+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 6 z 25
Strana 6 z 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re:
First topic message reminder :
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
´´ Hmm.. jsi roztomilý.. a Hmmmm co ještě... no prostě malimký a hmmm..´´
začala jsem přemýšlet.
začala jsem přemýšlet.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ale akorát bych tě vystavil nebezpečí. řeknu a vztanu.Držel jsem se na nohách opravdu jen tak tak.
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Hmm.. dobře jak chceš ale nezapomeň nabídka stéle platí...´´
mrkla jsem na něho a opřela se ho Shira
mrkla jsem na něho a opřela se ho Shira
Anonymní- Anonymní
Re:
Promiň mi to,ale vystavil bych tě nebezpečí už jen kvůli tomu co jsem udělal. řeknu jí,
Anonymní- Anonymní
Re:
Opíral jsem se kousek od nich o strom a pozoroval tuhle dramatickou komedii.
Člověk na pár týdnů opustí Sunu a takhle to tu potom vypadá. Čím dál víc důvodu opustit Sunu se Shirem a stát se nukenin.
Člověk na pár týdnů opustí Sunu a takhle to tu potom vypadá. Čím dál víc důvodu opustit Sunu se Shirem a stát se nukenin.
Anonymní- Anonymní
Re:
Na mě to není. Já osobně proti tobě nic nemám a neznám detaily toho tvého "nukeninství". Musel bych vědět jestli si zradil Sunu nějakým činem a nebo si to řekl jen nám tady.
Řekl jsem s klidným hlasem a při tom pozoroval oblohu.
Řekl jsem s klidným hlasem a při tom pozoroval oblohu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Kvůli mě vymřel můj klan.Nemohl jsem s tím už žít tak jsem se rozhodl,že budu nukennin.Myslel jsem,že to bude lepší,že mě někdo zabije.Spletl jsem se nikdo to udělat nechtěl a sebevraždu jsem udělat nechtěl. řeknu mu
Anonymní- Anonymní
Re:
Proč by měl kvůli tobě vymřít tvůj klan? Smrt není volba, právě kvůli té vině kterou cítíš, by si měl žít dál a nést hrdě jméno svého klanu. Protože dokud žiješ, tak tvůj klan žije v tobě. Já o tom vím své, protože jsem ztratil svůj klan když jsem byl malý. Přesto jdu stále vpřed. Už kvůli nim nemohu žít sobecky v minulosti.
Podívám se na něj s klidným výrazem.
Podívám se na něj s klidným výrazem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chytil jsem ho i když jsem měl málo síly.Kso já měl povinnost je bránit!Když jsem z hlavní rodiny je to moje povinnost!Stejně jako to dělali všichni z hlavní rodiny!Měl jsem je bránit! díval jsem se na něj.A proč vymřel kvůli mě?Protože jsem nebyl schopen je bránit!
Anonymní- Anonymní
Re:
I když se na mě slabě vrhl, ignoroval jsem to a s naprostým klidem mluvil dál.
No povinnost si jako člen hlavní rodiny asi měl, ale přežil si právě proto, že se oni obětovali. pokud si zvolíš smrt, podupeš tím to co ti darovali. Jejich památku i ztracené životy.
No povinnost si jako člen hlavní rodiny asi měl, ale přežil si právě proto, že se oni obětovali. pokud si zvolíš smrt, podupeš tím to co ti darovali. Jejich památku i ztracené životy.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nic. V mích očích nejsi zrádce, ale jen hluboce truchlící člověk. Měl by si najít svůj smysl života a toho se držet i kdyby si měl stát proti celému světu. To je má odpověď.
Srovnal jsem si plášť a díval jsem se mu do očí.
Srovnal jsem si plášť a díval jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přece jen bych se měl nahlásit sám. řeknu mu a síly mi došli takže jsem spadl zpět na zem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Když padal, chytil jsem ho v letu a opřel ho v sedu o strom.
Nahlásit se sice můžeš, ale za tohle tě zástupkyně soudit nebude. Nemyslím, že je takový druh člověka.
Nahlásit se sice můžeš, ale za tohle tě zástupkyně soudit nebude. Nemyslím, že je takový druh člověka.
Anonymní- Anonymní
Re:
Sice neznám detaily o osudu tvého klanu, ale tvou smrt by si nikdo z nich jistě nepřál. Kdyby to tak bylo tak by si tu dnes nebyl.
Mezitím co jsem mluvil jsem si dal ruce do kapes, opřel se o strom a pozoroval oblohu.
Mezitím co jsem mluvil jsem si dal ruce do kapes, opřel se o strom a pozoroval oblohu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pro teď by ses měl držet svých přátel a nesnažit se být na všechno sám. Spolu s nimi tohle jistě překonáš. Jinak já jsem Tascher, těší mě.
Podíval jsem se na něj a mírně se usmál.
Podíval jsem se na něj a mírně se usmál.
Anonymní- Anonymní
Re:
Svou budoucnost máš pouze ve svých rukách. Já jsem ti svůj názor na věc řekl a myslím, že s tím jistě souhlasí i Hikary a ostatní.
Podal jsem mu tabletu.
Tady máš krevní pilulku. Jak již jméno napovídá, když ji sníš obnoví tvou ztracenou krev, kvůli které se cítíš malátný.
Podal jsem mu tabletu.
Tady máš krevní pilulku. Jak již jméno napovídá, když ji sníš obnoví tvou ztracenou krev, kvůli které se cítíš malátný.
Anonymní- Anonymní
Re:
Mělo by to zapůsobit prakticky okamžitě.
Dal jsem ruku zpět do kapsy a dál se opíral o strom.
Dal jsem ruku zpět do kapsy a dál se opíral o strom.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tuhle otázku si kladu i já sám. Dřív něž jsem potkal jisté přátele a hlavně Roko, bych tě pravděpodobně bez otázek zabil. Teď jsem kvůli ní o dost změkl. Na štěstí pro tebe.
Mrknu na něj s úsměvem.
Mrknu na něj s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 6 z 25
Povolení tohoto fóra: