Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 21 z 38 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Vstúpil som do budovy a vyšiel na najvyššie poschodie, kde bola moja pracovňa. Prešiel som okolo Jaya a pustil ho dnu. "Počúvam ťa." Prešiel som okolo okna, aby som zistil, či neprišla nejaká správa a posadil som sa za stôl. "Hovor."
Anonymní- Anonymní
V Konoze Jsem Hned prvni den Potkal Shira a viridil mu Vas Vzkaz Pote jesem patral po svych zalezitostech ale bezvysledne to je asi vse K me Misi Kazekage-Sama a poklonil jsem se
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Pod maskou som sa zamračil. "Takže je z neho nukenin." Udrel som päsťou do stola. "Mám pre teba novú misiu. Pôjdeš do Konohy, Kumo a Tsuki. Oznámiš im, že Tascher, zástupca Suny stráca toto právo. V prípade, že jednu z týchto dedín navštívi, nech nás okamžite kontaktujú." Do rúk som zobral papier a pero a pustil sa do písania správ pre ostatné dediny.
Anonymní- Anonymní
"Kazekage-sama..." ani jsem nestačila pozdravit.
Odevzdaně jsem povzdechla.
"Je špatné se zcela podřizovat shinobim, ale pokud ztratí právo se toulat, čímž by nám mohl prospět, už se nevrátí."
Odevzdaně jsem povzdechla.
"Je špatné se zcela podřizovat shinobim, ale pokud ztratí právo se toulat, čímž by nám mohl prospět, už se nevrátí."
Anonymní- Anonymní
Hai Kazekage-Sama Cekal jsem az Kazekage dopise zpravy prevezmu je od nej a pujdu plnitr Svou misi.
Shinobi
"Ale ja už si nemôžem dovoliť nechať ho potulovať sa. Kunoichi zo Sora no Kuni prenikla do dediny a uniesla Aiko, našu Jinchuuriki. Som rád, že už je preč, ale toho démona Suna potrebuje." Pohľadom som sa vrátil na Jaya. "Môžeš ísť. Toto sú správy pre iné dediny. Nezabudni, máš ísť do Kumo, Tsuki a Konohy!"
Anonymní- Anonymní
"Nebylo by přece jen lepší jen mu oznámit situaci, díky které se má vrátit? Takhle nás tu nechá a budeme mít jen o Chuunina méně. Když ho uvědomíme o tom, že ho zde potřebujeme, stoupne mu ego a bude za vesnici bojovat rád." nervózně jsem pohodila vlasy. Nerada jsem se do něčeho pletla a nerada jsem teď prezentovala svůj názor.
"A Sora no Kuni... Stojí za ní všechny vesnice. Co svolat sraz Kage? Naši Jinchuuriki musí vydat." zamyslela jsem se. "Nebo alespoň démona."
"A Sora no Kuni... Stojí za ní všechny vesnice. Co svolat sraz Kage? Naši Jinchuuriki musí vydat." zamyslela jsem se. "Nebo alespoň démona."
Anonymní- Anonymní
Vzal Jsem Zpravy Ano Rozumim Kazekage-Sama Jōki-Sama Vratim se co nejdrive to bude mozne. Poklonil jsem se a pomalu odchazel ke dverim Kancelare.V pripade ze Jōki-sama Bude mit jeste neco na Srdci
Shinobi
"Samozrejme ho nevyhlasujem za nukenina. Ale o jeho presnej polohe nevieme nič. Takže bude najlepšie, keď ho informuje Kage jednej z dedín, ktorú pravdepodobne navštívi." Prikyvoval som. "A taktiež neplánujem útok na Sora no Kuni. Ale únos Jinchuuriki nemôžem nechať bez odozvy. Stretnutie Kage zvolal Hokage-dono, takže to tam prejednám. Ale najskôr sa musím stretnúť s Mizukage-dono a Tsuchikage-dono. Musím zistiť, či Spojenectvo ešte pretrváva." Nad jej poslednou vetou som sa zasmial. "Radšej by som videl iba démona."
Anonymní- Anonymní
"Pravda, ale byl by nám stejně platný jako nestálá Jinchuuriki," pokrčila jsem rameny.
"Než se ho někdo naučí ovládat, bude to trvat."
Přemýšlela jsem na srazem Kage.
Pravdpodobně zase budu ve vesnici sama, ach jáj...
"Hlavně, aby se vesnice neobrátily proti nám, když se bude projednávat Jinchuuriki Suny a všechny jsou se Sora no Kuni spojené."
"Než se ho někdo naučí ovládat, bude to trvat."
Přemýšlela jsem na srazem Kage.
Pravdpodobně zase budu ve vesnici sama, ach jáj...
"Hlavně, aby se vesnice neobrátily proti nám, když se bude projednávat Jinchuuriki Suny a všechny jsou se Sora no Kuni spojené."
Anonymní- Anonymní
Zastavil jsem se a otocil na kageho a JokiOmlouvam Se za to Co ted reknu Ale nemyslite si ze je to Trochu moc Prehnane Rikate jenom Demona Ale co Aiko! Nerikam ze je nejak Slusna nebo zdvorila Ale porad je to clen Suny.
Shinobi
"Vojna je proti presvedčeniu Konohy. Nemyslím si, že to nechajú bez povšimnutia. Raikageho ani Tsukikageho nepoznám, takže neviem, na koho stranu sa dajú. A Iwa a Kiri je v Spojenectve, takže očakávam ich plnú loajalitu." Táto situácia ma začínala unavovať. "Áno, ale neschopnosť udržať si Bijuu v dedine Sunu zahanbuje." Nad Jayovou poznámkou som sa zarazil. "Nie je známe, či sa únoscovi bránila. Je možné, že s ním iba utiekla. To sa dozvieme pri stretnutí so zástupcom Sora no Kuni."
Anonymní- Anonymní
Ja Jsem s Ni zrovna Taky Nevychazel no vlasne me pri poslednim Stretnuti Malem pohrbila Ale i tak Pokud ji unesly nebo odesla sama Nemyslite si ze By mela dostat Druhou sanci! Kazdy si ji zaslouzi Teda lespon Podle mne!
Shinobi
"Druhá šanca? Nie. Mýliť sa je ľudské, ale keď si človek uvedomí chybu, mal by ju napraviť. Ak odišla sama, má možnosť sa vrátiť. Keď nám ju, ale vydá Sora, tak už bude neskoro. Nemám rád ľudí, ktorí ľutujú svoje činy až tesne pred trestom."
Anonymní- Anonymní
Rozumim poklonil jsem se a otociljsem se k odchodu a potichu jsem si rikal ale prece taky clovek (Presun)
Shinobi
Odevzdaně jsem povzdechla, ale nakonec jsem to už nechala beze slova.
"Člověk... Jinchuuriki je člověk, který trpí. Pokud se nedokáže ovládnout, nemá právo být členkou Suny, ale pouze a jedině válečnou zbraní," měla jsem své ideály, ale mluvila jsem jistě a přesvědčeně jako správná členka Suny. Má vesnice nikdy nebyla Konohou. Nebyla láskyplná... A nebyla proti válce.
"Člověk... Jinchuuriki je člověk, který trpí. Pokud se nedokáže ovládnout, nemá právo být členkou Suny, ale pouze a jedině válečnou zbraní," měla jsem své ideály, ale mluvila jsem jistě a přesvědčeně jako správná členka Suny. Má vesnice nikdy nebyla Konohou. Nebyla láskyplná... A nebyla proti válce.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem před budovu a odevzdal veškeré své zbraně.Nahlásil jsem že jsem poslední žijící člen klanu Akasuna a zaklepal na dveře Kazekageho.Byl jsem celkem nervozní, protože mě vážně zajímalo kdo zaujal místo mé matky a navrch mě zajímalo jak moc je silný.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Klopanie na dvere ma vyrušilo od písania správy. "Vstúpte!" Povedal som s nahnevaným tónom hlasu. Odložil som pero a pohľadom prešiel na dvere. Na to ako málo má Suna shinobi, je tu pomerne rušno.
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do dveří a podíval se po místnosti.Na tváři se mi objevil úsměv, protože jsem viděl že se skoro nic nezměnilo. Ihned jsem si vzpoměl jak jsem zde pobýhal s Amayo a měl na sobě klobouček Kazekageho, který patřil mámě. Zahřálo mě to lehce u srdce. " Vy nejspíš budete Kazekage- dono že? Mé jméno je Akasuna no Ruki" Řekl jsem pyšně své příjmení , ale stále jsem enmohl zabránit tomu dojetí.
Shinobi
"Akasuna no Ruki, hovoríš? Ty si syn Kazekage, ktorá zaútočila na Konohu? Ach, prepáč, tak som to nemyslel." V spisoch som sa o ňom snažil nájsť čo najviac informácií. "Nikde nie je uvedený dôvod, prečo si bol mimo dediny?"
Anonymní- Anonymní
Ano jsem syn Kazekage. Kvůli mému původu a očím mě unesla Reina Kana. Chtěl jsem se vrátit dřív , ale né tak slabý jak jsem odcházel.
Shinobi
Zvedla jsem pohled k chlapci a přeměřila si ho pohledem.
Samozřejmě, za doby bývalé Kazekage jsem byla Chuunin, možná i Genin a jeho jsem nikdy nespatřila.
"Jōki Azayaka, asistentka Kazekageho," kývla jsem na znamení pozdravu.
Samozřejmě, za doby bývalé Kazekage jsem byla Chuunin, možná i Genin a jeho jsem nikdy nespatřila.
"Jōki Azayaka, asistentka Kazekageho," kývla jsem na znamení pozdravu.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na ní podíval a pousmál se "Ruki"
Shinobi
Zadívala jsem se na Kazekageho, zda má ještě nějaké otázky a pak pohledem znovu přejela k Rukimu.
"Takže jste se rozhodl vrátit do rodné vesnice?" otázala jsem se pro jistotu.
"Proč teď? Potom, co jste tolik času strávil s Reinou..."
"Takže jste se rozhodl vrátit do rodné vesnice?" otázala jsem se pro jistotu.
"Proč teď? Potom, co jste tolik času strávil s Reinou..."
Anonymní- Anonymní
Kvůli slibu co jsem dal své matce, ale aji kvůli tomu, že jsem chtěl žít podctivím životem.
Shinobi
Strana 21 z 38 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 38
Povolení tohoto fóra: