Kancelária Kazekage
+7
Akasuna no Ruki
Kin Yuki
Hiroshi Siakhi
Nawaki
Makoto
Len
Riko
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 15 z 17
Strana 15 z 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Kancelária Kazekage
First topic message reminder :
Kancelária Kazekageho
Táto budova sa nachádza v samotnom centre Sunagakure no Sato. Slúži ako sídlo Kazekageho a zároveň centrum diplomacie Sunagakure no Sato a tu sa taktiež konajú najdôležitejšie porady. Je neustále strážená jouninmi a jednotkami ANBU.
Táto budova sa nachádza v samotnom centre Sunagakure no Sato. Slúži ako sídlo Kazekageho a zároveň centrum diplomacie Sunagakure no Sato a tu sa taktiež konajú najdôležitejšie porady. Je neustále strážená jouninmi a jednotkami ANBU.
- Zabezpečenie:
- Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelária Kazekage
Bylo mi to trochu líto. Protože zase nebyla žádná pořádná mise. Ale co se dalo dělat.
No tak tedy dobře. Pokusím se ho najít.
Mírně jsem se uklonil.
Na shledanou Kazekage-dono..
Složil jsem jednoduchou pečeť a zmizel v obláčku křídově bílého kouře. (přesun)
No tak tedy dobře. Pokusím se ho najít.
Mírně jsem se uklonil.
Na shledanou Kazekage-dono..
Složil jsem jednoduchou pečeť a zmizel v obláčku křídově bílého kouře. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Oběvil jsem se přede dveřmi kanceláře Kazekage. Zaklepal jsem a čekal jsem na reakci.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se v obláčku křídově bílého kouře přímo v kanceláři. Velmi se omlouvám Lady Aiko, že vstupuji bez ohlášení, ale musím podat s vaším dovolením neodkladnou zprávu. Mlčky jsem s pohledem upřeným k zemi čekal na odpověď.
Anonymní- Anonymní
Klon
,,Vstúpte." prehovorila ale zbadala zrazu Taschera.,, No dobre teda máš to odpustené." odvetila.,, Tak podaj hlásenie." doplnila a zvedavo čakala na jeho vyslovenie.
,,Vstúpte." prehovorila ale zbadala zrazu Taschera.,, No dobre teda máš to odpustené." odvetila.,, Tak podaj hlásenie." doplnila a zvedavo čakala na jeho vyslovenie.
Anonymní- Anonymní
Ehm tak tedy. Podle vašeho rozkazu jsem se vydal nalézt Shira. Dorazil jsem však těsně po začátku boje s nukeninem jménem Kuro Buru. Toho jsme po boji společně se Shirem oslabil a nakonec se mi ho podařilo zabít. Shiro utrpěl zranění a kolaps organizmu, kvůli ztrátě chakry. Než jsem se mohl zmocnit těla Kura a zároveň postarat o Shira. Objevil se Reibi, který ovládl Jaye. Po dlouhém boji se mi ho podařilo oslabit natolik, že zmizel zpět do Jaye. Shiro byl následně eskortován geninkou Hikari do nemocnice a já dopravil Jaye do nemocnice přímo v Suně. Protože jsem předpokládal, že bude lepší. Držet informaci o Raibim pod pokličkou, proto jsem se o tuto informaci nepodělil ani z lékařským ninjou. To je myslím, vše. Pokud máte ještě nějaké otázky, nebo nesrovnalosti z mého hlášení. Klidně se zeptejte. Myslím si však, že bylo vše řečeno. Domluvil jsem a dál zůstal klečet na jednom koleni jako Anbu.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
Pokojne si prikráčala do pracovne a otvorila dvere. Vstúpila dovútra a akoby nič prišla k stolu.,, Ahoj, si krásna ako vždy." pochválila vlastný klon, ktorý následne zmizol. Posadila sa do kresla a na chvíľu bola ticho. Čítala všetky poznámky, ktoré si klon písal po celú dobu.,, Takže o Nukenina menej a Reibi sa vymanil spod kontroly." povzdychla si.,, To je všetko snáď by som ešte od teba potrebovala aby si mi priviedol Jaya keď s auzdraví. Celkom ma prestáva baviť táto ruleta s týmto démonom ktorý ani nie je démon. Je potrebné mu očividne utiahnuť uzdu okolo krku keď má nestabilnú pečať a ešte nestabilnejšieho hostiteľa." dodala.
Pokojne si prikráčala do pracovne a otvorila dvere. Vstúpila dovútra a akoby nič prišla k stolu.,, Ahoj, si krásna ako vždy." pochválila vlastný klon, ktorý následne zmizol. Posadila sa do kresla a na chvíľu bola ticho. Čítala všetky poznámky, ktoré si klon písal po celú dobu.,, Takže o Nukenina menej a Reibi sa vymanil spod kontroly." povzdychla si.,, To je všetko snáď by som ešte od teba potrebovala aby si mi priviedol Jaya keď s auzdraví. Celkom ma prestáva baviť táto ruleta s týmto démonom ktorý ani nie je démon. Je potrebné mu očividne utiahnuť uzdu okolo krku keď má nestabilnú pečať a ešte nestabilnejšieho hostiteľa." dodala.
Anonymní- Anonymní
Chtěl jsem zrovna vstoupit, ale uslyšel jsem z tama nějaký hlas najednou a z dveří vycházel bílí dým a tak jsem rač počkal. chvili na to kolem mě prošla jedna dívka. Otevřela si dveře a vklouzla dovnitř. Co to jako je tohleto? Rozhodl jsem se také vstoupit do místnosti a tak jsem chytl na kliku dveří prudce otevřel a vpadl dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Postavil jsem se a poslouchal teď již pravou Aiko. Když skončila přikývl jsem na souhlas. Rozumím. Takže jak to bude možné, má se Jay za vámi dostavit. Chvíli jsem se odmčel. Nejspíš na to teď není správný chvíle, ale chtěl jsem se zeptat zda se už neobjevila nějaká mise, nebo práce. Přeci jen ten úkol se Shirem byl jen taková bokovka. Potom vpadl do kanceláře nějaký prcek. Nijak jsem to nekomentoval. Nechal jsem to na Aiko.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
Aiko len pohľadom prešla na novo prichádzajúceho shinobi. Pohľadom si ho prezrela pozorne od hlavy po päty.,, Takže vy ste ten aliančný spojenec ktorý prešiel bránami Suny." pousmiala sa Aiko.,, Akú ej váš dôvod návštevy?" spýtala sa pokojne.
,, O misiách sa dohodneme neskôr teraz tu mám iné starosti." odvetila Tascherovi.
Aiko len pohľadom prešla na novo prichádzajúceho shinobi. Pohľadom si ho prezrela pozorne od hlavy po päty.,, Takže vy ste ten aliančný spojenec ktorý prešiel bránami Suny." pousmiala sa Aiko.,, Akú ej váš dôvod návštevy?" spýtala sa pokojne.
,, O misiách sa dohodneme neskôr teraz tu mám iné starosti." odvetila Tascherovi.
Anonymní- Anonymní
Poté co jsem vtrhl a všiml si Kazekage a teho ninji. myslel jsem že z tama nevyjdu živí. Pohlédl jsem na ninju a ihned poté na Kazekage. Uklonil jsem se. " Moc se omlouvám paní Kazekage, já jsem Shin Yakuto z Iwagakure, nesu vám věci od Tsuchikageho."
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Teší ma." odvetila spokojne Aiko keď sa jej predstavil.,, Dobre teda ak vás posiela Tsuchikage s nejakými vecami v tom prípade mi ich môžte pokojne dať." prikývla.,, Som Hachidaime Kazekage, Aiko Naihi." predstavila sa.
,,Teší ma." odvetila spokojne Aiko keď sa jej predstavil.,, Dobre teda ak vás posiela Tsuchikage s nejakými vecami v tom prípade mi ich môžte pokojne dať." prikývla.,, Som Hachidaime Kazekage, Aiko Naihi." predstavila sa.
Anonymní- Anonymní
Teď jsem si teprve všimnul jak je Kazekage krásná poté co se mi představila jsem lehce zrudnul ve tvářích. Přistoupil jsem pomalu k ní a předal do rukou svitek a dopis. "Zde máte Paní Kazekage." Uklonil jsem se a vrátil jsem se o krok zpět od Kage.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Nie pani." podotkla.,, Slečna." opravila ho s úsmevom a zobrala si zvitok aj list.,, Ďakujem teda. Očakáva Tsuchikage sama odo mňa okamžitú odpoveď?" spýtala sa ho.,, Pokiaľ nie tak môžeš pokojne odísť." pustila ho Aiko.
,,Nie pani." podotkla.,, Slečna." opravila ho s úsmevom a zobrala si zvitok aj list.,, Ďakujem teda. Očakáva Tsuchikage sama odo mňa okamžitú odpoveď?" spýtala sa ho.,, Pokiaľ nie tak môžeš pokojne odísť." pustila ho Aiko.
Anonymní- Anonymní
Teď jsem byl zaskočen o to víc, ani rajče se snad nemůže chlubit takovým červeným zbarvení. " Omlouvám se paní, teda chci říct slečno Kazekage. " Vykoktal jsem ze sebe. " Nemáte zač, nějak mi uniklo že by pan Tsuchikage říkal něco takového, ale když mě zadával tento úkol, byl tak trochu v podnapilém stavu. "
Anonymní- Anonymní
Hned jak mi řekla, že nemá čas jsem se jen uklonil a v obláčku bílého kouře zase zmizel pryč. (přesun)
Anonymní- Anonymní
nejakym zazrakem jsem se dopravil do kancelare a prinutil se zaklepat na dvere.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Aiko Naihi
,, Tak dobre teda v tom prípade môžeš ísť a môžeš odkázať Tsuchikagemu, že ho pozdravujem." dodala a pozrela na dvere.,, Vstúpte." odvetila ešte a čakala kto vstúpi.
,, Tak dobre teda v tom prípade môžeš ísť a môžeš odkázať Tsuchikagemu, že ho pozdravujem." dodala a pozrela na dvere.,, Vstúpte." odvetila ešte a čakala kto vstúpi.
Anonymní- Anonymní
"Vzkážu." odpověděl jsem. Nyni jsem začal odcházet z místnosti. Ještě předtím než jsem ale chytl na kliku jsem se otočil a uklonil. Bylo mi potěšením vás zde v Sunogakure slečno Kazekage navšťívit. Nyní už jsem chytl na kliku a odešel jsem na chodbu. Všimnul jsem si jednoho Ninji, který před chvili zaklepal.
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do kancelare a cekal co zase bude zvatlat.
Zdravim pry se tu mam ukazat.
Zdravim pry se tu mam ukazat.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Áno presne tak." odvetila Aiko.,, Dopočula som sa, že si sa neudržal na uzde a, že ťa museli upokojovať." podotkla.,, Senseia som ti poslala na misiu ale čo chvíľu by sa mal vrátiť z misie." odvetila a vytiahla prívesok na retiazke.,, Skrítim to teda." nadýchla sa a hodilu mu to.,, Do tohto prívesku som vložila svoju techniku pečatenia chakry. Ak sa prestaneš ovládať a začne chakra prenikať navonok tak ju to automaticky zapečatí a bude jej brániť prenikať." vysvetlila mu to.,, Pokiaľ to monštrum nedémonského pôvodu neovládneš budeš ho nosiť. To je všetko." dokončila.
,,Áno presne tak." odvetila Aiko.,, Dopočula som sa, že si sa neudržal na uzde a, že ťa museli upokojovať." podotkla.,, Senseia som ti poslala na misiu ale čo chvíľu by sa mal vrátiť z misie." odvetila a vytiahla prívesok na retiazke.,, Skrítim to teda." nadýchla sa a hodilu mu to.,, Do tohto prívesku som vložila svoju techniku pečatenia chakry. Ak sa prestaneš ovládať a začne chakra prenikať navonok tak ju to automaticky zapečatí a bude jej brániť prenikať." vysvetlila mu to.,, Pokiaľ to monštrum nedémonského pôvodu neovládneš budeš ho nosiť. To je všetko." dokončila.
Anonymní- Anonymní
To si snad ze me dela prdel. Za dobrotu na zebrotu. Ja sem se jenom snazil pomoct Shirovi a jaksik jsem nemel dost cakry abych udrzel pecet. kterou je zapeceten tot vse.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Lenže čo ak stratíš chakru pri tréningu ale pri misii?" spýtala sa ho no nečakala na odpoveď.,, Je to len ako záložné riešenie pre najhorší prípad. Ber to ako poistku." upokojovala ho.,, Nechcem aby sa niečo stalo tebe alebo inému členovi Sunagakure no Sato, keď sa vráti Ruki tak ti pomôže s tréningom." doplnila.
,,Lenže čo ak stratíš chakru pri tréningu ale pri misii?" spýtala sa ho no nečakala na odpoveď.,, Je to len ako záložné riešenie pre najhorší prípad. Ber to ako poistku." upokojovala ho.,, Nechcem aby sa niečo stalo tebe alebo inému členovi Sunagakure no Sato, keď sa vráti Ruki tak ti pomôže s tréningom." doplnila.
Anonymní- Anonymní
Ja neverim svym usim? no jestli to je vse tak ja mizim.
A nasadim si privesek na krk.
A nasadim si privesek na krk.
Shinobi
(presun)
Shinobi
Strana 15 z 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 15 z 17
Povolení tohoto fóra: