Hokageho kancelář
+13
Shinjiro
Ryuuji Akatsuchi
Daiki Ayme
Douchuu Nagano
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Len Kokoro
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Kaito Yoshikuni
Katashi Aokawa
Aki Kana
17 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 22
Strana 1 z 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Hokageho kancelář
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Anonymní- Anonymní
Re: Hokageho kancelář
"Měl jsem sto chutí to udělat," odpověděl jsem číče, která se náhle probudila.
"Vstupte," doufám, že je to dnes poslední. Podíval jsem se na příchozího.
Hm, tak ne.
"Pokud se mě ještě někdo zeptá na tým, bude čistit záchody v nemocnici. Týmy budou zítra...Mise? Mám tu důležitou zprávu pro Raikageho," vytáhl jsem svitek a začal psát.
"A vezmi ještě další dva Geniny, třeba toho, který čeká za dveřma a kohokoliv dalšího potkáš.." podal jsem mu svitek, na který jsem přilepil pečeť.
"Vstupte," doufám, že je to dnes poslední. Podíval jsem se na příchozího.
Hm, tak ne.
"Pokud se mě ještě někdo zeptá na tým, bude čistit záchody v nemocnici. Týmy budou zítra...Mise? Mám tu důležitou zprávu pro Raikageho," vytáhl jsem svitek a začal psát.
- vzkaz:
- "Milý Raikage,
právě jsem měl velice milou a neočekávanou návštěvu. Dorazil Everest Hiashi, bývalý Raikage, změnil vzhled a taky ztratil špetku vychování. Zjistil jsem, že pracuje pro Otogakure. Myslím, že by měl být umístěn v Bingo knize, pokud tak nebylo učiněno. Také bych vás rád pozval na Sraz Pěti Kage.
Hokage"
"A vezmi ještě další dva Geniny, třeba toho, který čeká za dveřma a kohokoliv dalšího potkáš.." podal jsem mu svitek, na který jsem přilepil pečeť.
Anonymní- Anonymní
(Hups oneskorený Presun , PS Schváľte mi prosím niekto postavu )
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Aishiho poznámku som nevnímal a keď Hokage spomenul čistenie záchodov, po tvári mi stiekla kvapka. Tak to asi nebol dobrý nápad. Ale, je super, že to bude zajtra. Uškrnul som sa. "Pre Raikageho?" od prekavpenia som otvoril ústa a do oboch rúk chytil zvitok. "Nesklamem vás, Hokage-sama. Takže dvoch geninov? A misiu vediem ja?" spýtal som sa s nádejou v hlase. Okrem nej z neho bolo cítiť ohromné nadšenie.
Anonymní- Anonymní
"To je mi jedno, domluvte se sami, ale proč ne no.." pokrčil jsem rameny.
"Je to důležitý vzkaz, klidně vás po cestě může někdo zabít, obvykle bych to poslal po někom zkušenějším, ale když ses tak hezky přihlásil," ušklíbl jsem se.
"Je to důležitý vzkaz, klidně vás po cestě může někdo zabít, obvykle bych to poslal po někom zkušenějším, ale když ses tak hezky přihlásil," ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
Po chvíli jsem se znova objevil v kanceláři přímo za Hokagem.Nic jsem neříkal jen jsem se postavil do rohu místnosti a jako nedávno , jsem pozoroval všechno dění a kontroloval jestli někdo nemá Henge.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
To co řekl o vedení se nedalo přeslechnout vybuchl jsem smíchy. "Možná po mojí smrti."
Anonymní- Anonymní
Na tvári sa mi objavil ešte väčší úsmev. "To je super. Moja prvá misia po dlhšom čase a už ju aj vediem," povedal som si sám pre seba a pritom pozrel na zvitok.
"A ešte k tomu si tam možno aj zabojujeme. To je úžasné!" tešil som sa ako malé dieťa a usmieval od ucha k uchu. Touto správou ma Hokage veľmi potešil.
Otočil som sa na Aishiho a usmial sa. "No, ak pôjdeš, musíš sa s tým zmieriť. A mali by sme ako tým vychádzať, ak budem viesť, budem mať za všetko zodpovednosť. A osobné spory sem miešať nehodlám," kyslo som sa usmial a potom opäť pozrel na zvitok. Túto misiu a vedenie si rozhodne nenechám nikým vytrhnúť.
"A ešte k tomu si tam možno aj zabojujeme. To je úžasné!" tešil som sa ako malé dieťa a usmieval od ucha k uchu. Touto správou ma Hokage veľmi potešil.
Otočil som sa na Aishiho a usmial sa. "No, ak pôjdeš, musíš sa s tým zmieriť. A mali by sme ako tým vychádzať, ak budem viesť, budem mať za všetko zodpovednosť. A osobné spory sem miešať nehodlám," kyslo som sa usmial a potom opäť pozrel na zvitok. Túto misiu a vedenie si rozhodne nenechám nikým vytrhnúť.
Anonymní- Anonymní
"Jestli budeš remcat Aishi, tak vydám rozkaz, ať tě ANBU zabije." řekl jsem naprosto vážně.
Anonymní- Anonymní
Vrátil som sa ešte po nejaké veci čo som nechal na lavičke a stretol som ďalších dvoch "Cawte tak čo?" zasmial som sa
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
"To určitě, ani by se mu nechtělo obtěžovat, ať to zkusí tady "vůdce." Následoval další výbuch smíchu.
Anonymní- Anonymní
Len som na nich nechápavo pozeral prečo sa smejú "kam idete" spýtal som sa
Shinobi
Prevrátil som oči v stĺp a pozrel na Hokageho. "Naozaj ho mám so sebou brať?" uisťoval som sa a pritom si strážil zvitok na dlani, ak by sa Aishi pokúsil o niečo nekalé. Len pre istotu.
"Na misiu," uškrnul som sa na Uchihu a potom naspäť pozrel na Assasina.
"Na misiu," uškrnul som sa na Uchihu a potom naspäť pozrel na Assasina.
Anonymní- Anonymní
" Vážně chceš ať to zkusím....nebyl by to pro mně problém...stačí mi jeden jediný rozkaz...a ležíš tu na zemi bez tepu.... " promluvil jsem vážně.
Shinobi
Podíval jsem se významně na ANBU, kdybys mu tak mohl nahnat strach..
"No výborně, jste tým, tak už VYPADNĚTE NA TU MISI!"
"No výborně, jste tým, tak už VYPADNĚTE NA TU MISI!"
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Došla jsem k Assasinovi a položila mu hlavu na koleno. Nenervuj se. Poslala mu uklidňující myšlenku a posadila se po jeho boku.
Došla jsem k Assasinovi a položila mu hlavu na koleno. Nenervuj se. Poslala mu uklidňující myšlenku a posadila se po jeho boku.
Anonymní- Anonymní
Zasmial som sa "ideme??"
Shinobi
"Jasně a tohle je pro vás." Hodil jsem k němu(Hašašin) černou katanu se zlatými vzory. A šel jsem k bráně. (přesun)
Anonymní- Anonymní
zobral som si tie veci
(presun)
(presun)
Shinobi
Vzdychol som si a zvrtol sa na päte ku spoločníkom. Prikývol som Kintovi a usmial sa. Vykročil som ku dverám a pritom mávol Hokagemu na rozlúčku. Zvitok bol už dávno skrytý. Vo dverách som zastal. Zložil pečate a zmizol v oblaku dymu.
Presun
Presun
Anonymní- Anonymní
Na parapet Hokageho okna přistál maličký a lehce opelichaný orel. Ťuknul do okna zobáčkem a trpělivě čekal. Poté si mohl Assasin přečíst vzkaz, který měl přivázaný na noze.
- Spoiler:
- Hokage-sama, šla jsem jednou pro vždy vyřešit tu záležitost s Alliim. Jak se vše nakonec vyvine je ve hvězdách, ale věřím tomu že se vrátím. Hyuuga M.
Anonymní- Anonymní
"A tohle má být nová generace Konohy..To aby se člověk bál umřít.." plácl jsem se do čela - Facepalm xD- Roztržitě jsem pohladil Shi po hlavě.
"Už brzo budeš mít zpátky Ayame, Katashi, pošlu tě asi na tvou první S misi, kterou budeš vést.." prohlédl jsem si Katanu. Hezká...
vzal jsem ji a šel k oknu, otevřel ho a převzal vzkaz. "Ale né, snad to dopadne dobře.." zamumlal jsem, přešel ke zdi a přidržel tam Katanu. Udělal jsem rukou pečeť a katana lehce obrostla kořeny.
Vrátil jsem se zpět ke stolu a sedl si na židli.
"Už brzo budeš mít zpátky Ayame, Katashi, pošlu tě asi na tvou první S misi, kterou budeš vést.." prohlédl jsem si Katanu. Hezká...
vzal jsem ji a šel k oknu, otevřel ho a převzal vzkaz. "Ale né, snad to dopadne dobře.." zamumlal jsem, přešel ke zdi a přidržel tam Katanu. Udělal jsem rukou pečeť a katana lehce obrostla kořeny.
Vrátil jsem se zpět ke stolu a sedl si na židli.
Anonymní- Anonymní
" Říkal jste ať kryji svou identitu ne??A i když jsme zde sami...tak bych byl rád kdybyste používal mé krycí jméno....abych si na něj začal zvykat... " řekl jsem s mírným úsměvem." Tak o co půjde? " dodal jsem už vážně.
Shinobi
"Dobře Ryuu," usmál jsem se na něj.
"Jde o to, že Tsukikage unesl Sasori...Chci, abys dal dohromady skvělý tým, ze všech spojeneckých vesnic, Sasori je starý, ale pořád nebezpečný. Stačilo ho pozorovat při válce.."
"Jde o to, že Tsukikage unesl Sasori...Chci, abys dal dohromady skvělý tým, ze všech spojeneckých vesnic, Sasori je starý, ale pořád nebezpečný. Stačilo ho pozorovat při válce.."
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 22
Povolení tohoto fóra: