Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 23 z 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
"Utíkat nemám v plánu a jestli oni tak nevim.Jen bych chtěl najít způsob jak prosadit své schopnosti."Říkal jsem celkem dost nervozně už tak mě mrzelo že jsem nebyl na chuninských zkouškách.(Tasher nebud si tým tak jistý Jiná liga? jenom o rank výše )
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
(Taschere, nespamuj. Nebo si pro tebe Joki dojde a osobně tě uškrtí. Tou svou vybíravostí a tím, že se stáváte nukeniny nám akorát kazíte hru.)
"Ano, jsem ráda, že máme ve vesnici někoho, kdo neztratil odvahu," věnovala jsem mu jemný úsměv.
"Znáš Hikari?" zeptala jsem se ho a vrhla letmý pohled na dívku.
"Co kdybyste si vy dva spolu zatrénovali? Už dlouho jsem si nezkoušela ničí schopnosti a teď je víc než výhodná doba,"
"Ano, jsem ráda, že máme ve vesnici někoho, kdo neztratil odvahu," věnovala jsem mu jemný úsměv.
"Znáš Hikari?" zeptala jsem se ho a vrhla letmý pohled na dívku.
"Co kdybyste si vy dva spolu zatrénovali? Už dlouho jsem si nezkoušela ničí schopnosti a teď je víc než výhodná doba,"
Anonymní- Anonymní
"Hikari?"Na tváři se mi objevil menší úsměv."Ano už dlouho jsem netrénoval.Velmi rád."Moje obě uši byli doslova napnuté a poslouchali co řekne dál.
Shinobi
"Výborně, pokud ona nemá nic proti, můžete jít trénovat," na chvíli jsem se odmlčela a pak jsem se obrátila k ní.
"Zmiňovala jsi se, že bys chtěla nové svitky, že? Jaké přesně?"
"Zmiňovala jsi se, že bys chtěla nové svitky, že? Jaké přesně?"
Anonymní- Anonymní
(Tascherovy poslední příspěvky smazány kvůli SPAMU. Zkus si Sunu vést sám, máš-li na to. )
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Chechtali jsme se s Yuusukem tak, až se mi v očích objevily slzy.
Najednou slyším znít své jmeno...´´Hm?´´ ohlédnu se. Yuusuke přestal povídat vtipy a
také se kouká co se děje. *Kdo? Co? Kdy? Kde?*zeptala jsem se
v duchu Yuusuke na to *To mám jako vědět?*
´´Chtěla bych Futton: Kōmu no Jutsu´´ odpověděla jsem. Sice jsem nevěděla co přesně, ale což...
vyhrabala jsem z brašny svitek s Ressenpu a vrátila ho zástupkyni.
Najednou slyším znít své jmeno...´´Hm?´´ ohlédnu se. Yuusuke přestal povídat vtipy a
také se kouká co se děje. *Kdo? Co? Kdy? Kde?*zeptala jsem se
v duchu Yuusuke na to *To mám jako vědět?*
´´Chtěla bych Futton: Kōmu no Jutsu´´ odpověděla jsem. Sice jsem nevěděla co přesně, ale což...
vyhrabala jsem z brašny svitek s Ressenpu a vrátila ho zástupkyni.
Anonymní- Anonymní
Pořádně jsem si prohlédl tu onu holku.(Sorry že to tak trvalo rodinné důvody a kdybych neodepsal prosím respektujte to )
Shinobi
Poté jsem se otočila. Trošku jsem přece jenom poslouchala. Podívala se na chlapce, co chtěl chytit Shira. ´´Ahoj!´´ začala jsem mile. Možná měla zástupkyně
pravdu...možná taky ne...tuto myšlenku jsem uzavřela hluboko do srdce. Nehodlala
jsem o tom tady a teď přemýšlet. Je potřeba, abych zesílila.
pravdu...možná taky ne...tuto myšlenku jsem uzavřela hluboko do srdce. Nehodlala
jsem o tom tady a teď přemýšlet. Je potřeba, abych zesílila.
Anonymní- Anonymní
Když mi odpověděla chvíli jsem nereagoval nevím proč.Vzpomínal jsem na to jak jsem tedy trénoval z Tasherem a z Shirem.Nakonec jsem se zpomatoval a ze slušnosti pozdravil a pak se zase útápěl v minulosti.Teprve ted mi došlo že je jíný kage.
Shinobi
Ukryl jsem se v jedné temné uličce kousek od Budovy Kazekageho. Složil jsem pečetě na Kagebushin no jutsu. Objevil se jeden klon. který byl stejně maskovaný jako já a bez sharinganu by se nedal ani poznat rozdíl.
KLON:
Vydal jsem se ke kanceláři Kazekageho a následně zaklepal na dveře. Čekal jsem na odezvu.
(znovu připomínám, že pod mám masku a kapuci. Nejde vidět kdo pod ní je ukrytý. )
KLON:
Vydal jsem se ke kanceláři Kazekageho a následně zaklepal na dveře. Čekal jsem na odezvu.
(znovu připomínám, že pod mám masku a kapuci. Nejde vidět kdo pod ní je ukrytý. )
Anonymní- Anonymní
"Výborně, tak můžete jít," jemně jsem se na ně usmála.
"Já se tu vše pokusím dořešit co nejdříve a přijdu za vámi, dále." posledním slovem jsem pozvala toho, co ťukal dál a čekala, kdo vstoupí.
"Já se tu vše pokusím dořešit co nejdříve a přijdu za vámi, dále." posledním slovem jsem pozvala toho, co ťukal dál a čekala, kdo vstoupí.
Anonymní- Anonymní
KLON
Stále jsem měl masku (jako Kakashi) a byl zahalen kapucí když jsem vešel dovnitř.
Zdravím... Přišel jsem požádat o oficiální povolení k přestupu do jiné skryté vesnice.
Řekl jsem s naprostým klidem.
Stále jsem měl masku (jako Kakashi) a byl zahalen kapucí když jsem vešel dovnitř.
Zdravím... Přišel jsem požádat o oficiální povolení k přestupu do jiné skryté vesnice.
Řekl jsem s naprostým klidem.
Anonymní- Anonymní
"Takové povolení dávám nerada. Vaše jméno?" samozřejmě, že jsem ho nepoznala, ale přišlo mi na něm něco známého. Možná hlas...
Anonymní- Anonymní
KLON
Mé jméno je Tascher Osferatu. Hodnost Chuunin.
Domluvil jsem a jinak nehnul ani brvou.
Mé jméno je Tascher Osferatu. Hodnost Chuunin.
Domluvil jsem a jinak nehnul ani brvou.
Anonymní- Anonymní
"Tascher..." povzdechla jsem.
"Proč se nevrátíš do své dědiny, když tě potřebuje? Naše Jinchuuriki zmizela, proto už nemůžeš mít tu volnost, kterou jsi měl. Nevíme, co se s ní stalo a připravujeme se na všechno. I na válku."
"Proč se nevrátíš do své dědiny, když tě potřebuje? Naše Jinchuuriki zmizela, proto už nemůžeš mít tu volnost, kterou jsi měl. Nevíme, co se s ní stalo a připravujeme se na všechno. I na válku."
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem pak jsem namířil moji hlavu ke dveřím.Nejprv nepoznal,ale potom mi to došlo "Tasher."Bylo mi jedno proč tu přišel kývl jsem na Hikari."Tak třeba tréninkové místnosti Suny?"Pomalu jsem odcházel a díval se na ni.Zároven čekal na odpověd.
Shinobi
KLON
Ona zmizela? No na mě nesejde. Jeden Chuunin sem, druhý tam. Vývoj války bych stejně zásadně neovlivnil. Tak schopný zase nejsem.
Sundal jsem si z hlavy kapuci, ale masku jsem měl stále.
Ona zmizela? No na mě nesejde. Jeden Chuunin sem, druhý tam. Vývoj války bych stejně zásadně neovlivnil. Tak schopný zase nejsem.
Sundal jsem si z hlavy kapuci, ale masku jsem měl stále.
Anonymní- Anonymní
"To sice nejsi," sarkasticky jsem se ušklíbla.
"Ale jsi silný a především člen Suny. Člen rodiny, kterého nechceme ztratit."
"Ale jsi silný a především člen Suny. Člen rodiny, kterého nechceme ztratit."
Anonymní- Anonymní
KLON
Já proti Suně nic nemám, ale bohužel si zde připadám jak ve vězení. Za chvíli nás tu snad budete přivazovat za nohu ke stolu. ... Navíc už je to několik měsíců od Chuuninských zkoušek. Neměl jsem od té doby žádnou misi krom té zrušené, ani jsem nijak nepostoupil. Z toho důvodu potřebuji jít někam, kde se dostanu mnohem vyšší post než tady.
Řekl jsem klidně, ale do očí jsem se jí nekoukal.
Já proti Suně nic nemám, ale bohužel si zde připadám jak ve vězení. Za chvíli nás tu snad budete přivazovat za nohu ke stolu. ... Navíc už je to několik měsíců od Chuuninských zkoušek. Neměl jsem od té doby žádnou misi krom té zrušené, ani jsem nijak nepostoupil. Z toho důvodu potřebuji jít někam, kde se dostanu mnohem vyšší post než tady.
Řekl jsem klidně, ale do očí jsem se jí nekoukal.
Anonymní- Anonymní
´´Hai..´´ řekla jsem a rychle se vytratila z místnosti.
Šla jsem s Yuusukem za Kalionem.
*Hmm.. tak uvidíme co v něm je...*uchechtl se Yuusuke.
(presun)
Šla jsem s Yuusukem za Kalionem.
*Hmm.. tak uvidíme co v něm je...*uchechtl se Yuusuke.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Jakmlie přikývla šel jsem za ní.Ze zdvořilosti jssem se rozloučil z "Tasherem a z Joki.
(presun)
(presun)
Shinobi
Kedže pred kanceláriou nikto nečakal tak som zaklopal a čakal na vyzvanie. Potom čo som zaklopal som počul hlasy. "Takže si počkám, nevadí". Oprel som sa o stenu a čakal na vyzvanie.
Len- Počet príspevkov : 251
Zoramu
Vešel jsem do budovy,a vykopl dveře od pracovny.Kazekage!Zakřičel jsem.Poď si popovídat o tvé budoucnosti!
Vešel jsem do budovy,a vykopl dveře od pracovny.Kazekage!Zakřičel jsem.Poď si popovídat o tvé budoucnosti!
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ryu
Obezřetně vejdu za Zoramem očekávajíc nějakej podraz. Když nic nepřijde, jen se poškrábu na hlavě. Zatím mlčím a dávám pozor na přepadení.
Obezřetně vejdu za Zoramem očekávajíc nějakej podraz. Když nic nepřijde, jen se poškrábu na hlavě. Zatím mlčím a dávám pozor na přepadení.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Povolení tohoto fóra: