Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 10 z 14
Strana 10 z 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
Ako som sa tak obzeral okolo seba zbadal som Toshia. Pribehol som k nemu a pozdravil ho ,,Zdravím Toshio-san, tak čo ako sa darí? ,,
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Toshio Toppu
Toshio zaregistroval prítomnosť ďalšej osoby a spoznal v ňom toho labilného chalana.,, No a máme ťa tu zase." pousmial sa.,, Návštevy tu nevediem ." zasmial sa.,, Ale mám sa celkom v pohode a ty čo tu?" spýtal sa ho.
Toshio zaregistroval prítomnosť ďalšej osoby a spoznal v ňom toho labilného chalana.,, No a máme ťa tu zase." pousmial sa.,, Návštevy tu nevediem ." zasmial sa.,, Ale mám sa celkom v pohode a ty čo tu?" spýtal sa ho.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
,, No čo asi Toshio-san? Prišiel som si pravdaže na skúšky aby som mohol získať summona, minule to nejako nevyšlo ,, zasmial som sa ,, Nebojte sa už sa nebude opakovať to čo sa stalo, teraz na mňa dohliada toto,, a ukázal som na chakra kryštál .
Shinobi
Toshio Toppu
,,No to je pekné." potvrdil Toshio.,, Ale tak každý šuter sa môže rozbiť alebo zničiť." pousmial sa.,, Tak dobre choď si niekoho nájsť na preskúšanie. Myslím, že sa tu niekde potuluje Sango alebo Rinji." odporúčil mu Toshio a pohľadom ich hľadal.
,,No to je pekné." potvrdil Toshio.,, Ale tak každý šuter sa môže rozbiť alebo zničiť." pousmial sa.,, Tak dobre choď si niekoho nájsť na preskúšanie. Myslím, že sa tu niekde potuluje Sango alebo Rinji." odporúčil mu Toshio a pohľadom ich hľadal.
Shinobi
Klan:
,, Nie nie, to by sa vám páčilo takto sa ma ľahko zbaviť, ale ja si prajem aby ste ma preskúšali práve vy, nepamätáte sa čo som povedal minule ? Povedal som že chcem práve vás a za tým si stojím, lebo pravý Shinobi drží svoje slovo,, povedal mu odhodlane .
Shinobi
Toshio Toppu
,, A ja som povedal, že pokiaľ sa vymkneš kontrole alebo budeš ohrozením či pre vesnicu alebo pre samotné Kuchiyose tak ťa pošlem rovno do pekla." pousmial sa Toshio.,, Preto stále na tom ešte trváš?" spýtal sa.,, Pretože aj ja môžem dodržať slovo a nedopadne to dobre." dodal.
,, A ja som povedal, že pokiaľ sa vymkneš kontrole alebo budeš ohrozením či pre vesnicu alebo pre samotné Kuchiyose tak ťa pošlem rovno do pekla." pousmial sa Toshio.,, Preto stále na tom ešte trváš?" spýtal sa.,, Pretože aj ja môžem dodržať slovo a nedopadne to dobre." dodal.
Shinobi
Klan:
"Uhm...zasmozrejme" pomyslel si a až potom si uvedomil že to nepovedal nahlas ,, Stále na tom trvám, a kebyže ma náhodou pošlete do pekla tak aspoň dajte vedieť Hokagemu nech sa o mňa nestrachuje,, zasmial sa skôr od nervozity ako od pobavenia
Shinobi
Toshio Toppu
,,Tak dobre teda." prikývol nakoniec.,, Poď za mnou a nie, že od strachu zdrhneš z vesnice zatiaľ čo sa nebudem pozerať." zasmial sa a pomalým, pokojným krokom si to nasmeroval priamo k východu.
,,Tak dobre teda." prikývol nakoniec.,, Poď za mnou a nie, že od strachu zdrhneš z vesnice zatiaľ čo sa nebudem pozerať." zasmial sa a pomalým, pokojným krokom si to nasmeroval priamo k východu.
Shinobi
Klan:
,,O to sa nemusíte strachovať ,, povedal tichším hlasom a išiel som za Toshiom
Shinobi
Došiel som sem po náročnom hľadaní a postavil som sa pred dvere a zaklopal som
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
Dorazil jsem před halu a všiml jsem si že tam někdo čeká."Co tady chceš?"řekl jsem k chlapci.
Anonymní- Anonymní
"Zmlúvu zo summonom" odvetil som drzo...
Shinobi
"Ta drzost tě může stát hlavu."usmál jsem se na něj."Pojď dovnitř."Otevřel jsem dveře a šel jsem si sednout do křesla které bylo na konci místnosti přesně uprostřed a kolem něj stály dva Shinobi.V místnosti také byla Sango a Rinji ale těch jsem si teď nevšímal chtěl jsem tomu malému chlapci ukázat ke komu si dovolil tady tu drzost.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
Toshio pokojne vstúpil do príjmacej haly. Rukavice mal starostlivo odložené a poskladané vo vrecku pretože ich nepotreboval. Ako prvé zamieril rovno k Yatshovi a o toho prcka vedľa neho sa nezaujímal.,, Ďalší študent, ktorý prešiel . Tentoraz z Konohagakure no Sato." oznámil mu.
Toshio pokojne vstúpil do príjmacej haly. Rukavice mal starostlivo odložené a poskladané vo vrecku pretože ich nepotreboval. Ako prvé zamieril rovno k Yatshovi a o toho prcka vedľa neho sa nezaujímal.,, Ďalší študent, ktorý prešiel . Tentoraz z Konohagakure no Sato." oznámil mu.
Shinobi
Klan:
"Hmm tak čo mám urobiť aby som získal summona?" spýtal sa no bol skôr rozhodený ako kľudný
Shinobi
Toshio Toppu
Toshio si všimol chalana vedľa seba stojaceho.,, Najskôr by si mohol dospieť a naučiť sa slušnosti." odpovedal mu na otázku Toshio okamžite.,, Až potom sa môžeš prihlásiť o skúšku ale vidím, že od prvého pohľadu neprejdeš." ubezpečil ho.
Toshio si všimol chalana vedľa seba stojaceho.,, Najskôr by si mohol dospieť a naučiť sa slušnosti." odpovedal mu na otázku Toshio okamžite.,, Až potom sa môžeš prihlásiť o skúšku ale vidím, že od prvého pohľadu neprejdeš." ubezpečil ho.
Shinobi
Klan:
"Hm" vnútorne som sa zasmial To je otrava...
Shinobi
Pomalým krokom som prichádzal do haly. Všimol som si Toshia ktorý sa rozprával z Yatsuhom. Tak som tam len tak ticho stál a čakal. Všimol som si tam nejakého shinobiho z Konohy tak som mu len kývol na pozdrav.
Shinobi
Odzdravil som sa mu a "Tak dobre" vzdychol som "Tak páni ako získam summona" povedal som milým hlasom
Shinobi
Toshio Toppu
,, Ach jaj Yatsuho zase nemá čas." povzdychol si Toshio a otočil sa keď tam zbadal Shimonu.,, Ak chceš podpísať zmluvu tak poď so mnou a ja ti ju dám podpísať, pretože Yatsuho očividne nemá čas." prehovoril skôr než stihol niečo stihol povedať.
,, Ach jaj Yatsuho zase nemá čas." povzdychol si Toshio a otočil sa keď tam zbadal Shimonu.,, Ak chceš podpísať zmluvu tak poď so mnou a ja ti ju dám podpísať, pretože Yatsuho očividne nemá čas." prehovoril skôr než stihol niečo stihol povedať.
Shinobi
Klan:
,,Dobre,, odpovedal som a čakal kým pôjde Toshio aby som šiel za ním.
Shinobi
Toshio Toppu
,,Tak výborne, môžme ísť rovno k portálom nech to nenaťahujeme." podotkol Toshio a ráznym krokom si to nasmeroval priamo k dverám a potom vonku.
,,Tak výborne, môžme ísť rovno k portálom nech to nenaťahujeme." podotkol Toshio a ráznym krokom si to nasmeroval priamo k dverám a potom vonku.
Shinobi
Klan:
Ja som potichu a súhlasne prikývol a bez slova a reptania vyrazil za ním.
Shinobi
Toshio Toppu
,,Tak som späť." prehovoril spokojne keď sa vrátil od portálov. Pozrel na Kinta a zhlboka sa nadýchol.,, No tak prcko chcel si skúšku tak poď nie?" spýtal sa ho a čakal či vôbec zareaguje.
,,Tak som späť." prehovoril spokojne keď sa vrátil od portálov. Pozrel na Kinta a zhlboka sa nadýchol.,, No tak prcko chcel si skúšku tak poď nie?" spýtal sa ho a čakal či vôbec zareaguje.
Shinobi
Klan:
"Ano pane" moje správanie sa zmenilo na ucti hodnosť...
Shinobi
Strana 10 z 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 10 z 14
Povolení tohoto fóra: