Kancelář Mizukage
+2
Milli Yaguma
Uzumaki Allii
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Kirigakure
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
-Kancelář je hlídaná, v době nepřítomnosti Mizukage se zamyká, při neoprávněném vniknutí se místnost obalí peříčky které následně začnou nalétávat na opovážlivce a obalí ho.
-Kancelář je hlídaná ukrytým ANBU i když v této místnosti není nic co by stálo za ukradení.
-Místnosti dominuje velký stůl za kterým je prosklená stěna kterou jde nádherně vidět na celou vesnici. Na stole Mizukage je vždy položená nějaká maska, podobná ANBU maskám.
-Kancelář je hlídaná, v době nepřítomnosti Mizukage se zamyká, při neoprávněném vniknutí se místnost obalí peříčky které následně začnou nalétávat na opovážlivce a obalí ho.
-Kancelář je hlídaná ukrytým ANBU i když v této místnosti není nic co by stálo za ukradení.
-Místnosti dominuje velký stůl za kterým je prosklená stěna kterou jde nádherně vidět na celou vesnici. Na stole Mizukage je vždy položená nějaká maska, podobná ANBU maskám.
lady Mizukage
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re: Kancelář Mizukage
Zase sem dosadili prvého kto im prišiel pod ruku...aké smutné... pomyslel som si no navonok som stále mal neutrálni výraz. No...zaujímalo by ma moje zaradenie v tejto dedine... povedal nakoniec.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
"Za minulé Mizukage jsi byl Tokubetsu Jounin, nevidím důvod aby se to měnilo...ty snad ano?"
Založila jsem si ruce na prsou. "Kde je tvůj tým?"
Založila jsem si ruce na prsou. "Kde je tvůj tým?"
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Tokubetsu Jounin nemá tým....takže já nemohu mít tým... podotkol som. Proto sem se ptal či na neco nepotřebujete Tokubetsu Jounina....ktorý je dobrý namiesto ANBU alebo Oinina....
Shinobi
Klan:
"Tady je ale napsáno, že tým máš" podotkla jsem s úšklebkem a škrtla to. "Zatím pro tebe nemám nic na práci, možná jen kdyby jsi si chtěl vyrazit do nějaké vesnice..."
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Né, nemám...mnel sem.... Jedna moje studentka se vzdala cestu ninji a začala nový život...a dvojčata sa asi vybrali do sveta....A navíc to že udelala chybu bývala Mizukage nemusí znamenať že ju urobíte aj vy....Naviac....nie som stavaný na učenie mladých...možná jen tých ktorí majú talent....No záleží o co se bude jednat a do jaké vesnice...ale zájem bych mnel... trochu sa rozkecal a pritom to ani nemal v pláne.
Shinobi
Klan:
"Vyber si vesnici jakou chceš kromě Konohy. Donesl bys kagemu dopis o změně Mizukage. Ještě jsme neinformovali ostatní vesnice."
Opřela jsem se lokty o stůl a čekala na reakci.
Opřela jsem se lokty o stůl a čekala na reakci.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Suna, Iwa a Kumo.... povedal som jednoznačne bez rozmýšľania a dával jasne najavo že to myslí vážne.
Shinobi
Klan:
"Dobrá...tady máš dopisy" Podala jsem mu tři dopisy pro každého kageho a opřela se. "Byla bych ráda kdyby jsi se vrátil co nejdříve"
- Spoiler:
- Vážená Raikage,
byla jsem zvolena novou Mizukage a chtěla bych se zeptat na vztahy které jsou mezi Kumogakure a Kirigakure. Spisy a veškeré mírové smlouvy se nám bohužel ztratily.
S pozdravem Milli Yaguma Kyuudaime Mizukage
- Spoiler:
- Vážená Kazekage,
byla jsem zvolena novou Mizukage a chtěla bych se zeptat na vztahy které jsou mezi Sunagakure a Kirigakure. Spisy a veškeré mírové smlouvy se nám bohužel ztratily.
- Spoiler:
- Vážený Tsuchikage,
byla jsem zvolena novou Mizukage a chtěla bych se zeptat na vztahy které jsou mezi Kirigakure a Iwagakure. Spisy a veškeré mírové smlouvy se nám bohužel ztratily.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jasne není problém.... vzal si dopisy a uschoval je pod plášť. To je asi vše... tak zatím... povedal jednoducho a zmizol v obláčiku hmly akoby nič.
-Presun
-Presun
Shinobi
Klan:
Dorazil som spolu z Yuki pred dvere kancelárie Mizukage a zaklopal som na dvere dúfal som že tu bude.
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Zabraná ve svých myšlenkách jsm se pomalu doploužila za Ryuujim. Posadila jsem se na lavičku a opřela se o stěnu za sebou.
Anonymní- Anonymní
"Dále..." Zamumlala jsem a zívla. Přisunula jsem se víc ke stolu a podepřela si rukou hlavu, přičemž jsem pozorovala dveře a čekala kdo se ukáže tentokrát.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ako som počul teda že môžeme vstúpiť otvoril som dvere a hneď ako som bol dnu som slušne pozdravil .Dvere som nechal otvorené aby mohla vojsť aj Yuki a ja som šiel trocha bližšie k stolu ako bola Mizukage." Dobrý deň Mizukage sama ... prišiel som sa opýtať že či nemáte nejakú misu ktorú by bolo treba splniť."
Shinobi
Vešla jsem za Ryuujim, pozdravila a zavřela za sebou dveře. Zajímalo mě co dostaneme za misi a nenápadně jsem si prohlížela novou Mizukage. Byla mladší než já soudě podle vzhledu, ale obdivovala jsem ji když se ve svém věku dostala tak daleko.
Anonymní- Anonymní
"Chmm a co mi nejdřív říct jak to dopadlo v Konoze?"
Zvedla jsem obočí a koukla se na Yuki která za ním přišla.
Zvedla jsem obočí a koukla se na Yuki která za ním přišla.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Tak v konohe čakal som ako som mohol lenže nikto sa tam nedostavil do kancelárie.
Preto som ten dopis nechal na dverách dúfam že som ale nespravil zle ." Povedal som smerom k Mizukage a čakal som čo na to ona .
Preto som ten dopis nechal na dverách dúfam že som ale nespravil zle ." Povedal som smerom k Mizukage a čakal som čo na to ona .
Shinobi
Lehce mi cuklo v oku a přimhouřila jsem oči. Nechal na dveřích?! Dopis pro Hokageho? co kdyby tam bylo něco tajného...kdokoliv si to může přečíst Povzdechla jsem si a koukla se do papírů. "Dopisy se většinou dávají do rukou.." Zamrmlala jsem víceméně pro sebe a hledala pro ně misi. "A jakou misi by jste si představovali?"
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ja viem prepáčte .... " Povedal som omluvne , vážne som vedel, že sa to má dávať do ruky. Ajj z rečí bolo vidno že Hokageho nebolo naozaj veľmi dlho.
"Tak niečo čo nebude v uhoľnom či inom dole alebo niekde kde nepôjdeme po svojich ." Prehovoril som k Mizukage .
"Tak niečo čo nebude v uhoľnom či inom dole alebo niekde kde nepôjdeme po svojich ." Prehovoril som k Mizukage .
Shinobi
Ucítila jsem jak se aktivovala bariéra a zrušila jsem přenos. Povzdechla jsem si a dál zírala do papíru. "No, jelikož zde za chvíli budu mít asi návštěvu vezmu to rychle..Takže údajně je u Vodopadů u Takigakure skupinka potulných ninjů. Ruší lidi kteří jsou z nedaleké malé vesničky a neví se co se od nich má čekat. Chci aby jste zjistili o co jim jde a popřípadě je zlikvidovali. A hned jak se vrátíte chci hlášení." Podala jsem jim přesnou polohu kde mají být a pousmála se.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Dobre tak zatiaľ Mizukage sama .... " Otočil som sa a potom spolu z Yuki sme zamieril odtiaľto preč .
(presun)
(presun)
Shinobi
Došla jsem pomalu ke kanceláři.
Počasí tu na můj vkus bylo právě akorát. V Kamenné bylo mnohem tepleji, ale tohle mi vlastně vyhovovalo víc. Spokojeně jsem se zhluboka nadechla čerstvého vzduchu a na tváři se mi usídlil menší úsměv. To už jsem ale stála u dveří a zaťukáním přerušila vlastní myšlenky.
Počasí tu na můj vkus bylo právě akorát. V Kamenné bylo mnohem tepleji, ale tohle mi vlastně vyhovovalo víc. Spokojeně jsem se zhluboka nadechla čerstvého vzduchu a na tváři se mi usídlil menší úsměv. To už jsem ale stála u dveří a zaťukáním přerušila vlastní myšlenky.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Když odešli natáhla jsem se pro poslední bonbon a opřela se. "Dále..." Pronesla jsem slovo které jsem začínala nenávidět. Možná bych místo toho měla říkat kedlubna...nebo rajče Hlavou se mi začaly honit stupidní myšlenky a čekala jsem kdo vejde. Předpokládala jsem, že to bude osoba kvůli které se aktivovala bariéra.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vešla jsem dovnitř.
"Konichiwa, Mizukage-sama," mírně jsem se uklonila. Pár vteřin jsem pak zůstávala zticha, abych si ji stihla pořádně prohlédnout. Možná zapamatovat. Nemohla jsem si zvyknout na to, že v křesle sedí jiná osoba. A podle tónu hlasu pravděpodobně už dlouho.
"Mé jméno je Orion Mizuki," pokusila jsem se o menší úsměv.
Čelenka z Iwagakure oznámila, kam patřím, takže tuhle část jsem vynechala.
"Pokud ruším, máte mou omluvu. Čekala jsem, že tu uvidím muže, který zastupoval bývalou Mizukage. Dalo by se říct, že mi dovolil občas se sem vracet, jsem potulná shinobi. Teď se tedy musím zeptat vás, zda má přítomnost ve vesnici nenarušuje vaše plány," na chvíli jsem se znovu odmlčela.
"Neznám momentální vztahy Mlžné s Kamennou, i když má loajálnost stále patří mé rodné vesnici. Toulám se a občas na pár dní zakotvím v některé z vesnic. Za dob zástupce Mizukage jsem měla dovoleno pobývat občas tady. Smím i nyní? Nemohu vám nabídnout víc než své služby, ale možná by to mohlo stačit."
"Konichiwa, Mizukage-sama," mírně jsem se uklonila. Pár vteřin jsem pak zůstávala zticha, abych si ji stihla pořádně prohlédnout. Možná zapamatovat. Nemohla jsem si zvyknout na to, že v křesle sedí jiná osoba. A podle tónu hlasu pravděpodobně už dlouho.
"Mé jméno je Orion Mizuki," pokusila jsem se o menší úsměv.
Čelenka z Iwagakure oznámila, kam patřím, takže tuhle část jsem vynechala.
"Pokud ruším, máte mou omluvu. Čekala jsem, že tu uvidím muže, který zastupoval bývalou Mizukage. Dalo by se říct, že mi dovolil občas se sem vracet, jsem potulná shinobi. Teď se tedy musím zeptat vás, zda má přítomnost ve vesnici nenarušuje vaše plány," na chvíli jsem se znovu odmlčela.
"Neznám momentální vztahy Mlžné s Kamennou, i když má loajálnost stále patří mé rodné vesnici. Toulám se a občas na pár dní zakotvím v některé z vesnic. Za dob zástupce Mizukage jsem měla dovoleno pobývat občas tady. Smím i nyní? Nemohu vám nabídnout víc než své služby, ale možná by to mohlo stačit."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Rozkousla jsem bonbon a prohlídla si jí. Kývla jsem jí na pozdrav a zatímco mluvila jsem si prohlížela její čelenku. Takže Kumokage bych měla, a teď mi přijde pod ruce Iwagakure. Skvěle... Pousmála jsem se a koukla se jí do očí. Nemusela jsem ani dlouho pátrat abych věděla že je starší než já. "Samozřejmě že brány Kirigakure jsou otevřené...zatím každému" Dodala jsem a naklonila lehce hlavu na stranu.
"Jsme rádi když někomu můžeme poskytnout útočiště. Chtěla bych se vás ale na něco zeptat. Dopis do Iwagakure byl již poslán, ale ráda bych věděla jaký tam je momentálně Tsuchikage. Zaslechla jsem pár povídaček ale ráda bych to věděla od člena vesnice."
"Jsme rádi když někomu můžeme poskytnout útočiště. Chtěla bych se vás ale na něco zeptat. Dopis do Iwagakure byl již poslán, ale ráda bych věděla jaký tam je momentálně Tsuchikage. Zaslechla jsem pár povídaček ale ráda bych to věděla od člena vesnice."
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kancelář Mizukage
» Mizukage kancelária
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage
» Kancelář Mizukage