Kabutova skrýš
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 6 z 8
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kabutova skrýš
"získali jsme Nibiho, ne tvým přičiněním. Získal jsem kámen Gelel a kekei genkai třetího kazekage." odpověděl jsem slizky.
Anonymní- Anonymní
"Hm...Nemáš toho nějak moc?" řekl jsem posměšně.
"Může se stát, že to nezvládneš, a při velké zátěži, se z tebe stane kov."
"Může se stát, že to nezvládneš, a při velké zátěži, se z tebe stane kov."
Anonymní- Anonymní
"Hm, takže v sobě spojuješ dvě Rikudovi linie...Assasin z tebe stvořil umělého Rikudoa. Stejně jako byl Danzou a Uchiha Madara." řekl jsem zamyšleně.
Anonymní- Anonymní
"To jsem měl taky v plánu. Lehni si." pokynul jsem mu k operačnímu stolu, který byl na druhé straně skrýše.
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa napsal:(Křivdíš? Za tamten příspěvek ti něco udělám! xD)Reina Kana napsal:(Dík.....já vlastně křivdim Sasánkovi, co? XD)
(Jsem zvědavá co, když my dvě se zatím nemáme v plánu vidět. Spíš já mám v plánu něco udělat a to se ti líbit určitě nebude xD )
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Nehan shoja no jutsu!" udělal pečeť a kazuya usnul.
Vzal jsem skalpel a vyřízl Kazuyovi kus masa z ramene. Pak jsem si vzal jiný kus, který ležel opodál a přišil mu ho. Provedl jsem pár změn, a pokračoval v modifikaci. ( Operace bude trvat do 20:00)
Vzal jsem skalpel a vyřízl Kazuyovi kus masa z ramene. Pak jsem si vzal jiný kus, který ležel opodál a přišil mu ho. Provedl jsem pár změn, a pokračoval v modifikaci. ( Operace bude trvat do 20:00)
Anonymní- Anonymní
Ve 22. jsem přestal s operací a vyšel ven.
"Kisame...jdeš semnou?"
"Kisame...jdeš semnou?"
Anonymní- Anonymní
"Pojď semnou, jdeme zničit Kiri." zasmál jsem se." Podrž se mě, přenesu nás tam."
Anonymní- Anonymní
Vykasal jsem si rukáv a mávl rukou. madarův sharingan se roztočil a oba jsme se přesunuly pryč. (přesun Kiri.)
Anonymní- Anonymní
Připravil jsem těla a vytvořl rituál..
"Kuchiyose: Edo tensei!" pak jsem do dvou rakví poslal Assasina Senju a Neura Uchihu.
"Kuchiyose: Edo tensei!" pak jsem do dvou rakví poslal Assasina Senju a Neura Uchihu.
Anonymní- Anonymní
"Hm hm." Zasmál jsem se a přešel k němu.
"Vidím, že jsi splnil misi." natáhl jsem ruku.
"Vidím, že jsi splnil misi." natáhl jsem ruku.
Anonymní- Anonymní
Prst jsem si vzal. "Nebylo? Myslel jsem, že kiri zvýšila svoji bezpečnost. Hlupáci bláhový...Co nejdřív všechno vypukne. Teď abych udělal to, co jsem slíbil. Juin jutsu, chi no juin!"Udělal jsem pečeť natáhl krk a kousl ho do krku.
Anonymní- Anonymní
Zrazu jse mi začala točit hlava a bila mi strašlivá zima a pak jsem jen uz upadl do bezviedomí.
Anonymní- Anonymní
"Hm hm..Zajistím jeho přežití." přešel jsem k němu a chvíli ho léčil, pak jsem si sedl na velký kámen a přemýšlel.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 6 z 8
Povolení tohoto fóra: