Kancelář Mizukage
+2
Milli Yaguma
Uzumaki Allii
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Kirigakure
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
-Kancelář je hlídaná, v době nepřítomnosti Mizukage se zamyká, při neoprávněném vniknutí se místnost obalí peříčky které následně začnou nalétávat na opovážlivce a obalí ho.
-Kancelář je hlídaná ukrytým ANBU i když v této místnosti není nic co by stálo za ukradení.
-Místnosti dominuje velký stůl za kterým je prosklená stěna kterou jde nádherně vidět na celou vesnici. Na stole Mizukage je vždy položená nějaká maska, podobná ANBU maskám.
-Kancelář je hlídaná, v době nepřítomnosti Mizukage se zamyká, při neoprávněném vniknutí se místnost obalí peříčky které následně začnou nalétávat na opovážlivce a obalí ho.
-Kancelář je hlídaná ukrytým ANBU i když v této místnosti není nic co by stálo za ukradení.
-Místnosti dominuje velký stůl za kterým je prosklená stěna kterou jde nádherně vidět na celou vesnici. Na stole Mizukage je vždy položená nějaká maska, podobná ANBU maskám.
lady Mizukage
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re: Kancelář Mizukage
Takým rýchlim krokom som dokráčal k budove a ako som už bol dnu po schodoch som išiel už normálnym tempom. Mieril som k dverám .Hmm táto Mizukage ... najbližšie môjmu veku a aj blízko hodnosti aj keď sám viem že ak má takú hodnosť v jej veku musí byť proste niečím výnimočná či to myslením alebo schopnosťami ... Pomyslel som si a pritom už zaklopal na dvere . Pri tom som len tak zastrihal ušami a čakal kým môžem vstúpiť .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Dál jsem se kochala výhledem a ozvalo se klepání. "Dále" Odpověděla jsem a ještě hodnou chvíli pozorovala Kirigakure. Nakonec jsem se s křeslem otočila a spatřila Ryuujiho. Bylo mi to jasné, už jsem se do jeho složky koukala. Nevěřila jsem že by měl doopravdy ouška a ocásek. Inu...každý má něco "Ráda tě poznávám Ryuuji, jsem Milli Yaguma, nynější Mizukage samozřejmě. Předpokládám že když jsi zde potkal si svého nového studenta.."
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Teší ma Mizukage sama ... a tak stretol ale popravde som chcel sem zájsť aj tak ."Ako som si aj myslel je veľmi mladá no som zvedavý ako jej to pôjde ... Pomyslel som si zaujato a zastrihal ušami . Vôbec som ju nepodceňoval predsa len ak sa dostala na takú hodnosť rešpekt som k nej mal. "Tak čo presne ste odomňa chceli ? Potom by som sa inak rád na niečo ešte opýtal ." Dodal som nakoniec .
Shinobi
Ačkoliv jeho stříhání bylo roztomilé zachovala jsem si svou tvář. "Zajímalo by mě kolik vlastně máš nyní studentů. Záznamy jsou tu tak nějak...nedodělané. Naposledy je zde napsáno že máš tři studenty." Vzala jsem si do ruky papír a znova si ho přečetla abych se ujistila, že se nemýlím.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ako hovorila k tomuto hneď som si spomenul na jednu misiu tak trocha som vo vnútri zosmutnel ale nedal som to na sebe poznať a normálne som odpovedal. "Pri jednej misi keď sme mali zadržať nukenina a ten nukenin bol z môjho tými padol aj on a ďalší člen týmu ... preto mám teda vlastne len jedného ... " Objasnil som mizukage ako to teda bolo a čakal som čo na to teraz ona . Moje terajšie najväčšie sklamanie .... Pomyslel som si .
Shinobi
"Chm.." Zamyslela jsem se a s povzdechem si podepřela hlavu. "Takže a jméno studenta kterého máš?" Koukla jsem se na něj zkoumavě a párkrát cvakla propiskou. "Až mi to jméno řekneš, mezitím co si tu něco zapíšu máš čas na rozmyšlení. Chci aby jsi mi řekl co si myslíš o době kdy byla Kirigakure utlačovaná ostatními vesnicemi a o době kdy se jí říkalo Krvavá Mlžná" Sdělila jsem mu a koukla se znova na papír.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hm?" Tie jej otázky ma trochu prekvapili ale nemal som problém jej odpovedať tak som teda spustil ."Tak ... v tedy keď bola utlačovaná o tom by som aj niečo povedal lenže neviem o tom až tak veľa preto si myslím že sa proste niekde stala chyba a chcelo to len aby sa všetci členovia a celá kirigakure zobrala a nenechala sa utláčať ... " Odpovedal som a na chvíľu som sa zamyslel. "Tak .. to prečo sa jej hovorila krvavá bolo v tedy kvôli Mizukage a jeho metódam tá metóda bola veľmi tvrdá a pre normálnych ľudíš až nenormálna lenže tý ninjovia z tej doby sa zapísali do histórie medzi jedny z tých o ktorých sa aj teraz hovorí . Lenže sú aj iné metódy ako vycvičiť dobrých ninjov a nie zabíjať sa medzi sebou vlastných .Preto si myslím že je dobre že tie časy už niesú . " Po mojom dlhšom preslove som aj tak ešte musel nakoniec dodať . "Inak volá sa Yuki ... ona jediná vlastne teda ostala z pôvodného týmu ."
Shinobi
"Dobrá, to jsem chtěla slyšet..." Teda ne všechno ale budiž.. Zapsala jsem si jméno které mi řekl a následně dopsala jméno nového studenta. "Inu, jsi Jounin a měl by jsi vědět co se bude z vesnicí dít. Jistě ale chápeš mou obezřetnost, v této době hodně lidí zrazuje své vesnice. Neříkám že tě podezřívám ale jistota je jistota. Proto pokud se opravdu nechystáš Kirigakure zradit dovol mi malou pojistku kterou budou mít za chvíli všichni." Sladce jsem se usmála a čekala na jeho reakci. Nemohla jsem si dovolit aby se tak dlouho střežený plán dostal ven. Oininům jsem naprosto věřila, avšak nevěděla jsem co se odehrává ve hlavách ostatních členů vesnice.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Rozumiem ... a tak kľudne myslím si žeby som žiaden problém z nejakou tou "poistkou" nemal ." Odpovedal som popravde a potom ešte dodal ."Ale čože to je vlastne presne za tú poistku ?" Opýtal som sa ešte a čakal som čo mi povie .
Shinobi
"Tato pojistka ti znemožní mluvit s někým cizím o záležitostech Kirigakure." Opřela jsem se v křesle a zaměřila se na jeho ouška. "Budeš o tom moct mluvit pouze se mnou a s lidmi kteří budou mít poté stejný znak jako ty."
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Jáj tak to to potom dobre s tým problém vôbec nemám ." Povedal som sa a tak jemne sa usmial ."Inak chcel by som sa opýtať že či by ste mi nemohla nejako vybaviť misiu do Konohy potreboval by som si zistiť pár informácii aby som dokončil jedno ki... teda jedno jutsu a moje kuchyiose a tam sú záznami lebo predsa len viete že niesom priamo člen kirigakure teda aspoň odtiaľto nieje môj klan ..."
Shinobi
"Dobrá...můžeš do Konohy donést dopis o změně Mizukage. Ještě jsme to nedali nikomu vědět." Zvedla jsem se a došla k němu. "Předem se ti chci omluvit za způsob jakým se technika provádí, snažím se to nějak změnit.." Pokrčila jsem rameny. "Takže upřesníme to, neřekneš nikomu cizímu plán který ti později bude zdělen, nikomu neřekneš o technikách kterýma Kirigakure a její členové disponují." Mezitím jsem mu položila ruku na zápěstí, následně se mu tam objevilo tetování které vypadalo jako malé zlaté pírko. "Budeš se snažit aby ostatní vesnice neměli podezření že Kirigakure něco chystá, souhlasíš?" Koukla jsem se na něj a čekala na jeho souhlas abych mohla techniku dokončit.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Všetko som si vypočul a zo všetkým som vlastne súhlasil ."Áno súhlasím ... zo všetkým ." Odpovedal som jej rozhodne a čakal som čo bude ďalej . Asi niečo čo bude bolieť ... Pomyslel som si .
Shinobi
"Dobrá...jak jsem řekla, omlouvám se." Ruku jsem mu položila na tvář která jemně zazářila. Přiblížila jsem se k němu a políbila ho, v tu chvíli se mu na jazyku udělala pečeť která by mu v případě že by chtěl něco vyzradit zacpala pusu peřím. Odstoupila jsem od něj a podala mu dopis který měl doručit do Konohy.
- Spoiler:
- Vážený Hokage,
byla jsem zvolena novou Mizukage a chtěla bych se zeptat na vztahy které jsou mezi Konohou a Kirigakure. Spisy a veškeré mírové smlouvy se nám bohužel ztratily.
S pozdravem Milli Yaguma Kyuudaime Mizukage
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Prišiel som pred kanceláriu. Meč na chrbte, plášť zo znakom Kiri na sebe, kapucňa stiahnutá dole z hlavy a následné zaklopanie na kanceláriu Mizukage. Nedočkavo som začal klopať nohou a čakal som na prijatie.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Ako urobila tamtú svoju techniku týmto spôsobom jemne som sa začervenal ale nechcel som na sebe pred mizukage vôbec dať poznať že mňa vie niečo také rozhodiť.Zobral som si potom dopis."Môžem ehm zobrať do konohy aj tým ?"
Shinobi
"Jistě" Pousmála jsem se a sedla si zpět do křesla. "Děkuju za spolupráci, máš teď mou plnou důvěru.." Vážně na té technice musím zapracovat nebo tu budu olíbávat každého... Povzdechla jsem si a nevrle se koukla na dveře když někdo klepal, no spíš kopal nohou.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Tak ja teda pôjdem ... dovidenia Mizukage sama .. " Povedal som a pobral som sa pomaly preč.
(presun)
(presun)
Shinobi
Když odešel natáhla jsem se pro pytlíku gumídků a jeden si vzala.
"Tak dále.."
Koukla jsem se na dveře a čekala kdo přijde tentokrát.
"Tak dále.."
Koukla jsem se na dveře a čekala kdo přijde tentokrát.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Keď odišiel ten predomnou iba som využil otvorených dverí a len ich za sebou zatvoril. Bola to náhoda že ho v tú istú chvíľu zavolala a vyznelo to ako rýchla reakcia na jej zavolanie. Pozorne si prezrel ten fľak čo sedel za stolom a spustil. Zdravím....takže nakoniec vy ste zastúpili Hitomi-sama... znelo to skôr ako úvaha. Nie ste trochu mladá na vedenie dediny?!... opýtal sa zvedavo no nie drzo.
Shinobi
Klan:
"Možná.." Odpověděla jsem mu a opřela se v křesle. "Takže, co potřebuješ?" Zkoumavě jsem ho pozorovala a čekala co z něj vypadne. Zpozorovala jsem jeho meč na zádech a koukla se do složek. Ataru...jeden ze sedmi
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Skontrolovat jestli je Kiri v dobrých rukách...a né že jí dostal kde kdo... povedal rázne. Není moudré učiť Geninov Kirigakure no jutsu keď hmlu nevedia využiť vo svoj prospech... hodil poznámku trochu vedľa ale stále podstatnú. Ták...dúfam že sa vybralo dobre...a ich volba nebola chybná... Ťa volba mala byť ona.
Shinobi
Klan:
"To co sensei učí své studenty není má věc"
Odpověděla jsem mu s klidem.
"Takže kromě toho, že jsi mě přišel zkontrolovat potřebuješ ještě něco?"
Nadzvedla jsem obočí.
Odpověděla jsem mu s klidem.
"Takže kromě toho, že jsi mě přišel zkontrolovat potřebuješ ještě něco?"
Nadzvedla jsem obočí.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Okolo ruky sa mi objavila trochu hmla ale hneď zase zmizla. Hmla je zdrádná...pokiaľ si nedajú pozor...zníži sa počet Geninov ktorý vďaka svojej technike zomreli... milo som sa usmial. Od vás...ne...od bývalé Mizukage bych možná i potřeboval...
Shinobi
Klan:
"Pokud teda nic nechceš jdi, mám ještě práci"
Pozorovala jsem ho pevným pohledem.
Inu, zdá se že tu máme prvního kandidáta V duchu jsem se ušklíbla a čekala co z něj vyleze.
Pozorovala jsem ho pevným pohledem.
Inu, zdá se že tu máme prvního kandidáta V duchu jsem se ušklíbla a čekala co z něj vyleze.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kancelář Mizukage
» Mizukage kancelária
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage
» Kancelář Mizukage