Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Spadne tvrdě na zem.Měl zavřené oči.Byl to klam protože to byl Kinomaru změněn na mě.Já jsem byl kousek od toho nukenina hodil jsem k němu jeden jedinej kunai a hned se na něj svalilo 15 výbušné lístky takže to u něj vše bouchlo,ale dával jsem si pozor aby to nezasáhlo Mikomi a tu druhou.
Anonymní- Anonymní
Dřevěná zeď vyrostla před Mikomi a Roku, pohltila vodní kulku. Shunshinem jsem se objevil před ně, zatímco zeď spadla.
"Katon: Shoubou ha!" Doufal jsem, že ho katon dostane.
"Katon: Shoubou ha!" Doufal jsem, že ho katon dostane.
Anonymní- Anonymní
Lehce mi tiklo v oku, když kulku vykryl Mokuton.
"Já... jsem naprosto v pohodě." pravila jsem částečně fascinovaně, částečně ještě otřeseně ze zásahu. Tohle je šílené, mě se to zdá!
Tepající bolest mi připomněla, že to není sen. Urvala jsem kus už tak dost potrhaného rukávu, omotala jej kolem zraněného ramene a pevně utáhla. Znovu jsem se postavila na nohy.
"Já... jsem naprosto v pohodě." pravila jsem částečně fascinovaně, částečně ještě otřeseně ze zásahu. Tohle je šílené, mě se to zdá!
Tepající bolest mi připomněla, že to není sen. Urvala jsem kus už tak dost potrhaného rukávu, omotala jej kolem zraněného ramene a pevně utáhla. Znovu jsem se postavila na nohy.
Anonymní- Anonymní
"Vy zm*di!" Byla má poslední slova, nejdřív mě dostal katon a pak výbušné lístky. Rozložil jsem se na vodu a vsákl do půdy.
Anonymní- Anonymní
Konečně.Ještě,že těch výbušných lístků mam tolik. řeknu a spadnu na kolena.
Anonymní- Anonymní
"Eh? V pořádku? Neměla bych se ptát spíš já vás?" za hlavou mi sjela anime kapka. Podezíravě jsem ho šťouchla do čela, ale zdál se skutečný. Měla jsem co dělat abych se nerozbrečela. Radši jsem tedy byla zticha.
Anonymní- Anonymní
Ten výbuch ma zobudil a donútil pokračovať ďalej, dal som si jednu liečivú pilulku a dobehol som až k Shewovi. ,,Si v poriadku? Čo sa tu stalo s tou obludou?,,
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
"Jsem skutečný," usmál jsem se její reakce. "V pořádku, v rámci mezí. Za to vděčím chudáku Itachimu. Stala se velice zvláštní věc. Cítil jsem tíhu všeho nejhoršího co existuje, byl jsem v tom nejhorším vězení a cítil muka jaká si kdo neumí ani představit. Nebyl jsem tam sám..Poté jsem se objevil v údolí Stínů. Byla tam i Rin Kagayaki, Nanadaime Raikage, bojovali jsme o svou novou šanci žít."
Anonymní- Anonymní
,,Neviem teraz som prišiel, odkiaľ sa vzal Nanadaiame Hokage?,, opýtal som sa a pozeral som smerom k nemu ,,A kde je vôbec Hokage-sama?,,
Shinobi
Když jsem viděla, že vše skončilo, prostě jsem sebou plácla na zem. Seděla jsem na zemi a dívala jsem se do blba. Vzala jsem ANBU masku, kterou jsem měla na sobě a odhodila jí někam za sebe. Stejně tady už skoro všichni věděli kdo jsem. Vedle mě Nandaime Hokage léčil tu neznámou Jouninku, ale to jsem teď nehodlala řešit. Aspoň chvíli jsem potřebovala oddych. Nemyslet a nehýbat se.
Anonymní- Anonymní
Shimone pomoct mi prosím vstát. poprosím ho měl jsem ve stehně dirku kvůli tomu jak mě naposledy trefil do stehna.
Anonymní- Anonymní
Rin? Itachi? Údolí stínů? Bylo toho na mě trochu moc. Příliš informací a já nebyla stavu je pobrat. Nerozuměla jsem tomu, ale doufala jsem, že až se uklidním, tak to vstřebám.
"A co se stalo s Itachim?" otázala jsem se, i když mě bylo jasné, že nic pěkného.
"A co se stalo s Itachim?" otázala jsem se, i když mě bylo jasné, že nic pěkného.
Anonymní- Anonymní
,,Hneď len čo pomôžem ostatným,, vytvoril som niekoľko atramentových klonov a poslal ich nech sa porozhliadnu po okolí a pomôžu im. Potom som pomohol vstať Shewovi, ,,Stále si mi nepovedal kde je Hokage?,, povedal som mu to trocha vážnejším tónom...
Shinobi
"Podle všeho, si se mnou vyměnil život," pravil jsem smutně.
"Přineste mi někdo sem toho kluka," ukázal jsem rukou na Shewa.
"Přineste mi někdo sem toho kluka," ukázal jsem rukou na Shewa.
Anonymní- Anonymní
Itachi zemřel.Vyměnil svůj život za Assasinův. řeknu mu Proč mě? podíval jsem se na hokageho.
Anonymní- Anonymní
"Hokage-sama je mrtvý?" potom som videl že nás volá Assasin tak som zobral Shewa a doviedol som ho k Assasinovi, ,,Z...Zdravím Nanadaime Hokage,, povedal som nesmelým hlasom lebo som neveril koho som videl pred sebou..
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Sat 19 Nov - 20:26, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
Takže tahle partie již skončil? No tomu nekuninovi všechna čest. I když to byla taková přesila dal ji pořádně zabrat. Skoro by se dalo říct, že jsem mu i fandil.
Usmál jsem se pod maskou a dál se opíral o zeď. Rozhlédl jsem se po Konoze, na které byla patrná dost velká destrukce.
Budovy tu mají sice zničení jako les po požáru, ale dokud mají obyvatele. Vyroste Konoha znovu jako klíčící semena ukrytá v černé půdě.
Usmál jsem se pod maskou a dál se opíral o zeď. Rozhlédl jsem se po Konoze, na které byla patrná dost velká destrukce.
Budovy tu mají sice zničení jako les po požáru, ale dokud mají obyvatele. Vyroste Konoha znovu jako klíčící semena ukrytá v černé půdě.
Anonymní- Anonymní
Po nějaké chvíli jsem se probral.Nebyl jsem na tom až tak zle.Bylo mnoho lidí kteří na tom byli ještě hůř.Pomalu jsem začal vstávat.Sice jsem byl v bezvědomí , ale zdálo se mi že mluvili o Itachim." Hai..Nandaime má pravdu...Itachi-sama díky svitku Yondaimeho přivolal Shinigami-sama a....po krátké promluvě vyměnil svůj život za život Nandaimeho " po chvíli jsem už stál a oprášil jsem se.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Cosi nesrozumitelného jsem zamumlala a pohled upřela kamsi před sebe. Cítila jsem radost i smutek zároveň a nevěděla, jak se s tím návalem pocitů vypořádat. Přestala jsem tedy vnímat okolí a uzavřela se do vlastního světa. Kdyby se vedle mě začal chystat k výbuchu další klon, nejspíš bych si toho vůbec nevšimla.
Anonymní- Anonymní
Přestal jsem léčit rameno Mikomi a přesunul se k ráně Shewa.
"Zdravím," usmál jsem se a pohlédl na Shimona. Něco v něm bylo. Něco Senju.
"Zdravím," usmál jsem se a pohlédl na Shimona. Něco v něm bylo. Něco Senju.
Anonymní- Anonymní
Hokage-sama ten Katon byl váš?Ten poslední jak trefil toho šmejda? zeptám se
Anonymní- Anonymní
"Jasně, vlastní technika," přikývl jsem.
"Musíme vyřešit jednu otázku, zapečetění Sanbiho.."
"Musíme vyřešit jednu otázku, zapečetění Sanbiho.."
Anonymní- Anonymní
Co je s ním? zeptám se.Potom jsem se podíval směrem kde jsem viděl Shijin a zesmutněl jsem.Po chvíli jsem se díval znovu na hokageho.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 40
Povolení tohoto fóra: