+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 15 z 25
Strana 15 z 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re:
First topic message reminder :
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Hmmm... jsem ...hodnější..?..cílevědomější..?...prostě cítím jakobych mohla udělat cokoliv když jsem s tebou...´´ vyhrknu na něj a zase se začervenám. *Co si pomyslí po těch slovech?* Po chvilce se Yuusuke vrátil a dělal jakoby nic.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som sa troška posadil jednou rukou som sa podoprel tou ktorá bola viac v zadu .
Pozeral som k nej a potom ju pobozkal tešilo ma čo hovorila vidieť to ale na mne až tak nebolo .
Pozeral som k nej a potom ju pobozkal tešilo ma čo hovorila vidieť to ale na mne až tak nebolo .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nerada se vám do toho pletu, ale nechcete se prvně stavit za Kazekagem a kupříkladu oznámit, že se vracíš do vesnice, Shiro-kun?" pozvedla jsem obočí.
"Takhle bych si mohla myslet, že jsi nukenin a chceš nám ještě Hikari odvést. Tvá tvář už je dávno v Bingo knize, což se mi vzhledem k tomu, že jsi můj student, vůbec nelíbí," seskočila jsem z větví jednoho z mnoha stromů a dopadla na zem přímo před ně.
"Takhle bych si mohla myslet, že jsi nukenin a chceš nám ještě Hikari odvést. Tvá tvář už je dávno v Bingo knize, což se mi vzhledem k tomu, že jsi můj student, vůbec nelíbí," seskočila jsem z větví jednoho z mnoha stromů a dopadla na zem přímo před ně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ešte predtým než som ju začul som už v tedy Hikari dal zo mňa dole .
Ja som okamžite vzlietol do výšky 2m.
Natočil som sa na Joki a pozrel k nej.
"Tak ... je to možné ale vrátiť sa do dediny neplánujem len som bol pozdraviť to je všetko no ale vidím to tak že v tomto prípade už teda pôjdem ."
Ja som okamžite vzlietol do výšky 2m.
Natočil som sa na Joki a pozrel k nej.
"Tak ... je to možné ale vrátiť sa do dediny neplánujem len som bol pozdraviť to je všetko no ale vidím to tak že v tomto prípade už teda pôjdem ."
Anonymní- Anonymní
Re:
Pod pláštěm nebylo poznat, že před nimi v plášti je loutka, již ovládám zpoza jednoho ze stromů. Nemohli mě vidět. Loutka vypadala stejně jako já.
"Nemůžu tě nechat jít." prohlásila jsem. Teprve teď bylo poznat, že hlas je slyšet o něco dál než blízko u nich.
"Nemůžu tě nechat jít." prohlásila jsem. Teprve teď bylo poznat, že hlas je slyšet o něco dál než blízko u nich.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako som to začul instinktívne vyletel vyššie môj vietor bol v obrannej pozíícii preto bol silnejší ja som bol už v takej výškde kde som si bol istejší že ma len tak nenapadne .
"Tak to vás musím sklamať ja sa pustím sám ... a za to mi prepáčte .."
Ja som proti nej nič nemal konflikt som preto nehľadal a chcel som sa už vzdialiť .
"Tak to vás musím sklamať ja sa pustím sám ... a za to mi prepáčte .."
Ja som proti nej nič nemal konflikt som preto nehľadal a chcel som sa už vzdialiť .
Anonymní- Anonymní
Re:
Joki (Loutka) otevřela ústa a vypustila na něj zničehonic několik desítek otrávených senbonů. Mezitím já šplhala po stromě co nejvýš tak, aby mne nespatřil a abych já k němu byla blíž.
Nic proti mě nemá... Ale já nemám jinou možnost než teď bojovat.
Nic proti mě nemá... Ale já nemám jinou možnost než teď bojovat.
Anonymní- Anonymní
Re:
V tom ako to po mne vystrelilo som vytiahol svoj meč a ten vietor čo bol okolo mňa som vystrelil na jej zbrane tie to odstrelilo do strán ale mimo Hikari dával som aj na to pozor aby to nezamierilo tam .
Som v nevýhode ....
Cúval som dozadu od toho čo na mňa zaútočilo pritom som bol v strehu aby ma to nejako nezasiahlo niečo ďalšie .
Stále som si udržiaval výšku 3m .
Som v nevýhode ....
Cúval som dozadu od toho čo na mňa zaútočilo pritom som bol v strehu aby ma to nejako nezasiahlo niečo ďalšie .
Stále som si udržiaval výšku 3m .
Anonymní- Anonymní
Re:
Z loutky se zvedly zbraně, ona se zatím nehýbala. Soshujinem jsem je ovládala tak, že zamířily k němu. Na jejich koncích byla připevněna i ocelová lanka, jimiž jsem ho chtěla spoutat. Sama jsem byla přibližně v jeho výšce a přemýšlela jsem, co mám udělat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nechcel som bojovať z niečím čo som vedel že tomu nič nespravím a je ťažké sa tomu brániť preto môj vietor tlačil na tú vec ktorá na mňa šla a pritom som ja cúval mal som v pláne takto odcúvať z tréningových miest už som sa vzďaloval viac a viac .
Anonymní- Anonymní
Re:
Bodlo mne u srdce. Zbraně se stáhly zpět do loutky a já seskočila k Hikari.
"Bude si muset vybrat... Buď ty a Suna nebo samota a nukenin..." mluvila jsem tiše, ale tak, aby mi rozuměla.
"Pokud tě nemiluje tolik, aby tu zůstal, nejsem si jistá jestli stojí za to, abys ho měla ráda." nejspíš si ani nevšimla, kdy loutka zmizela ve svitku a poklekla jsem k ní já.
"Bude si muset vybrat... Buď ty a Suna nebo samota a nukenin..." mluvila jsem tiše, ale tak, aby mi rozuměla.
"Pokud tě nemiluje tolik, aby tu zůstal, nejsem si jistá jestli stojí za to, abys ho měla ráda." nejspíš si ani nevšimla, kdy loutka zmizela ve svitku a poklekla jsem k ní já.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som zmizol odtiaľto chcel som tu by z Hikari dlhšie ale priplietla sa tam ona nič iné mi teda neostalo než zmiznúť .
/presun
/presun
Anonymní- Anonymní
Re:
Povzdechla jsem a dívala se směrem, kterým zmizel.
Byl to můj student a měla jsem ho vcelku ráda, ale nemohla jsem nic dělat. Byl nukenin a už takhle jsem ho svým způsobem nechala utéct. Chtěla jsem, aby měl ještě šanci se vrátit.
Byl to můj student a měla jsem ho vcelku ráda, ale nemohla jsem nic dělat. Byl nukenin a už takhle jsem ho svým způsobem nechala utéct. Chtěla jsem, aby měl ještě šanci se vrátit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Seděla jsem tam. Doufala, že se mu nic nestane. Jak Shiro odešel, Yuusuke přiběhl ke mě a začal mě utěšovat. Věděl prostě, že Shira mám ráda. Začala jsem zase trošku brečet, ale pak jsem si utřela slzy a vstala. ´´Konichiwa....´´ pozdravím zástupkyni.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Konichiwa," kývla jsem na pozdrav i já a mírně jsem se pousmála.
"Budou i jiné lásky. Pokud je nukenin, nemá tě opravdu rád. Kdyby měl, zůstal by ve vesnici a k opaku ho nikdo nenutí." povzdechla jsem.
"Budou i jiné lásky. Pokud je nukenin, nemá tě opravdu rád. Kdyby měl, zůstal by ve vesnici a k opaku ho nikdo nenutí." povzdechla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Mlčela jsem. Nevěděla jsem si říct. Po chvilce jsem se zástupkyně na něco tedy zeptala. ´´Joki-sama...jdete teď do kanceláře?´´ Podívám se na ní usměvavým pohledem. Ve skutečnosti jsem byla hodně zmatená, ale jsem ninja...a ten své pocity skrývá!
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano, to mám v plánu," pousmála jsem. "Pokud něco potřebuješ, jsem ti ale plně k dispozici."
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Nene...půjdu s vámi.´´ řeknu a teď už přestanu myslet jen na problémy.
´´Vrátím svitek Ressenpu a pujdu si pro jiný´´
zvednu brašnu a vydám se za kazekagem.
(presun)
´´Vrátím svitek Ressenpu a pujdu si pro jiný´´
zvednu brašnu a vydám se za kazekagem.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Ještě jsem zaběhla do křoví pro svůj kufřík, ve kterém jsem měla na části rozloženou svou loutku. Pak jsem se vydala za ní.
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem na cvičiště a rozhlédla se s úsměvem kolem. Nikdo tu nebyl, což mi koneckonců naprosto vyhovovalo. Čekala jsem až dojde Toshiro a přemýšlela, jaký bude asi boj.
Anonymní- Anonymní
Re:
Klidným krokem jsem přišel na cvičiště a postavil se asi 10 metrů od Roky.
Lehce jsem se usmál a vyzařoval jsem trochu auru natěšenosti na boj.
Dáma první.
Mrkl jsem a připravoval se na její útok.
Lehce jsem se usmál a vyzařoval jsem trochu auru natěšenosti na boj.
Dáma první.
Mrkl jsem a připravoval se na její útok.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jak je libo, pokrčila jsem rameny a poskládala pečetě. Objevili se tři vodní klony, ale nic nedělaly. Nehodlala jsem jen tak útočit, vzhledem k tomu, že v téhle situaci, to jest frontální útok, bylo začínat spíše nevýhodou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm. Vodní klony. no začneme lehce. Nechci přijít o všechnu zábavu hned na začátku. Přeci jen by tamta technika zabila i ji, se Suikou.
Usmál jsem se a složil pečeti. Začala se tvořit velmi hustá mlha. Potom jsem přešel do modu Sairento Kiringu a zcela jsem v mlze zmizel.
Usmál jsem se a složil pečeti. Začala se tvořit velmi hustá mlha. Potom jsem přešel do modu Sairento Kiringu a zcela jsem v mlze zmizel.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vytvořil Kirigakure no jutsu. Chvíli jsem přemýšlela co tím sleduje, když jsme oba z Kiri, když v tu chvíli jsem ho úplně přestala slyšet. Zavrčela jsem.
Chikako?
Hai!
Tohle nepotřebovalo další vysvětlování. Vydří smysly byly mnohonásobně lepší než ty lidské, protože vydra ve vodě dokáže zároveň vnímat i to, co se děje na hladině.Klony se mezitím postavili do trojúhelníku se mnou uprostřed a všichni jsme poskládali pečetě.
Chikako?
Hai!
Tohle nepotřebovalo další vysvětlování. Vydří smysly byly mnohonásobně lepší než ty lidské, protože vydra ve vodě dokáže zároveň vnímat i to, co se děje na hladině.Klony se mezitím postavili do trojúhelníku se mnou uprostřed a všichni jsme poskládali pečetě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Když jsem si všiml té vydry. Nabouralo to mé plány.
Sakra práce.
Pomyslel jsem si.
Zavřel jsem oči a soustředil se na molekuly vody v mém těle Suiton: Gōsuiwan no Jutsu Mnohonásobně se mi zvýšila rychlost i síla úderů. (I já jsem celkově rychlejší. )
Vyčkával jsem co udělá.
Sakra práce.
Pomyslel jsem si.
Zavřel jsem oči a soustředil se na molekuly vody v mém těle Suiton: Gōsuiwan no Jutsu Mnohonásobně se mi zvýšila rychlost i síla úderů. (I já jsem celkově rychlejší. )
Vyčkával jsem co udělá.
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 15 z 25
Povolení tohoto fóra: