Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 4 z 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Příjdu do kanceláře s vymknutou rukou a všiml si toho kluka.Hej co tu děláš? na tu ruku jsem nedal nic radši znát
Anonymní- Anonymní
cekam na trest.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Příjdu k němu.Hele řekl jsem ti ať to neděláš. řeknu mu a pustím si ruku kterou jsem měl vymknutou.
Anonymní- Anonymní
Kazdy clovek musi nest nasledky svych cinu!
Shinobi
A znáš to,že se musí také odpouštět? zeptám se ho.Kso ta ruka bolí,ale musím to vydržet aspoň chvíli ještě pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
Hele s tou rukou si davej pozor a nehrej si tu na tvrdaka a navic rozhodnuti zalezi na zastupkini Nebo Kazekagem.
Shinobi
S jakou rukou?Nic s ní nemam. zalžu. A se zástupkyní to zkusím domluvit
Anonymní- Anonymní
Tak si dej ruce za hlavu. a stou zastupkini to je jeji rozhodnuti.A ty ho nemas pravo ovlivnovat
Shinobi
Chtěl jsem si dát ruce za hlavu,ale tu pravou jsem prostě nemohl dát hrozně to bolelo až jsem spadl na kolena.Kso!
Anonymní- Anonymní
Ted to bude bolet. Prisel jsem k nemu a skubnul mu s rukou uz by to melo byt v pohode.
Shinobi
Jakmile škubnul mou rukou tak jsem zařval.Au! chvílkami mě kapali slzy,ale pak to o trochu polevilo.
Anonymní- Anonymní
Lepsi?
Shinobi
18 a tobe?
Shinobi
nauce ovladat nebo te to jednoho dne muze stat zivot
Shinobi
Prosím,prosím nenahlašuj se prosím.Jsi jedinej kdo mě nějak pomohl prosím! Kleknu si před něj.
Anonymní- Anonymní
Vstan ja nejsem nikdo pred kym by jsi se mel klanet ja jse Genin stejne jako ty. I kdyz mam byt ten kdo ma obnovit muj klan stejne musim pprijmout nasledky A tim padem je to pro mne mnohem dulezitejsi to udelat. Vzdy se najde nekdo kdo ti pomuze ale je na tobe jak komu budes naslouchat.
Shinobi
Prosím nedělej to! řeknu a zůstal jsem na zemi tentokrát jsem měl už v očích slzy.
Anonymní- Anonymní
Nepomuze kdyz se tomu budu vyhybat tak ci tak zastupkine ma informace o tom co jsem udelal a tak bych si to akorat zhorsil doufam ze mi rozumis.A nebrec slzy ti neslusi.
Shinobi
Kso ty to nechápeš! řeknu mu.Když se nahlásíš určitě se něco stane a já už nebudu mít nikoho!Jsi můj jedinej přítel nebo já tě tak beru! podíval jsem se na něj a pořád mi kapali slzy.
Anonymní- Anonymní
Kdyz odejdu a budou me tu muset privest bude to jeste horsi takhle mam alespon sanci ze i kdyz me potrestaji stale ti budu moct nejaky zpusobem pomoct.
Shinobi
Kso a co jsi tak hroznýho udělal?A co se stalo tvému klanu,že vymřel? zeptám se a utřel si slzy
Anonymní- Anonymní
Opustil jsem vesnici na nekolik dni bez vedomi vedeni. a Muj klan vyvrazdil muj vlastni bratr ktery byl starsi ode mne o 5let
Shinobi
Za to by ti nic neměli udělat! řeknu a jakmile řekl s tím klanem okamžitě jsem zavzpomínal.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Povolení tohoto fóra: