Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Listové

+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Goto down

Ulice Listové - Stránka 18 Empty Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Thu 10 Nov - 18:11

First topic message reminder :

Ulice Listové - Stránka 18 Nar-konoha-street1
Ulice Listové - Stránka 18 Nar-konoha-street2
Ulice Listové - Stránka 18 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Listové - Stránka 18 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Listové - Stránka 18 Empty Re: Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 10:38

Vytiahol som ruku a na dlaň mi jazyk vysunul ďalšiu kôpku ílu. Vymodeloval som z nej tentoraz dvoch vtáčikov, ktorý mi okamžite odleteli z dlane. Chvíľku som ich pozoroval, potom zložil ruku v pečať a odpálil ich. "Katsu!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sun 20 Nov - 10:41

"Nóóó tak práve tu nie ... tu je vždy príliž zvedavých očí ale vyzerá to tak že ti to akosi neprekááže ."
Rýpol som trochu no mne to vôbec nevadilo .
Ja som zatiaľ polapil jej ocásek tým mojím aby viac nemohla takto sa pohrávať .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 20 Nov - 10:45

Zastříhala jsem oušky a přimhouřila oči.
Ocásek jsem jen víc stiskla, když byl tak obtočený okolo jeho a pomalu jsem couvala ulicí. Pořád jsem na něj nemluvila XDDDD

(Přesun)
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sun 20 Nov - 10:47

Ja som teda mieril za ňou .
Naozaj ma ale troška štvalo že nič nehovorí XD no nevadí chcel som zistiť kam mieri .
(presun)
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 10:48

S poněkud nevrlým výrazem jsem došla až do místa, odkud byl před tím zhruba vidět výbuch. Hledala jsem někoho kdo je za to zoodpovědný a nehodlala jsem být zrovna milá. Jednou za dlouhou dobu, můžu být zase s Tascherem a pak to nějaký píp přeruší tím, že si hraje s výbušninami. Nebylo ho zase tak těžké najít, vzhledem k tomu, že se zachvíli ozvaly další výbuchy. Doběhla jsem dotyčného. Měl jediné štěstí, že jsem si všimla ochrané čelenky Konohy. Ne zrovna jemně jsem ho chytila za rameno a zavrčela.
Co si tady sakra myslíš, že děláš?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 10:53

Pomaly otočím hlavu a pozriem na tú osobu, ktorá ma drží. "Pusť ma," preniesol som znudeným tónom. Pritom som sa avšak aj otočil, aby som na ňu lepšie videl.
"Čo tu robím? Myslím, že tie tri výbuchy poslúžili ako dobrá odpoveď. Ale ak to chceš vedieť, jednoducho sa nudím."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 10:54

Co to kur*a bylo? běžel jsem směrem kde jsem slyšel ten výbuch.Nakonec jsem tam viděl tu z Kirigakure.Co se to tu kur*a děje?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 10:55

Klidným krokem jsem ji následoval a s nemalým překvapením pozoroval jak na někoho vyjela. (ve smyslu, že byla naštvaná. Surprised) Nedal jsem to na sobě však moc znát.

Naposledy upravil Tascher dne Sun 20 Nov - 10:59, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 10:59

Na spánku mi naběhla žilka.
Ahá, tak ty se nudíš! Tak co takhle pomoct s obnovou tvojí vesnice? rozhodila jsem rukama po okolo stojících troskách a schválně z okruhu vynechala nové domy postavené Seitem.
Kterou jen tak pro tvojí informaci včera zničilo pár nukeninů a Sanbi. Mimo jiné výbuchy!
Ani náhodou jsem ho nemínila pustit. Naopak, volnou ruku jsem naprázdno zatínala v pěst a probodávala ho chladným pohledem.
Pak jsem se otočila na Shewa (nevíš, že jsem z Kiri, nemám čelenku) .
Ale to víš, pán se nudil! pronesla jsem sarkastickým tónem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:02

(Pardon jsem dneska mimo Very Happy )

To je blbec.My jsme tu bojovali se Sanbim který nám poníčil vesnici a pak ještě s těmi nukenini snažíme se to dát do pořádku a ty tu děláš další výbuchy!Je jedno jestli se nudíš tak běž pomáhat ostatním!
řeknu mu naštvaně.Kso,ale to je pravda já taky hov*o dělám jediné co jsem udělal byla ta bitva. pomyslím si

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:03

"Len pre tvoju informáciu, nemám žiadne techniky typu Mokuton, že len tak postavím dom," odvrkol som a pozrel na tých všetkých, čo sa tu zišli.
"Včera som počul pár výbucholv, ale čo sa mám z toho poskladať? Niesom žiadny hrdina, ktorý by tu nabehol a všetkých porazil. A čo s výbuchmi? Neohrozil som nikoho, nič som nezničil, čiže som nič zlé nespravil. Tak sa trošku ukľudni," zívol som si jednou rukou som si zavrel brašnu s ílom. Ostatných som si nevšímal. Zatiaľ.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:04

Celé jsem to se zájmem pozoroval. (jen pro pořádek stále mám nasazenou masku jako Kakashi
Roka se za tu dobu rozhodně změnila. Nikdy jsem ji tak výbušnou neviděl. Co se stalo? Rozhodně mi neřekla všechno. Jinak to snad ani ani není možné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:09

Zavřela jsem oči a zatnula zuby.
Jestli řekne ještě jednu větu tohohle typu, tak se neudržím a napálím mu jednu do ksichtu!!!
Trochu jsem se uklidnila a pak jsem oči zase otevřela.
Je jedno, co umíš, nebo neumíš, jde o to, jestli pomáhat chceš, vždycky si můžeš najít způsob jak pomoct! Nezazlívám ti, že jsi nebojoval, konec konců, možná tě evakuovali s civilním obyvatelstvem, ale neříkej mi sakra, že jsi jen tak přehlédl Sanbiho! A i kdyby musel by jsi být úplný ignorant, aby ti nedošlo, že se tady něco stalo! Navíc, tvoje výbuchy možná nic nudělali, ale pokud jsi si nevšiml, jsou jisté chvíle, kdy je lepší se jich zdržet. Garantuju ti, že kdyby jsem si nevšimla tvojí čelenky, jednala bych s tebou od začátku jinak. A pochybuju, že by se ti to líbilo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:12

Hrdinství není jen o tom,že někoho porazíš.Já jsem taky bojoval s těmi nukenini a není ze mě hrdina..A víš díky čemu jsme je dokázali zabít?Díky tomu,že jsme měli poblíž přátelé kteří nám pomáhali.Takže vypadni pomáhat lidem kteří pomoc potřebují! zeptám se ho.A jednou uděláš s těmi výbuchy problém ohrozíš hodně lidí a hodně lidí kvůli tomu zemřou řeknu mu jakobych byl někdo jiný.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:26

"No, určite nebudem pomáhať s opravami sám," to bolo jedno, čo som jej chcel povedať a potom som pokračoval. "Nie, neevakuovali ma, sanbiho som si nevšimol, to je pravda. Dá sa povedať, že ten boj, čo sa tu odohrával som si ani nevšímal, pretože som sa na monumente objavil až skoro pri konci. Ale to je vedľajšie. Moja čelenka je na dobrom viditeľnom mieste, takže by sa to inak, ako teraz, určite nevyvinulo. A, môžeš ma konečne pustiť? Chcel by som ísť trénovať," usmial som sa a ľavú ruku som si navliekol rukavicu, aby som tie druhé ústa skryl.
Potom som pozrel na toho, kto na mňa kričal. "No dovoľ. Tak choď aj ty pomáhať. A nestoj tu ako tvrdé Y! Potom by som možno išiel aj ja!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:30

Podívám se na něj a dám mu pěstí do ksichtu.Ty šmejde!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:31

Došel jsem tam a totálně jsem vyvalil oči. "C..c...co se tu stalo?" Zeptal jsem se když jsem by blízko Shewa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:33

Zastavila jsem Shewovu ruku.
Tak dost! Jeden jako druhý! Nevím kdo jste, nevím jakou máte hodnost, ale je pravda, že bych ti taky nejradši vrazila. Tohle by teď ale nic nevyřešilo.
Pustila jsem mu ramenó a odstrčila ho od sebe.
Tak dobře, běž si, ale garantuju ti, že jestli tě ještě jednou uvidím v takovéhle situaci dělat výbuchy, tak jednu do staneš a ode mě!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:35

Otočím se na toho co promluvil. Nic všechno je přece v pohodě. řeknu naštvaně a šel jsem dál po ulici

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:38

S úškrnom som sledoval, ako ho zastavila. "Ako vidím, slovo agresívny ti je blízke," nechám sa odstrčiť a usmejem sa.
"Nemusím sa predstavovať, nezáleží na tom," pritom stále pozorujem Roku, a úškrn na tvári sa mi ešte viac rozšíri. "Kto vie?" zasmejem sa, zvrtnem sa na päte a vykročím preč. "Tešilo ma," poviem ešte predtým, ako zmiznem.

(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:42

"Tak dozvím se co se tu stalo a jak můžu pomoct?!" Absolutně jsem nechápal co se tam děje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:45

Kopnu silně do lavičky a ta se rozpadla.Jak já nenávidím tyhle lidi! řeknu si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:52

Sledovala jsem ho pohledem dokud nezmizel. Ani ten nukenin z mého klanu, mě nedokázal tak vytočit, jako tenhle baka. Přejela jsem si rukou po obličeji. Netušila jsem, co to do mě vjelo, ale jeho chování mě zatraceně vytočilo. Pak mi došlo koho mi připoměl.
Flashback:
Ušklíbla jsem se. byli si v chování tolik podobní.
Nezbývá než doufat, že i on se změní.
Obrátila jsem se na Tashera a omluvně se na něj usmála. Včera to byl zatraceně náročný den a tohle setkání mi zrovna dvakrát nepřidalo. Pak jsem se ještě otočila na toho nově příchozího kluka.
Konoha byla včera napadena a Sanbi uvolněn, pokud chceč pomoct, tak se jednoduše nechovej jako tamten ignorant, kývla jsem směrem kam odešel Seito, a pomoz třeba s odklízením trosek.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:55

Přišel jsem zpět k Tascherovi a těm dvěma.Omlouvám se docela mě to naštvalo tak se omlouvám. omluvim se. Tohle nebude chunnin to mě připadá jako větší hodnost. díval jsem se na tu holku,ale nemohl jsem poznat co je to za hodnost.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 11:56

Sledoval jsem tuhle scénu a když konečně odešel. Přistoupil jsem k Roce a položil ji něžně ruku na rameno.
Pojďme pryč. Kvůli takovým jako on si není potřeba kazit den.
Usmál jsem se a snažil se působit uklidňující aurou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: