Hospoda "Mokrej pes xDDD"
3 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kagetsu no Sato
Strana 1 z 1
Hospoda "Mokrej pes xDDD"
V tomhle veselém a hlučném podniku si můžete dopřát, co hrdlo ráčí - dobré jídlo, osvěžující nápoje i nějakou tu sladkou tečku. Vesničany oblíbená restaurace je otevřena prakticky pořád a taky prakticky pořád v ní někdo je. Nutno ovšem podotknout, že ani tady nenajdete klid a pohodu. Rvačky jsou spíš už běžnou rutinou, opilci potom řádí.. nic pro slabé nátury!
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Hospoda "Mokrej pes xDDD"
Seděla jsem u baru, nutno podotknout, že jsem tu seděla ZASE.
Dneska jsem tu už párkrát byla a vždy se sem vrátila, protože nic jiného se tu dělat nedalo a abych si šla pro něco na práci to nehrozilo.
Podepřela jsem si rukou hlavu a sledovala svojí skleničkou.
Jednou takhle umřu..na nudu.
Hlasitě a otráveně jsem si povzdechla a hodila obsah skleničky do sebe.
Dokud jsem seděla bylo to fajn, vždycky to bylo fajn.
Nezáleželo na tom kolik toho v sobě mám a jak je to silné, stačilo jen sedět a bylo to jako bych pila vodu.
Jenže když jsem se zvedla teprve pak jsem si vlastně uvědomovala kolik jsem toho vypila.
No jenže já teď vstávat nehodlala, protože mi bylo jasné, že po tom co jsem tu už po několikáté to se mnou bude špatné.
A zase jsem švorc.
Zamračila jsem se nepřátelsky na barmana a proklínala ho, že mi naléval.
Jenže zase jsem si musela přiznat, že kdyby mi nenalil asi bych se rozčílila.
___
Po hodně dlouhé době mě to tu přestalo bavit.
Tolik chakry...
Možná jsem se měla jít kouknout co to znamená ale..kdo by se namáhal.
Moje lenost neznala mezí.
Nakonec jsem se prostě zvedla a táhla se zase jinam.
Dneska jsem tu už párkrát byla a vždy se sem vrátila, protože nic jiného se tu dělat nedalo a abych si šla pro něco na práci to nehrozilo.
Podepřela jsem si rukou hlavu a sledovala svojí skleničkou.
Jednou takhle umřu..na nudu.
Hlasitě a otráveně jsem si povzdechla a hodila obsah skleničky do sebe.
Dokud jsem seděla bylo to fajn, vždycky to bylo fajn.
Nezáleželo na tom kolik toho v sobě mám a jak je to silné, stačilo jen sedět a bylo to jako bych pila vodu.
Jenže když jsem se zvedla teprve pak jsem si vlastně uvědomovala kolik jsem toho vypila.
No jenže já teď vstávat nehodlala, protože mi bylo jasné, že po tom co jsem tu už po několikáté to se mnou bude špatné.
A zase jsem švorc.
Zamračila jsem se nepřátelsky na barmana a proklínala ho, že mi naléval.
Jenže zase jsem si musela přiznat, že kdyby mi nenalil asi bych se rozčílila.
___
Po hodně dlouhé době mě to tu přestalo bavit.
Tolik chakry...
Možná jsem se měla jít kouknout co to znamená ale..kdo by se namáhal.
Moje lenost neznala mezí.
Nakonec jsem se prostě zvedla a táhla se zase jinam.
-přesun-
Michiko- Počet príspevkov : 213
Re: Hospoda "Mokrej pes xDDD"
Plášť som mal rozopnutý. Namieril som si to do hospody. Prečo nie? Však tam dobre varili a dobré nápoje tam mali. Tak prečo by som sa tam nezastavil aspoň na niečo malé.
Ako zvyčajne tu bolo dosť ľudí a nemienil som si k niekomu prisadnúť. Predsa len som našiel voľné miesto v pravom tmavom rohu hospody, kde nikto nebol. Celkom som sa pousmial, keď ku mne prišla jedna z barmaniek.
"Len čistú vodu poprosím"
Povedal som a čakal som na tú čistú vodu. Nemienil som sa tu ožrať. Ja som alkohol moc nemusel a skúsenosti som s ním nemal dobré.
Po čase čo som tam len tak sedel som si objednal aj jedlo. Ramen, ktorý som zjedol bol chutný. Vydal som sa preč z tohto miesta.
Ako zvyčajne tu bolo dosť ľudí a nemienil som si k niekomu prisadnúť. Predsa len som našiel voľné miesto v pravom tmavom rohu hospody, kde nikto nebol. Celkom som sa pousmial, keď ku mne prišla jedna z barmaniek.
"Len čistú vodu poprosím"
Povedal som a čakal som na tú čistú vodu. Nemienil som sa tu ožrať. Ja som alkohol moc nemusel a skúsenosti som s ním nemal dobré.
Po čase čo som tam len tak sedel som si objednal aj jedlo. Ramen, ktorý som zjedol bol chutný. Vydal som sa preč z tohto miesta.
Presun
Kuro- Počet príspevkov : 41
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kagetsu no Sato
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: