Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelária Kazekage

+7
Akasuna no Ruki
Kin Yuki
Hiroshi Siakhi
Nawaki
Makoto
Len
Riko
11 posters

Strana 12 z 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

Goto down

Kancelária Kazekage - Stránka 12 Empty Kancelária Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:44

First topic message reminder :

Kancelária Kazekageho

Kancelária Kazekage - Stránka 12 Sunavillage

Táto budova sa nachádza v samotnom centre Sunagakure no Sato. Slúži ako sídlo Kazekageho a zároveň centrum diplomacie Sunagakure no Sato a tu sa taktiež konajú najdôležitejšie porady. Je neustále strážená jouninmi a jednotkami ANBU.

Zabezpečenie:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelária Kazekage - Stránka 12 Empty Re: Kancelária Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 15:16

Sonozaki Ayu

S úsměvem jsem na Kazekage a vzápětí i na Miyu kývla a prošla jsem dveřmi zpátky na chodbu. Ták, kam půjdeme nejdříve?...Najdeme toho Yukiho, nebo jak se jmenuje? Nebo...No to je jedno, nechám to na Miye. Přemýšlela jsem v duchu. Jakmile Miya došla za mnou, vyšly jsme obě dvě z budovy ven.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 28 Dec - 15:26

Hodil jsem jí na stůl svitek " Udělali jsme tu misi v Kiri ještě něco?
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 15:31

Aiko Naihi

Aiko zobrala zvitok a odložila ho do stola.,, Zvitok ste doniesli takže úlohu ste splnili, gratulujem." odpovedala.,, A ako sa má tvoj tím? Shiro a Jay sú v poriadku? A Hikari ako je na tom?" spýtala sa do radu hneď niekoľko otázok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 28 Dec - 16:02

Je mi líto, ale v mém týmu je Jayi, Hikari a Kalion a no Jayi dal jsem si s ním zápas a ukázal mu že skoro nic neumí. Stačili mi 3 ninja techniky, abych se krotil no. Hikari ta je nespíš nějak unešená z 1 kluka, ale on z ní ne. No a tým celkově spolu nevychází, ale myslím že se blíží lepší časy.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 16:06

Aiko Naihi

,,Aha pozabudla som, že Jay už nie je v tvojom tíme tak keď hovoríš, že vidíš to na lepšie časy dúfa teda, že máš pravdu. Inak tie decká na misii bez poriadneho dorpovodu nepriaetľ rozseká s ľahkosťou." povzdychla si.,, Tak vďaka za informácie a misiu ak je to všetko môžeš ísť." dokončila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 28 Dec - 16:33

Nic nepotřebujete vyřídit nebo tak? Klidně někam skočím. Nemám moc věcí na práci. Chci jim dát trošku oddych od sebe nebo se pozabíjí a Jay je stále člen mého týmu.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 11:57

Přišel jsem před kancelář Kazekage. Chvíli jsem se zastavil a uvažoval jestli tam vůbec mám jít. Nakonec jsem si řekl, že to budu mít alespoň za sebou. Lehce jsem zaklepal na dveře a čekal na případnou výzvu ke vstupu a nebo odmítnutí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 16:01

Aiko Naihi

,,Keď už hovoríš o tom tak ma niečo napadlo." povzdychla si Aiko.,, Ruki bol by si ochotný ísť na sólo misiu?" spýtala sa ho.,, Mám totiž pre teba úlohu ktorú nemôže asi okrem teba splniť nikto iný." dodala a pre zatiaľ ignorovala klopanie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 16:11

Slyšel jsem uvnitř hlas Aiko, ale žádnou výzvu ke vstupu a tak jsem si prozatím sedl na lavičku proti dveřím. S rukami za hlavou jsem se opíral o zeď a přemítal o tom členovi Akatsuki, kterého jsem potkal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu 29 Dec - 18:39

Určitě s radostí. O co jde?
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 18:48

Aiko Naihi

Aiko sa zhlboka nadýchla a pozrela na Rukiho.,, Na zraze Kage sa preberala problematika existencie a potvrdenie prežitia Uchiha Madaru." zašepkala v tichosti.,, Bolo spomínané, že istá kunoichi menom Reina je na čele vesnice Otogakure no Sato." doplnila.,, Ak je to pravda potrebujem aby si sa s ňou kontaktoval. Pretože sa už nemôžme spoliehať na Iwagakure no Sato." povzdychla si.,, Uchiha Madara je istotne problémom aj pre Otogakure no Sato. Preto by som chcela vedieť či je tá kunoichi ochotná bojovať proti nemu na našej strane. Pretože Sunagakure no Sato v žiadom prípade nebude zaháľať." dodala a čakala na jeho reakciu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu 29 Dec - 18:54

Osobně mám jít za ní jo?" Nebyl jsem si jistej že jí mám říct podrobnosti mezi mnou a Reinou " Ale dobře tuto misi příjmám." Lehce jsem se na ní pousmál.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 19:01

Aiko Naihi

,,Misia znie kontaktovať a dojednať podmienky. To ako už ju kontaktuješ či osobne alebo nie už nechávam na teba." pousmiala sa.,, Tak to som rada a dúfam, že prídeš s kladnou odpoveďou. Pretože keď Otogakure no Sato vydržala a ubránila svoju existenciu tak osoba na jej čele môže byť naša kľúčová pomoc v boji s Madarom." dodala šeptom.,, Výborne teda tak budem rada ak misiu splníš čo najskôr má to vysokú prioritu." doplnil.,, Môžeš ísť." dokončila a pustila ho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 19:19

Dál jsem čekal na lavičce před kanceláří a z dlouhé chvíle a vyčerpání skoro usínal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu 29 Dec - 19:42

Jo dobře"
(přesun)
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 19:46

Aiko Naihi

,,Výborne takže jedno som vybavila." potešila sa a spomenula si na to, že niekto klopal.,, Vstúpte." oznámila nahlas dodatočne a čakala kto vstúpi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 20:04

Výzva ke vstupu mě vytrhla z mé polodřímoty. S mírným cuknutím koutků jsem vyskočil z lavičky. Během momentu jsem se z toho však oklepal a zamířil ke dveřím, které jsem otevřel.
Dobrý večer lady Aiko. Řekl jsem klidný, ale dobře vychovaným hlasem.
Potom jsem za sebou dveře zavřel a přistoupil ke stolu.
Přešel jsem ohlásit, že jsem se opět vrátil do Suny a jsem znovu plně k dispozici. Tedy pokud budou mé služby zapotřebí. Řekl jsem profesionálním hlasem, více méně bez nějakých osobních emocí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:55

Aiko Naihi

,,Jaaaj to si ty." povzdychla si keď ho zbadala a tak v tichosti počúvala čo hovorí. Keď skončil zodvihla pohľad k nemu.,, Výborne, trochu ti to trvalo už som myslela, že sa nevrátiš." dodala potichu.,, Ak je to všetko čo si chcel tak beriem tvoju prítomnosť na vedomie.A môžeš v tom prípade odísť." dokončila s pokojným výrazom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:29

Rozumím, tak tedy dobrou noc. Já se prozatím loučím. ... O mou loajalitu se bát nemusíte. Tedy dokud bude mít Suna nadále schopné vedení.
Řekl jsem klidně a vzápětí se otočil se ke dveřím. Ty jsem otevřel a vyšel ven. Když za mnou dveře zapadly trochu jsem si povzdech a byl rád, že se nijak nevyptávala. Potom jsem se klidným, nikam nespěchajícím krokem vydal z budovy pryč a zmizel někde v ulicích Suny. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suna Shinobi Thu 29 Dec - 22:49

Suna no Yomune
Kancelária Kazekage - Stránka 12 Ac112d1e9a_36486075_o2

Procházel jsem dlouho chodbou a hledal kancelář Kazekage. Na tváři jsem měl jako vždy takový spíše znuděný výraz a puse jsem měl cigaretu, s které jsem jen tak někdy popotáhl, ale jinak ji nechal spíše hořet sám.
Ruce jsem měl v kapsách černých riflý a bílá rozepnutá košile na mě při takové té rychlejší chůzi vlála... Hmm... jaká je asi nová Kazekage hm? Nějaká mladá nebo starší? Hemm... Ale do slýchá se, že je to pěkně dravá kočička... hm... tak to jsem zvědavý... malý testík by neuškodil... Nad tou myšlenkou jsem se jen tak ušklíbl a v tu chvíli se zrovna zastavil před její kanceláří.
Dlouze jsem se usmál a ještě jednou si popotáhl... Načež jsem cigaretu nechal v puse a se silným zaklepáním vstoupil dovnitř a zase za sebou zavřel.
"Zdravím ve spol.... Pfůůů... pááááni... vy máte, ale ko... teda chci říct... vy jste ale fešanda.... hmm..." Chtěl jsem pozdravit, ale když jsem ji tam tak viděl sedět, prostě mi to ujelo, ale naštěstí se ještě jakž takž opravil..."Jako... s vámi bych si fakt nechal říct... Chtělo by to ještě malý vztyk, abych se mohl mrknout na tu vaši pr.. teda... pozadí... hehe..." Zazubil jsem se a rychle hodil cigaretu na zem a zašlápl ji. Pak jsem zase strčil ruce do kapes a jen tak došel o něco blíž a malinko se s mrknutím pousmál.
"No nic... tak ještě jednou... Zdravím Kazekage... jsme Suna no Yomune... bývalý hlavní jounin Akasuna no Pikky a dá se říct, že její pobočník... nějakou dobu jsem teď byl mimo zemi... to víte... ty cesty... ale teď jsem zase zpátky a připraven sloužit... ehm... nové Kazekage..." Znova jsem si ji jen tak projel pohledem a na obličeji se mi usadil takový chtivý, ale zároveň úchylný výraz... Jop... ta by šla... fakt nekecali... úúúú... ta umí člověka vyrajcovat a to ještě ani nic neudělala... hehe... Znova jsem jen tak mrkl...."Tak tady mě máte... v celé své kráse slečínko..." Rozpřáhl jsem ruce a s dalším úsměvem ukázal bílé zuby...
Suna Shinobi
Suna Shinobi

Počet príspevkov : 174

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 23:02

Aiko Naihi

Aiko ani nestihla zareagovať na klopanie a hneď aj zaraz sa jej niekto nasáčkoval do kancelárie. Len s údivom sledovala a počúvala každé jedno jeho slovo. Keď konečne skončil lakťami sa oprela o stôl a končeky prstov na oboch rukách spojila.,, Povedz mi čo mi má zabrániť v tom aby som s tebou nevyrazila dvere?" usmiala sa a zaklipkala očami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suna Shinobi Thu 29 Dec - 23:08

Suna no Yomune

"Hm?" Jen tak podzvedl jedno obočí, ale hned se tak usmál."No já nevím... třeba to, že toho by na mě byla škoda ne? Nebo... že každá společnost se hodí... nebo to, že vlastně spadám pod vás, takže jaksi si můžete i určit, co pro vás bych mohl udělat..." Znova jsem ji tak projel pohledem a nahodil takový ten svádějící pohled."Ještě je tu možnost krásného využití vašich předností... neříkejte, že to by jste odmítla..." Zazubil jsem se a došel až ke stolu a také se o něj jen tak opřel jednou rukou a dal na ukázku také to, že sebevědomí a přednosti jako u ní mi také nechybí..."Jsou to polehčující argumenty... slečno Aiko?" Zase to mrknutí a pohled, který ji sjížděl od shora dolů...
Suna Shinobi
Suna Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 23:16

Aiko Naihi

,,Aha takže jediný dôvod prečo ťa nechávam žiť je len ten, že si môj verný ponížený otrok vždy pripravený k službám?" zasmiala sa a ďalej ho počúvala pričom videla každý jeho úchylný pohľad a hneď jej došlo o čo mu ide. Okamžite sa oprela chrbtom o kreslo a zaklipkala očami pričom nahodila anjelský výraz.,, Takže jouninkovi sa zachcelo nohy Kazekage roztiahnuť." zašepkala.,, Dal by si si kúsok čo?" popichla ho Aiko a keď videla ako sa na ňu díva tak rukami prešla od krku, cez dekolt až po stehná a potom sa vrátila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suna Shinobi Thu 29 Dec - 23:24

Suna no Yomune

"Tak... víte... otrok... ále.. dalo by se to tak říci, pro by ne sléčinko..." Zasmál jsem se a přehoupl se přes stůl a posadil se na stolu přímo proti jejímu křeslu."Tak třeba ještě... že vy jste taková dobrosrdečná a úžasná žena, která by toto vašemu věrnému služebnému neudělala ne?" Jakoby jsem se s úctou v sedě poklonil a pak zase po ní hodil takový ten pohled.
"Nooo... také se to tak dá říct... ale zrovna můžete povědět, že přeříznout, ale vy jste přeci slušná žena ne?" Znova jsem se zazubil a sledoval její další pohyby rukou. Šlo vidět, jak jsem ji hltal pohledem a jak mě rajcovala."Ach... jaj... vy víte, jak si pohrát s chlapem... slečínko, ale... proč jenom kousek že? To už raději celou, abych si to pořádně vychutnal ne... Pro vás by to bylo také příjemnější určitě..." Jen tak jsem natáhl ruku a přejel ji od krku k dekoltu a pak ji zase vrátil. Druhou jsem si naopak já přejel od krku přes hrudník, až po břiše, až k podbříšku, kde jsem se na chvíli zastavil a pak ruku oddělal. Věděl jsem, že se taky dívá a já se rozhodně neměl za co stydět a moc dobře jsem to o sobě věděl...
Suna Shinobi
Suna Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Dec - 9:52

Aiko Naihi

Aiko sa mierne zaskočila keď si dovolil na ňu siahnuť rukou a piesok všade sa mierne zachvel, no výnimočne mu to pre prvýkrát tolerovala a len sa usmiala pričom sa pohodlnejšie usadila.,, Je pekné, že o tom neustále snívaš ale ak niečo chceš tak sa postav do radu." vyplazila jazyk a vyložila si nohy na kraj stola. Hneď na to zatvorila oči a celkom ho ignorovala, doslova ju to bavilo ho provokovať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: