Hokageho kacelária
+4
Kisuke Uchiha
Erigor
Shinjiro
Kaito Yoshikuni
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 4 z 9
Strana 4 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hokageho kacelária
First topic message reminder :
-kancelária guľatého tvaru sem sa chodí pre vyplaty z misii, po misie, popripade po zvitky z technikami...
Pohled ze shora.
Hokageo kacelária
-kancelária guľatého tvaru sem sa chodí pre vyplaty z misii, po misie, popripade po zvitky z technikami...
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Re: Hokageho kacelária
"Ježiši další maskovanej magor." Řekl jsem otráveně. "Proč ty masky nosí pane bože?"
Anonymní- Anonymní
"Hmm..myslím, že ji umí jeden z ANBU.." Šel jsem do kanceláře.
"Vezměte ho sem.." otočil jsem se na svou sekretářku Willow.
"Will..prosím, podívej se do databází a zkontaktuj někoho, kdo umí Fūja Hōin..Díky." pak jsem se podíval na toho týpka z ANBU.
"No tak nic, vezmi ho prosím do sklepa a zapečeť tu věc. Dokud se nehejbe. Já ho pak probudím."
"Vezměte ho sem.." otočil jsem se na svou sekretářku Willow.
"Will..prosím, podívej se do databází a zkontaktuj někoho, kdo umí Fūja Hōin..Díky." pak jsem se podíval na toho týpka z ANBU.
"No tak nic, vezmi ho prosím do sklepa a zapečeť tu věc. Dokud se nehejbe. Já ho pak probudím."
Anonymní- Anonymní
Jeste jednu takovou Poznamku a budes Zr*t kasi par mesicu!!!
Probodaval jsem ho pohledem ale neslo to videt
Probodaval jsem ho pohledem ale neslo to videt
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Hyuuga
"Jo? A co mi uděláš? Naděláš si do kalhot a já umřu smradem co?" Uchehtl jsem se a čekal co bude dál.
Anonymní- Anonymní
ANBU (Konoha)
" Hai Hokage-sama. " mírně jsem se uklonil.Poznámku Dana jsem úplně ignoroval.Hodil jsem Kisukeho přes rameno a sešel s ním až do sklepa kde jsem všechno připravil.Poté jsem začal skládat pečetě a až jsem dodělal pečetě tak jsem položil ruku na prokletou pečeť a všechny "symboly" se stáhly na místo kolem pečeti a vytvořily tam kruh který potlačoval sílu pečeti.
Poté jsem ho vzal zase přes rameno a odnesl ho nahoru do kanceláře." Hotovo Hokage-sama...Už by neměl dělat problémy...nebo spíš pečeť by neměla dělat problémy.. "
" Hai Hokage-sama. " mírně jsem se uklonil.Poznámku Dana jsem úplně ignoroval.Hodil jsem Kisukeho přes rameno a sešel s ním až do sklepa kde jsem všechno připravil.Poté jsem začal skládat pečetě a až jsem dodělal pečetě tak jsem položil ruku na prokletou pečeť a všechny "symboly" se stáhly na místo kolem pečeti a vytvořily tam kruh který potlačoval sílu pečeti.
Poté jsem ho vzal zase přes rameno a odnesl ho nahoru do kanceláře." Hotovo Hokage-sama...Už by neměl dělat problémy...nebo spíš pečeť by neměla dělat problémy.. "
ANBU- Počet príspevkov : 189
''Hmm..Budu dohlížet na to aby ho pečeť neovládla..Navíc jsem si ho už označil'',řekl jsem směrem k ANBU a čekal až odejdou.Popravdě jsem neměl rád moc tyhle týpky z ANBU a nijak jsem se s tím netajil.''To by mělo být vše'',dodal jsem a poté se otočil na Assasina.''Můžeme?''Řekl jsem polohlasně a podíval se směrem do kanceláře.
Anonymní- Anonymní
"Super.."klekl jsem si k němu a položil mu ruku na čelo. Začal jsem ho léčit.
"Měl bys ho odnést k němu domů.."
"Měl bys ho odnést k němu domů.."
Anonymní- Anonymní
Chvilku jsem si ho prohlížel a pak potiše vydechl.''Snad najdu jeho dům v uchiha čtvrti...Při nejhorším ho nechám u mě..Tak to vyřídíme až zítra'',vzal jsem ho na záda a podíval se na Assasina.''Potřebujete ještě něco?''
Anonymní- Anonymní
Aktivoval jsem Byakugan
Tohle!
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Tohle!
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Shinobi
Položil jsem Kisukeho na zem a objevil se před Danem.První rány jsem schytal od Shinjira já,dokud se mi nepovedlo chytit ho za ruce.''Nechte toho..Oba jsme na okraji války..Máme plno povinností,nechte si síly na tyto věci..Ne na sebe..A když už tak alespoň čestným bojem na čestném místě..Určitě ne v této posvátné budově.''Řekl jsem a pustil ho.
Anonymní- Anonymní
Tak at si dava pozor na to co vypousti Z te jeho hu*y Ja O kalnu at si rika co chce ale at si dava pozor co rika o me! A jinak Je mi jedno kdo je.At zbytecne neprovokuje.
otocil jsem se a pomalym krokem jsem se vydal ke schodisti.
Hm to sem si pomohl ted vedi ze jsem Hyuuga sakra.
otocil jsem se a pomalym krokem jsem se vydal ke schodisti.
Hm to sem si pomohl ted vedi ze jsem Hyuuga sakra.
Shinobi
Sledoval jsem ho a bezeslova odkráčel dál,počemž jsem vzal Kisukeho na záda a rozhlédl se.''Tak zatím'',pokývnul jsem na Assasina a zmizel pryč i s Kisukem.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Dosel jsem ke schodisti slezl dolu a opustil budovu (Presun)
Shinobi
"Ach..." Povzdechl jsem si při odchodu. Podíval jse se na ruku....vypadalo to jako-by mi z ni trčel bodec, ale jen kousíček.
U východu z budovy jsem přivřel oči, když jsem je zase, úplně, otevřel, tak byl bodec fuč.
"No nevím co by se stalo kdyby pokračoval ve 32 ranách...ale vím že by mi stihl dát jen tak 8 ran než by začal litovat toho že žije."
Vyrazil jsem směr domov, byl jsem unavený a chtěl jse se vypat.
(přesun)
U východu z budovy jsem přivřel oči, když jsem je zase, úplně, otevřel, tak byl bodec fuč.
"No nevím co by se stalo kdyby pokračoval ve 32 ranách...ale vím že by mi stihl dát jen tak 8 ran než by začal litovat toho že žije."
Vyrazil jsem směr domov, byl jsem unavený a chtěl jse se vypat.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Aniž by som zaklopala závan rudých vlasú sa objavili v kancelárii.Maska na tvári,jedno koleno na zemi a hlava dolu ,vlasy padli k telu a na zem.ženská postava kľačala v úctivej poklone.Aniž by som dvihla hlavu som povedala. "Dobrý deň Hokage-sama môžem vás poprosiť o misiu ?" aniž by som dvihla hlavu som čakala na odpoveď.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Len som si ticho povzdychol ako ma každý predbehol... postavil som sa lepšie pred dvere a zaklopal som aj keď som vedel že tam niekto je...Moje brnenie zašuchotalo keď som sa pohol ,ale už som bol na to navyknutý...
Shinobi
dosel jsem do nejvissiho patra a uvidel tu radu
No to me po*er to tu budeme tak tyden.
No to me po*er to tu budeme tak tyden.
Shinobi
"Ahoj Kushino, ano, jednu misi mám. Chci poslat spojeneckou smlouvu Sunagakure. Doručíš ji?" pousmál jsem se na Kushinu a čekal, až mi Willow donese smlouvu.
Anonymní- Anonymní
Samozrejme Hokage-sama zdvihla som sa a pozrela sa pred sebou.Stála som ako vojak xDDD
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Stál jsem tady celkem dlouhou dobu a už jsem se trochu začal nudit.Odrazil jsem se od zdi a přistoupil ke dveřím.Zaklepal jsem a čekal na vyzvání.
Erigor- Počet príspevkov : 88
Videl som ako jeden sa strčil predo mňa tak som sa na neho pozrel a videl som že to je ANBU no nechcel som byť drzí a povedal "Prepáčte ale stojím tu už dosť dlho a rovnako ako vám aj mne dochádzajú nervy a čas".... povedal som kľudne
Shinobi
Willow dopsala smlouvu a podala ji Kushině. Stálo v ní..
"Můžeš vyrazit," pousmál jsem se na ni a podíval se na dveře.
"Další.."
- smlouva:
Do osobních rukou Kazekage
Kancelář Kazekage
Sunagakure
Věc: Smlouva o spojenectví
Vážená Kazekage,
časy nejsou nejbezpečnější, žádám vás, touto cestou o pevné spojenectví našich vesnic, které bylo již v historii pevně zakořeněno.
Zašlete mi po mé ANBU zpětnou odpověď a váš návrh spojenecké smlouvy.
S pozdravem,
Assasin Senju
Nanadaime Hokage
"Můžeš vyrazit," pousmál jsem se na ni a podíval se na dveře.
"Další.."
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na toho Chunina který na mně promluvil." Hmmm....ano máš pravdu...byl jsi tady dřív...ale věř mi...nebudu tam dlouho...doufám... " to poslední jsem spíš jen zamumlal a pod maskou to skoro nebylo slyšet.
Erigor- Počet príspevkov : 88
Pousmial som sa "Nech sa páči" povedal s úsmevom a ukázal rukou no vošiel som dnu aj ja (xD) a čakal... kým bude rad na mne...
Shinobi
Strana 4 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 4 z 9
Povolení tohoto fóra: