Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelária Kazekage

+7
Akasuna no Ruki
Kin Yuki
Hiroshi Siakhi
Nawaki
Makoto
Len
Riko
11 posters

Strana 14 z 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Goto down

Kancelária Kazekage - Stránka 14 Empty Kancelária Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:44

First topic message reminder :

Kancelária Kazekageho

Kancelária Kazekage - Stránka 14 Sunavillage

Táto budova sa nachádza v samotnom centre Sunagakure no Sato. Slúži ako sídlo Kazekageho a zároveň centrum diplomacie Sunagakure no Sato a tu sa taktiež konajú najdôležitejšie porady. Je neustále strážená jouninmi a jednotkami ANBU.

Zabezpečenie:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelária Kazekage - Stránka 14 Empty Re: Kancelária Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 14:23

Aiko Naihi

,,Bravoooooooo, bravisimoooooooo." povzbudzovala ich Aiko keď videla čo obaja robia ale keď sa pred ňou objavil klon a strhol spodnú časť oblečenia tak ju išlo rozthnúť od hnevu.,, Ty idiotjeden vieš koľko sakra takéto šaty stoja? Ha?" okríkla ho naštvane ale po chvíli sa upokojila.,, Tak dobre teda." nadýchla sa.,, Skúsime klasiku, tak nech klon začne tancovať brušné tance a ty ho popri tom bude tľapkať po zadku." zaškerila sa aj keď tých šiat jej bolo ľúto.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:37

Jen jsem se ušklíbl..."Alééé.. nemusíš se hned tak čerti ne?" Zasmál jsem se a znova ji sjel takovým tím chtivým pohledem...
Když potom zadala její další úkol, trochu jsem si odfrkl.."Tss... striptýzu se ti zachtělo co?? Ale bojíš se to říct na plnou hubu a jdeš na to pěkně pomaličku a oklikou... hehe... to známe..." Vyplázl jsem na ni jazyk a hned potom kývl na klona. Ten protočil oči v sloup a vyskočil na stůl. Hned na to se začal kroutit jako do břišních tanců... Už v tu chvíli jsem měl, co dělat, abych se nezačal smíchy válet po zemi... Nakonec to však šlo vydržet a já jen pomalu došel k němu a začal ho pleskat po zadku... Něco jsem si však neodpustil..."Jeď... jooo... hijéééé.... do toho... hehe..." Zasmál jsem se a on mě jen propodl vražedným pohledem. Chtěl jsem tím Aiko ještě více vydráždit....
Po chvíli skončil a zase seskočil dolů..."Myslela sis, že tohle bude pro mě nějaký problém? Byla to docela prdel... takže no problemo..." Zazubil jsem se...
Nechtěl jsem však už na nic dále čekat..."Hm... jelikož vidím, že to bude ještě na déle a já bych si chtěl ještě hrát, tak se asi někam přesuneme.. Můj další úkol je, aby sis tu vytvořila klon a my se přesunuli na nějaké pěkné místečko k tobě domů... Samozřejmě, že pravidla ti nedovolují, aby si zmizela, takže si tě tam pak znovu pěkně odchytím a ty mi zadáš svůj úkol, ale ještě si to raději pojistím..." Natáhl jsem ruku a kolem jejího krku se vytvořil zlatý opasek."Jelikož už teď nemáš na sobě brnění a takhle jsem to už připravil, když se pokusíš utéct, zmizet a nebo nějak mi udělat problémy... ze všech stran tě probodnou ostny a pro tebe to asi nebude asi nejpříjemnější... stačí i malý záchvěv čakry..." Ušklíbl jsem se a znova na ni mrkl.
Pak už jen stačilo roztáhnou ruky a její pouta se rozpadli a zataý písek kolem okna, dveří a jejího těla se rozpadl a vrátil ke mě, v podobě řetězů, omotaných kolem mého hrudníku....
Zase jsem se na ni jen tak se chtíčem podíval a mrkl... Takhle jen ve spodním prádle vypadala fakt dobře..."Jop... a víš, že musíš zůstat, tak jak si... hehe... to znamená... že teď uděláš to, co jsem řekl a hurá přesun k tobě do domečku..." Zasmál jsem se a čekal...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:51

Aiko Naihi

,,Ach jaj." povzdychla si Aiko keď ju pustil a spútal.,, Čo už s tebou narobím." pokrútila hlavou a vytvorila svojho klona zatiaľ čo sa obliekla do plášťa Kazekage.,, Ty tu počkaj a zariaď všetky administratívne veci." pokynula klonu a pozrela na Yomuneho.,, Tak ideme nie." dodala a zamierila si to k vlastnému sídlu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 20:55

Spokojeně jsem se zašklebil a hodil vzdušný polibek ještě k tomu klonu."Výborně... tak teda jdeme hehe... čičí..." Zasmál se a vyrazil za ní...
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:15

Prišiel som ku dverám zaklopal som a čakal na vyzvanie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:33

Klon

,,Vstúpte." odpovedal klon automaticky a posadil sa do kresla. Kancelária bola čistá a uprataná.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:41

Otvoril som dvere ale ešte predtým som si upravil účes preotže to bude moje prvé stretnutie s Kazekage.
Nadýchol som sa a vstúpil dnu.
"Dobrý deň Kazekage"
Zadíval som sa na ňu
Veď je taká mladá ako ja a už je Kazekage
Pomyslel som si

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:44

Klon

,,Dobrý deň." odzrdravil klon a pohodlne sa usadil v kresle. Nahol sa nad stôl a zaprel sa lakťami pričom spojil prsty oboch rúk.,, Tak teda." nadýchol sa klon a pohľadom si prezeral chalana.,, Aký je dôvod tvojej návštevy?" spýtal sa zo zvedavosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:47

"N-nooooo"
Trošku zakotane povedal.
"Chcel som sa spýtať či ste ma už zaradila do nejakého týmu"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:50

Klon

,,Vzhľadom na to, že ťa nepoznám tak jediná zložka papierov mi tu ostala so shinobim menom Akim." prehovorila a vytiahla malú záložku.,, Tak ty nahradíš voľne miesto v tíme dva." informovala ho pokojne.,, Tvojim veliacim jouninom je Akasuna no Ruki." doplnila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:53

Kívol som, že vitiahla správny spis.
"Dobre ďakujem"
Usmial som sa a pomaly prešiel ku dverám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 16:56

Klon

,,Nie je začo, Akim." odpovedala pokojne a zavrela jeho zložku. Otvorila zásuvku a zložku tam odložila pričomzásuvku zavrela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 17:05

Vyšiel som von a zavrel za sebou dvere.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 13:34

Dorazili sme do budovy a zaklopal som na dvere.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 13:43

Isayama Miya

Došla jsem za Akim do budovy Kazekáge, zastavily jsem přede dveřmi a Akim zaklepal.
Děkuji, že si šel semnou. Usmála jsem se na něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 13:52

Klon

,,Zase ten zvuk." povzdychla si.,, Jeden by z toho dostal po týždni migrénu." zašepkala v tichosti a zodvihla pohľad od papierov pričom ho namierila rovno na dvere do miestnosti.,, Kto to len môže byť." napadlo ju v duchu a zhlboka sa nadýchla.,, Vstúpte." odvetila nahlas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 14:03

Isayama Miya

"Vstupte", ozvalo se s kanceláře. Podívala jsem se na Akima a vešla dovnitř.
Dobrý den, Kazekáge dono, mohla byste mi poradit, jak zjistím svojí podstatu? Když už jste mi přidělila za senseie toho barového povaleče.
Usmála jsem se na Kazekage nejistě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 14:08

Klon

,,Hmmm tak podstatu?" spýtala sa jej opätovne ona ale odpoveď nechcela.,, A sensei ti to povedať nevedel?" pousmial sa ale ďalej pokračovala.,, V každom prípade by som tu niečo mohla mať práve na tieto účely, no neviem či to ešte nájdem." povzdychla si a stoličkou sa prisunula k vysokej skrini. Otvorila šuplík a začala sa prehrabovať v papieroch.,, Tu je to." potešila sa, vytiahla papierik, zavrela šuplík a prisunula sa späť. ,, Do tohto papierika vlož svoju chakru a podľa toho ako sa zachová ti povie akú máš podstatu chakry." vysvetlila jej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 15:06

Isayama Miya

Vzala jsem si od Kazekage papír.
Koukla jsem na něj podezřívavě.
Pak jsem vložila čakru do papíru.
Papír to rozřízlo.
To znamená co? Podívala jsem se na Kazekáge.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 15:21

Klon

,,No super." pousmiala sa spokojne keď zbadala ako sa papier rozrezal.,, Takže máš veternú podstatu, Fuuton." informovala ju.,, V Sune je to takmer povinnosť mať takýto druh chakry." zasmiala sa.,, Tak to ti gratulujem, takže sa môžeš začať učiť veterné techniky. Tie ti pôjdu." prikývla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 15:34

Isayama Miya

Moc vám děkuji za pomoc, Kazekáge dono.
Lehce jsem se uklonila.
Nashledanou, rozloučila jsem se a odešla s kanceláře.
Takže teď si půjdu najít do knihovny nějakou techniku. Byla jsem tak natěšená, že si zkusím něco nového, že sem úplně zapomněla na Akima. Vzpomněla jsem si na něj až před budovou.
No, vracet už se nebudu, kdyby tam byl, tak bych si ho všimla, teda doufám. Skočím si do té knihovny a pak se po něm kouknu.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 16:21

Došel jsem jsem do budovy Kazekage a po schodech vyšel až ke kanceláři. Lehce jsem zaklepal a čekal na odpověď. Mezi tím jsem si pohrával s kunaiem v ruce a zjednodušeně dělal nějaké kraviny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 16:58

Klon

,,Zase ten zvuk." povzdychla si.,, Jeden by z toho dostal po týždni migrénu." zašepkala v tichosti a zodvihla pohľad od papierov pričom ho namierila rovno na dvere do miestnosti.,, Kto to len môže byť." napadlo ju v duchu a zhlboka sa nadýchla.,, Vstúpte." odvetila nahlas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 17:03

Schoval jsem kunai do brašny a vešel do kanceláře.
Dobrý den Lady Aiko.
Pozdravil jsem a zavřel za sebou dveře. Potom jsem došel ke stolu a tam s postavil.
Přišel jsem se zeptat. Zda by se pro mě nenašla nějaká práce, nebo mise.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 17:16

Klon

,,Dobrý." odzravila a všimla si, že je to Tascher.,, No v momentálnej situácii asi nemáme nič na práci." povzdychla si.,, Ale ešte nemám hlásenie o misii od Shira tak by si ho mohol nájsť nech mi ho donesie." navrhla mu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: