Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 11 z 41
Strana 11 z 41 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
Pětistovkou jsem si utřela sliny a dala mu je do trenírek. "Néé. ještěě!!" ječela jsem.Tobiru Senju napsal:Tak dám jste připraveny ? pomalu jsem si sundal vestu (v hlavě jsem si přehrával melodii aby mi to šlo líp). Sundaval jsem si pásek a začal vrtět (sexy)prdelkou. Pak jsem pomalu rozepínal košili, sundal jí a odhodil (kdo napíše dřív k tomu spadne kromě chlapů samozřejmě )A nakonec jsem si sundal kalhoty. Už zůstaly jen trenírky plácnul jsem si po zadku a řekl : "konec Pokračování příště"
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa napsal:Koukala jsem jak z jara. "Kolik že máš let?" zamrkala jsem xDDDDD.Tobiru Senju napsal:Tak dám jste připraveny ? pomalu jsem si sundal vestu (v hlavě jsem si přehrával melodii aby mi to šlo líp). Sundaval jsem si pásek a začal vrtět (sexy)prdelkou. Pak jsem pomalu rozepínal košili, sundal jí a odhodil (kdo napíše dřív k tomu spadne kromě chlapů samozřejmě )A nakonec jsem si sundal kalhoty. Už zůstaly jen trenírky plácnul jsem si po zadku a řekl : "konec Pokračování příště"
Musela jsem se zasmát.
,,Špatné o rozhodně nebylo, naopak." usmála jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
(věk není podstatný důležité je že mám tělo muže po otci )Akasuna no PiliKKa napsal:Koukala jsem jak z jara. "Kolik že máš let?" zamrkala jsem xDDDDD.Tobiru Senju napsal:Tak dám jste připraveny ? pomalu jsem si sundal vestu (v hlavě jsem si přehrával melodii aby mi to šlo líp). Sundaval jsem si pásek a začal vrtět (sexy)prdelkou. Pak jsem pomalu rozepínal košili, sundal jí a odhodil (kdo napíše dřív k tomu spadne kromě chlapů samozřejmě )A nakonec jsem si sundal kalhoty. Už zůstaly jen trenírky plácnul jsem si po zadku a řekl : "konec Pokračování příště"
Anonymní- Anonymní
"Ale no taaak!" usmála jsem se na něj.Neuro Uchiha napsal:Ne jen je to trochu odpudivé.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"S tím souhlasím!" usmála jsem se. "Jak jsem řekla, geny se nezapřou!" xDDTobiru Senju napsal:(věk není podstatný důležité je že mám tělo muže po otci )Akasuna no PiliKKa napsal:Koukala jsem jak z jara. "Kolik že máš let?" zamrkala jsem xDDDDD.Tobiru Senju napsal:Tak dám jste připraveny ? pomalu jsem si sundal vestu (v hlavě jsem si přehrával melodii aby mi to šlo líp). Sundaval jsem si pásek a začal vrtět (sexy)prdelkou. Pak jsem pomalu rozepínal košili, sundal jí a odhodil (kdo napíše dřív k tomu spadne kromě chlapů samozřejmě )A nakonec jsem si sundal kalhoty. Už zůstaly jen trenírky plácnul jsem si po zadku a řekl : "konec Pokračování příště"
Shinobi
Za tohle peníze neberu usmál jsem se a peníze jí vrátil.Tsunade napsal:Pětistovkou jsem si utřela sliny a dala mu je do trenírek. "Néé. ještěě!!" ječela jsem.Tobiru Senju napsal:Tak dám jste připraveny ? pomalu jsem si sundal vestu (v hlavě jsem si přehrával melodii aby mi to šlo líp). Sundaval jsem si pásek a začal vrtět (sexy)prdelkou. Pak jsem pomalu rozepínal košili, sundal jí a odhodil (kdo napíše dřív k tomu spadne kromě chlapů samozřejmě )A nakonec jsem si sundal kalhoty. Už zůstaly jen trenírky plácnul jsem si po zadku a řekl : "konec Pokračování příště"
Anonymní- Anonymní
"Tak díky, aspoň si zahraju Pachinko." zasmála jsem se. "Ptej se Tobiru."
Anonymní- Anonymní
"Odvaha můj synku!" zakřičel jsem hrdě.Tobiru Senju napsal: Otče pravda ? nebo odvaha ?
Anonymní- Anonymní
Tady máš hrníček a přines mi "prosím" vodu mám žízeň.Assasin Senju napsal:"Odvaha můj synku!" zakřičel jsem hrdě.Tobiru Senju napsal: Otče pravda ? nebo odvaha ?
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem si od něj hrníček a natočil mu studenou vodu.Tobiru Senju napsal:Tady máš hrníček a přines mi "prosím" vodu mám žízeň.Assasin Senju napsal:"Odvaha můj synku!" zakřičel jsem hrdě.Tobiru Senju napsal: Otče pravda ? nebo odvaha ?
"Tady máš." podal jsem mu ji. :-D
"Neuro, pravda nebo odvaha?"
Anonymní- Anonymní
Vstala som a šla ku dverám a tam som povedala.Pekne sa zabávajte....já vás budem pozorovať radšej z vonka... ani náznak úsmevu som nedala mala som ľadový pohľad.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
odvaha
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Odvětil jsem : Děkuji.Assasin Senju napsal:Vzal jsem si od něj hrníček a natočil mu studenou vodu.Tobiru Senju napsal:Tady máš hrníček a přines mi "prosím" vodu mám žízeň.Assasin Senju napsal:"Odvaha můj synku!" zakřičel jsem hrdě.Tobiru Senju napsal: Otče pravda ? nebo odvaha ?
"Tady máš." podal jsem mu ji. :-D
"Neuro, pravda nebo odvaha?"
Anonymní- Anonymní
Kam jdete Kushino-sama?Kushina Uzumaki napsal:Vstala som a šla ku dverám a tam som povedala.Pekne sa zabávajte....já vás budem pozorovať radšej z vonka... ani náznak úsmevu som nedala mala som ľadový pohľad.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem blíž k Pilice a dal jí ústa na tvář a zapojil jazyk a rukou ji jemně sjel po zádech.
Shinobi
Klan:
já budem vás pozorovať z vonka ...nechcem....ako to povedať....sa do niečo pripliesť a pak to ľutovať tak radšej ostanem vonku Tobiru tentoraz som sa nútene usmialaTobiru Senju napsal:Kam jdete Kushino-sama?Kushina Uzumaki napsal:Vstala som a šla ku dverám a tam som povedala.Pekne sa zabávajte....já vás budem pozorovať radšej z vonka... ani náznak úsmevu som nedala mala som ľadový pohľad.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
S úsměvem jsem pozorovala zaskočenou PiliKKu. Obě po třech letech, viď, kamarádko.
Anonymní- Anonymní
"Umm..." zamumlala jsem.Neuro Uchiha napsal:Přišel jsem blíž k Pilice a dal jí ústa na tvář a zapojil jazyk a rukou ji jemně sjel po zádech.
Shinobi
Venku je zima Sedněte si radši tady bude vám teplo. A pozorovat tady taky můžete a zaplést se tady není do čehoKushina Uzumaki napsal:já budem vás pozorovať z vonka ...nechcem....ako to povedať....sa do niečo pripliesť a pak to ľutovať tak radšej ostanem vonku Tobiru tentoraz som sa nútene usmialaTobiru Senju napsal:Kam jdete Kushino-sama?Kushina Uzumaki napsal:Vstala som a šla ku dverám a tam som povedala.Pekne sa zabávajte....já vás budem pozorovať radšej z vonka... ani náznak úsmevu som nedala mala som ľadový pohľad.
Anonymní- Anonymní
Hlasitě jsem zakašlala. "Nějak se nám to tu rozjíždí. Dohrajem zítra co říkáte?"
Anonymní- Anonymní
"Jo to je fakt. Už jsem unavenej. *zíííív*" Chytl jsem Tobiru za ruku. "Tobiru jdeme. DObrou noc vespolek."Odešel jsem na hřbitov a zalezl zpátky do rakve.
Anonymní- Anonymní
"Souhlasím!" kývla jsem a odvlekla si Neura do temného rohu xDD. (Spokojena sestřičko xP?)Tsunade napsal:Hlasitě jsem zakašlala. "Nějak se nám to tu rozjíždí. Dohrajem zítra co říkáte?"
Shinobi
Jen jsem udiveně zíral o.O
Shinobi
Klan:
Strana 11 z 41 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 11 z 41
Povolení tohoto fóra: