hospoda Ohnivé země
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 2 z 7
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
hospoda Ohnivé země
First topic message reminder :
hospoda na kraji Konohy, určená pro všechny, kdo si chce posedět s přáteli a dát si něco teplého do žaludku nebo se jen tak napít....
k poskytnutí hospody je jeden větší sál, dvě temné světnice pro tajné účely na objednání....
hospoda na kraji Konohy, určená pro všechny, kdo si chce posedět s přáteli a dát si něco teplého do žaludku nebo se jen tak napít....
k poskytnutí hospody je jeden větší sál, dvě temné světnice pro tajné účely na objednání....
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: hospoda Ohnivé země
okamžitě mi ruce vyletěli proti jeho ramenům a snažila se ho odtlačit od sebe i když jsem ve skutečnosti nechtěla,
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Odlepil jsem se od ní, ještě než se naše rty oddělily, jemně jsem je skousl. Poté jsem napřáhl rukou a rozbil zeď u které jsme stáli jemným ťuknutím.
"Teď jsem klidný.." otočil jsem se a chtěl odejít.
"Teď jsem klidný.." otočil jsem se a chtěl odejít.
Anonymní- Anonymní
povytáhla jsem obočí
"Ty a klidný?" zasmála jsem se "Není možné." narovnala jsem se a rukou si sáhla na kunai aby byl slyšet zvuk jako že se připravuji ho po něm hodit, bylo to však schválně, aby se automaticky za zvukem otočil
"Ty a klidný?" zasmála jsem se "Není možné." narovnala jsem se a rukou si sáhla na kunai aby byl slyšet zvuk jako že se připravuji ho po něm hodit, bylo to však schválně, aby se automaticky za zvukem otočil
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Rychle jsem se otočil, i když jsem tušil, že to bude bouda.
"Vše je možné.."
"Vše je možné.."
Anonymní- Anonymní
typická reakce ninji opět zafungovala mírným krokem jsem došla k němu, chytla ho za bradu a vroucně ho políbila.
"u tebe prakticky nemožné když si se mnou." šeptla jsem po polibku a dívala se mu to dočí
"Nepotřeboval si mi ještě něco?"
"u tebe prakticky nemožné když si se mnou." šeptla jsem po polibku a dívala se mu to dočí
"Nepotřeboval si mi ještě něco?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Budou ti doručeny další dokumenty..." otočil jsem se k ní zády.
chtěl jsem ještě něco říct..ale radši jsem si nasadil kápi a pomalým krokem odešel.
chtěl jsem ještě něco říct..ale radši jsem si nasadil kápi a pomalým krokem odešel.
Anonymní- Anonymní
Uvidíme jak dlouho to vydrží.... usmála jsem se i já si nasadila kapuci a odešla rozbitou stěnou zpět do organizace (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Objevil jsem se před malou hospodou,na okraji vesnice,do které jsem pomalým krokem vešel a posadil se na jednu z velkých barových židlí.Objednal jsem si první jídlo,co mi přišlo na oči a k němu studenou vodu.Nebyl dobrý nápad,chodit si vtuto noční dobu do hospody a dávat s vodu,ale bylo mi to vcelku fuk.Onu vodu jsem hned vypil,počemž jsem se pustil do jídla.Když jsem odložil na prázdný talíř příbor,slušně jsem poděkoval,zaplatil a dveřmi vyšel ven,počemž jsem vyšel jeden z menších kopečků a usadil se na něj.Opřel jsem se o strom,rostoucí za mnou a zavřel oči.Netrvalo to dlouho,dokud jsem neusnul.
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem víčka a rozhlédl se.Vydechl jsem a vyskočil na nohy.Už je tolik?Problesklo mi hlavou při pohledu na slunce.Už bude pryč..Pomyslel jsem a rozeběhl se směrem do mého bytu.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Prišla som do Hospody pretože som sa nudila,sadla som si pod okno
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Pomalu sme došly do hospody kde jsem se hned usadil ke stolu a čekal až dojdě i on "Kolik že ti je ?" mávnul jsem zarím na obsluhu než však dorazila jsem se zadíval na podivnou ANBU osobu
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Sadol som si k nemu a povedal "No 15..." zasmial sa a opätoval otázku...
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Sedela som a pozerala som sa von oknom.Cítila som nejaký pohľad na sebe ale nedávala som tomu moc veľkú pozornosť.
Shinobi
"Dívka v ANBU ?" podivil jsem se hned potom co jsme usoudil že opravdu o dívku jde pak jsem se zase koukl n Mizariho "eh ? tak málo ?....tak to ještě nemůžeš ani kofolu je tam kofein"
Shinobi
"Aké dievča?" spýtal som sa ho nechápavo a započul som jeho ďalšiu provokatívnu poznámku no skúsil som ju ignorovať.."No neodpovedal si mi na otázku..."
Shinobi
Preložila som si jednu nohu cez tu druhú a tentoraz som sa pozrela na Kisukeho.Cez masku mi neišlo vidieť ako sa tvárim."Čo má sakra za problém?" pomyslela som si a ďalej som naňho pozerala.
Shinobi
naznačil jsem mu pohledem na ANBU "Je to dívka...poznáš to podle postavy...a je mi 17" odpoveděl jsem mu
Shinobi
"A mňa urážaš že mam málo rokov?" zasmial som sa "No nie to bude nejaký muž stredného veku po operácii" zasmial som sa
Shinobi
Počula som niečo o tom že sa rozprávajú že som dievča. "Tak im to upresním!" pomyslela som si a kapucu som si dala dolu.Dlhé rudé vlasy mi spadli až pod pás,boli hrozne dlhé a rudé.
Shinobi
Hned jak jsem viděl její hlavu pusa mi spadla až na stůl "Wau....ty vlasy jsou....wau" to co říkal ten vedle jsem nevnímal
Shinobi
Keď som videl že ma nevníma tak som nepohrdol a dal mu facku aby sa prebral...
Shinobi
"Môžete na mňa prestať tak blbo pozerať ?! už trocha naštvaná som celkom hlasno na nich prehovorila.
Shinobi
"Ehm.." otočil som hlavu, postavil som sa a pristúpil k nej "Ehm..Ahoj.." z úsmevom sa jej pozdravil...
Shinobi
"Ahoj" tiež som ho pozdravila prekvapene.
Shinobi
Koktavo som zo seba vytrepal "Máš pekné vlasy" Pochválil by som aj niečo iné keby to bolo vidieť... prebehlo my hlavou ale hneď som na to aj zabudol
Shinobi
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 2 z 7
Povolení tohoto fóra: