Phoenixova hora
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 1
Phoenixova hora
Hora kde sídlí poslední legendární ptácí fénixové.Do této země se nedá dostat jinak než přenosem.Technika ochraňujíčí tuto zemi je něco jako časoprostorová,aby tam nemohl každý.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Re: Phoenixova hora
Objevil jsem se na hoře a netušil kde jsem viděl jsem mnoho nádherných ptáků.Někteří byli modří,jiní zase červení a byli tu tací,kteří měli jiná zbarvení.Díval jsem se na okolo a v momentě kdy mě spatřil jeden z urozených ptáků začal řvát a kolem mě se objevilo mnoho phoenixů.Díval jsem se kolem a nechápal co se děje.Jeden pták svým zobákem mě vynesl ze zadu do vzduchu a šel semnou do menší jeskyně.V momentě kdy jsme došli do jeskyně tam byl velký Černý Phoenix.Obdivoval jsem ho jak jen to šlo.
Daret:Kdo si a co tu chceš člověče?
Mé jméno je Akasuna no Ruki no a jsem ninja.
Daret:A jak si se sem dostal?V této zemi nejsou lidé výtáni"Pták zahučel a vyplivl oheň.
Omlouvám se zkoušel jsem svolávací jutsu a dostal jsem se sem.Nechtěl jsem udělat žádnou škodu.
Daret:A co si myslíš že hodláš dělat maličký?
No teď asi domů a pak no pak se vrhnu za svým snem.
Daret:Pak?Co je tvůj sen?
Mým snem je svět bez války,násilí a zloby.Vím že nejde úplně to tak udělat,ale nějaký způsob musí to být omezit.
Daret:V mysli:Malé nezkažené dítě a už myslí jak zbavit svět války?To se mi líbí
Normál:To je pěkné maličký a máš pravdu,ale proč to chceš udělat?Moje rasa byla válkou lidí opravdu pošpiněna a zbilo nás málo.Proč bych ti měl věřit?
Já opravdu nevím vaše ptačstvo.Jediné co chci je zesílit a spravit tento svět věřím že to je můj osud!
Daret:Pěkná odpověď před Rukim se objevila smlouva,na které bylo jen jedno jméno a to nešlo přečíst."Podepiš se zde maličký a můj rod ti bude nápomocen kdykoliv to jen půjde.
T-to je opravdu zvláštní."Kousl jsem se do prstu a podepsal jsem se"Promiňte a co jste vůbec za rasu?
Daret:Jsme Phoenixové víc vědět nepotřebuješ.Staň se silným a dobrým ninjou Ruki.Mi phoenixové ti budeme pomáhat na každém kroku,zda li si to budeš přát.
---------
RUki zmizel jutsu,které udělal Daret.
Daret:Kdo si a co tu chceš člověče?
Mé jméno je Akasuna no Ruki no a jsem ninja.
Daret:A jak si se sem dostal?V této zemi nejsou lidé výtáni"Pták zahučel a vyplivl oheň.
Omlouvám se zkoušel jsem svolávací jutsu a dostal jsem se sem.Nechtěl jsem udělat žádnou škodu.
Daret:A co si myslíš že hodláš dělat maličký?
No teď asi domů a pak no pak se vrhnu za svým snem.
Daret:Pak?Co je tvůj sen?
Mým snem je svět bez války,násilí a zloby.Vím že nejde úplně to tak udělat,ale nějaký způsob musí to být omezit.
Daret:V mysli:Malé nezkažené dítě a už myslí jak zbavit svět války?To se mi líbí
Normál:To je pěkné maličký a máš pravdu,ale proč to chceš udělat?Moje rasa byla válkou lidí opravdu pošpiněna a zbilo nás málo.Proč bych ti měl věřit?
Já opravdu nevím vaše ptačstvo.Jediné co chci je zesílit a spravit tento svět věřím že to je můj osud!
Daret:Pěkná odpověď před Rukim se objevila smlouva,na které bylo jen jedno jméno a to nešlo přečíst."Podepiš se zde maličký a můj rod ti bude nápomocen kdykoliv to jen půjde.
T-to je opravdu zvláštní."Kousl jsem se do prstu a podepsal jsem se"Promiňte a co jste vůbec za rasu?
Daret:Jsme Phoenixové víc vědět nepotřebuješ.Staň se silným a dobrým ninjou Ruki.Mi phoenixové ti budeme pomáhat na každém kroku,zda li si to budeš přát.
---------
RUki zmizel jutsu,které udělal Daret.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: