Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 2 z 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Jej bozk som opetoval a držal som ju stále pri sebe .
Bol som rád keď bola takto u mňa a aj tak som chcel aby jej bolo lepšie .
"Ďakujem ale to aj ty ... "
Bol som rád keď bola takto u mňa a aj tak som chcel aby jej bolo lepšie .
"Ďakujem ale to aj ty ... "
Anonymní- Anonymní
´´Hmmm... to je pěkné slyšet od někoho tak bezvadného jako jsi ty...´´
tváře mi začali zase rudnout a já neodolala mu dát další polibek.
Potom jsem se ho chytla za krk a přitáhla si ho blíže k tělu.
tváře mi začali zase rudnout a já neodolala mu dát další polibek.
Potom jsem se ho chytla za krk a přitáhla si ho blíže k tělu.
Anonymní- Anonymní
Bol som u nej naozaj veľmi blízko že som skoro cítil až jej tlkot srdca .
"Umm čo myslíš tebe by vadilo keby nás tu takto niekto vidí ?"
Opýtal som sa len tak a potom som jej venoval ďalší bozk .
"Umm čo myslíš tebe by vadilo keby nás tu takto niekto vidí ?"
Opýtal som sa len tak a potom som jej venoval ďalší bozk .
Anonymní- Anonymní
´´Hmm... asi bychom měli jít někam jinam a vrátit se někdy později..´´
Opětovala jsem mu jeho polibek, vzala ho za ruku a vedla ho pryč...
´´Kam chceš jít?´´ zeptala jsem se těsně předtím co jsem vykročili...
Opětovala jsem mu jeho polibek, vzala ho za ruku a vedla ho pryč...
´´Kam chceš jít?´´ zeptala jsem se těsně předtím co jsem vykročili...
Anonymní- Anonymní
´´Dobře..´´šla jsem s ním tedy ke mě... Yuusuke nejpíše také bude doma...
tak jsem šla domů a držela se Shiro-kuna..
(presun)
tak jsem šla domů a držela se Shiro-kuna..
(presun)
Anonymní- Anonymní
Příjdu a zaklepu na dveře.Doufám,že tu bude. pomyslím si a čekám jestli mě pustí dovnitř.
Anonymní- Anonymní
"Dobré dopoledne." pousmála jsem se a pootevřela dveře.
Teprve jsem došla a možná právě díky tomu jsem měla dobrou náladu.
"Mám pocit, že se ještě neznáme. Mé jméno je Jōki Azayaka, jsem zástupkyní Kazekageho."
Teprve jsem došla a možná právě díky tomu jsem měla dobrou náladu.
"Mám pocit, že se ještě neznáme. Mé jméno je Jōki Azayaka, jsem zástupkyní Kazekageho."
Anonymní- Anonymní
Usměju se a řeknu. Já jsem Shiki....Shiki Yabishi. řeknu a ukloním se.
Anonymní- Anonymní
"Velmi mne těší." jednoduchým gestem jsem naznačila, ať za mnou vstoupí do kanceláře a sama jsem se dlaněmi opřela o stůl.
"S čím mohu pomoct?" otázala jsem se.
"S čím mohu pomoct?" otázala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem tedy do kanceláře.No ch.....chtěl b...bych se zeptat j..jestli by jste mě ne...nepřiřadila do ně...nějakého t...týmu. docela jsem se styděl
Anonymní- Anonymní
"Kvůli Kazekageho absenci tu mám menší zmatek, ale prozatím nebude problém, když tě budu učit já." odvětila jsem.
"To abysme ti už našli nějaké techniky, že?"
"To abysme ti už našli nějaké techniky, že?"
Anonymní- Anonymní
Vy mě budete učit? zeptám se nadšeně .Usměju se,ale přes masku to nebylo vidět.
Anonymní- Anonymní
"Ano, to mám v plánu." přikývla jsem.
"Znáš svou podstatu chakry?"
"Znáš svou podstatu chakry?"
Anonymní- Anonymní
No ano Raiton.Nebo tak to aspoň říkal otec než zemřel. řeknu a díval jsem se na ní.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, tak se tedy podívám, co tu mám." přešla jsem k regálu se svitky, postavila se na nejbližší židli a ještě na špičky. Udržovala jsem rovnováhu a vytáhla pár svitků. Přitom jsem se trochu zamračila.
"Zdá se mi, že žádné adekvátní Jutsu s Raitonem tu nemám, ale prozatím bych ti mohla najít nějaké jednoduché, ale účinné techniky." svitky jsem položila na stůl a ukázala k nim.
"Zkus se podívat, jestli by ti nějaké vyhovovaly. Máme tu spoustu loutkařských technik, ale Raitonových..."
"Zdá se mi, že žádné adekvátní Jutsu s Raitonem tu nemám, ale prozatím bych ti mohla najít nějaké jednoduché, ale účinné techniky." svitky jsem položila na stůl a ukázala k nim.
"Zkus se podívat, jestli by ti nějaké vyhovovaly. Máme tu spoustu loutkařských technik, ale Raitonových..."
- Spoiler:
- Název: Sōshūjin (Manipulace zbraní )
Úroveň: C-rank
Popis: Uživatel uvolní chakru z rukou a vytvoří tak jakési "pole" ve kterém udržuje zbraně, aniž by je mu držet v rukou.
Uživatel: Chyio, Yashamaru
Název: Nunoshibari no Jutsu
Úroveň: Neurčena (Ns: Go on - C-rank)
Popis: Uživatel použije obří roli obvazů, kterými pevně obalí soupeře. Brání tím v pohybu či v použití jakékoli techniky. Tato technika je běžná mezi ninji ze Sunagakure.
Uživatel: Maki
Název: Kuchiyose no Jutsu (Technika přivolání)
Úroveň: C-rank
Popis: Základní přivolávací jutsu. K jutsu je potřeba smlouva s přivolávaným zvířetem,pečetě a uživatelova krev. Krev se používá k podpisu smlouvy, která může být na svitku nebo taky jako tetování. Přivolané zvíře může pomoct vyřešit úkol nebo pomoct v bitvě.
Uživatel: Anko Mitarashi, Danzō Shimura, Hanzō, Hiruzen Sarutobi , Jiraiya, Kakashi Hatake, Kabuto Yakushi, Kidōmaru, Kisame Hoshigaki, Might Guy, Madara Uchiha, Minato Namikaze, Motoi, Nagato, Naruto Uzumaki, Orochimaru, Sasuke Uchiha, Second Mizukage, Shima, Tayuya, Temari, Tsunade, Amachi, Gennō, Kandachi, Kōza Kubisaki, Ruiga, Suzumebachi, Tonbee, Hiruko, Ichi, Ni, San
+ Shunshin no Jutsu - Technika problesknutí - D-rank
Anonymní- Anonymní
Loutkařských? Ty nepotřebuji mam také něco co ovládám. řeknu a vytáhnu Shiku.Ihned se prodloužila byla tak akorát na moji sílu.Potom jsem šel k těm svitkům a díval se kterou si vybrat Jinak bych se chtěl naučit Nunoshibari no Jutsu podíval jsem se přes masku na ní.
(Sorry jdu na oběd)
(Sorry jdu na oběd)
Anonymní- Anonymní
"V tom případě si ten svitek vezmi, až se to naučíš, přijdeš mi ho vrátit. Kdybych tu nebyla, prostě ho zastrčíš pod dveře kanceláře." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Jaké to je pracovat pro kazekage-sama? zeptám se díval jsem se pořád na ní přes masku.
Anonymní- Anonymní
Jeho otázka mne rozesmála.
"Únavné, stresující a bez dovolené." odvětila jsem.
"Ale zároveň tě hřeje na srdci pocit, že děláš něco pro svoji vesnici a to všechnu tu únavu lehce vynahradí."
"Únavné, stresující a bez dovolené." odvětila jsem.
"Ale zároveň tě hřeje na srdci pocit, že děláš něco pro svoji vesnici a to všechnu tu únavu lehce vynahradí."
Anonymní- Anonymní
Aha. usměju se a začnu si pomalu sundávat masku.Bude 3.člověk kdo uvidí mou tvář fů. Víte vám můžu věřit a ukázat vám mou tvář. řeknu a pomalu jsem si ji rozdělával tak abych ji mohl sundat úplně.
Anonymní- Anonymní
"Doufám, že nezklamu tvou důvěru." věnovala jsem mu mírný úsměv.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Povolení tohoto fóra: