Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 25 z 41
Strana 25 z 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
"Mezi nimi? Leda já! xDDD! Uke, Uke, Uke a Uke!" zhodnotila jsem situaci.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Neurážej UKEHO, když tu není SEME!" zavrčela jsem. "Jaj to pochopí akorát Himi!" xDD dodala jsem zamyšleně.Mikuto Uchiha napsal:presiel som si prstom po brade a bola sucha dakujem"hej blondak aj sa ti to pacilo odzadu do analu" zacal som sa smiat
Zasmála jsem se. ,,On by se nějaký ten SEME určitě našel." mrkla jsem na ni.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"hmm" nahodil som nechapavy vyraz
Shinobi
Akasuna no PiliKKa napsal:"Mezi nimi? Leda já! xDDD! Uke, Uke, Uke a Uke!" zhodnotila jsem situaci.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Neurážej UKEHO, když tu není SEME!" zavrčela jsem. "Jaj to pochopí akorát Himi!" xDD dodala jsem zamyšleně.Mikuto Uchiha napsal:presiel som si prstom po brade a bola sucha dakujem"hej blondak aj sa ti to pacilo odzadu do analu" zacal som sa smiat
,,Z toho výčtu jsi zapomněla na mě." ohradila jsem se na oko dotčeně xD.
Anonymní- Anonymní
"Ty jsi jasný seme!" odpověděla jsem xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Mezi nimi? Leda já! xDDD! Uke, Uke, Uke a Uke!" zhodnotila jsem situaci.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Neurážej UKEHO, když tu není SEME!" zavrčela jsem. "Jaj to pochopí akorát Himi!" xDD dodala jsem zamyšleně.Mikuto Uchiha napsal:presiel som si prstom po brade a bola sucha dakujem"hej blondak aj sa ti to pacilo odzadu do analu" zacal som sa smiat
Shinobi
Akasuna no PiliKKa napsal:"Ty jsi jasný seme!" odpověděla jsem xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Mezi nimi? Leda já! xDDD! Uke, Uke, Uke a Uke!" zhodnotila jsem situaci.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Neurážej UKEHO, když tu není SEME!" zavrčela jsem. "Jaj to pochopí akorát Himi!" xDD dodala jsem zamyšleně.Mikuto Uchiha napsal:presiel som si prstom po brade a bola sucha dakujem"hej blondak aj sa ti to pacilo odzadu do analu" zacal som sa smiat
,,To už je lepší." usmála jsem se spokojeně a zavrtěla se, abych se mohla pohodlněji opřít.
Anonymní- Anonymní
Kin Uchiha napsal:Polib mě vášnivějí jak PiliKKu
,,Vy si ke všemu cestičku najdete, když to chcete, že?" ušklíbla jsem se a myslela jsem tím celé mužské pohlaví. Nicméně jsem se zvedla a došla ke Kinovi. Posadila jsem se mu na klín, jednu dlaň mu položila na hruď a druhou rukou mu zajel do vlasů. Ústami jsem mu stiskla ušní lalůček a poté se na něj sladce usmála. Jemně jsem ho políbila na rty, no spíš je jen ochutnala. Olízla jsem si své a políbila ho znovu. Dravěji a vášnivěji. Okamžitě jsem vyhledala svým jazykem ten jeho a hrála s ním milostnou hru.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sun 20 Feb - 22:46, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Un!" Vstal jsem před Mikuta a v pravé ruce vytvářel bombu. "Ještě slovo a vyhodím tě do vzduchu!! Ještě jsi neviděl sílu umění co?!"
Anonymní- Anonymní
(Ty!!!! Přisahám, že vstanu z mrtvých a tohle ti nedaruju!!! A ty Kine!!! Jen počkej!!! Lituju toho dne, kdy jsem tě udělal mým studentem!!! xD)
Anonymní- Anonymní
Kin Uchiha napsal:Opětoval jsem polibek a rukou jí chytl za zadeček
Cítila jsem jeho ruce na svém pozadí. Přimáčkla jsem se na něj ještě víc. Odtrhla jsem se od něj a ve víru vášně mu skousla silněji spodní ret. Z ranky se sputil pramínek krve, kterou jsem olízla. Usmála jsem se a slezla z něj a opět se vrátila na své místo a opřela se o Deidarovo rameno.
Anonymní- Anonymní
odstrcil som deidaru "hmm ake to len moze byt" zamumlal som si
Shinobi
Zabiju vás!!!!!!!! ozval se duch Assasina Senju, zarachotili okna, dveře se otevřeli a prudce zavřeli, zhaslo světlo a znovu se rozsvítilo.
Anonymní- Anonymní
"Ať žijí duchové!!" vypískla jsem nadšeně. "Assasine, nedělej Irenky a pojď sem!"Assasin Senju napsal:Zabiju vás!!!!!!!! ozval se duch Assasina Senju, zarachotili okna, dveře se otevřeli a prudce zavřeli, zhaslo světlo a znovu se rozsvítilo.
Shinobi
Irenky?LoL
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
(Nemůžu za to..Ty si klidně ležíš pod kytičkama a hraješ mariáš s žížalkama -.-" Máš být tu!)
,,Kine...Až někdy příště." vyplázla jsem jazyk a zůstala opřená o Deidaru a čekala, jestli se sem duch dostaví.
,,Kine...Až někdy příště." vyplázla jsem jazyk a zůstala opřená o Deidaru a čekala, jestli se sem duch dostaví.
Anonymní- Anonymní
Neznáš Kurwa hoši guten tag? xDDD u nás v rodině se to říká běžně! xDDD a neříkej PROSÍM už to druhé slovo... připadá mi to jako.. blééé muck o.ONeuro Uchiha napsal:Irenky?LoL
Shinobi
"ale nic"
Shinobi
Znám to a je to cool filmešek..
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Strana 25 z 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 25 z 41
Povolení tohoto fóra: