Hora Ritan
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hora Ritan
Vytvořil jsem tři jílové ptáky .
"Přivaž nibi k těm ptákům." řekl sem mu.
"Přivaž nibi k těm ptákům." řekl sem mu.
Anonymní- Anonymní
"Un..šéf čekááá!" zakřičel jsem a vytvořil dvě velké sovy. Jedna stála u Kakuzu a druhá u mě. "Jdeme, Kakuzu-chan." zasmál jsem se a pokynul flotyle ptáků, aby odnesla nibi pryč.
Anonymní- Anonymní
Tak a sme tu zdá sa že boli kedysi aj Akatsuki.
Takže aky typ sumona ideme hladať?
(Had,Pes,Zelva atd)
Anonymní- Anonymní
Hacibi v mé hlavě:Musí být někde u jezírka.Já:Může být někde u jezírka!Vydal sem se směrem k jezeru.
Anonymní- Anonymní
Ked sme prišli ku jazierku v dialke sme spozorovali jašťera.
Takže ked sme sa tu zišli...
Mirhenke len sa podpíš krvou na tento zvitok.(Podanie zvitku Mirhenkemu).
Takže ked sme sa tu zišli...
Mirhenke len sa podpíš krvou na tento zvitok.(Podanie zvitku Mirhenkemu).
Anonymní- Anonymní
Tak jo už jdu na to!Kousl jsem se do prstu a podepsal jsem se krví:
Mirhenke
Mirhenke
Anonymní- Anonymní
Výborne Mirhenke (úsmev).
Teraz sa musíme vrátiť späť ale ešťe predtým sa vydáme neičo kúpiť.
(presun)
Teraz sa musíme vrátiť späť ale ešťe predtým sa vydáme neičo kúpiť.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Tarui
Běžela jsem na vysokou horu.
Jazyk jsem měla vyplazený, uši mi vlály.
Běžela jsem na vysokou horu.
Jazyk jsem měla vyplazený, uši mi vlály.
Anonymní- Anonymní
Tarui
Vytřeštila jsem oči, prude zastavila až když byl za mnou a poadila se, takže mi vrazil do zad. No mne to jen polechtalo, jeho to mohlo bolet. Přešla jsem k němu a olízla mu obličej.
"Když budeš hodný, možná si tě nechám jako štěně." dodala jsem smířilivým tónem.
Vytřeštila jsem oči, prude zastavila až když byl za mnou a poadila se, takže mi vrazil do zad. No mne to jen polechtalo, jeho to mohlo bolet. Přešla jsem k němu a olízla mu obličej.
"Když budeš hodný, možná si tě nechám jako štěně." dodala jsem smířilivým tónem.
Anonymní- Anonymní
"Tak to nie" odskočil som a začal robiť pečate "Kanashibary no Jutsu" a namieril som to na tu prežratú Fenu
Anonymní- Anonymní
Tarui
Vyskočila jsem do vzduchu a když mě netrefil, mířila jsem přímo na něj.
Zase jsem ho přimáčkla na zem a pak mi zpod obojku vypadla jakási umělá hračička ve tvaru kosti. Zapísklo to a já odskočila. Přikrčila jsem se a prudce jsem vrtěla ocasem.
"Prosím... Prosím, hrát..."
Vyskočila jsem do vzduchu a když mě netrefil, mířila jsem přímo na něj.
Zase jsem ho přimáčkla na zem a pak mi zpod obojku vypadla jakási umělá hračička ve tvaru kosti. Zapísklo to a já odskočila. Přikrčila jsem se a prudce jsem vrtěla ocasem.
"Prosím... Prosím, hrát..."
Anonymní- Anonymní
"He?Hrať? No dobre" zobral som tu kostičku urobil som najprv Mune bunshina ktorého som roztočil a hodil s tou hračkou ďaleko aby si zabehala a ja som skočil na jej chrbát a sústredil som chakru do rúk a nôh a prilepil som nohy k jej srsti a ruky pod obojok aby som nespadol
Anonymní- Anonymní
Bylo mi úplně jedno, že je na mě.
Rozběhla jsem se za kostí a když jsem ji dostala, nadšeně jsem se začala válet v trvávě. A zase po něm. Pak jsem vyskočila a hnala se dál. Hledala jsem ho pohledem, abych mu mohla k nohám upustit tu kost a aby mi ji zase hodil, no nenašla jsem ho nikde.
Rozběhla jsem se za kostí a když jsem ji dostala, nadšeně jsem se začala válet v trvávě. A zase po něm. Pak jsem vyskočila a hnala se dál. Hledala jsem ho pohledem, abych mu mohla k nohám upustit tu kost a aby mi ji zase hodil, no nenašla jsem ho nikde.
Anonymní- Anonymní
Tarui
Slyšela jsem slova, otočila se a první, co jsem zahlédla byl můj ocas.
Okamžitě jsem se začala prudce točit a zuřivě po něm chňapala zubama.
Nedařilo se mi to, ale stejně jsem se nezastavila víc než pět minut.
Slyšela jsem slova, otočila se a první, co jsem zahlédla byl můj ocas.
Okamžitě jsem se začala prudce točit a zuřivě po něm chňapala zubama.
Nedařilo se mi to, ale stejně jsem se nezastavila víc než pět minut.
Anonymní- Anonymní
"Baka. Baka že ty si tu misiu prijal je to taká potupná misia" a stále som sa tváril takto:
Anonymní- Anonymní
Po chvíľke som vstal a povedal "Chaa je čas ťa zaviesť k paničke" zobral som hračku z jej úst a hodil ju smerom k obytnej časti Kumo
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 2 z 6
Povolení tohoto fóra: