Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 11 z 14
Strana 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
Objevil jsem se těsně za Kintem.
"Jsem rád, že sis nechal můj kunai." usmál jsem se na něj.
"Omlouvám se, že tě ruším. Ale právě jdeme na misi."
"Jsem rád, že sis nechal můj kunai." usmál jsem se na něj.
"Omlouvám se, že tě ruším. Ale právě jdeme na misi."
Anonymní- Anonymní
"Uhm, som ho chcel už použiť" povedal to podpichovne "A čo tu vlastne robíte?" otočil hlavu na senseia
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
"Chci, abys šel na misi. Právě se na ni tvůj tým chystá. Jestli se chceš radši věnovat tréninku, tak to pochopím. Ale jestli ne, tak se mě pevně chytni." ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Môj tým...hmm.to znie zaujímavo" zasmial sa "Tak čakám tu na to asi už 2 deň ale ok misia bude len teraz a tréning môže počkať" a chytil ho za ruku "Môžme"
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Dorazím sem. Bol to poriadny kus cesty. Vošiel som dnu a čakal kým ma niekto bude sprevádzať.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,Zase práca." povzdychol si Toshio keď sa vrátil do príjmacej haly a zbadal novo prichádzajúceho.,, Po sto rokoch zas niekto, chudák som tu momentáne jediný v službe." napadlo mu keď kráčal k nemu.,, Nebude prvý ani posledný, ktorý neprejde a bude vyrazený." pousmial sa v duchu a prišiel až k nemu.,, Tak odkiaľ si prišiel?" spýtal sa zo zvedavosti.
,,Zase práca." povzdychol si Toshio keď sa vrátil do príjmacej haly a zbadal novo prichádzajúceho.,, Po sto rokoch zas niekto, chudák som tu momentáne jediný v službe." napadlo mu keď kráčal k nemu.,, Nebude prvý ani posledný, ktorý neprejde a bude vyrazený." pousmial sa v duchu a prišiel až k nemu.,, Tak odkiaľ si prišiel?" spýtal sa zo zvedavosti.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
"Á zdravím. Prišiel som z Otokagure."poviem a otočím sa na neho."Asi viete načo som tu?"poviem a usmejem sa. Dúfam, že ma príjme.
Anonymní- Anonymní
Celkově jsem nevnímal události co se tu děli ale všiml jsem si že Toshio odešel z vesnice bez toho aby mi to řekl.Podíval jsem se na toho nově příchozího."Na chvíli nás omluv."řekl jsem klidným hlasem a pak jsem se podíval na Toshia."Kde jsi byl ?"na tváři se mi objevil menší úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Samozrejme."poviem a pevne stojím na nohách. Čakám, čo sa bude diať. Či ma vezmú.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,No sakra." napadlo mu hneď a pozrel na Yatsuho.,, V Otogakure no Sato." prehovoril pokojne.,, Ale na moju obhajobu." okamžite začal a nedal šancu Yatsuhovi reagovať.,, Najprv som tam išiel zp racovných povinnosti skontrolovať úžívateľov Kuchiyose no jutsu, potom sa to pretavilo na stopovanie a chytanie Nukenina až to skončilo pri pseudo rande." informoval ho.,, Takže som nevinný." pousmial sa.
,,No sakra." napadlo mu hneď a pozrel na Yatsuho.,, V Otogakure no Sato." prehovoril pokojne.,, Ale na moju obhajobu." okamžite začal a nedal šancu Yatsuhovi reagovať.,, Najprv som tam išiel zp racovných povinnosti skontrolovať úžívateľov Kuchiyose no jutsu, potom sa to pretavilo na stopovanie a chytanie Nukenina až to skončilo pri pseudo rande." informoval ho.,, Takže som nevinný." pousmial sa.
Shinobi
Klan:
I přes obvaz na očích šlo poznat že jsem se zamračil."Ne to tedy nejsi opustil jsi vesnici bez toho aby jsi něco řekl a ještě k tomu si začal lovit Nukenina i když jsem neutrální vesnice a to pro všechny."potom jsem k tomu ještě dodal."A navíc jsi byl na rande s někým z jiné vesnice a to je zakázané musíme si udržet naši neutralitu."chvíli jsem přemýšlel."Stalo se ještě něco?"Poznal jsem na něm že mi neřekl vše.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,To nie je pravda." povzdychol si.,, K tomu rande ani k tomu loveniu som sa ani nestihol dostať. Skôr než som skončil pracovné povinnosti tak ma napadol shinobi, takže nie som vinný z neopravneného úniku pretože len som bol za pracovnými povinnosťami." odpovedal pokojne.
,,To nie je pravda." povzdychol si.,, K tomu rande ani k tomu loveniu som sa ani nestihol dostať. Skôr než som skončil pracovné povinnosti tak ma napadol shinobi, takže nie som vinný z neopravneného úniku pretože len som bol za pracovnými povinnosťami." odpovedal pokojne.
Shinobi
Klan:
"Není důležité že ses k tomu nedostal ale že jsi to plánoval."řekl jsem s klidem ale pak se můj hlas trochu změnil."Říkáš napadl?Kdo tě napadl?Kdo si dovolil napadnout posla z neutrální vesnice?"
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,Lenže za myšlienky sa netrestá." povzdychol si a zhlboka nadýchol.,, Bol to nejaký ANBU, nepamätám si meno presne ale bolo to niečo ako Faito alebo podobne." informoval ho.,,Nebol to priamy atak mojej osoby ale schmatol môjho vyvolanca pod krk a vyhrážal sa mu zabitím. A potom sa postavil pre do mňa s vytasenou zbraňou a slovne ma uražál." skompletizoval to.,, Musel som sa ovládať aby som ho nezabil síce som mal na to sto chutí zato čo chcel urobiť Fuchimu." doplnil.
,,Lenže za myšlienky sa netrestá." povzdychol si a zhlboka nadýchol.,, Bol to nejaký ANBU, nepamätám si meno presne ale bolo to niečo ako Faito alebo podobne." informoval ho.,,Nebol to priamy atak mojej osoby ale schmatol môjho vyvolanca pod krk a vyhrážal sa mu zabitím. A potom sa postavil pre do mňa s vytasenou zbraňou a slovne ma uražál." skompletizoval to.,, Musel som sa ovládať aby som ho nezabil síce som mal na to sto chutí zato čo chcel urobiť Fuchimu." doplnil.
Shinobi
Klan:
"Dobrá takže to vyřešíme takto."povzdechl jsem si."Ty teď vyzkoušíš tohoto mladíka co přišel a jestli projde počká tady ve vesnici než se vrátím.Já půjdu zatím do Otogakure a promluvím si s Otokage a ty zamnou potom přijdeš.Rozumíš?"chvíli jsem přemýšlel."A ještě dáš do pořádku tady ty dva kteří tady celou dobu nic nedělají."ukázal jsme na Sango a Rinjiho.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,Pokazí mi rande." napadlo mu v duchu sklamane ale pozrel na neho s úsmevom.,, Jasne šéfe." zasmial sa.,, Tak zatiaľ." pokynul jemne rukou na pozdrav a schmatol toho prcihádzajúceho za vrch oblečenia a ťahal ho smerom k dverám.,, Ideme do peklaaaa." natešene zvolal.
,,Pokazí mi rande." napadlo mu v duchu sklamane ale pozrel na neho s úsmevom.,, Jasne šéfe." zasmial sa.,, Tak zatiaľ." pokynul jemne rukou na pozdrav a schmatol toho prcihádzajúceho za vrch oblečenia a ťahal ho smerom k dverám.,, Ideme do peklaaaa." natešene zvolal.
Shinobi
Klan:
Keď ma chytil za vrch oblečenia, tak som išiel zarovno s ním. Nevadilo mi, že niekto takto so mnou jedná. Bol som na to zvyknutý. No po chvíli poviem:"Aspoň trochu, trošičku rešpektu." s úsmevom na tvári."Tak a teraz?"
Anonymní- Anonymní
*Skúška sa bude odohrávať v Hale sily*
Shinobi
Klan:
Dokráčal som sem a rozhliadol sa okolo seba. "Fíha, je to tu pekné. Ale niesom tu kvôli tomu. Nájde sa osoba, ktorá by sa ma vyskúšala?" zvýšeným hlasom som prehovorila pritom sa raz za čas obzrel. Som zvedavý, čo za skúšku to bude.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Pejsek nakráčal do miestnosti a zbadal obe postavy.,, Ale sa vás tu nakopilo ľudí." zaštekal a pribehol k Shinichimu. Posadil sa na zadné a dvihol pohľad k nemu. Zvesil uši, nahodí psí kukuč, naklonil hlavu na pravú stranu a začal kňučať.,, Maškrta by nebola?" štekol.
Pejsek nakráčal do miestnosti a zbadal obe postavy.,, Ale sa vás tu nakopilo ľudí." zaštekal a pribehol k Shinichimu. Posadil sa na zadné a dvihol pohľad k nemu. Zvesil uši, nahodí psí kukuč, naklonil hlavu na pravú stranu a začal kňučať.,, Maškrta by nebola?" štekol.
Shinobi
Klan:
podišiel som ku psovi Prepáč chcel by som sa spítať kde sa tu mám prihlásiť čakám tu už 4 dni a stale tu nikdo není povedal som naštvane
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 11 z 14
Povolení tohoto fóra: