Kancelář Mizukage
+2
Milli Yaguma
Uzumaki Allii
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Kirigakure
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
-Kancelář je hlídaná, v době nepřítomnosti Mizukage se zamyká, při neoprávněném vniknutí se místnost obalí peříčky které následně začnou nalétávat na opovážlivce a obalí ho.
-Kancelář je hlídaná ukrytým ANBU i když v této místnosti není nic co by stálo za ukradení.
-Místnosti dominuje velký stůl za kterým je prosklená stěna kterou jde nádherně vidět na celou vesnici. Na stole Mizukage je vždy položená nějaká maska, podobná ANBU maskám.
-Kancelář je hlídaná, v době nepřítomnosti Mizukage se zamyká, při neoprávněném vniknutí se místnost obalí peříčky které následně začnou nalétávat na opovážlivce a obalí ho.
-Kancelář je hlídaná ukrytým ANBU i když v této místnosti není nic co by stálo za ukradení.
-Místnosti dominuje velký stůl za kterým je prosklená stěna kterou jde nádherně vidět na celou vesnici. Na stole Mizukage je vždy položená nějaká maska, podobná ANBU maskám.
lady Mizukage
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re: Kancelář Mizukage
Pohodila jsem vlasy.
"Děkuji, po dobu svého pobytu zde a pokud to nebude proti mé vesnici, vám budu zcela k dispozici," po jejích dalších slovech jsem se na pár vteřin trochu zamračila, ale brzy jsem se vrátila k nic neříkajícímu výrazu.
"Obávám se, že nejsem nejlepší člověk pro tyto otázky. Stala jsem se potulnou shinobi. K tomu jsem musela mít nějaký důvod, to jistě chápete a jako člověk milující svůj domov jsem musela cítit, že ten důvod je překážka, kterou nezvládnu. I to je pochopitelné. Tsuchikagem je Toshio Toppu. Vládne tvrdě, temně a kdo by se mu postavil, neměl by čekat slitování," sarkasticky jsem se ušklíbla.
"Víc ode mne vědět nechtějte. Mé osobní názory mají pro mě momentálně příliš vysokou cenu na to, abych se jimi oháněla při každém rozhovoru. Vás může těšit, že pokud by byla Mlžná spojencem Kamenné, měla by po svém boku vskutku nelítostného přítele."
"Děkuji, po dobu svého pobytu zde a pokud to nebude proti mé vesnici, vám budu zcela k dispozici," po jejích dalších slovech jsem se na pár vteřin trochu zamračila, ale brzy jsem se vrátila k nic neříkajícímu výrazu.
"Obávám se, že nejsem nejlepší člověk pro tyto otázky. Stala jsem se potulnou shinobi. K tomu jsem musela mít nějaký důvod, to jistě chápete a jako člověk milující svůj domov jsem musela cítit, že ten důvod je překážka, kterou nezvládnu. I to je pochopitelné. Tsuchikagem je Toshio Toppu. Vládne tvrdě, temně a kdo by se mu postavil, neměl by čekat slitování," sarkasticky jsem se ušklíbla.
"Víc ode mne vědět nechtějte. Mé osobní názory mají pro mě momentálně příliš vysokou cenu na to, abych se jimi oháněla při každém rozhovoru. Vás může těšit, že pokud by byla Mlžná spojencem Kamenné, měla by po svém boku vskutku nelítostného přítele."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Jistě...jistě" Prohodila jsem a pak jí dál poslouchala. "Dobrá, děkuji aspoň za to málo." Pousmála jsem se spokojeně a na chvíli se zamyslela. "Nevím jak je na tom spojenectví, ztratily se nám papíry. Ráda bych ale kdyby byla Kirigakure neutrální." Prohodila jsem a zapsala si její jméno do papírů.
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"To je vždy dobrá volba," kývla jsem.
"Každopádně, když už jsem zde, potřebujete ode mne momentálně něco?" nejraději bych si bývala šla po cestě odpočinout, od bývalého zástupce Mizukage jsem cestu na ubytovnu znala. Na druhou stranu jsem se chtěla zeptat. Nějak jsem svůj pobyt zde splácet musela. Podpořit tým na misi nebo jen nasbírat bylinky. Potom, co se trochu prospím.
"Každopádně, když už jsem zde, potřebujete ode mne momentálně něco?" nejraději bych si bývala šla po cestě odpočinout, od bývalého zástupce Mizukage jsem cestu na ubytovnu znala. Na druhou stranu jsem se chtěla zeptat. Nějak jsem svůj pobyt zde splácet musela. Podpořit tým na misi nebo jen nasbírat bylinky. Potom, co se trochu prospím.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Um zatím nic nepotřebuji. Kdyby se něco našlo dám vám vědět." Kývla jsem na ní a hodila prázdný pytlík do koše.
Musela jsem si vše znova promyslet, přibyl další hráč kterého jsem musela započítat. Klid si asi neužiji.. Lehce jsem se ušklíbla a bylo vidět že už přemýšlím nad něčím jiným.
Musela jsem si vše znova promyslet, přibyl další hráč kterého jsem musela započítat. Klid si asi neužiji.. Lehce jsem se ušklíbla a bylo vidět že už přemýšlím nad něčím jiným.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Nějakou dobu zůstanu a až budu chtít zase odejít, oznámím to," znovu jsem se mírně uklonila. "Prozatím na shledanou."
Ještě jsem jí věnovala menší úsměv a pak už jsem zmizela.
(Přesun)
Ještě jsem jí věnovala menší úsměv a pak už jsem zmizela.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Do budovy cez pootvorené dvere vletel malý sokol s pripevneným listom na pravej nohe. Chcel sa síce dostať nejak k Mizukage, ale dvere boli zatvorené, tak sa usalašil na lavičke a čakal. Keď ale vyšla nejaká kunoichi, vletel rovno do miestnosti skôr, než stihla zavrieť dvere, pristál na stole a vystrčil pravú nôžku s listom k Mizukage.
- Spoiler:
- Vážená Mizukage,
som tak ako vy novozvolený Hokage, a veľmi sa v tomto systéme nevyznám, ale pomaly sa učím. Nerada to vravím, ale ako som sa snažila, nenašla som ani zmienku o spisoch a mierových zmluvách. Neviem, kde ich predošlý Hokage dal, ale mám podozrenie, že sa stratili. Takže, o vzťahoch medzi Konohou a Kiri neviem absolútne nič, čo ma trochu mrzí.
S pozdravom, Kyuudaime Hokage Uchiha Kinra
Anonymní- Anonymní
Přečetla jsem si vzkaz a usmála se. Skvělé, vypadá to že Kirigakure nemá spojence. Což je divné, myslela jsem že Hitomi jednala a spojenectví. Pokrčila jsem rameny a papír zmuchlala. Následně jsem ho odhodila do koše a kochala se opět výhledem na vesnici.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Neměla jsem těch několik dní tam nic na práci.
Nikoho známého jsem tu nepotkala a to jsem čekala hned dva lidi. Nemělo smysl tu na ně čekat. Podstrčila jsem pod dveřmi kanceláře list, který oznamoval můj odchod a pak jsem se rozběhla k bráně.
(Přesun)
Nikoho známého jsem tu nepotkala a to jsem čekala hned dva lidi. Nemělo smysl tu na ně čekat. Podstrčila jsem pod dveřmi kanceláře list, který oznamoval můj odchod a pak jsem se rozběhla k bráně.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Celou dobu jsem se bavila tím, že jsem zírala na vesnici. Až do chvíle kdy jsem ucítila jak se aktivovala bariéra. Nechala jsem jí udělat svůj účel a za chvíli se tu měl objevit host. Dál jsem ale zůstávala otočená v křesle čelem k oknu a kochala se výhledem.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Pôsobové," hodnotil som techniku ešte počas aktivácie, no to už som stál pre Mizukage-dono. "Vy budete nová hlava dediny, však?" ani som nečakal na odpoveď, keď som sa posadil do jedného z kresiel, ktoré tu mala Mizukage-dono pre hostí. "Nerád chodím okolo horúcej kaše, takže pôjdem rovno k veci. Mám pre Vás menšiu ponuku, teda skôr väčšiu."
Anonymní- Anonymní
Když přešel přímo k věci zpozorněla jsem a s úsměvem se k němu otočila.
"Zdravím...tak povídejte. O co se jedná?"
Na rtech mi pohrával jemný úsměv. Doufala jsem, že to bude něco co mě bude zajímat a přihraje mi to do karet.
"Zdravím...tak povídejte. O co se jedná?"
Na rtech mi pohrával jemný úsměv. Doufala jsem, že to bude něco co mě bude zajímat a přihraje mi to do karet.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Opätovne som prebral vládu v Kamennej a spustil som mobilizáciu armády," taktiež som sa pousmial, "teda predpokladám, že viete kto som?" Položil som otázku, ale na odpoveď nečakal: "Môj cieľ je Listová. Prišiel som práve za Vami, keďže ako jediná nejavíte záujem o spojenectvá. Váš prístup k politike sa mi páči," úsmev sa zmenil na sarkastický. "Určite Vás už nebavia všetky tie reči o mieri, však? Spoločne s Vašou armádou ovládneme Listovú. Teda presnejšie, ovládne ju Hmlistá. Mne úplne stačí jej deštrukcia za všetko, čo spravila Kamennej," na chvíľu som sa odmlčal a čakal na jej reakciu.
Anonymní- Anonymní
Úsměv se mi rozšířil. Naprosto dokonalé..
"Budu upřímná, měla jsem to v plánu již dlouho. Listová musí padnout, nemá nárok na titul nejmocnější vesnice. Proto s vámi Mlžná bude spolupracovat." Tohle mi po dlouhé době udělalo opravdovou radost, a ještě větší budu mít až bude Listová v plamenech. "Máte určitou představu kdy by k pádu Listové mělo dojít?"
"Budu upřímná, měla jsem to v plánu již dlouho. Listová musí padnout, nemá nárok na titul nejmocnější vesnice. Proto s vámi Mlžná bude spolupracovat." Tohle mi po dlouhé době udělalo opravdovou radost, a ještě větší budu mít až bude Listová v plamenech. "Máte určitou představu kdy by k pádu Listové mělo dojít?"
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Čo najskôr, vzhľadom na devastáciu Piesočnej, ktorá je hlavným spojencom Listovej," zhodnotil som situáciu, pričom som sám sebe párkrát prikývol, "ešte je tu Oblačná, ale časť vojiska pošlem aj na hranice, takže by mali posily meškať. Ak bude vôbec Raikage-dono jednať."
"Zničenie dediny necháte na Kamennej, môj golem a hady jednej z našich kunoichi sa o to postarajú. Ale ak sú moje informácie správne, hlavou Listovej je Uchiha. To by mohol byť problém. Hoci môj prach nič nezastaví, ilúzii sa nedokážem ubrániť."
"Zničenie dediny necháte na Kamennej, môj golem a hady jednej z našich kunoichi sa o to postarajú. Ale ak sú moje informácie správne, hlavou Listovej je Uchiha. To by mohol byť problém. Hoci môj prach nič nezastaví, ilúzii sa nedokážem ubrániť."
Anonymní- Anonymní
"Inu, jde o to jestli chcete Hokage zabít nebo pouze zničit vesnici. Mám jistou techniku které se neubrání ovšem budu poté indisponovaná jeden den." Zamyšleně jsem ho pozorovala. "Je fakt ale že mám informace o jisté osobě na kterou oční techniky neplatí. Pokud tedy mé informace jsou správné." Opřela jsem se v křesle a přemýšlela.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Nezáleží mi na smrti hlavy dediny, ide mi iba o pomstu Listovej. A to v akejkoľvek podobe, napríklad ukončením jej éry samostatnosti." Jej slová o osobe, na ktorú neplatia očné techniky, ma zarazila: "O kom to hovoríte? Ak by sme na túto osobu museli čakať, prípadne ju hľadať, to neprichádza do úvahy." Pokrútil som nesúhlasne hlavou.
Anonymní- Anonymní
"Kdysi jsem se s ní setkala, myslím ale že pokud se dozví o ničení Listové sama dorazí." Zajela jsem si rukou do vlasů a opět přemýšlela. "Dobrá, jsem schopná Hokage odstranit z cesty, ráda bych se ale poté co odpadnu probudila." Ušklíbla jsem se. Mojí ochranu by potom mohli zařídit Oinini... Sama pro sebe jsem se usmála i když představa že tam odpadnu se mi moc nezamlouvala.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Nemusíte sa báť, keď upadnete do bezvedomia, bude dávno po boji," usmial som sa. "Stretneme sa teda o dva dni, keď prídem s celou armádou Kamennej pred vašu dedinu. Očakávam, že už budete všetci pripravení. Tábor rozložíme na území Zeme Ohňa, kde doladíme stratégiu. Nemusíme sa báť, armáda Kamennej je druhá najpočetnejšia, hneď po Oblačnej. A v spojení s Hmlistou," hlasno som sa zasmial, "o Listovej sa bude hovoriť už iba v legendách." Postavil som sa a prešiel k Mizukage-dono, pričom som jej podával ruku.
Anonymní- Anonymní
"Skvělé" Usmála jsem se a zvedla se. Stiskla jsem jeho ruku a koukla se mu do očí.
"Těším se na naší spolupráci" Lehce jsem přikývla a jeho ruku pustila. Musela jsem toho teď hodně zařídit. Odvolat všechny z misí a začít připravovat plán s Oininy.
"Těším se na naší spolupráci" Lehce jsem přikývla a jeho ruku pustila. Musela jsem toho teď hodně zařídit. Odvolat všechny z misí a začít připravovat plán s Oininy.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Skôr ako moju ruku pustila, obklopili naše dlane pečate. Presunuli sa až na zápästia, kde sa objavil nápis: "Prach si a na prach sa obrátiš."
"Prepáčte, že som Vám o tom nepovedal skôr, no nemôžem si dovoliť zradu," usmial som sa, snažil som sa tak ospravedlniť. "Ak jeden z nás dohodu poruší, stane sa presne to, čo máte na zápästí. Ale nemusíte sa báť, nemá to žiadne vedľajšie efekty."
"Prepáčte, že som Vám o tom nepovedal skôr, no nemôžem si dovoliť zradu," usmial som sa, snažil som sa tak ospravedlniť. "Ak jeden z nás dohodu poruší, stane sa presne to, čo máte na zápästí. Ale nemusíte sa báť, nemá to žiadne vedľajšie efekty."
Anonymní- Anonymní
Ušklíbla jsem se. "Chápu..také používám něco podobného" Vzpomněla jsem si na pečeť kterou měli na jazyku už dva lidé a přejela jsem si dlaní po zápěstí. "Z mé strany by porušení dohody hrozit nemělo." Ujistila jsem ho.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"V tom prípade ani z mojej," súhlasne som prikývol. "Ako funguje vaša technika? Vedeli by ste ma preniesť späť pred bránu? V Hmlistej som ešte nebol, asi by som tam netrafil." Zasmial som sa takpovediac vlastnej hlúposti.
Anonymní- Anonymní
"Naopak to bohužel nefunguje ale může vás doprovodit někdo z mých lidí." Jakmile jsem to dořekla objevil se v kanceláři Oinin a uklonil se.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"V tom prípadne, ak mi to dovolíte, radšej pôjdem vzdušnou čiarou," vzniesol som sa asi meter nad zem, pričom som sa presunul k oknu, "nezabudnite, vidíme sa aj s celou armádou o dva dni." Cez otvorené okno, cez ktoré sa pôvodne Mizukage-dono pozerala na dedinu, som sa vzniesol preč z kancelárie a zamieril priamo do Kamennej.
(Odchod.)
(Odchod.)
Anonymní- Anonymní
Pootevřela jsem pusu a došla k oknu. Koukla jsem se na nebe a chvíli jsem nevěřícně kroutila hlavou. páni Oinin se uklonil a jelikož ho nebylo potřeba zmizel. Okamžitě jsem si sedla ke stolu a začala psát dopisy. přivolala jsem pár poslů a poslala je pryč.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kancelář Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Mizukage kancelária
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage