Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 8 z 41
Strana 8 z 41 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
Kushina Uzumaki napsal:Tak dobrá nebudem si nič brat nechcem skončiť tak že by som voňala kvety od dola zasmiala som sa.Hitomi Yamada napsal:Kushina Uzumaki napsal:prepáč ale nie som zvykla na spoločnosť ale teší ma Yoko usmiala som sa na Yoko a počúvala som ich ďalej a ledva som sa udržala smiechu.Iba kútiky úst sa mi pohybovali
,,*kašel* Kushino, dám ti jednu radu...Od těch narkomanů si raději nic neber, i kdyby tě mučili. Neuro se mě právě pokusil otrávit." podívala jsem se na ni s ještě stále uslzenýma očima.
Smála jsem se s ní. ,,Tomu říkám hra, tohle." nemohla jsem se přestat smát. Ono to snad opravdu bylo silný,blesklo mi hlavou.
Anonymní- Anonymní
Vytáhnul jsem svou dlouhou liánu před Tsunade.
"Když se ti tak moje liánka líbí, tak mi jí vykuř!" Smál jsem se ďábelsky.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
(Váážně? xDD.. mno já nevím, jaký je otec, tak nemůžu soudit syna xP)Tobiru Senju napsal:(Já jsem něžnější)Akasuna no PiliKKa napsal:(Jaký otec takový syn že? xDD)Tobiru Senju napsal:(mysl : "jo to já bych vám nabídl jiné kuřivo")
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Tobiru Senju napsal:(Já jsem něžnější)Akasuna no PiliKKa napsal:(Jaký otec takový syn že? xDD)Tobiru Senju napsal:(mysl : "jo to já bych vám nabídl jiné kuřivo")
(Vážně? xDD Já bych řekla, že jablko nepadá daleko od stromu a že jsou to jablko i strom jako dvojčata, o tom není pochyb! xD)
Anonymní- Anonymní
Vykuř co?Sledoval jsem podivně.Ale já mám hlad!
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Šla jsem před něj. A zatnula ruce v pěst. "Promiň, ale já nekouřím pančovaný zboží." svlékla jsem si zelené sako a hodila mu ho na tu jeho liánku.Zetsu napsal:Vytáhnul jsem svou dlouhou liánu před Tsunade.
Anonymní- Anonymní
(Kdo nezkusil nepozná)Hitomi Yamada napsal:Tobiru Senju napsal:(Já jsem něžnější)Akasuna no PiliKKa napsal:(Jaký otec takový syn že? xDD)Tobiru Senju napsal:(mysl : "jo to já bych vám nabídl jiné kuřivo")
(Vážně? xDD Já bych řekla, že jablko nepadá daleko od stromu a že jsou to jablko i strom jako dvojčata, o tom není pochyb! xD)
Anonymní- Anonymní
"Ruki tohle je... rada dospělých! Běž domů a v lednici něco najdi... a hned!" vstala jsem a osobně ho vyprovodila xD.Akasuna no Ruki napsal:Vykuř co?Sledoval jsem podivně.Ale já mám hlad!
Shinobi
Když mi nechtěla vyzkoušet liánu Tsunade, natáhnul jsem liánu na dítě co právě vkročilo a násilně mu ji vrazil do úst.
A co když vypálím dům?A ten dům vypálí vesnici?o.O
Shinobi
Přeseknul jsem liánu než k němu dorazila tak a máš po ptákáchZetsu napsal:Když mi nechtěla vyzkoušet liánu Tsunade, natáhnul jsem liánu na dítě co právě vkročilo a násilně mu ji vrazil do úst.
Anonymní- Anonymní
Tobiru Senju napsal:(Kdo nezkusil nepozná)Hitomi Yamada napsal:Tobiru Senju napsal:(Já jsem něžnější)Akasuna no PiliKKa napsal:(Jaký otec takový syn že? xDD)Tobiru Senju napsal:(mysl : "jo to já bych vám nabídl jiné kuřivo")
(To znělo jako návrh xP xDD)
Anonymní- Anonymní
"Takže teĎ já. Yoshiro, svlékni Neura a ohol mu bobra." podívala jsem se na Yoshira smrtelně vážně.
Anonymní- Anonymní
(Nikdy nevíš)Hitomi Yamada napsal:Tobiru Senju napsal:(Kdo nezkusil nepozná)Hitomi Yamada napsal:Tobiru Senju napsal:(Já jsem něžnější)Akasuna no PiliKKa napsal:(Jaký otec takový syn že? xDD)Tobiru Senju napsal:(mysl : "jo to já bych vám nabídl jiné kuřivo")
(To znělo jako návrh xP xDD)
Anonymní- Anonymní
Z rozkroku mi rostly další a další liány a mířili na dítě.
Nemám bobra jedem dál !
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"V naší vesnici nejsem, budu doufat, že amjí hasiče!" usmáal jsem se. "Běž už zlato!"Akasuna no Ruki napsal:A co když vypálím dům?A ten dům vypálí vesnici?o.O
Shinobi
(ach jo "tak jo tati")Assasin Senju napsal:(Hele synku, ta je moje. Ruce pryč od ní. )
Anonymní- Anonymní
(Konečně se nám rozsvítilo *.*)Assasin Senju napsal:(Hele synku, ta je moje. Ruce pryč od ní. )
Shinobi
A co když nepůjdu?
Shinobi
Ty si nedáš pokoj odsekal jsem i ty výrůstky co mu vyrostli a pak zapálil sirku a hodil ji po němZetsu napsal:Z rozkroku mi rostly další a další liány a mířili na dítě.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 41 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 8 z 41
Povolení tohoto fóra: