Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kacelária

+4
Kisuke Uchiha
Erigor
Shinjiro
Kaito Yoshikuni
8 posters

Strana 9 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Goto down

Hokageho kacelária - Stránka 9 Empty Hokageho kacelária

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Fri 10 Feb - 17:32

First topic message reminder :

Hokageo kacelária

-kancelária guľatého tvaru sem sa chodí pre vyplaty z misii, po misie, popripade po zvitky z technikami...
Hokageho kacelária - Stránka 9 483e2961ca_44825729_o2

Pohled ze shora.

Hokageho kacelária - Stránka 9 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kacelária - Stránka 9 Hokage_residence

Hokage Konohy:
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Počet príspevkov : 781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: ---

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kacelária - Stránka 9 Empty Re: Hokageho kacelária

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 12:38

Pomalým krokem jsem se konečně blížil ke kanceláři.Místo přímé cesty jsem zvolil obejít celou Konohu a dát si čas,což zabral celý den a noc.Když jsem konečně přišel před dveře,s už uspořádanými myšlenkami,s nádechem jsem vešel dovnitř a vyšel do schodů.Dorazil jsem do čekárny a narazil tam na Dana.''Ehm..Sate omlouvám se za včerejšek..Choval jsem se jako malé dítě'',řekl jsem a posadil se na sedátko.Věděl jsem že ještě nejsem na to mít žáky..Pomyslel jsem a opřel se hlavou o zeď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 12:43

"V pohodě....taky bych se tak choval." Usmál jsem se na Minata. "Stejně jste ten nejlepší sensei jakého jsem mohl dostat." Myslel jsem to vážně, neřekl jsem to jen proto abych mu zvedl náladu. "A nejspíš uvidíte ANBU v kozačkách." To jsem mu řekl při pohledu na zavřené dveře.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 13:13

''Hmm..?Arigato'',vypadlo ze mě jenom a podíval se na něj.''Takže tady je?''Změnil jsem ton a otočil se na dveře.Postavil jsem se na nohy a přišel ke dveřím,počemž jsem asi čtyřikrát zaklepal,nebo spíše zabouchal a čekal jestli otevře.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 13:25

"Ten tam s něma snad...." Nedořekl jsem to protože by mě sensei asi bouchnul...ale muselo mu dojít že jsem chtěl říct: pí*há
Vytáhl jsem svitek...zase to byl nějaký blábol...třeba že se uzumaki rodí s rinneganem...má rybí ocas a atp.
Pak, ale když svitek končí, tak jsem si všiml že je to přelepený. "Tak teď buď vybouchnu nebo najdu něco zajímavýho." Řekl jsem s úšklebkem a strhl přelepenou část....ku podivu jsem zjistil že je ve svitku něco zapečetěno. "Tak proto ty bláboly...nikdo by to nečetl do konce...." Vypečetil jsem a ruka mi zklamala když se mi na ni objevil obrovský svitek...přibližně velký jako slouva na kuchyiose s žábou. "Ja sakra." Začal jsem číst název: "Kuchyiose: Roku bougo dan. To vypadá na nějakou ultra mega silnou techniku." Řekl jsem velice potěšeně tím co jsem našel. Když jsem rozmotal svitek a zjistil k čemu ta pečeť je, tak jsem nebyl schopný mluvit. "Se-sensei..." Nedokázal jsem od svitku odtrhnout oči. Už i mluvení mi dělalo problémy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 15:00

Otočil jsem se,když zničeho nic zmlknul.Přejel jsem pohledem svitek.Co to je?Přišel jsem k němu a prohlédl si ten svitek,který se tam objevil.''To tam bylo zapečetěno?''Zeptal jsem se překvapeně a přečetl si název.''Zdá se mi že už jsem o tom někde slyšel..''Řekl jsem potiše a pohnul rukou směrem k tomu.''Mohu?''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 15:46

"J-jo...je to nějaká zapomenutá barierová technika...tady píšou že to vydrží dokonce bijuudamu od kyuubiho, ale pak zmizí, ale i tak, prý to dokáže ochránit celou vesnici...." Podal jsem mu velice velký svitek s technikou. "Co s tím? Já se to naučit zatím nedokážu." Měl jsem dost zadumaný výraz. "Tenhle svitek mi tady otec nechal úplně navrchu, věděl o tom nebo ne? Kdyby jo tak proč to neprodal? Kdyby to prodal jiné vesnici, tak by se stala nejsilnější. Prakticky žádný útok se nevyrovná kyuubiho bijuudamě, ale nějaké slabiny to má, ale pak by stačilo posílit pohraniční stráže a než by se nepřítel dostal k vesnici tak už by byla chráněná barierou."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 18:58

Vzal jsem do ruky svitek a prohlédl si ho.''Hmm..Máme dvě možnosti a to uschovat to do archivů konohy a dát ti to až to budeš moci ovládnout..Nebo to dříve naučit někoho jiného,někoho kdo bude ochraňovat vesnici,Třeba Assasinovi.'',řekl jsem a sevřel ho.Hned nato ho položil na zem a podíval se na dveře.''Počkej tu'',řekl jsem a zničeho nic jsem zmizel,počemž jsem se objevil kousek od Assasina.Prohlédl jsem si ty dva ANBu a pootevřel ústa.Vážně má podpatky.''Co se tu dějě..Je vše v pořádku?''Řekl jsem a podíval se na Assasina.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 19 Feb - 19:04

"No to víte že jo a někdo chytrej to ukradne. Pfff....to radši Assasinovi, pokud to zvládne." Stihl jsem mu říct než zmizel. "Chjoooo. Když najdu něco dobrýho tak mi to chtěj vzít." Vzal jsem svitek a zapečetil ho do jiného malého svitku. "Tak tady jsi v bezpečí. Pak se zeprám Assasina sám. Pff...mám svoji hlavu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 20 Feb - 13:48

Na chvíli jsem zmizel...šel jsem si do Akademie půjčit svitek se technikou. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 20 Feb - 14:32

Vrátil jsem se zpět a začal tu techniku trénovat....Tímhle tě dostanu sensei. měl jsem v úmyslu to, ale použít na někoho důležitějšího...nejlépe na nějakýho Kage.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 21 Feb - 18:29

Podíval jsem se na Assasina a čekal..Podle jeho pokynu jsem to pochopil..''Sensei..splním to..Ale brzy se..Vrať'',řekl jsem polohlasně a sledoval jak si s sebou bere základní věci[i].No skvělé..Tak teď jsem i za Hokageho co přijde dál?[/i]''Tak zatím'',vypadlo ze mě když assasin mizel oknem.''Dane?''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 21 Feb - 18:31

Vešel jsem dovnitř s blbou náladou. "Kde je?" Myslel jsem hokageho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 21 Feb - 18:41

''Hmm..?No..Musel na důležitou misi a já ho mám zatím nějak..Zastoupit'',řekl jsem trochu sklesle a pozvedl obočí.Vůbec se tu nevyznám..To bude ještě zajímavé.'Äsi nechám vše dělat sekretářku..Ani nevím jméno'',řekl jsem trochu zmateně a sledoval Dana.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 21 Feb - 18:52

"Willow..." Řekl jsem tiše...slyšel jsem jak to řekl hokage jednou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 21 Feb - 20:29

Sledoval jsem jeho reakci a pousmál se.''Hmm..To neznamená že nebudeme otálet,nebo chodit na mise'',řekl jsem a usmál se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 21 Feb - 20:47

"Hm...ještě jsem na žádné nebyly...ale mohly by jsme na nějakou jít...docela se nudím." Úšklebek mi unikl, zahlédl jsem Willow. "Zdravím slečno!" Zavolal jsem na ni. "Co takhle jít do jiné vesnice...tady je zima...co takhléééé." Začal jsem protahovat to é jak nejvíc to šlo. "do suny?" Navrhl jsem. "Mě je zima a tam je teplo, ideální!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 14:24

Minato
''Suna to zní hezky..Ale nemůžeme tam jít pro nic za nic..A tady žádná mise do Suny není'',usoudil jsem aniž bych si prohlédl ty sloupy papírů.''Ano..Tohle nechám na Assasinovi'',řekl jsem a usmál se.''Slečno?''Řekl jsem hned nato a čekal.

WiIllow
Přišla jsem pomalým krokem do místnosti a usmála se od ucha k uchu.''Zdravím'',pronesla jsem se skvělou náladu a spojila ruce.''Přejete si něco hokag..Kde je Hokage?''Řekla jsem kapku vyděšeně ale z jejich pohledu jsem si odvodila že to nebude nic vážného.''Takže vy tu budete asi za něj že?Co potřebujete?''

Minato
Vydržuje si zvláštní sekretářky.Tvářil jsem se tak nějak neutrálně a udělal krok k ní.'''Tady'',řekl jsem a podal jí Hiraishin Kunai.''Buďte tu..Kdyby mě náhodou někdo chtěl,nebo něco přišlo pro mě pošlete mi..Třeba holuba'',zakřenil jsem se a co nejrychleji vkročil ze dveří.''Dane?''Řekl jsem hlasitě a ukazoval mu ať jde za mnou. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 14:29

Díval jsem se na Willow...byla dost hezká. Pak jsem zaslechl své jméno. Trochu jsem zčervenal skoro stejná barva jako moje vlasy. "Už jdu už jdu...naschle slečno." Řekl jsem rychle a zmizel za Minatem. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 22 Feb - 15:17

Uz me to nebavi jdu trenovat. (presun)
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Hyuuga