Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
Ked som videl že jeden sa sanží zasiahnut mojho brata tak vrany zmenili smer a začali padat smerom na toho čo chcel udret mojho brata.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Pohľad som pootočila k Harukovi.. Shouhasou: Domu! skríkla som pri čom som na neho namierila prsty.. v momente sa okolo neho vytvorila ultrazvuková bariéra.. všetky jeh otechniky narazili vznútra do nej takže tie výbuchy mohli uškvariť tak maximálne jeho.. po tom som sa znova obrátila k Shijin.. na chvíľku si oddýchni ok? pousmiala som sa a znova som pohľad uprela na toho týpka z Aka..
Naposledy upravil Lizzy dne Mon 25 Jul - 14:18, celkově upraveno 1 krát
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
"Chybu?!" zvedla jsem prst a kousla se do palce. Začala z ně kapat krev. Poslala jsem ji na něj a obalila ho krví. "Víš co potřebuje oheň i ty? Kyslík!" zašklebila jsem se a vysála z bubliny vzduch. Potom jsem zavřela oči. elým mím tělem projel blesk a jako při výbuchu ze mě odletěl n všecny strany.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Sharinganem jsem zaregistrovala ptáčky. "Yoko použij písek!" Složila jsem pečetě a hodila na všechny ptáčky chidori senbony.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Otočila jsem se.
Co to? Nepoužívá jíl také ten, kdo vyhodil Tsuki do povětří?
Chvíli mi trvalo, než mi to došlo.
Ksó!
Vytvořila jsem dvě obrovské chakrové vrány, které se "obalily" okolo bomb a pohltily výbuch. Víc jsem udělat nemohla. Už tohle bylo pro zbytky mé chakry dost.
Co to? Nepoužívá jíl také ten, kdo vyhodil Tsuki do povětří?
Chvíli mi trvalo, než mi to došlo.
Ksó!
Vytvořila jsem dvě obrovské chakrové vrány, které se "obalily" okolo bomb a pohltily výbuch. Víc jsem udělat nemohla. Už tohle bylo pro zbytky mé chakry dost.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Z Golemova těla se vypustila čakra a krystal se rozprskl.
Shýbl jsem se k němu a doslova ho roztrhl. Pak jsem zvedl nohy a dopadl doprostřed klanu Kana.
Shýbl jsem se k němu a doslova ho roztrhl. Pak jsem zvedl nohy a dopadl doprostřed klanu Kana.
Anonymní- Anonymní
Ninja 1Nawaki napsal:Ked som videl že jeden sa sanží zasiahnut mojho brata tak vrany zmenili smer a začali padat smerom na toho čo chcel udret mojho brata.
Vran jsem si vůbec nevšiml, teprve když se mi jeden ze shurikenů zabodl do ruky, spozorněl jsem. Udělal jsem okolo sebe krystalovou hradbu, aby se ostatní nedostali ke mě a sám jsem potom běžel znovu k Akiyuu.
Ninja 2
Viděl jsem jak Nawaki útočí na ninju z naší skupiny a tak jsem složil pečetě. "Crystal Release: Crystal Lance!" vykřikl jsem a vyskočil proti němu s obrovským kopím na své ruce.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Všimla jsem si ptáčků a rychle uskočila. Kso! To bylo tak tak.
Jílové ptáčky vyblokoval písek a já hned na to spojila ruce k sobě.
"Ryusa Bakuryu!"
Vykřikla jsem a na onoho chlápka shazujícího bomby se řítila písečná lavina, které chránila i ostatní dole.
Jílové ptáčky vyblokoval písek a já hned na to spojila ruce k sobě.
"Ryusa Bakuryu!"
Vykřikla jsem a na onoho chlápka shazujícího bomby se řítila písečná lavina, které chránila i ostatní dole.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Ninja 1,2,3,4,5Sasori napsal:Z Golemova těla se vypustila čakra a krystal se rozprskl.
Všichni naráz jsme z různých stran začali vystřelovat krystalové jehlice.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jakmile jsem se opět zhmotnil díky Izanagi udělal jsem v rychlosti spoustu pečetí.
"Mokuton: Jubaku eisou!!!" pod Tsukiko vyrostly větve, strom a doufal jsem, že ji rozmačká na kaši.
"Mokuton: Jubaku eisou!!!" pod Tsukiko vyrostly větve, strom a doufal jsem, že ji rozmačká na kaši.
Anonymní- Anonymní
Roztekl jsem se žárem na jíl...Doton: Moguragakure no Jutsu ,vylezl jsem z jílového jestřába a sáhl znovu pro jíl.Shī Wan (C1)Měl jsem náruč plnou malých jílových kuliček a vylétl v rychlosti tak vysoko,aby mě písečná vlna nezasáhla...Vhodil jsem kuličky na všechny strany,narostly jim nožičky a dopadaly na zem...Každá zaujmula nějaké postavení,a takřka se zneviditelnila pro normální oči...Pak jsem znovu nabral jíl a sledoval upřeně tu holku,co na mě poslala tu písečnou vlnu..
Anonymní- Anonymní
Klan Aburame
20 členů klanu Aburame se rozestavilo okolo celé armády.
"Teď technika, kterou jsme nacvičovali! Korabo hijutsu: Mushidama!" U každého členu klanu kana se obalily brouci, kteří velice agresivně vysávaly čakru.
Klan Kamizuru
"Hachi bakudan no jutsu! Hachi senbon no jutsu!"
20 členů klanu Aburame se rozestavilo okolo celé armády.
"Teď technika, kterou jsme nacvičovali! Korabo hijutsu: Mushidama!" U každého členu klanu kana se obalily brouci, kteří velice agresivně vysávaly čakru.
Klan Kamizuru
"Hachi bakudan no jutsu! Hachi senbon no jutsu!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Uvědomila jsem si slova Lizzy, ale jen jsem kývla.
Připadala jsem si dostatečně v pořádku, abych ještě mohla pokračovat.
Ještě chvíli ano...
Zahlédla jsem ty "mini" bomby a zpozorněla.
"Chakura no Karasu!" drubné chakrové vrány se zvedaly z mých dlaní a postupně se obalovaly kolem malých kuliček, tak aby nevybuchly.
Připadala jsem si dostatečně v pořádku, abych ještě mohla pokračovat.
Ještě chvíli ano...
Zahlédla jsem ty "mini" bomby a zpozorněla.
"Chakura no Karasu!" drubné chakrové vrány se zvedaly z mých dlaní a postupně se obalovaly kolem malých kuliček, tak aby nevybuchly.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Jen jsem čekal až se ten ninja ke mě přiblíží.Kokuangyo no Jutsu ,kousíček odemě se mu zatemělo před očima a já ho v rychlosti probodl Katanou,při čemž jsem si doplnil chakru,pak jsem odskočil a aktivoval Sharingan...
Anonymní- Anonymní
Díky sharinganu jsem viděla malé bomby. Složila jsme znovu pečetě a začala je likvidovat chidori senbony i pískem od Gaary.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
V tuhle chvíly jsem se otočil na Hyuugu.Všechny bomby naštěstí nestihla zničit,jelikož byli na všech stranách,ale je nebezpečná.Jíl jsem měl znovu připraven...Jibaku Bunshin,připravil jsem se na útok.Kage bushin no jutsu!Objevilo se 10 klonů,na které jsem připevnil výbušniny...Henge no jutsu...Kloni se přeměnily na malé kousky krystalů,které tu lítaly vážně všude,tak aby byli pro hyuugu neviditelné,protože v každém krystalu byla chakra,takže to nešlo rozeznat...Dopadaly na zem a pak se přeměnily zpět na původní polohu,ale bylo už pozdě aby někdo z nich zareagoval,v té samé sekundě...Katsu!Vybuchly.
Anonymní- Anonymní
KEd som videl že úočí na mna s Kopiou som sa prebleskol za neho a katanou mu prerazil hrud zožral som mu chakru a zničil bunky na tom mieste.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Spojila jsem ruce k sobě a obalila svoje tělo pro případ písečným brněním. Všimla jsem si ho ve vzduchu a poskládala pečetě.
"Fuuton: Kazekiri!"
Mířila na něj obrovská větrná vlna a pokoušela se ho smést z toho jídlového ptáčka. Dále jsem pak mezi Shinobi rozmístila písek pro případ, že by se pokusil jílem ohrozit i je a vyčkávala.
Loutkaři mezitím útočili na zbylé nepřátelské Shinobi svými loutkami tak, že vypouštěli zbraně z povzdálí.
"Fuuton: Kazekiri!"
Mířila na něj obrovská větrná vlna a pokoušela se ho smést z toho jídlového ptáčka. Dále jsem pak mezi Shinobi rozmístila písek pro případ, že by se pokusil jílem ohrozit i je a vyčkávala.
Loutkaři mezitím útočili na zbylé nepřátelské Shinobi svými loutkami tak, že vypouštěli zbraně z povzdálí.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Znovu jsem se obalila bleskem a nechala ho vyletět z mého těla. Společně s ním jsme zvenčí zaútočila větrem. Větve se rozletěli na kousky a já pomocí křídel vzlétla o kus výš. "Ale Assasine! To je vše? Víc mi toho nepředvedeš?" pousmála jsem se. "Je to tak hezké setkání po letech... skoro mám chu´t tě obejmout!" lehce jsem si vzdychla.Assasin Senju napsal: Jakmile jsem se opět zhmotnil díky Izanagi udělal jsem v rychlosti spoustu pečetí.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Krystaly byly pro mé oči doslova pohroma. Asi jediná věc, která mi rozostřila vidění.
Kolikrát ještě budu muset svá Jutsu použít na sebe?
Havran z chakry mne znovu uschoval ve svých křídlech, takže jsem byla v bezpečí, když vše vybouchlo. Nicméně pro ostatní jsem nemohla nic udělat.
Přimhouřila jsem oči.
Potřebuji se k němu dostat blíž... Na Taijutsu by měl být slabší.
Otočila jsem se a udělala pečetě ještě dřív než stihl zareagovat.
Použila jsem Sanzengarasu no Jutsu. Více než sto vran se rozlétlo jeho směrem a kroužily tam tak, že přes ně nemohl vidět. Zato já viděla každý jeho pohyb.
Kolikrát ještě budu muset svá Jutsu použít na sebe?
Havran z chakry mne znovu uschoval ve svých křídlech, takže jsem byla v bezpečí, když vše vybouchlo. Nicméně pro ostatní jsem nemohla nic udělat.
Přimhouřila jsem oči.
Potřebuji se k němu dostat blíž... Na Taijutsu by měl být slabší.
Otočila jsem se a udělala pečetě ještě dřív než stihl zareagovat.
Použila jsem Sanzengarasu no Jutsu. Více než sto vran se rozlétlo jeho směrem a kroužily tam tak, že přes ně nemohl vidět. Zato já viděla každý jeho pohyb.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Pomocou Shouhasou: Domu som ubránila ako aj seba tak ostatných okolo Shijin od výbuchov od bômb.. po tom som sa jej len postavila po boku a vytasila som Kiby.. čakala som.. na jeho krok..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Pred vstupom na bojisko som sa zasa zneviditeľnil.
Musím zhodnotiť situáciu. Je tu klan Kana, Reina-dono a žena, s ktorou bojuje Hokage-dono. A potom je tu ešte ten s Bakutonom.
Kráčal som po bojisku a nenápadne bodal členov K´klanu Kana. Zastal som pod používateľom Bakutonu a skladal pečate.
Musím zhodnotiť situáciu. Je tu klan Kana, Reina-dono a žena, s ktorou bojuje Hokage-dono. A potom je tu ešte ten s Bakutonom.
Kráčal som po bojisku a nenápadne bodal členov K´klanu Kana. Zastal som pod používateľom Bakutonu a skladal pečate.
Anonymní- Anonymní
Jelikož jsem vlnu viděl,tak jsem jen natočil jílového jestřába směrem k ní a nadskočil,takže vlna proletěla mezi mnou a ním,pak jsem zase vyletěl do původní olohy a jen se usmál.''Písek?směšné..''Řekl jsem směrem k té blonďaté holce.Najednou pod jejími nohami potichounku vylezli malí jílový broučci,kteří putovaly pískem až k ní.Katsu!Najednou pod ní vybouchly...Použiju to..Usmál jsem se a dal si jíl do úst.C4...Karuranajednou vedle mě stál deidara v mé velikosti,a já ho strčil dolů.''Skončily jste...Katsu!''Deidara se blízko nich proměnil ve vzduch,a mikro malé bombičky,začaly vojáci v blízkosti výbuchu vdechovat...Byla jen otázka času kdy si toho sahringan všimne,ale vdechnout to stihlo mnoho lidí..Vylétl jsem výš a sledoval co se stane.
Anonymní- Anonymní
Přimhouřil jsem oči.
To nemá cenu. "Máš pravdu, přece na sebe nebudeme útočit takovými bezvýznamnými útoky. Nejsme na hodině v akademii."usmál jsem se.
"Získala jsi zajímavé schopnosti, ale nejsi sama." zkontroloval jsem svou sharingan ruku. Kolik ještě času, kolik ještě technik zvládnu!? Musím to risknout...Tohle je můj boj, ve kterém já riskuju svůj život!!
"Ninpou: Kirigakure no jutsu." okolí se začalo zahalovat mlhou, doufal jsem, že mi někdo z Kiri pomůže, protože přes mlhu vidí jen ten, kdo ji použije.
To nemá cenu. "Máš pravdu, přece na sebe nebudeme útočit takovými bezvýznamnými útoky. Nejsme na hodině v akademii."usmál jsem se.
"Získala jsi zajímavé schopnosti, ale nejsi sama." zkontroloval jsem svou sharingan ruku. Kolik ještě času, kolik ještě technik zvládnu!? Musím to risknout...Tohle je můj boj, ve kterém já riskuju svůj život!!
"Ninpou: Kirigakure no jutsu." okolí se začalo zahalovat mlhou, doufal jsem, že mi někdo z Kiri pomůže, protože přes mlhu vidí jen ten, kdo ji použije.
Anonymní- Anonymní
(sakra neutočte na mě všichni,než dopíšu post jde na mě dalších 50 utoku oO)
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: