Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters

Strana 8 z 38 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 8 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 18:57

First topic message reminder :

Zabezpečení

Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!

Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.

Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.

Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole
. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 8 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:06

"Hmm, prepáč, ale teraz na to nie je čas." Odbil som Shikiho a pozorne sledoval Joku. Nezdá sa, že by mala dobrú náladu.
"Takže ako odpoviete? Ak ste ma teda počuli."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:07

Jen jsem vám chtěl dát tohle.Vzal jsem si tu svoji čelenku pak jsem si vzal kunai a škrtl jsem znak pak jsem čelenku podal Joki.Tohle jsem měl v plánu Jayi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 2 Nov - 18:10

Shiky Ty jsi vazne nepoucitelny Kolikrat ti to mam rikat Timhle akorat delas ostudu Svemu klanu A spinis jeho jmeno bud trochu rozumny vim ze to boli Ale tohle neni cesta Shiki!!!!!

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Wed 2 Nov - 18:11, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:10

"Jayi, pokud máš ke mě nějakou úctu, teď mne necháš tohle vyřešit. Když zůstaneš, znemožníš mi použití některých technik, protože bych riskovala, že ublížím i tobě."
"Super." kývla jsem k Shikimu. Nehodlala jsem se zabývat malicherností některých Geninů z vesnice.
"Máš-li dojem, že přežiješ, běž. Sbohem."
Suna nebyla vesnicí se srdcem Konohy. Byla z části i krutá a srdce měla ukryté pod značnou vrstvou písku.
Pak jsem se teprve znovu otočila na nukenina.
"Zdravím. Ne, neslyšela jsem.. A nepředstavil byste se mi?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:13

Jayi je konec.Už nejsem členem vesnice.Je mi jedno co si myslíš řeknu mu a rychle se rozeběhnu pryč.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:15

"Moje meno? Už je to dávno. Vlastne niekoľko rokov. Myslím, že ma volali Kuro, Kuro Buru. A vaše meno?" Tváril som sa dosť zmätene. Moje meno som naposledy počul z úst Orochimara. Chvíľu pred tým, než ma nechali moji kolegovia pod sutinami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:15

Orel zase začal létat kolem budovy /počkám si až se to tady neuklidní/

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:17

"Kuro... Kuro-kun." mírně jsem se pousmála.
"Mé jméno je Joki Azayaka. Jsem zástupkyní Kazekageho. Bohužel, teď ho tu nezastihnete. Je na dlouhodobé misi." tvářila jsem se, jako kdyby přede mnou stál kamarád z dětství a ne nukenin.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 2 Nov - 18:17

Jōki-sama Mam k vam uctu ale tohle je celkem Nefer boj Jestli jde opravdu po Kekei Genkai Tak nemuzu se jenom tak sebrat a odejit. Pokud me zranite Budiz ale odmitam jenom tak zmizet jako zbabelec. Prozatim se stahnu ale odmitam opustit Budovu! Prozatim se budu drzet zpatky ale odmitam odejit! Rekl jsem a zacal ustupovat pomalu zpet ke dverim.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:21

"Teší ma, Joki-dono. Prišiel som Sune spraviť ponuku. Dám vám silu a vy mne kekkei genkai. Vzájomná spolupráca pomôže nám obom. Nechcem sa vás dotknúť, ale sila Suny už dávno nie je na mieste." Snažil som sa ignorovať slová toho genina. Nechcel som sa nahnevať a spôsobiť boj. Cítil som sa oslabene.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:29

Hodila jsem po Jayovi nahněvaný pohled.
"To je neuposlechnutí příkazu. A tady probíhá vyjednávání, ne boj." gestem jsem naznačila, ať za sebou zavře dveře kanceláře a já se pomalu blížila ke Kurovi.
"To necháme na Kazekagem, ale... Předně mi řekněte, jak nám zaručíte, že se o tom nikdo nedozví a že Suna jen neklesne hloub, než je teď?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:35

"Ach, áno. Kazekage-dono je asi najväčšia slabina vašej dediny. Obaja vieme, že už sa nevrátil." Zasa sa mi na tvár vrátil sarkastický úsmev, ktorý mi zlepšil náladu. "Nikto sa o tom nemá dozvedieť? A prečo by som to niekomu hovoril? Obávate sa mojej zrady? Asi vám budem musieť dať vzorku."
Sústredil som svoju chakru. "Chakura Chūnyū!" Z ruky mi vyšiel had, ktorý chcel vstúpiť do Joki, ale ešte skôr som ho chytil. Položil som ho na stôl. "Je na vás či to skúsite. Neublíži vám to, ale zväčší silu. Samozrejme dočasne." Pozrel som sa na genina. "Na nich to neskúšajte. Ich telá ešte nie sú pripravené na rapídnu zmenu behom pár sekúnd."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 2 Nov - 18:35

Jsem si toho vedom Jōki-sama Pockam tedy Pred Kancelari.
Ustoupil jsem a zavrel za sebou dvere.Ale taky jsem si byl Pripraven kdykoliv vtrhnout dovnitr ackoliv jsem doufal je to nebude treba."ale nemel jsem z toho typka dobry pocit a Ani Mitsuki ne"
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:44

Odevzdaně jsem povzdechla.
"Je to jako šarlatánství prodávané na poutích. Nemám zájem zvětšovat tímto způsobem svou sílu. Dojde to... A co pak? To není dostatečná záruka."
Ke zmínce o Kazekagem jsem jen pokrčila rameny. Věřila jsem, že se vrátí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:47

"Máte pravdu. Zdá sa, že sa budem musieť vrátiť k násilnému získavaniu kekkei genkai. Z Konohy už jednu trofej mám." S úsmevom som aktivoval sharingan. Nemal som v pláne ho použiť, bol som už na odchode.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 18:52

Přešla jsem pomalu blíž. Oči jsem měla pro jistotu zavřené, o Sharringanu jsem věděla dost. Dlaně jsem položila na jeho hruď, abych přesně věděla, kde je.
"Chcete utéct, dokud vše nedomluvíme?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 19:00

Prudko som sa otočil. "Zdá sa, že ste o sharingane už počula. A nie, nechcem utiecť. Pri mojom úteku ľudia umierajú." Poskladal som pečate. "Snáď vás to nenahnevá. Kimera no Jutsu!" Modrá aura stúpala z Joki a spojila sa s mojou. "Hmm, Shakuton? Takže Suna má predsa aspoň jedno kekkei genkai." Usmial som sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 2 Nov - 19:02

Odpuste mi Jōki-sama Ale musim to udelat.
Vybehnul jsem ven z Budovy Obehnul budovu A vylezl na budovu a zchoval se na rimse pod oknem.

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Wed 2 Nov - 19:05, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Wed 2 Nov - 19:04

Slysel jsem co rika A potichu vytasil Cakrovou cepel a cekal co se stane dale porad jsemm byl pripraven vtrhnout dovnitr.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Nov - 8:10

Prudkým pohybem jsem vytasila drobnou jehlu, velmi drobnou. Držela jsem ji v prstech kousek od jeho týlu.
"Pokud se vám tato jehla zabodne do hlavy, budu vás ovládat, víte?" nasadila jsem přátelský úsměv, i když jsem si připadala podivně oslabená. Až moc oslabená. Jen tak tak jsem se držela na nohou a plnou vahou jsem se opírala o něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Nov - 9:36

"Ste pripravená na každú situáciu." Nevedel som čo mám skôr sledovať. Pri krku som mal ihlu a za oknom bol zasa ten genin. Môj sharingan sa išiel zblázniť. "Ale aj ja chodím na stretnutia pripravený." Z plášťa sa okolo Joki obtočil had, ktorý mal dve hlavy. "Jedno kúsnutie a budem zasa ovládať ja vás. Myslím, že ani jeden z nás to nechce."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Thu 3 Nov - 13:05

Krucinal co mam delat?Kdyz tam vtrhnu muzu ohrozit Jōki-sama a kdyz neudelam nic Tak to taky muze dopadnout spatne a navic Jōki-sama se nejak divne pohybuje neliby se mi to. Rekl jsem si v duchu A vyckaval.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Nov - 13:19

Pomalým krokem jsem vcházel do kanceláře .Něco jsem tam slyšel to mě potěšilo.Hmmm...Takže du ve správnou dobu.Usmál jsem se takže možna tam zastihnu i kazekageho.Pomyslel jsem si.Už vím jak to udělám vešel jsem před budovu.Poskládal pečetě Setesu Kaihou
Nad budovou se objevila něco co vypadalo jako obrovská pavučina jenže to bylo stabilnější než pavučina.Najednou z toho na budovu začalí padat dlouhé bodce.Já techniku dál udržoval do té doby než se budova uplně nezřítila.Dokonáno jest.Znovu jsem se usmál.http://gifsoup.com/MjIzNzUzNw

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Thu 3 Nov - 13:51

(Vyckam teda)

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Thu 3 Nov - 14:03, celkově upraveno 2 krát
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Nov - 13:53

(Prosím, počkajte s tým na Joki. Je veľmi ťažké zapájať sa do boja, keď nie sú doriešené aj iné veci. Smile)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 38 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: