5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 17 z 19
Strana 17 z 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re:
First topic message reminder :
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Když myslíš... tak nějak jinak sežeň informace ... nemusíš přitom jít do jejich vesnice..." řekl jsem ...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nejlepší vztah jsme drželi se Sunou a s Kiri... jak je to však teď netuším... nikdo se mi po schůzi neozval a na schůzi to bylo trochu peprnější,takže jsem na pochybách... ale myslím, že by neměl být problém... A kdyžtak,nejsem proti tomu, když oužijete násilí na nějakého ninju z Oto co se bude v okolí pohybovat a chytnete ho a odvedete k nám do věznice...Prostě dávám ti dost velký pravomoce,hlavě zjisti důležité informace o tom,jaký tam jsou ninjové,jak jsou schopní a tak podobně..." řekl jsem...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Obávám se, že zjistit toto o Oto je nad naše síly... Otokage, když ničila Oblačnou, se kterou jsme kdysi měli dobré vztahy, použila speciální černý krystal. Teď je zázrak, že vaši lidé jsou schopní pohybu potom, co tam byli. Pokud někoho uzavře do krystalu, je konec. Její krystal se dle našich výzkumů uzavírá okolo celé Otogakure a ve velké válce ukázala svou další velkou výhodu," na chvíli jsem se odmlčela.
"Draci. Nic jim neunikne. Pokud chrání dědinu stejně jako své úkryty za války, je šílenost pomýšlet na špionáž, takže být vámi, snažila bych se spíš udržet diplomacii než zjišťovat, jak na tom její vesnice je. Ona je totiž z těch, kteří špiony nenechají naživu."
"Draci. Nic jim neunikne. Pokud chrání dědinu stejně jako své úkryty za války, je šílenost pomýšlet na špionáž, takže být vámi, snažila bych se spíš udržet diplomacii než zjišťovat, jak na tom její vesnice je. Ona je totiž z těch, kteří špiony nenechají naživu."
Anonymní- Anonymní
Re:
´"Chtěla jsi říct,že je prostě ninja.... chápu... " Řekl jsem a porté jsem se prošel po své kanceláři... "Tak když říkáš že to tak je,tak najdeme ultimátní zbraně a zničíme je... no nejdřív bych asi šel obsadit Amu,když říkáš,že je jako tréninková oblast... přece jen vědomosti se budou hodit vždy a Ama vědomostma oplívá..." řekl jsem v klidu...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Takže útok na Ame? Po odchode Hanza ju už nikto nestráži. Teda skoro nikto." Usmial som sa. "Ale prekvapuje ma, že sa ju Aliancia nepokúša ďalej obsadiť. Viem, už na ňu raz zaútočila, ale sú v nej vzácne dokumenty. Prečo svoju snahu neopakujú?" Uvedomil som si, že premýšľam nahlas. "Prepáčte, Tsuchikage-sama."
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
"Protože lid tam je vzpurný a chudý,tak neni moc co tam hledat,takže většina útoků,i ten který já vyhlásím,bude jen o to,abyste tam našli co nejvíc informací,na nějaký ten týden obsadili a získali co nejvíc informací odtamtud a pak zase odejít... nechci je okupovat..." řekl jsem...
Anonymní- Anonymní
Re:
"No ještě se tam jděte jednou kouknout a než tu budu mít dost ninjů a připravíme zásoby..." řekl jsem
Anonymní- Anonymní
Re:
"Je to nutné? Návšteva mesta duchov pred jeho zničením?" Prosebne som sa pozrel na Tsuchikageho. "To už môžeme rovno pozbierať všetko dôležité. Odpor dedinčanov zvládneme s Joki aj bez armády." Moja chuť niekoho roztaviť v láve sa prehlbovala. Už ubehla veľmi dlhá doba od môjho posledného boja.
Shinobi
Klan:
Re:
"Když to chceš doslova tak ti to řeknu takhle: Byla tam jen Joki a té ještě nevěřím... takže NE...Navíc nechci to zničit,jen sebrat všechny infomrace..." řekl jsem potichu a naštvaně...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Díky za upřímnost," odvětila jsem. Do jejich rozhovoru jsem se nepletla.
Stála jsem si na své stran kanceláře kousek dál od nich a čekala na rozkaz, jak jsem byla zvyklá. Nic víc nebylo potřeba.
Stála jsem si na své stran kanceláře kousek dál od nich a čekala na rozkaz, jak jsem byla zvyklá. Nic víc nebylo potřeba.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ach, v poriadku." Sklonil som hlavu. "Joki-dono, ste Jounin, však? Takže máte pravdepodobne velenie nad misiou, aj keď Tsuchikage-sama nesúhlasí." Zasmial som sa. "Ste určite skúsenejšia ako ja."
Shinobi
Klan:
Re:
"Vlastně s tím nesouhlasím spíš já," nervózně jsem pohodila vlasy.
"Před svým odchodem jsem nikdy Sunu neopustila. Jsem ninja, ale celý život jsem pracovala spíš jako sekretářka," pokrčila jsem rameny.
"Nejsem neschopná, ale boj je pro mne lepší než strategie. Velení bych přenechala vám."
"Před svým odchodem jsem nikdy Sunu neopustila. Jsem ninja, ale celý život jsem pracovala spíš jako sekretářka," pokrčila jsem rameny.
"Nejsem neschopná, ale boj je pro mne lepší než strategie. Velení bych přenechala vám."
Anonymní- Anonymní
Re:
Pomaly som prešiel k dverám, mierne zadýchaný a celkom unavený. Nebol som žiadny superhero, proste ma tá misia zmohla a ja som sa už nemohol dočkať na oddych.. aj keď som silne pochyboval že si ho užijem.. za dverami ma čakal Tsuchikage ktorému musím povedať hneď niekoľko, nie zrovna príjemných správ.. doma ma zase čakalo to malé čudo, ktoré som proste nemal to srdce zabiť.. život bol jeden veľký chaos.. tieto dni si zo mňa robil úplne dokonalú prdel. Zodvihol som ruku k dverám a zaklopal som.. v hlave som si hovoril, čo mu asi tak poviem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak jsem se rozhodl to udělat jinak... Aotsuchi ty budeš kapitán... prostě tam jdi s Joki a prohlédněte to tam... pokuste se najít jakéhokoli ninju... a pokud tam budou jen špatní ninjové a civilisti... tak pošlete zprávu a najděte všechny informace... já vám tam pošlu dešifrovací tým a tým na přepravu... a když na nějaké ninji silnější narazíte... tak se vratťe a hlavně..." řekl jsem po promýšlení které jsem dělal během jejich rozhovoru....
chtěl jsem ještě něco říct ale někdo zaklepal...
"Vstup jsi.li hoden..."
chtěl jsem ještě něco říct ale někdo zaklepal...
"Vstup jsi.li hoden..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Po vyzvaní som len vstúpil, nasadil som takú chladnejšiu masku a pohľadom som si premeral tých dvoch čo tam boli, po tom som zastal pohľadom na Smortnovi. Tsucikage-sama, som tu ohľadom tej "misie".. Povedal som a len som čakal či ma vyzve k ďalším slovám alebo či má zrovna niečo rozrobené s týmito tu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Á... už jsi se vrátil...Vypadáš docela ohořele... přepokládám,že to nešlo podle plánu... a kde je Tasai?" řekl jsem v klidu...
Anonymní- Anonymní
Re:
To je prvá z vecí ktorá sa vám pravdepodobne nebude páčiť. Tasai opustil Iwagakure no sato, to je jeho čelenka, keby som nebol uprostred misie tak sa za ním vydám a namiesto čelenky tu teraz máte jeho mŕtvolu. Povedal som pri čom som z vrecka vytiahol Tasaiovu čelenku a podal som ju na stôl. No.. nešlo to podľa plánov nie je zrovna najpresnejší pojem. Tá dedina sa úplne odtrhla od Iwagakure no sato, dokonca mali aj vlastné čelenky, shinobiho ktorého sme predtým zabili, tomu vystavali pomnít uprostred námestia, chvíľu som to zvažoval no po vypočutí jednej osoby, ktorá povedala že raz možno budú mať silu, aby sa pomstili za smrť svojho vodcu, som sa rozhodol pre radikálne riešenie.. Zničiť, zabiť, vypáliť, všetkých. Dedina je teraz v troskách, odpálil som nejakú sýpku v ktorej pravdepodobne boli nejaké horľaviny či vybuchujúcy prach. Dedina sa doslova "prepadla", zavalili ju kamene a moje klony, plus golemovia sa postarali o zvyšok.. no.. takmer zvyšok. Tento krát som sa musel nadýchnuť, pohľadom som uhol niekam do boku. Naozaj som nevedel ako mu mám povedať zrovna "tú" vec.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobrá.... tak Tasai se stává nukeninem Iwy... pošlu zprávy lovcům aby ho také honili po světě...
No a k misi... škoda že se propadla... kdybys je jen zabil,tak si je mohl obrat ještě o peníze... ale co... lepší,než aby zaůtočili v nějakou žhavou chvíli a kazili by nám plány,jako po staru... to se mi líbí... no a to dítě bys měl odnést do nemocnice... aby ho dali k adopci..."
řekl jsem a začal jsem se prohrabovat v kartotéce... než jsem našel Tasaiův spis... otevřel jsem stůl,z něho vytáhl červenou stuhu a tou stuhou jsem obmotal roh ,pak jsem ho otevřel,přepsal jsem jedno políčko a poté jsem uložil spis ne hromádky na mém stole...
No a k misi... škoda že se propadla... kdybys je jen zabil,tak si je mohl obrat ještě o peníze... ale co... lepší,než aby zaůtočili v nějakou žhavou chvíli a kazili by nám plány,jako po staru... to se mi líbí... no a to dítě bys měl odnést do nemocnice... aby ho dali k adopci..."
řekl jsem a začal jsem se prohrabovat v kartotéce... než jsem našel Tasaiův spis... otevřel jsem stůl,z něho vytáhl červenou stuhu a tou stuhou jsem obmotal roh ,pak jsem ho otevřel,přepsal jsem jedno políčko a poté jsem uložil spis ne hromádky na mém stole...
Anonymní- Anonymní
Re:
Prikývol som a následne som si len povzdychol. Tak ja idem.. zamumlal som a následne som sa pootočil na päte a pomaly som vychádzal z kancelárie. Čakal som že to dopadne horšie, no.. vlastne som bol s výsledkom verdiktu celkom spokojný.
(presun)
/ aký to bol rank? aa uhm v nemocnici mám dať proste jeden post či mi tam odpíšeš ?
(presun)
/ aký to bol rank? aa uhm v nemocnici mám dať proste jeden post či mi tam odpíšeš ?
Anonymní- Anonymní
Re:
Zase jsem stála zcela nezaujatě. Jako kdybych tam nebyla.
Iwa... Moc servítek si tu neberou. A to se mi vlastně líbí.
Pohodila jsem vlasy a čekala až budeme odcházet.
V Ame si určitě zase zničím účes... Všude je tam voda, tfu!
Iwa... Moc servítek si tu neberou. A to se mi vlastně líbí.
Pohodila jsem vlasy a čekala až budeme odcházet.
V Ame si určitě zase zničím účes... Všude je tam voda, tfu!
Anonymní- Anonymní
Re:
Já jsem zaklapl jedno tlačítko a přiběhla sekretářka... já ji dal hromádku,na kterou jsem ještě před tím dal ten Tasaiův spis a ona je odnesla...
pak jsem se koukl na Aotsuchiho a Joki,že už by měli jít...
(Ach,proč jse zrovna off ,doufám,že do večera už odejdete :-D )
pak jsem se koukl na Aotsuchiho a Joki,že už by měli jít...
(Ach,proč jse zrovna off ,doufám,že do večera už odejdete :-D )
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 17 z 19
Povolení tohoto fóra: