Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 10 z 41
Strana 10 z 41 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
Assasin Senju napsal:"Uf. Oddychl jsem si a s úsměvem přistoupil k Himi. "Promiň, ale nečistil jsem si 3 roky zuby." omluvil jsem se ji a políbil ji. Moje ruka zajela do jejich hnědých vlasů. Přitiskl jsem se k ní a přidal jazyk. xDAkasuna no PiliKKa napsal:"Původně jsem chtěla něco yaoistického... jenže bych žárlila... takže... co kdybys šel a potěšil Himi hmm? Krásný, dlouhý, romantický polibek prosím!" nadiktovala jsem.Assasin Senju napsal:"Odvaha. " zakryl jsem si obě oči rukama. To bude zase něco..Akasuna no PiliKKa napsal:"Etto... hmmm takže... Assasinku pravda nebo odvaha?!" usmála jsme se ďábelsky.Assasin Senju napsal:Yoshiro odešel, tak hraj ty PiliKKo.
Zčervenala jsem a v první chvíli nevěděla co mám udělat. Baka, čekala jsi na to dlouho! Zavřela jsem očí a začala jsem se nesměle přidávat, přistoupila na jeho hru s jazykem a rukama mu vískala vlasy.
Anonymní- Anonymní
"Ano... aach proč jsi jako tvůj otec? Tobiru se taky chová slušně a poslouchá!" povzdychla jsem si. "Ruším ti domácí vězení...stačí?"Akasuna no Ruki napsal:Mozna?
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
No konečně! Usmála jsem se směrem k Himi a Assasinovi.
Shinobi
(mysl : "víc použij jazyk nestyď se")Assasin Senju napsal:"Uf. Oddychl jsem si a s úsměvem přistoupil k Himi. "Promiň, ale nečistil jsem si 3 roky zuby." omluvil jsem se ji a políbil ji. Moje ruka zajela do jejich hnědých vlasů. Přitiskl jsem se k ní a přidal jazyk. xDAkasuna no PiliKKa napsal:"Původně jsem chtěla něco yaoistického... jenže bych žárlila... takže... co kdybys šel a potěšil Himi hmm? Krásný, dlouhý, romantický polibek prosím!" nadiktovala jsem.Assasin Senju napsal:"Odvaha. " zakryl jsem si obě oči rukama. To bude zase něco..Akasuna no PiliKKa napsal:"Etto... hmmm takže... Assasinku pravda nebo odvaha?!" usmála jsme se ďábelsky.Assasin Senju napsal:Yoshiro odešel, tak hraj ty PiliKKo.
Anonymní- Anonymní
Červený jako Kushininy vlasy jsem se od ní odthl a šel jsem si sednout vedle svého syna.
"Tak co, jaký to bylo?" potichu jsem se ho zeptal
"Tak co, jaký to bylo?" potichu jsem se ho zeptal
Anonymní- Anonymní
Jo stačí čau.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
[quote="Assasin Senju"]Červený jako Kushininy vlasy jsem se od ní odthl a šel jsem si sednout vedle svého syna.
"Tak co, jaký to bylo?" potichu jsem se ho zeptal [/quoteZašeptal jsem no máš se ještě co učit ale šlo to
"Tak co, jaký to bylo?" potichu jsem se ho zeptal [/quoteZašeptal jsem no máš se ještě co učit ale šlo to
Anonymní- Anonymní
"Papa zlato a vyčisti si zuby!" zamávala jsme mu s úsměvem.Akasuna no Ruki napsal:Jo stačí čau.
Shinobi
"Ts." plácl jsem ho jemně po hlavě.
"Jasně pak mě to naučíš." :d
Anonymní- Anonymní
Zastřeně jsem ho sledovala. Čelo mi hořelo a rty brněly. Začaly se mi třást kolena. Otočila jsem se a sedlě si na zem, zády jsem se opřela o zeď. Zavřela jsem oči a přemýšlela.
,,Tři roky." šeptla jsem.
Anonymní- Anonymní
Po čtyřech jsme k ní dolezla. "Jaké to bylo?" usmála jsem se.Hitomi Yamada napsal:Zastřeně jsem ho sledovala. Čelo mi hořelo a rty brněly. Začaly se mi třást kolena. Otočila jsem se a sedlě si na zem, zády jsem se opřela o zeď. Zavřela jsem oči a přemýšlela.
Shinobi
("au") Jo joAssasin Senju napsal:"Ts." plácl jsem ho jemně po hlavě.
Anonymní- Anonymní
"Kdo hraje? Já viď? Tobiru, ukaž slečnám, jak krásnou postavu jsi zdědil po svém otci. Udělej jim striptýz "
Anonymní- Anonymní
omg asi odejdu nejsem pedofil...
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Akasuna no PiliKKa napsal:Po čtyřech jsme k ní dolezla. "Jaké to bylo?" usmála jsem se.Hitomi Yamada napsal:Zastřeně jsem ho sledovala. Čelo mi hořelo a rty brněly. Začaly se mi třást kolena. Otočila jsem se a sedlě si na zem, zády jsem se opřela o zeď. Zavřela jsem oči a přemýšlela.
Otevřela jsem oči a podívala se na jasnou modř v jejích očích. Ty mé se zaleskly, usmála jsem se.
,,Vysněné."
Anonymní- Anonymní
"Hej ty jsi děvče?" otočil jsem se na ně.Neuro Uchiha napsal:omg asi odejdu nejsem pedofil...
Anonymní- Anonymní
Se slinou u pusy jsem se otočila a vytáhla dvacku. "Anooo!xDDD" zasmála jsem se. "Neu! Nebooj my si tě pak taky prohlédneme!" mrkla jsem. xDDDAssasin Senju napsal:"Kdo hraje? Já viď? Tobiru, ukaž slečnám, jak krásnou postavu jsi zdědil po svém otci. Udělej jim striptýz "
Shinobi
Zasmála jsem se. "Spadni z toho obláčku! A nebo tam radši zůstaň!" xDDHitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Po čtyřech jsme k ní dolezla. "Jaké to bylo?" usmála jsem se.Hitomi Yamada napsal:Zastřeně jsem ho sledovala. Čelo mi hořelo a rty brněly. Začaly se mi třást kolena. Otočila jsem se a sedlě si na zem, zády jsem se opřela o zeď. Zavřela jsem oči a přemýšlela.
Otevřela jsem oči a podívala se na jasnou modř v jejích očích. Ty mé se zaleskly, usmála jsem se.
,,Vysněné."
Shinobi
Akasuna no PiliKKa napsal:Zasmála jsem se. "Spadni z toho obláčku! A nebo tam radši zůstaň!" xDDHitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:Po čtyřech jsme k ní dolezla. "Jaké to bylo?" usmála jsem se.Hitomi Yamada napsal:Zastřeně jsem ho sledovala. Čelo mi hořelo a rty brněly. Začaly se mi třást kolena. Otočila jsem se a sedlě si na zem, zády jsem se opřela o zeď. Zavřela jsem oči a přemýšlela.
,,Vysněné."
Vzdychla jsem si a usmála se.
Anonymní- Anonymní
"Hmm." usmála jsem se a přidala k PiliCCe. Vytáhla jsem pětikilo.
Anonymní- Anonymní
T___________T "Já si začala první, to není fér!!" xDDDDTsunade napsal:"Hmm." usmála jsem se a přidala k PiliCCe. Vytáhla jsem pětikilo.
Shinobi
Tak dámy jste připraveny ? pomalu jsem si sundal vestu (v hlavě jsem si přehrával melodii aby mi to šlo líp). Sundaval jsem si pásek a začal vrtět (sexy)prdelkou. Pak jsem pomalu rozepínal košili, sundal jí a odhodil (kdo napíše dřív k tomu spadne kromě chlapů samozřejmě )A nakonec jsem si sundal kalhoty. Už zůstaly jen trenírky plácnul jsem si po zadku a řekl : "konec Pokračování příště"
Naposledy upravil Tobiru Senju dne Sun 13 Feb - 22:39, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Koukala jsem jak z jara. "Kolik že máš let?" zamrkala jsem xDDDDD.Tobiru Senju napsal:Tak dám jste připraveny ? pomalu jsem si sundal vestu (v hlavě jsem si přehrával melodii aby mi to šlo líp). Sundaval jsem si pásek a začal vrtět (sexy)prdelkou. Pak jsem pomalu rozepínal košili, sundal jí a odhodil (kdo napíše dřív k tomu spadne kromě chlapů samozřejmě )A nakonec jsem si sundal kalhoty. Už zůstaly jen trenírky plácnul jsem si po zadku a řekl : "konec Pokračování příště"
Shinobi
Ne jen je to trochu odpudivé.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Strana 10 z 41 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 10 z 41
Povolení tohoto fóra: