Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
Od nervov som ho kopla do nohy a odskočila ďalej.Tak to z teba vymláti on!!! už som bola úplne bez seba naštvaná.
Anonymní- Anonymní
Snažila jsem se na místo dostat co nejrychleji. Neměla jsem vůbec dobrý pocit.
Ksoo...Kdybych se o geniny starala lépe, nic by se nestalo, pokud se stalo.. Ještě víc jsem zrychlila. Skočila jsem na další větev a zastavila. Všimla jsem si dvou lidí dole. Yuuki!.. Seskočila jsem k nim. To ne, probouzí se čakra Rokubiho.. Dala jsem jí ruku na rameno, aby se uklidnila.
,,Jsi v pořádku, Yuuki?" zeptala jsem se jí, nespustíc oči z muže před námi.
Ksoo...Kdybych se o geniny starala lépe, nic by se nestalo, pokud se stalo.. Ještě víc jsem zrychlila. Skočila jsem na další větev a zastavila. Všimla jsem si dvou lidí dole. Yuuki!.. Seskočila jsem k nim. To ne, probouzí se čakra Rokubiho.. Dala jsem jí ruku na rameno, aby se uklidnila.
,,Jsi v pořádku, Yuuki?" zeptala jsem se jí, nespustíc oči z muže před námi.
Anonymní- Anonymní
Mizukage som nevnímala.Zabiju toho bastarda! vrčala som.Drzí prcek!
Chakra sa ešte viac probudila a Yui (môj pejsek) rýchlo utiekol preč od strachu.
Chakra sa ešte viac probudila a Yui (môj pejsek) rýchlo utiekol preč od strachu.
Anonymní- Anonymní
,,Yuuki, uklidni se!" zvýšila jsem na ni hlas a sekla pohledem na muže.
,,A vy jste kdo?" procedila jsem skrz zuby.
,,A vy jste kdo?" procedila jsem skrz zuby.
Anonymní- Anonymní
Ne! oči sa mi zmenili.Zabiju ho!už som nemala rudé oči ale úplne čierne a chlad ktorý bol cítiť z mojej chakre nebol normálny.
Anonymní- Anonymní
,,Nějaké to vzdělání, abych rozpoznala pohlaví, mám." ušklíbla jsem se, ,,Chci to vědět konkrétně!" jenže jsem neměla čas se dohadovat. Rokubi se probudil. Ksoo! Srazila jsem Yuuki na zem a k zemi ji přimrazila. To mi mělo dát chvíli čas, abych mohla poskládat pečetě. Vyhrnula jsem jí korzet šatů nahoru, aby měla holé břicho a všech pět prstů levé ruky jsem jí položila na bříško.
,,Gogyo fuuin!" na břiše se jí objevily další značky, které měly potlačit čakru Rokubiho.Stále ležela přimražená k zemi.
,,Gogyo fuuin!" na břiše se jí objevily další značky, které měly potlačit čakru Rokubiho.Stále ležela přimražená k zemi.
Anonymní- Anonymní
takže, to děvče bude nejspíše jinchuuriky a toto bude Mizukage, já opravdu mám na ty kage štěstí ušklíbl jsem se a sledoval jsem je
Anonymní- Anonymní
Chakra zmizla.M-mizukage-sama?čopak tu robíte? nechápavo som pozerala.
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem na střídačku Hiraka i Yuuki.
,,Pokud nejsi hloupý, tak jsi asi poznal, kdo jsme." ušklíbla jsem se, kdyby něco, připravená bojovat. Neustále jsem očima oba pozorovala. Když jsem si byla jistá, že je Yuuki v pořádku, luskla jsem prsty a led, který ji držel, se rozpadl na několik kousků.
,,Měla jsem divný pocit, že se ti něco stalo a oprávněně." pohladila jsem ji po vlasech a zůstala klečet u ní, pozorujíc Hiraka.
,,Pokud nejsi hloupý, tak jsi asi poznal, kdo jsme." ušklíbla jsem se, kdyby něco, připravená bojovat. Neustále jsem očima oba pozorovala. Když jsem si byla jistá, že je Yuuki v pořádku, luskla jsem prsty a led, který ji držel, se rozpadl na několik kousků.
,,Měla jsem divný pocit, že se ti něco stalo a oprávněně." pohladila jsem ji po vlasech a zůstala klečet u ní, pozorujíc Hiraka.
Anonymní- Anonymní
''áno obě jste ženy''
řekl jsem hrdě a přikývl jsem
''poznal jsem to''
řekl jsem hrdě a přikývl jsem
''poznal jsem to''
Anonymní- Anonymní
Já chcela som sa ísť prejsť ale nejako som zablúdila a neviem ako sa dostať späť už je to týždeň...a tento...tento...bastar mi nechcel pomôcť a ešte k tomu ten Rokubi ma štve!gomenazai Mizukage-sama pozrela som sa do zeme.
Anonymní- Anonymní
Boduje.. ušklíbla jsem se v duchu. Potom jsem si povzdychla.
,,Hlavně, že jsi v pořádku." pomohla jsem jí na nohy a pod pírala jsem ji. ,,Takže se ptám naposledy, než tě zařadím podle Yuukiina vyprávění na černou listinu..Kdo jsi?" upřela jsem na něj své oči ledové barvy.
,,Hlavně, že jsi v pořádku." pomohla jsem jí na nohy a pod pírala jsem ji. ,,Takže se ptám naposledy, než tě zařadím podle Yuukiina vyprávění na černou listinu..Kdo jsi?" upřela jsem na něj své oči ledové barvy.
Anonymní- Anonymní
pomalým krokem jsem se rozešel směrem k nim a šel jsem pomalu k nim
''jsem...''
''jsem...''
Anonymní- Anonymní
přišel jsem až k ní a natáhl jsem k ní otevřenou dlaň
''podívejte se do té dlaně a řekněte mi co vidíte''
''podívejte se do té dlaně a řekněte mi co vidíte''
Anonymní- Anonymní
v ruce se mi začala vytvářet koule která ji během sekundy uvěznila v sobě. Nevěděl jsem jakou má sílu tudíž se v kouli začala vytvářet látka která ji paralizovala a částečně ji i omámila
Anonymní- Anonymní
,,Co se to.." nestačila jsem doříct. Během chviličky jsem byla uvězněna v jakési kouli. Nemohla jsem se hnout. Stála jsem jako solný sloup, přestože jsem cítila malátnost v nohou i celém těle. Stejně tak i má mysl.
,,Cos to udělal?!" křikla jsem po něm, uvnitř nervozní a vzteklá.
,,Cos to udělal?!" křikla jsem po něm, uvnitř nervozní a vzteklá.
Anonymní- Anonymní
MIZUKAGE-SAMA!Zakričala som a od bolesti brucha som padla na jedno koleno.Ako si dovoľuješ tohle robiť Mizukage!
Anonymní- Anonymní
naklonil jsem hlavu na stranu
''uvěznil jsem tě''
odpověděl jsem hitomi
''asi jsem se zapomněl zmínit že jsem člen akatsuki''
''uvěznil jsem tě''
odpověděl jsem hitomi
''asi jsem se zapomněl zmínit že jsem člen akatsuki''
Anonymní- Anonymní
Poskládala sa tu moja forma
"Fuuu aspon som im ušiel"
"Fuuu aspon som im ušiel"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Další Akatsuki? Co se jim líbí na tom, mě přád věznit?! Zavřela jsem oči a v duchu jsem se uklidňovala. Nechtěla jsem, aby se se pečeť probudila. Jemně jsem si skousla spodní ret a podívala se nejdřív na Yuuki.
,,Yuuki..buď v klidu a vrať se do vesnice, hned!" nakázala jsem jí. Potom jsem se zaměřila na Hiraka.
,,Co tedy se mnou chceš dělat?" nakrčila jsem obočí.
,,Yuuki..buď v klidu a vrať se do vesnice, hned!" nakázala jsem jí. Potom jsem se zaměřila na Hiraka.
,,Co tedy se mnou chceš dělat?" nakrčila jsem obočí.
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 19 z 40
Povolení tohoto fóra: