Hokageho kacelária
+4
Kisuke Uchiha
Erigor
Shinjiro
Kaito Yoshikuni
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 3 z 9
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hokageho kacelária
First topic message reminder :
-kancelária guľatého tvaru sem sa chodí pre vyplaty z misii, po misie, popripade po zvitky z technikami...
Pohled ze shora.
Hokageo kacelária
-kancelária guľatého tvaru sem sa chodí pre vyplaty z misii, po misie, popripade po zvitky z technikami...
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Re: Hokageho kacelária
Byl svázanej a já naštvanej...hodně naštvanej.
Došel jsem až k němu a na čelo mu přidělal výbušnej lístek. "Jestli nechceš chcípnout tak zavřeš hubu dřív než se stane nehoda a vybouchne ti hlava." Podle mého tónu bylo poznat že to myslím vážně. "Ne úplně všem???" Pootočil jsem se na minata, to už jsem zase stál opřený o zeď a byl kdykoliv nachystaný udělat pečetě a odpálit ten lístek na jeho hlavě. "Jo a komu se asi tak můžou líbit takový vlasy?"
Došel jsem až k němu a na čelo mu přidělal výbušnej lístek. "Jestli nechceš chcípnout tak zavřeš hubu dřív než se stane nehoda a vybouchne ti hlava." Podle mého tónu bylo poznat že to myslím vážně. "Ne úplně všem???" Pootočil jsem se na minata, to už jsem zase stál opřený o zeď a byl kdykoliv nachystaný udělat pečetě a odpálit ten lístek na jeho hlavě. "Jo a komu se asi tak můžou líbit takový vlasy?"
Anonymní- Anonymní
"Pche.." rozpažil jsem ruce jako bych se vzdával,v tu chvíli se kolem mě začalo tvořit chidori nagashi,ale nemělo normální barvu..bylo takové temné přesně tak jako chakra která se ze mě uvolňovala
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Vytáhl jsem jeden z mých kunaiů a hodil ho tak aby minul Shinjira a zabodl se vedle Dana.Jakmile letěl kolem Shinjira přenesl jsem se k němu , strhl mu lístek z čela a připlácl ho na čelo Danovi." A co kdyby Tobě vybouchla hlava hmm?? "
Erigor- Počet príspevkov : 88
Hm Dik ale myslym ze to nebylo treba. Ted mu ukazu skym si zahrava. Pomaly jsem si sundal Masku a pote i bryle. Jeste jednou udelej neco takoveho a budes to ty Kdo par dni neopusti nemocnici.Jabko!
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
"Ach...a to se mám bát? Sorry, ale pitomýho hyuugy a sraba v masce co se sere do věcí po kterých mu nic není těžko." Jednoduše jsem se podíval na Minata a sledoval ho...Vypadá mnohem rozuměji jak ten ANBU a ten Hyuuga dohromady.
Anonymní- Anonymní
Chtel si to sam.
POstavil jsem se do bojoveho postoje. ale pritom deaktivoval Byakugan.
Tak pojd.
POstavil jsem se do bojoveho postoje. ale pritom deaktivoval Byakugan.
Tak pojd.
Shinobi
Uchechtl jsem se."Ty si myslíš že s takovým přístupem se někam dostaneš???pochybuju..." vytáhl jsem ze zdi kunai , který jsem si schoval a zase jsem se opřel o zeď." A Ty Hyuugo by ses taky měl uklidnit... " dodal jsem.*Nebo se ani jeden z vás nehne...*
"Proboha.." pomocí shunshinu jsem se objevil uprostřed nich a jedním prstem jim pinkl do čela. Protože mám sílu jako Tsunade, tak je to muselo určitě bolet.
Anonymní- Anonymní
Srabe.
Nasadil jsem si zpet masku a slunecni bryle.
Nasadil jsem si zpet masku a slunecni bryle.
Shinobi
Trosku sem se proletel a skoncil nalepeny na zdi.
No do Pr*ele. To sem necekal.
No do Pr*ele. To sem necekal.
Shinobi
Taky mě to celkem odhodilo a praštil jsem se.No pečeti to nijak nebránilo,úplně mi zatemnila mozek tak jsem zaútočil i na Assasina s katanou v ruce
Shinobi
Rychle jsem vytáhl katanu , skočil před Assasina a útok Kisukeho jsem vyblokoval.Katanu jsem jednou rukou pustil a dal Kisukemu pěstí do obličeje.
Díky sharinganu bylo celkem lehcké vyhnout se obyčejné ráně pěstí,při úhybu teda spíše sklonu jsem Fujiho ze strany kopl do kotníku s úmyslem ho podkoplnout
Shinobi
Mezitim jsem aktivoval Byakugan a jakmile jsem stal za nim Jsem udelal Na Kisukeho:
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Shinobi
"P...p...proč jste to udělal?" SAKRA! Ten by prolomil i mou pečeť spoutání! S mojí čakrou...
Anonymní- Anonymní
Přiskočil jsem do toho a udeřil lehce Kisukeho do krku.
Co se to s ním děje?
Co se to s ním děje?
Anonymní- Anonymní
Po kopu jsem spadl na zem , ale to ani teď moc nevadilo.Kisuke by už neměl být schopný pohybu." Hokage-sama...budeme potřebovat pečetící techniku... " postavil jsem se a oprášil se.
Jelokož jsem se dost sehl abych podkopl ANBU minul i ten genin za mnou.Po dokončení "otočky" jsem jedním pohybem narovnal a chitil genina pod krkem a poté ho přitlačil na zeď.V tu dobu už za mnou byl assasin a dal mi ránu které jsem se už fakt vyhnout nestihl.Mé tělo spadlo na zem Co to k sakru ?...nemůžu se hýbat ! mluvil jsem sám se sebou
Shinobi
"Pečtící techniku..hm..sežeňte někoho, kdo tu potřebnou umí.." přimhouřil jsem oči a složil ruce na hrudi.
Anonymní- Anonymní
"Jo a jakou? Já žádnou neumím....ale tady můj příbuzný by mohl." Ukázal jsem na Minata.
Anonymní- Anonymní
Tak Ja taky ne a O nikom nevim.
Shinobi
Zůstal jsem stát,takže mě Chidori prakticky minulo,tedy alespoň tak abych zůstal stát na místě.Odskočil jsem dál a sledoval co dělají ostatní.Schoval jsem kunai a prohlédl si je,počemž jsem se podíval na Kisukeho.''Ne..Na tohle bude potřeba Fūja Hōin...Tu já neovládám'',řekl jsem při pohledu na pečeť a podíval se na tázavě na Assasina.''Co s ním?''
Anonymní- Anonymní
" Myslím že vím kde hledat pomoc... " zamumlal jsem tiše a zmizel.Po delší chvíli jsem se objevil před Hokagem.
ANBU (Konoha)
Objevil jsem se po chvíli přímo vedle Fujiho." Prý že je tu problém s pečetí... " řekl jsem klidným hlasem.
Objevil jsem se po chvíli přímo vedle Fujiho." Prý že je tu problém s pečetí... " řekl jsem klidným hlasem.
ANBU- Počet príspevkov : 189
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 3 z 9
Povolení tohoto fóra: