Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
Prošli jsme se Sasukem hlavní bránou a zamířili na hlavní třídu.
Anonymní- Anonymní
Skočili sme s Manzouom pred bránu, "Manzou-sama...cítim ho...myslela som si že nebude tu ale zdá sa...zdá sa že sa Haji nemýlil..." poviem mu a pustím ho.
Anonymní- Anonymní
"Výýborně." řekl jsem rázně a zabodl hůl do země.
" Tak, kde je teď?" podíval jsem se na Yuuki celkem nedočkavě.
KOnečně budu mít tu čest zničit to ohavné plemeno Uchiha.
" Tak, kde je teď?" podíval jsem se na Yuuki celkem nedočkavě.
KOnečně budu mít tu čest zničit to ohavné plemeno Uchiha.
Anonymní- Anonymní
Nadýchla som sa a plne som sa sústredila. "Centrum...nie nie...Ulica..tuším sedí..ale je pri ňom nejaký ninja...podľa chakry sa dá zistiť aj to akej je úrovne...bohužiaľ neviem či sa jedná o ženu alebo muža..jeho úroveň je...S..." dodám a otvorím oči. Zamerala som sa tak brutálne že sa mi točila hlava. "Je tu veľa silných ninjov..." dodám do ticha.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na Manzoua, mám mu povedať že je tam aj ďalší ninja S? "Počkáme na Danzoua...bude to tak lepšie..." poviem mu a dodám. "Mali by sme si premyslieť...ako budeme postupovať.." poviem mu a nadýchnem sa.
Anonymní- Anonymní
"Mala by som Vám ešte povedať...zabila som Kisameho kvôli tomu že som mala od Mizukage úlohu...zachrániť Sasukeho..." dodám.
Anonymní- Anonymní
"hEH, Mizukage a její slabost pro Uchihy, brzo odstraníme všechny Yuuki." odhodlaně jsem se otočil na ni.
Anonymní- Anonymní
"Lenže Mizukage potom bude obviňovať všetkých v Kiri...t- to chcete Manzou-sama?" spýtam sa ho. "Ja...ja som Sasukeho-san tiež nemala rada...popravde, jediný normálny Uchiha je Itachi-san..Sasuke všetko zahodil...máme jeho slabinu..." dodám.
"Jeho slabina je Lady Reina Kana, veliteľka Akatsuki...je tu pokiaľ sa nemýlim Pane..." povie Haji.
Haji...
Tento boj by si nezvládla...
"Jeho slabina je Lady Reina Kana, veliteľka Akatsuki...je tu pokiaľ sa nemýlim Pane..." povie Haji.
Haji...
Tento boj by si nezvládla...
Anonymní- Anonymní
"Jak s tím Mizukage naloží, to už můj problém není, ale s takovýmhle přístupem, nemůže očekávat, že jí ROOT někdy pomůže. ROOT je silnější, má víc ninjů, a schopnější ANBU. To ona ví. Haji?" překvapeně se podívám.
Anonymní- Anonymní
"Ak by to vedela, chovala by sa inak Pane. Opustila Yuuki kvôli Nukeninovi Pane...a Yuuki si to nevie vysvetliť, myslí si že je to jej chyba. Zastúpim ju v boji." povedal mu Haji.
Anonymní- Anonymní
"Slabost jejího rodu...Doufám, že brzo podlehne horečce jako její matka. Něco ti řeknu. Jeden shinobi, poslední ze starého kmene, chtěl zabít všechny s Kekkei genkai. Už od pradávna jdou po vaší rodině. Je to velice zkušený klan, specializuje se především na jedy. Podával matce Mizukage jed, který vyvolává silnou horečku. Jed ji pomalu dostávál, až mu nakonec podlehla. Je skoro neidentifikovatelný. Jeví se jako nemoc, ale musí se podávat často a v malých dávkách. Ten jed byl podáván i Hitomi, a to od narození. Teď dostala také další dávku, a horečky se projevily. Nevím, jak se ten shinobi jmenuje, nevím kde je, ale chce ji zabít."
Anonymní- Anonymní
"Yuuki...je dcéra toho Shinobi, teda tej Kunoichi? Preto ju dali do ROOTu? Chceli sa jej zbaviť a neskôr, až by Mizukage dostala dávku to na ňu chceli hodiť...ROOT by bol poškvrnený, Vy by ste ju musel zabiť...a vrah by tu bol stále...hmm, pekne vymyslené...kto je ale ten...ninja ktorý jej to dal teraz?" spýtal sa ho Haji.
Anonymní- Anonymní
"To nevím. Ale my by jsme se měli být tak na pozoru. Musíme ho zlikvidovat, hned po Sasukem."
Anonymní- Anonymní
"Chcete chrániť Mizukage? Hmm...to nedáva zmysel Pane." povie mu Haji.
Anonymní- Anonymní
"Nechci, chci chránit sám sebe. Mám taky Kekkei genkai." mé úzké rty, se roztáhly v úšklebek.
"Myslel jsem po její smrti."
"Myslel jsem po její smrti."
Anonymní- Anonymní
Haji sa zasmial a povedal, "Heh..to máte teda pravdu. Budem musieť ochrániť aj toto telo, tak sa zdá...Yuuki nemá žiadnu hodnotu. Môžem ju plne využívať bez jej vedomia..." pozrel sa na Manzoua, ako zareaguje.
Anonymní- Anonymní
"Nebýt Yuuki, nejsi ani ty. Má hodnotu, když ne lidskou, tak jako zbraň." opravil jsem ho.
Anonymní- Anonymní
"Hmm, toto si hovorila 16 rokov pri vašom trénovaní...že je zbraň. Divím sa jej že neutiekla k Akatsuki keď mala možnosť." poznamenal Haji.
Anonymní- Anonymní
"Nemůže. Ty patříš k ROOTu. To my jsme tě stvořili. Klidně stvoříme i dalšího symbionta. Co Kai..Nechtěl by?" opět se ušklíbnu.
Anonymní- Anonymní
"Kai? Kai zomrie skôr či neskôr, zistil som to čo nik nevie Pane. Zdá sa že Kai je Yuukina rodina, bližšia než sa zdá Pane. Heh, som zvedavý ako zareaguje keď to zistí..." zasmial sa Haji."A ako zareaguje Yuuki? Zabije sa aj ona? Alebo ma o to bude prosiť?" spýtal sa ho posmešne. "Bol som vytvorený, to uznávam, lenže dali ste mi slobodné myslenie a telo ktoré by kvôli Vám začalo hltať jed, čo už mimochodom urobilo." zasmial sa znova. "Myslí si že to VY ste jej kázal vytvoriť jed ktorý potom vypila..heh pre vás by urobila čokoľvek...ako sa zdá." dodal.
Anonymní- Anonymní
"Heh..Nechtěl jsem Yuuki dávat prokletou pečeť, ale budu muset. Kai, zemřít nemusí. Každá ruka je dobrá." zasmál jsem se.
"Jdeme na Sasukeho nebo si tady budeme povídat?!"
"Jdeme na Sasukeho nebo si tady budeme povídat?!"
Anonymní- Anonymní
"Pečať nedostane..či chcete aby som z nej ušiel? Má už 3 pečate..to je dosť aj pre slona." povedal mu a prešiel si po brade. "Nepohol sa z miesta, ale kde je Danzou?" spýtal sa ho no pobral sa do dediny.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: