Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
Eistee
Sledoval jsem padajícího draka.
Sledoval jsem padajícího draka.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Editace, Nawaki tvrdí, že drak je od nás příliš daleko a pouze vzlétl nad jeho hlavu, nevím proč a nač ale na nikoho neútočí a my ho teda jako nezasáhli xD)
Anonymní- Anonymní
/já ho zasáhnout mohl xD, stačí aby som na neho videl /la =3.. a fakt keď sa niekde objaví drak očividne na nepriateľskej strane tak ho nenechám zaútočiť ako prvého xD.. ale ak to moc vadí tak ja nwm O.o..
Pootočila som sa k bráškovi.. etoo hovoril si pred chvíľkou niečo? spýtala som sa ho pretože som jeho posledné slová nejak nezaregistrovala.. .. celkovo som bola stále trocha mimo zo správy že je Kirigakure zničená.
Pootočila som sa k bráškovi.. etoo hovoril si pred chvíľkou niečo? spýtala som sa ho pretože som jeho posledné slová nejak nezaregistrovala.. .. celkovo som bola stále trocha mimo zo správy že je Kirigakure zničená.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
(Uhmm... To je trochu hloupé, ne? Já napsala, že jsem doletěla až k němu, takže jsem ho mohla zasáhnout. A že na nikoho neútočí... No, po tom co napsal snad není třeba se k tomu vyjadřovat. Ale budiž, já se hádat nebudu.)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Drak vyletel vysoko a z úst mu vyšla slnečná žiara.
Žiara mierila priamo na vojsko
Žiara mierila priamo na vojsko
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
(No jasně a pak že neútočí. )
Shijin udělala to, o co se snažila už předtím.
Dva velcí chakroví havrani vylétly ke křídlům a znehybnily je.
Shijin udělala to, o co se snažila už předtím.
Dva velcí chakroví havrani vylétly ke křídlům a znehybnily je.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Eistee
By mě zajímalo co uměj ty proti kterejm dem.
By mě zajímalo co uměj ty proti kterejm dem.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Do první linie šli Hyuugové, kteří se roztočili do Kaitenů a tak drakovu zář odráželi.
"Dělá si ze mě...?" zavrčela jsem a rozeběhla se drakovi naproti.
Jakmile byl drak nadosah, použila jsem na něj svůj oblíbený útok na dálku. Prázdnou dlaň.
"Dělá si ze mě...?" zavrčela jsem a rozeběhla se drakovi naproti.
Jakmile byl drak nadosah, použila jsem na něj svůj oblíbený útok na dálku. Prázdnou dlaň.
Anonymní- Anonymní
/rád by som vedel ako vzlietol s jedným krídlom -.-" ale taky sa mi nechce hádať
Ovládajú Shouton, element kryštálu.. je hrozne slabí proti zvuku, proti niekomu ako mne v podstate nepoužiteľný.. odpovedala som mu rozhodne a len som sa v diaľke pozrela na zúfalý pokus toho draka vzlietnuť..
Ovládajú Shouton, element kryštálu.. je hrozne slabí proti zvuku, proti niekomu ako mne v podstate nepoužiteľný.. odpovedala som mu rozhodne a len som sa v diaľke pozrela na zúfalý pokus toho draka vzlietnuť..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Když drak dopadl na zem, seskočila jsem z havrana a dopadla kousek od Mikomi.
Pak jsem havrana poslala na něj a několikonásobný úder shukuukenem se odrazil právě od místa, kde jsem na jeho hřbetu tušila Nawakiho.
Pak jsem havrana poslala na něj a několikonásobný úder shukuukenem se odrazil právě od místa, kde jsem na jeho hřbetu tušila Nawakiho.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
JAkmile šlo na padajúceho draka ten útok tak použil proti nemu plamen.
HOdil som po vranách 2 kuanie s Chakrovými lankami začal som rukami krútit a kunaie stále mierili na viacero vrán chvílku na laver a potom na vrany na pravej strane takže sa nedalo predpokládat ktoré to zasiahne.
HOdil som po vranách 2 kuanie s Chakrovými lankami začal som rukami krútit a kunaie stále mierili na viacero vrán chvílku na laver a potom na vrany na pravej strane takže sa nedalo predpokládat ktoré to zasiahne.
Shinobi
(Sorry, ale já prostě nechápu, jak chtěl zasáhnout chakru kunaii)
Kunaie se od chakry jen neškodně odrazily a vrány zaútočily, tak jak měly.
Kunaie se od chakry jen neškodně odrazily a vrány zaútočily, tak jak měly.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Prázdná dlaň oheň trochu zpomalila a tak jsem stihla roztočit Kaiten, který mě ochránil před plameny.
Jakmile jsem se dotočila, vystřelila jsem po drakovi čakrové jehly.
Jakmile jsem se dotočila, vystřelila jsem po drakovi čakrové jehly.
Anonymní- Anonymní
Tsubaki no mai z rukou mi vyjely kosti poté sem se objevil za Nawakim ´Jsi zraněný?´
Anonymní- Anonymní
Zoskočil som z brány a pritom drak dopadol na zem a zmizol.
NAwaki sorry ale nemôžem lietat
"POhode..."
Hodil som po Shijin Fumma Shuriken potom som vitiahol KAtanu a ta sa rozžiarila.
NAwaki sorry ale nemôžem lietat
"POhode..."
Hodil som po Shijin Fumma Shuriken potom som vitiahol KAtanu a ta sa rozžiarila.
Shinobi
Uskočila jsem.
Hyuuga se tak velké věci vyhne vždy...
Sarkasticky jsem se ušklíbla a jakmile vytáhl katanu, v mé levé ruce se také jedna objevila. Z chakry, takže se vyrovnala té jeho zářící.
Hyuuga se tak velké věci vyhne vždy...
Sarkasticky jsem se ušklíbla a jakmile vytáhl katanu, v mé levé ruce se také jedna objevila. Z chakry, takže se vyrovnala té jeho zářící.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Nevěřícně jsem zakroutila hlavou.
"Nawaki! Moji sestru nech na pokoji. Vyber si radši soupeře, který je ti rovnější." postavila jsem se trochu stranou a přišla k němu o něco blíž. Zaujala jsem bojový postoj a vyčkávala na jeho první tah.
"Musím ti něco vrátit." ušklíbla jsem se.
"Nawaki! Moji sestru nech na pokoji. Vyber si radši soupeře, který je ti rovnější." postavila jsem se trochu stranou a přišla k němu o něco blíž. Zaujala jsem bojový postoj a vyčkávala na jeho první tah.
"Musím ti něco vrátit." ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Hneď ako to dopovedala som stál za ňou.
"A čo my chceš vrátiť?"
"A čo my chceš vrátiť?"
Shinobi
Odrážela jsem jeho útoky s hyuugovskou přesností.
Pak jsem odskočila, udělala pečetě a po chvíli se mé tělo rozlétlo na vrány, které mu kroužily kolem hlavy. Smíšené s vránami z chakry neboli Juukeny na dálku, jak jsem jim s oblibou přezdívala.
Pak jsem odskočila, udělala pečetě a po chvíli se mé tělo rozlétlo na vrány, které mu kroužily kolem hlavy. Smíšené s vránami z chakry neboli Juukeny na dálku, jak jsem jim s oblibou přezdívala.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Své dvě kosti sem hodil po nějakých vránách Karamatsu no Mai zaujal sem obranou pozici
Anonymní- Anonymní
Stála jsem se dívala dopředu. Díky byakuganu jsem měla přehled o tom kde je. Případně i o všech jeho klonech.
"Za prvé jsem ti chtěla vrátit jedno genjutsu, do kterého už se chytit nenechám." pousmála jsem se.
"A za druhé... já opravdu nesnáším zrádce." pravila jsem a naráz uvolnila z těla čakrové jehly, které se rozletěly všemi směry.
"Za prvé jsem ti chtěla vrátit jedno genjutsu, do kterého už se chytit nenechám." pousmála jsem se.
"A za druhé... já opravdu nesnáším zrádce." pravila jsem a naráz uvolnila z těla čakrové jehly, které se rozletěly všemi směry.
Anonymní- Anonymní
POmocou sharinganu som predpokladal čo spraví tak som vyskočil dovzduchu.
"TAk ako zamlada ti niečo predvediem."
Bol som dole hlavou a hodil asi 15 kunaiov a postupne održal ihli pri odrazoch som niektoré ihli nasmeroval na shirin. a aj na mikomi.
"TAk ako zamlada ti niečo predvediem."
Bol som dole hlavou a hodil asi 15 kunaiov a postupne održal ihli pri odrazoch som niektoré ihli nasmeroval na shirin. a aj na mikomi.
Shinobi
Viděla jsem jeho útok díky svému zornému poli.
"Bohužel, tuhle věc jsem už dávno překonala vlastním jutsu. Vychutnej si tohle, Shugohakke Hyaku Nijūhachi Shō!"
Nastal docela velký výbuch xD
"Bohužel, tuhle věc jsem už dávno překonala vlastním jutsu. Vychutnej si tohle, Shugohakke Hyaku Nijūhachi Shō!"
Nastal docela velký výbuch xD
Anonymní- Anonymní
Pritom ako nastal výbuch som sa zmenil na vrany (Kawarimi ako Itachi)
Po výbuchu som stál na bráne Tsuki.
"Vela si sa naučila MIkomi."
Po výbuchu som stál na bráne Tsuki.
"Vela si sa naučila MIkomi."
Shinobi
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: