Kancelária Kazekage
+7
Akasuna no Ruki
Kin Yuki
Hiroshi Siakhi
Nawaki
Makoto
Len
Riko
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 7 z 17
Strana 7 z 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Kancelária Kazekage
First topic message reminder :
Kancelária Kazekageho
Táto budova sa nachádza v samotnom centre Sunagakure no Sato. Slúži ako sídlo Kazekageho a zároveň centrum diplomacie Sunagakure no Sato a tu sa taktiež konajú najdôležitejšie porady. Je neustále strážená jouninmi a jednotkami ANBU.
Táto budova sa nachádza v samotnom centre Sunagakure no Sato. Slúži ako sídlo Kazekageho a zároveň centrum diplomacie Sunagakure no Sato a tu sa taktiež konajú najdôležitejšie porady. Je neustále strážená jouninmi a jednotkami ANBU.
- Zabezpečenie:
- Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelária Kazekage
Aiko Naihi
Aiko zase začula to klopanie, ktoré už doslova neznášala.,, Zavediem si tu krásny ľúbozvnučný zvonček s nejakými pesničkami." povzdychla si potichu.,, Vstúpte." prehovorila nahlas a zdvihla pohľad aby videla kto vstupuje.
Aiko zase začula to klopanie, ktoré už doslova neznášala.,, Zavediem si tu krásny ľúbozvnučný zvonček s nejakými pesničkami." povzdychla si potichu.,, Vstúpte." prehovorila nahlas a zdvihla pohľad aby videla kto vstupuje.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do kanceláře a pokusila jsem se o mírný úsměv.
Vzápětí jsem se uklonila na znamení pozdravu.
"Zdravím, Kazekage-sama," vrhla jsem po ní mírně nervózní pohled.
"Ehmm... Přišla jsem se zeptat, v jakém jsem týmu. Po smrti mé předchozí sensei jsem sice Chuunin, ale i tak bych raději měla senseie..."
Vzápětí jsem se uklonila na znamení pozdravu.
"Zdravím, Kazekage-sama," vrhla jsem po ní mírně nervózní pohled.
"Ehmm... Přišla jsem se zeptat, v jakém jsem týmu. Po smrti mé předchozí sensei jsem sice Chuunin, ale i tak bych raději měla senseie..."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Aiko Naihi
,,Ahaaaa takže senseia." povzdychal si a prehliadala papiere.,, Tak budeš štvrtý člen trojčlenného tímu pod vedením Aiko Naihi." informovala ju.,, To je taký lenivý jounin schopnosťami na úrovni genina, ktorá nič nerobí len sa fláka a slope alkohol." doplnila s úsmevom.
,,Ahaaaa takže senseia." povzdychal si a prehliadala papiere.,, Tak budeš štvrtý člen trojčlenného tímu pod vedením Aiko Naihi." informovala ju.,, To je taký lenivý jounin schopnosťami na úrovni genina, ktorá nič nerobí len sa fláka a slope alkohol." doplnila s úsmevom.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem před kancelář a slušně zaklepal.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Čtvrtý člen týmu?" nechápavě jsem pozvedla obočí.
"Vašeho týmu? To znamená, že budu mezi Geniny? Totiž... Doufala jsem, že budu dál plnit mise podobné těch, které jsem měla s bývalou sensei. Byly jsme jen dvě. Jsem ninja spíše pro průzkum než pro záklaní trénink... Tedy... Možná byste si mohla vyzkoušet mé schopnosti..." pomalu, ale jistě jsem se do toho zamotávala.
"Vašeho týmu? To znamená, že budu mezi Geniny? Totiž... Doufala jsem, že budu dál plnit mise podobné těch, které jsem měla s bývalou sensei. Byly jsme jen dvě. Jsem ninja spíše pro průzkum než pro záklaní trénink... Tedy... Možná byste si mohla vyzkoušet mé schopnosti..." pomalu, ale jistě jsem se do toho zamotávala.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Ach jaj." povzdychla si.,, Ruki už vlastný tím má a ja taktiež. Mohla by som ju zobrať pod seba ale zase na druhú stranu neviem ako s ňou." preblesklo jej hlavou.,, Takže vzhľadom na to, že si chuunin a schopná samostatne chodiť na misie." nadýchla sa Aiko.,, Ti senseia nepriradím preto budeš môcť chodiť na misie s vedúcim, ktorý bude momentálne voľný. Aj so mnou ak to bude potreba." doplnila a otočila sa na dvere.,, Vstúpte." odvetila nahlas a vrátila sa k Willow.,, Chceš na tú misiu teraz alebo chceš počkať?" spýtala sa zo zvedavosti a už vyťahovala jeden z papierov.
,,Ach jaj." povzdychla si.,, Ruki už vlastný tím má a ja taktiež. Mohla by som ju zobrať pod seba ale zase na druhú stranu neviem ako s ňou." preblesklo jej hlavou.,, Takže vzhľadom na to, že si chuunin a schopná samostatne chodiť na misie." nadýchla sa Aiko.,, Ti senseia nepriradím preto budeš môcť chodiť na misie s vedúcim, ktorý bude momentálne voľný. Aj so mnou ak to bude potreba." doplnila a otočila sa na dvere.,, Vstúpte." odvetila nahlas a vrátila sa k Willow.,, Chceš na tú misiu teraz alebo chceš počkať?" spýtala sa zo zvedavosti a už vyťahovala jeden z papierov.
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do kanceláře " Neruším? Mimochodem Kazekage-dono dnes vám to sluší" Mile jsem se pousmál.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Konečne niekto kto si toho všimol." usmiala sa spokojne a šťastne Aiko.,, No tak trochu ale čo by si potreboval?" spýtala sa zo zvedavosti a výnimočne svoj pohľad upriamila priamo na neho očakávajúc od neho odpoveď a reakciu.
,,Konečne niekto kto si toho všimol." usmiala sa spokojne a šťastne Aiko.,, No tak trochu ale čo by si potreboval?" spýtala sa zo zvedavosti a výnimočne svoj pohľad upriamila priamo na neho očakávajúc od neho odpoveď a reakciu.
Anonymní- Anonymní
Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte, kde jsou členi mého týmu. Slíbil jsem jim tréning jenže jsem měl jaksi moc práce a teď mám volno. Navíc bychom mohli konečně splnit nějakou misi. Mám totiž takový pocit že si jako sensei nevedu moc dobře.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Ale neber to tak tragicky každému sa stane, že nemá čas a má dôležitejšie povinnosti. Naviac jednou z vlastností shinobj e aj samostatnosť a schopnosť postarať sa o seba samého takže to nie je nič otrasé." usmiala sa.,, Hikari a Kalion by mali byť a cvičisku spojeneckej aliancie aspoň v to dúfam. A Jaya uniesli a prešetrujú to ANBU." odvetila pokojne.,, Ešte niečo?" spýtala sa.
,,Ale neber to tak tragicky každému sa stane, že nemá čas a má dôležitejšie povinnosti. Naviac jednou z vlastností shinobj e aj samostatnosť a schopnosť postarať sa o seba samého takže to nie je nič otrasé." usmiala sa.,, Hikari a Kalion by mali byť a cvičisku spojeneckej aliancie aspoň v to dúfam. A Jaya uniesli a prešetrujú to ANBU." odvetila pokojne.,, Ešte niečo?" spýtala sa.
Anonymní- Anonymní
Unesli? Jaye?" Řekl jsem hlasitě " Co by po něm mohli chtít a kdo ho unesl? Ihned ho půjdu hledat!
Shinobi
Aiko Naihi
,,Len klídek Ruki." upozornila ho.,, Unieslo ho stvorenie nazývané Zetsu, ktoré prepadlo aj Zraz Kage." informovala ho.,, Za akým účelom to je zatiaľ neznáme a už po tom pátra ANBU. Teba potrebujeme vo vesnici pretože máme stav pohotovosti a očakávame neočakávaný útok nepriateľa." zdôraznila.,, Si jeden z najsilnejších shinobi vo vesnici preto musíme ejdnať tak aby sme neohrozili obe strany ako Jaya tak vesnicu. Ak sa ukážu nejaké informácie o jeho mieste pobyty informujem ťa." ujistila ho.,, No je zbytočné ho hľadať pretože Zetsu používa príliš zložité techniky presunu a nevystopovateľné ako sa ukázalo." dodala.
,,Len klídek Ruki." upozornila ho.,, Unieslo ho stvorenie nazývané Zetsu, ktoré prepadlo aj Zraz Kage." informovala ho.,, Za akým účelom to je zatiaľ neznáme a už po tom pátra ANBU. Teba potrebujeme vo vesnici pretože máme stav pohotovosti a očakávame neočakávaný útok nepriateľa." zdôraznila.,, Si jeden z najsilnejších shinobi vo vesnici preto musíme ejdnať tak aby sme neohrozili obe strany ako Jaya tak vesnicu. Ak sa ukážu nejaké informácie o jeho mieste pobyty informujem ťa." ujistila ho.,, No je zbytočné ho hľadať pretože Zetsu používa príliš zložité techniky presunu a nevystopovateľné ako sa ukázalo." dodala.
Anonymní- Anonymní
Zetsua jsem už párkrát potkal, když jsem byl u Reiny" Dodal jsem celkem zaujatě " Můžu se zeptat Reiny jestli o něm něco neví nebo svého dědy a kdyby se něco dělo ve vesnici, tak bys mi mohla dát vědět, třeba pomocí Phoenixe.Nechal bych ti tu jednoho a já bych se tu ihned objevil. Mám novou zajímavou schopnost, s kterou bych tu mohl být do sekundy.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Nemusíš nikam odchádzať. Momentálne sa obávame väčšej hrozby ako je len Zetsu." odpovedala Aiko.,, Radšej priprav svoj tím čo najlepšie pretože nastanú možno ťažké časy a ja nechcem čeliť útoku s nepripravenými a necvičenými jednotkami. A neznášam obete. Navyše ak by som sama bola obeťou, nemôžem si dovoliť nenechať tu jediného schopného shinobi zastúpiť ma." predstavila mu najhorší scenár, ktorý is ani nepripúšťala.
,,Nemusíš nikam odchádzať. Momentálne sa obávame väčšej hrozby ako je len Zetsu." odpovedala Aiko.,, Radšej priprav svoj tím čo najlepšie pretože nastanú možno ťažké časy a ja nechcem čeliť útoku s nepripravenými a necvičenými jednotkami. A neznášam obete. Navyše ak by som sama bola obeťou, nemôžem si dovoliť nenechať tu jediného schopného shinobi zastúpiť ma." predstavila mu najhorší scenár, ktorý is ani nepripúšťala.
Anonymní- Anonymní
"Mohu počkat, děkuji," znovu jsem se mírně uklonila a když jsem viděla, že zjevně potřebují něco vyřešit, zmizela jsem.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Dobře teda ale přeci jen něco udělám. Promluvím si s Reinou pomocí krystalu." Pousmál jsem se na ní a pomalu odcházel za svými studenty."Přeji krásný večer"
Shinobi
Aiko Naihi
,,Aj tebe pekný večer." pozdravila a zakývala mu na pozdrav.
,,Aj tebe pekný večer." pozdravila a zakývala mu na pozdrav.
Anonymní- Anonymní
Fujin proseděl velkou část času na lavičce... Potom se však rozhodl se jít trochu projít a zkusit něco vymyslet... Na nic však nepřišel, a proto se zase vrátil zpátky k budově Kazekage... Batoh si nechal položený zase u vchodu a vydal se do kanceláře...
Když k ní došel, zhluboka se nadechl a jemně zaklepal... Bylo mu blbé zase otravovat, ale už byl bezradný a opravdu teď nevěděl, co by měl dělat... Bez peněz se nemohl nikde ubytovat a prostě teď neměl, kde být... Musel požádat někoho o pomoct...
Když k ní došel, zhluboka se nadechl a jemně zaklepal... Bylo mu blbé zase otravovat, ale už byl bezradný a opravdu teď nevěděl, co by měl dělat... Bez peněz se nemohl nikde ubytovat a prostě teď neměl, kde být... Musel požádat někoho o pomoct...
Guest- Anonymní
Do kanceláře se připlazil had, vyplivl svitek na stůl a zmizel. Ve svitku stálo.
- Vzkaz pro Kazekage:
"Kazekage,
Naši vesnici napadl váš genin Jay, který byl ovládán Reibim. Nevíme, jak se to stalo. Nicméně, už jsem dal vše do pořádku. Reibi je stále v Jayově těle a použil jsem na něj metodu pečetění zla. Jsem připraven mu pomoci s ovládnutím temnoty, kterou přínáší Reibi, mám dost zkušeností s tréninkem bijuu.
Nanadaime Hokage"
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Tak sa nakoniec našiel." usmiala sa Aiko keď si prečítala odkaz od hada.,, Zaujímavé, že dobehol až do Konohy a to po ceste stihol schmatnúť aj Reibiho." zamyslela sa a čítala ďalej.,,Že on mi opečiatkoval člena vesnice a navyše ešte si h otam chce na čas nechať?" zaskočila sa Aiko ale snažila sa upokojiť.,, Tak ty počkaj." zašepkal potichu a pokrptila hlavou. Zobrala papier a pero do ruky a písala odkaz. Potom ho dala hadovi.,, Tak si o pošli rovno pánovi, hádam pochopí."pustila ho.
,,Tak sa nakoniec našiel." usmiala sa Aiko keď si prečítala odkaz od hada.,, Zaujímavé, že dobehol až do Konohy a to po ceste stihol schmatnúť aj Reibiho." zamyslela sa a čítala ďalej.,,Že on mi opečiatkoval člena vesnice a navyše ešte si h otam chce na čas nechať?" zaskočila sa Aiko ale snažila sa upokojiť.,, Tak ty počkaj." zašepkal potichu a pokrptila hlavou. Zobrala papier a pero do ruky a písala odkaz. Potom ho dala hadovi.,, Tak si o pošli rovno pánovi, hádam pochopí."pustila ho.
Anonymní- Anonymní
prišla som pred kanceláriu a zaklopala som
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Aiko Naihi
,,Vstúpte." odpovedala jednoducho a pohľadom sledovala papiere pričom ich rukou len lenivo prehadzovala.
,,Vstúpte." odpovedala jednoducho a pohľadom sledovala papiere pričom ich rukou len lenivo prehadzovala.
Anonymní- Anonymní
Prichádzal som pred kanceláriu ale videl som že tam niekto vstúpil a tak som sa postavil ďalej od dverí a čakal kým príde na mňa rad. A ako vždy som mal moju šatku tak zaviazanú že mi bolo akurát oči vidno. Ale potom som si všimol že tu je ešte niekto tak som mu kývol na pozdrav a čakal.
Naposledy upravil Naoki Heiki dne Mon 19 Dec - 18:12, celkově upraveno 1 krát
Ren Tao- Počet príspevkov : 157
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan:
Já odstoupil a dal přednost těm, co právě přišli a jen kývnutím hlavy je pozdravil. Vypadalo to, že mají mnohem důležitější věci na vyřízení, než já a narozdíl od nich, já v této vesnici zůstával na stálo a mohl si ještě chvíli počkat.
Posadil jsem se na zem a opřel se o zeď... Můžu vydržet...
Posadil jsem se na zem a opřel se o zeď... Můžu vydržet...
Guest- Anonymní
Strana 7 z 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 7 z 17
Povolení tohoto fóra: