr!
"Vrrr!
Shinobi
Vesnice:
Klan:
složil jsem se vedle Kakuzu. Udělal jsem pečeť a vyplivl svoje obří já. xD
On chytil Nibi do vzduchu. a Vybouchl.
On chytil Nibi do vzduchu. a Vybouchl.
Anonymní- Anonymní
Uvoľnil som srdcia.
Hneď na to sa dve rozleteli smerom k Nekomate. Jedno hneď aj zaútočilo.
Druhé zaútočilo z druhej strany hneď dva krát.
Hneď na to sa dve rozleteli smerom k Nekomate. Jedno hneď aj zaútočilo.
Druhé zaútočilo z druhej strany hneď dva krát.
Anonymní- Anonymní
Proti jednomu srdci jsem vystřelila ohnivou kouli a to druhé jsem odehnala packou.
Predemnou se objevila černá a modrá čakra. Začala se formovat
Predemnou se objevila černá a modrá čakra. Začala se formovat
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Kakuzu, drž se! Bude to lítat! Katsu!" zařval jsem a všechno co se nadýchalo bomb tak se rozpadlo. Nibi byla otočená zády a zařvala.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 1 z 6
Povolení tohoto fóra: