Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Dorazil jsem do ulic a zamířil hned ke stánku s ramenem. Sedl jsem si a objednal tři rameny. Po chvíli je donesli a já čekal, až dorazí i studenti.
Anonymní- Anonymní
Išiel som za Seitom až k rámenu a sadol som si na jednu stoličku ale rámen som odstrčil od seba lebo som nebol hladný. Ale bolo mi jasné že to zrejme budem musieť zatianuť ja. ,,Tak Seito sensei kedy sa konečne dostaneme mimo tejto dediny na nejakú tu misiu?,, opýtal som sa celkom vyčerpane a znudene ktomu.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Vydala jsem se cestou kterou mi ukázal a těšila jsem se až se budu moct najíst.
Z toho jak jsem myslela na jídlo mi zakručelo v břiše. Uchechtla jsem se a šla dál.
(Přesun)
Z toho jak jsem myslela na jídlo mi zakručelo v břiše. Uchechtla jsem se a šla dál.
(Přesun)
Guest- Anonymní
Podívám se na něj...změřím si ho pohledem...pokrčím rameny a věnuji se pohopsávání na místě.
Zřejmě namyšlenec pomyslím si....a následují dřepy s výskokem.
Zřejmě namyšlenec pomyslím si....a následují dřepy s výskokem.
Anonymní- Anonymní
Pustil jsem se do ramenu a pořádně si ho vychutnával. Zarazil mě Shimon. ,,Ty nebudeš? A co se týká mise, zajdu za hokagem, jestli bude u sebe a poptám se."
Anonymní- Anonymní
Dotrepal som sa až k stánku a sadol si. Ďakujem že ste ma tam nechali.. iba som odsekol a sadol si na stoličku, no môj zrak spočinul na rámene. Pozrel som sa na senseia. Odpustené. Vzal som si jednu misku a zakričal Itadakimasu! a s chuťou sa pustil do rámenu.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Uspokojivo som si vydýchol ,,Ďakujem lebo mám taký pocit že tu zapadnem prachom..A prosím vás keď tam budete nemôžete sa za mňa prihovoriť nech mi dá dole ,,tú,, vec..,, naschvál som zdôraznil slovo tú. Lebo som sa s tým cítil ako kebyže vláčim druhého mňa na chrbte.
Shinobi
Nad Hideovou reakcí jsem se jen pousmál a pozornost opět věnoval Shimonovi. ,,Dobrá, zkusím se u něj přemluvit, ale nesmíš pak zklamat. Já v tebe budu věřit, tak nezklam ani mě." Dojedl jsem svůj ramen. ,,Jestli chcete můžete si přidat." Tahle věta spíše patřila Hideovi. ,,Ale ne, že mě to bude stát celou peněženku."
Anonymní- Anonymní
''Hmm..Co takhle facka přes hubu?''Řekl jsem směrem k ignorantovi a vyndal ruce z kapes.
Trochu jsem se pootočil na Hyuugu,jeho reakce nevypadali na to že by měl chuť zakročovat,kdybych na něho zaútočil.Jen jsem se pousmál a znovu se zaměřil na něj.
Trochu jsem se pootočil na Hyuugu,jeho reakce nevypadali na to že by měl chuť zakročovat,kdybych na něho zaútočil.Jen jsem se pousmál a znovu se zaměřil na něj.
Anonymní- Anonymní
Arigatou senseííí zvolal som a objednal si ďalšie dve. Týmto stúpol v mojom rebríčku dosť vysoko.
Shinobi
,,Ďakujem, trocha mi ten môj kamoš schádza....hm a sú ešte nejaké techniky ktoré by som sa mohol učiť?,, opýtal som sa zvedavo lebo som si na žiadne nespomínal. Zároveň som sledoval tu roztržku medzi pár chalanmi čo stáli opodiaľ.
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Wed 28 Dec - 19:47, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
"Ooo....pěstní souboj...no....nerad se peru když to není nutné" usměji se.
"Rád bych se zmínil...že se zaměřuji na taijutsu....takže by to mohla být cenná zkušenost" stále se usmívám.
"Ale raději bych nic nezačínal...je to zbytečné.." řeknu...
"Rád bych se zmínil...že se zaměřuji na taijutsu....takže by to mohla být cenná zkušenost" stále se usmívám.
"Ale raději bych nic nezačínal...je to zbytečné.." řeknu...
Anonymní- Anonymní
Tak tohle je i na mně moc..
Jen jsem pozvedl hlavu a podíval se na něj.
''Buď takhle mluvíš normálně a jsi idiot nebo mně chceš vyprovokovat'',řekl jsem a podíval se do země,dokud jsem se trochu neuklidnil.
''chceš vidět jak je to zbytečné?''Dořekl jsem poslední slovo a udělal dva rychlé kroky,počemž jsem pěstí zaútočil na jeho záda.
Jen jsem pozvedl hlavu a podíval se na něj.
''Buď takhle mluvíš normálně a jsi idiot nebo mně chceš vyprovokovat'',řekl jsem a podíval se do země,dokud jsem se trochu neuklidnil.
''chceš vidět jak je to zbytečné?''Dořekl jsem poslední slovo a udělal dva rychlé kroky,počemž jsem pěstí zaútočil na jeho záda.
Anonymní- Anonymní
"Oh...útok zezadu...rád bych upozornil,že mám na zádech batoh s kamením...cirka třicet kilogramů..nerad bych byl zodpovědný za Vaše zranění...." prohlásím.
"A pokud jde o moji mluvu...už jsem prostě takový" poškrábu se na hlavě...
"Rád bych se zeptal...proč chcete útočit....když já nemám touhu s Vámi bojovat....ale možná důvod nepotřebujete...nebo Vám vadí to s tou slečnou?...Malicherné" řeknu zamyšleně.
"A pokud jde o moji mluvu...už jsem prostě takový" poškrábu se na hlavě...
"Rád bych se zeptal...proč chcete útočit....když já nemám touhu s Vámi bojovat....ale možná důvod nepotřebujete...nebo Vám vadí to s tou slečnou?...Malicherné" řeknu zamyšleně.
Anonymní- Anonymní
,,Uvidíme, jestli ještě nějaké techniky budou na tvé úrovni. Pak jedině až budeš chunin." Sáhl jsem si do kapse, kde by měla být peněženka, ale nic tam nebylo. O-ou. Kde jsem si ji mohl dát? Nevinně jsem se usmál a začal prohledávat každou kapsu.
Anonymní- Anonymní
Objednal som si ďalší rámen. Arigatou sensei. zvolal som znovu. S chuťou som sa pustil do rámenu. Aj by som zaplatil, ale nemám pri sebe ani fuka. uškrnul som sa na senseia a objednal si ďalší, už asi 5 rámen.
Shinobi
Videl som ako sensie niečo hľadá zrejme to bola peňaženka lebo takýto trik som už dobre poznal. A Hideo mi potvrdil že to je zase na mne. Odovzdane som povedal ,, Ach dobre zaplatím ja..,, a vytiahol som peňaženku nie už tak plnú odkedy som ninjom ale ešte stále sa tam niečo našlo. Tak som zaplatil za všetok ráme ktorý zjedli. ,, Máte to teraz namierené do Hokageho kancelárie?,, opýtal som sa lebo pokiaľ by mal išiel by som rovno s ním,
Shinobi
(Ach batoh xD)
Zastavil jsem se kousek od batohu a dal ruku zpět k sobě.
''Tak jo..Nejde o nic co když chci zkusit jen tvé schopnosti?Nebo prostě někoho ze vzteku zbít?''Řekl jsem,když jsem se vlastně zamyslel proč vůbec útočím.
Zastavil jsem se kousek od batohu a dal ruku zpět k sobě.
''Tak jo..Nejde o nic co když chci zkusit jen tvé schopnosti?Nebo prostě někoho ze vzteku zbít?''Řekl jsem,když jsem se vlastně zamyslel proč vůbec útočím.
Anonymní- Anonymní
Otočím se "Boj je dobrý trénink,ale nemá cenu,když Ti jenž tak trénují....jsou zbytečně zraněni...nerad mlátím lidi..pokud to není nutné..." usměji se.
"Navíc taijutsu...je dalo by se říct můj obor" zamyslím se.
"A jak říkal můj děda...sílu je třeba využít rozumněji než na mlácení možných spojenců" dokončím svou řeč.
"Navíc taijutsu...je dalo by se říct můj obor" zamyslím se.
"A jak říkal můj děda...sílu je třeba využít rozumněji než na mlácení možných spojenců" dokončím svou řeč.
Anonymní- Anonymní
Zářivě jsem se usmál na Shimona. ,,Milý to hoch. A jo, můžeme jít hned." Pomalu jsem se postavil a otočil se na Hidea. ,,Zatím si můžeš odpočinout a další rameny jdou na tebe." Usmál jsem se a vyšel směr kancelář.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Čo??? Ani ma nehne... odskočil som od stola. Vďaka rámenu som nabral silu, takže sa mi nechcelo odpočívať. Tak som si sadol na lavičku a pozoroval chlapcov a ich hádku.
Shinobi
Bol som rád že mi ešte niečo v peňaženke ostalo. ,,Maj sa Hid,, Vybral som sa za Seitom ale po ceste som sa zastavil v obchode si kúpiť niečo pre seba. Niesol som si asi 5 krabičiek z rôznym jedlom ako napríklad Dango, Wasabi oriešky, Sushi..... (Presun)
Shinobi
''Mlátím lidi...Říkáš to jako by jsi si byl jistý že dokážeš všechny zmlátit'',řekl jsem po chvilce a podíval se mu do očí.
''Zajímalo by mně jestli máš tak velkou sílu jako hbitý jazyk...A co si zkusit tedy tréningový boj,na to kdo se dřív vzdá?Dlouho jsem netrénoval a tohle je úžasná šance zkusit si to s někým tak nadaným jako jsi ty'',řekl jsem s trochou sarkasmu v hlase a pohled jsem měl stále upřen na něj.
''Jasně že se při tom boj inemusíme zmrzačit,nebo přizabít''
''Zajímalo by mně jestli máš tak velkou sílu jako hbitý jazyk...A co si zkusit tedy tréningový boj,na to kdo se dřív vzdá?Dlouho jsem netrénoval a tohle je úžasná šance zkusit si to s někým tak nadaným jako jsi ty'',řekl jsem s trochou sarkasmu v hlase a pohled jsem měl stále upřen na něj.
''Jasně že se při tom boj inemusíme zmrzačit,nebo přizabít''
Anonymní- Anonymní
Přemýšlím "Neříkám,že zmlátím každého...nabídka na cvičný boj je lákavá...ale již jsem domluven se zde přítomným chlapíkem z klanu Hyuuga na závod v běhu se závažím" promnu si bradu.
"A nebylo by slušné tento běh odvolat...jde o trénink" vychrlím ze sebe.
"A nebylo by slušné tento běh odvolat...jde o trénink" vychrlím ze sebe.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se podíval do země a stiskl pevně pěst.Měl jsem chuť zabít sebe nebo něco,nebo se jít vybrečet.Tyhle změny nálad jsem si užíval už od útlého věku a nebylo v mých silách je změnit.
''Dobře..Stejnak mě nějak přešla chuť..Tak zatím'',řekla jsem negativním tonem a otočil se pomalu zády,počemž jsem zamířil někam přede mně.
Alespoň najdu Hokageho abych zjistil jestli už mám nějakého Senseie.
Skousl jsem si ret a rzychlil jsem na kroku.(přesun)
''Dobře..Stejnak mě nějak přešla chuť..Tak zatím'',řekla jsem negativním tonem a otočil se pomalu zády,počemž jsem zamířil někam přede mně.
Alespoň najdu Hokageho abych zjistil jestli už mám nějakého Senseie.
Skousl jsem si ret a rzychlil jsem na kroku.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: