Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 9 z 41
Strana 9 z 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
Tobiru Senju napsal:(ach jo "tak jo tati")Assasin Senju napsal:(Hele synku, ta je moje. Ruce pryč od ní. )
(Usmála jsem se a trochu začervenala)
Anonymní- Anonymní
(Seženu ti jinou slečnu nahraní. vidíš to, takhle se musí správnej hoch chovat, si hodnej, ne jako ten parchant s modrými vlasy. )
Anonymní- Anonymní
Vzdal jsem to a sledoval Yoshira odhazující plášť.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
"Tak ti řeknu, že tvůj skutečný otec je tamto.." ukázala jsme na Zetsua xDDD. "Běž radši!"Akasuna no Ruki napsal:A co když nepůjdu?
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Pustila som Hitomi a vstala som.Pomaly som prešla do tmavého kúta aby som sa do niečo nezamotala ako to je u mňa normálne.Musím sa radšej držať späť lebo vybuchnem smiechy a to nesmiem musím si udržať ľadovú tvár aj keď.....to pôjde ťažko... pomyslela som si a dala som sa do guličky a tvár som mala zahalenou tmou takže som sa tam smiala ale radšej som mala puse ruky
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Podíval jsem se na Zetsua.Etoo tomu se nepodobám,takže vyloučené.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Dělám že jsem to neslyšel.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Usmál jsem se, rozevřel náruč a z ní vylítly další liány mířící na ústa Rukiho xDDDDDDDDD.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
"Ty jsi hnusnej Peďák. Nech svoje choutky, nebo tě vyhodíme!" vyhrožoval jsem hřbitovní kytce.
Anonymní- Anonymní
"A už toho mám sakra dost! Můj syn bude yaoista ale s mužem a ne kaktusem!" přišla jsme k němu a dala mu ránu stolem mezi liány xD.Zetsu napsal:Usmál jsem se, rozevřel náruč a z ní vylítly další liány mířící na ústa Rukiho xDDDDDDDDD.
Shinobi
Kušuj úchyle a opět jsem přesekal liánky ("já si myslel že to tu bude zábava a mezi tim tu stříham pen*sy OMA")Zetsu napsal:Usmál jsem se, rozevřel náruč a z ní vylítly další liány mířící na ústa Rukiho xDDDDDDDDD.
Anonymní- Anonymní
"Děsila jsem tě, s tímhle bych nic neměla!" umáal jsme se na něj.Akasuna no Ruki napsal:Podíval jsem se na Zetsua.Etoo tomu se nepodobám,takže vyloučené.
"Yoshiro hmmm pravda xD jsem srab!"
Shinobi
"Etto... hmmm takže... Assasinku pravda nebo odvaha?!" usmála jsme se ďábelsky.Assasin Senju napsal:Yoshiro odešel, tak hraj ty PiliKKo.
Shinobi
"Odvaha. " zakryl jsem si obě oči rukama. To bude zase něco..Akasuna no PiliKKa napsal:"Etto... hmmm takže... Assasinku pravda nebo odvaha?!" usmála jsme se ďábelsky.Assasin Senju napsal:Yoshiro odešel, tak hraj ty PiliKKo.
Anonymní- Anonymní
Eh co se to tady sakra děje?!
Shinobi
"Původně jsem chtěla něco yaoistického... jenže bych žárlila... takže... co kdybys šel a potěšil Himi hmm? Krásný, dlouhý, romantický polibek prosím!" nadiktovala jsem.Assasin Senju napsal:"Odvaha. " zakryl jsem si obě oči rukama. To bude zase něco..Akasuna no PiliKKa napsal:"Etto... hmmm takže... Assasinku pravda nebo odvaha?!" usmála jsme se ďábelsky.Assasin Senju napsal:Yoshiro odešel, tak hraj ty PiliKKo.
Shinobi
"Broučku.. jestli nepůjdeš spát, tak ti toho otce vážně ukážu!" ušklíbla jsem se. "Malý děti tohle necháput.. tak šup šup spát!"Akasuna no Ruki napsal:Eh co se to tady sakra děje?!
Shinobi
Zrušíš mi zaracha?
Shinobi
"Možná... když půjdeš domů!" přimhouřila jsme oči.Akasuna no Ruki napsal:Zrušíš mi zaracha?
Shinobi
"Uf. Oddychl jsem si a s úsměvem přistoupil k Himi. "Promiň, ale nečistil jsem si 3 roky zuby." omluvil jsem se ji a políbil ji. Moje ruka zajela do jejich hnědých vlasů. Přitiskl jsem se k ní a přidal jazyk. xDAkasuna no PiliKKa napsal:"Původně jsem chtěla něco yaoistického... jenže bych žárlila... takže... co kdybys šel a potěšil Himi hmm? Krásný, dlouhý, romantický polibek prosím!" nadiktovala jsem.Assasin Senju napsal:"Odvaha. " zakryl jsem si obě oči rukama. To bude zase něco..Akasuna no PiliKKa napsal:"Etto... hmmm takže... Assasinku pravda nebo odvaha?!" usmála jsme se ďábelsky.Assasin Senju napsal:Yoshiro odešel, tak hraj ty PiliKKo.
Anonymní- Anonymní
Mozna?
Shinobi
Strana 9 z 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 9 z 41
Povolení tohoto fóra: