Hokageho kacelária
+4
Kisuke Uchiha
Erigor
Shinjiro
Kaito Yoshikuni
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 6 z 9
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hokageho kacelária
First topic message reminder :
-kancelária guľatého tvaru sem sa chodí pre vyplaty z misii, po misie, popripade po zvitky z technikami...
Pohled ze shora.
Hokageo kacelária
-kancelária guľatého tvaru sem sa chodí pre vyplaty z misii, po misie, popripade po zvitky z technikami...
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Re: Hokageho kacelária
Prišla som do kancelárie a neotesane som ani nezaklopala iba som sa tam zasa objavila.
Nič som nepovedala iba som tam tak stále či si ma všimne sám
Nič som nepovedala iba som tam tak stále či si ma všimne sám
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"Ale, jsi už zpět? Skvělé.." podíval se na ANBU.
"Jak jsi dopadla? Willow ti zaplatí.." jen co jsem to dořekl přišla Willow a podala Kushině 200 ryoo.
"Jak jsi dopadla? Willow ti zaplatí.." jen co jsem to dořekl přišla Willow a podala Kushině 200 ryoo.
Anonymní- Anonymní
Trocha naštvane po ňom to ako keby "hodím" a nič nehovorím.
- Spoiler:
- Velevážený Hokage,
jako zástupce všech lidí mé vesnice samozřejmě s vaší nabídkou souhlasím, přikládám stinný nákres smlouvy, tak si jí prosím projděte a dejte mi vědět, zda se všemi body souhlasíte.
S úctou Akasuna no Pilikka,
Rokudaime Kazekage.
- Mírová smlouva:
- Jedná se o spojenectví zemí Větru a Ohně. Spojení navrhla šestá Kazekage Akasuna no Pilikka a sedmý Hokage Assasin Senju. Smlouva uzavírá mezi oběma zeměmi trvalé příměří a zajišťuje vzájemnou pomoc ať už ve válečných, či jiných situacích.
Orientačními body ve vzájemném spojenectví jsou;
1.) Prioritní - Trvalý a neporušitelný mír mezi vesnicemi, vojenská či jakákoliv jiná nouzová pomoc v případě krize a vlastnictví obou území.
2.) Zachování povinností a úloh obou Kage, bez velkých změn v ohledech spravování ninja vesnic.
3.) Naprostá a absolutní důvěra mezi oběma zeměmi.
5.) Informovanost Kage obou zemí v případě razantní změny ve vesnici, ovlivňující mírovou smlouvu.
S uvedenými podmínkami souhlasí oba leadři uvedených Zemí, přísahají plnění zásad a dodržování mírové situace.
Akasuna no Pilikka,
Rokudaime Kazekage
Shinobi
Otočila som sa na podpätku a vyletela som s okna von."Príjemný deň" povedala som nepríjemne.Ako jediný ANBU som bola nepríjemná na Hokageho.Zoskočila som dolu a išla preč (presun)
Shinobi
Když už všichni odešli zvedl jsem se a šel do anceláře."Zdravím hokage-sama" zdvořile jsem se uklonil "Slyšel jsem co se stalo....gomen" znova jsem se omluvil i hokagemu
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Konečně jsem se odhodlal do vnitř vejít i já.Pomalu jsem vešel dovnitř a pousmál se,počemž jsem se postavil za Kisukeho a odstrčil dveře tak,aby se zavřely.''To byla ona co?''Řekl jsem podrážděně a podíval se z okna,kterým před nedávnem vyskočil ANBu s černým pláštěm.Co zase vyvádí?Pomyslel jsem když jsem si všiml mého Kunaie,který jsem jí dal,u Hokageho na stole..
Anonymní- Anonymní
Celý čas som bol mimo a nič som nevnímal ja som len počul meno Kisuke a vyliezlo so mňa "Hmm no dobre tak Kisuke Uchiha by mohol byť keď už je to ten Uchiha..." usmial sa a čakal som na neviem čo ale čakal som....
Shinobi
"Kisuke Uchiha ?" zopakoval jsem své jméno Asi jsem dost vyváděl když už se u mě mluví podíval jsem se k zemi
Shinobi
premíšľam: Minato Uzumaki HMMM..... "tak dovi" otočím sa ku východu a idem preč.
Anonymní- Anonymní
Ootčil som sa k tomu čo zopakoval Kisuke Uchiha..."To si ty?" spýtal som sa pokojne a priateľsky
Shinobi
"Ehm..ano" stále jsem se ostudně díval do země
Shinobi
"Tak v tom prípade hokage-sama prijímam ho" usmial som sa a došiel k nemu "Ahoj volám sa Mizurii Uchiha a asi budem tvoj nový žiak sensei" povedal som to tak hrdo....
Shinobi
"Sensei ?..já a sensei ?" podíval jsem se nevěřícně na Hokageho "Ale vždiť nejsem ani jounin..jsem jen tokubetsu..nevím jestli to zvládnu" vykrucoval jsem se z toho..nechtěl jsem udělat chybu
Shinobi
"Mne vás Hokage-sama doporučil aby ste mi pomohli ovládnuť sharingan a aby ste ma naučili jutsu od sharinganu...."povedal som dosť kľudne...
Shinobi
Objevili jsme se před dveřmi do kanceláře a zaklepal jsem.Pak stačilo čekat na vyzvání.
Erigor- Počet príspevkov : 88
"Ehm..aha..no nic hokage-sama už musím jít" postavil jsem se,otočil se a odešel
Shinobi
Objevil jsem se tady spolecne S Fujim pred kancelari. a cekal snim na vyzvani vstoupit.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
Dvihol som ruku no v zápätí som ju dal dole a mlčky som odišiel preč....aby som sa zlepšil...
(presun)
(presun)
Shinobi
Mlčky jsem pozoroval,co se uvnitř kanceláře děje a pak bezeslova došel ke stolu a vzal si onen Kunai.''Tohle bude moje'',usmál jsem se na Assasina a zamračil se.Co se jí stalo?''Omluvte mě prosím sensei..Za chvíli jsem tu'',řekl jsem a zmizel již otevřeným oknem.(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Pff...jestli si Minato-sensei nepohne tak tady zapustím kořeny....nebo spíš řetězy." Došel jsem k závěru že ty řetězy budou mít něco společného s mojí čakrou, ale ještě jsem nevěděl co.
Anonymní- Anonymní
Sensei Jdu se projit Tohle asi bude na dlouho.
Rekl jsem a odkracel smerem k brane(presun)
Rekl jsem a odkracel smerem k brane(presun)
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
" He?Co? " zmateně jsem se rozhlížel.* Usnout před kanceláří...doufám že nás nevolal dovnitř..a kde vůbec je Shinjiro?? * pomyslel jsem si a otočil jsem se k oknu a díval se ven.
Erigor- Počet príspevkov : 88
"Hm.... Já si ho jdu najít!" Rozhodl jsem.
Rozběhl jsem se k východu a při tom přemýšlel kam jít nejdřív.
Rozběhl jsem se k východu a při tom přemýšlel kam jít nejdřív.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 6 z 9
Povolení tohoto fóra: