Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Strana 18 z 19 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:55

First topic message reminder :

Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Wed 28 Dec - 11:35

"Povedal som už, že zo srdca nenávidím vodu?" Poznamenal som skôr pre seba, keď som otváral dvere. Podržal som ich pre Joki, a potom som vyšiel z pracovne aj ja. "Stretneme sa pri bráne. Teda ak tem nejdete hneď." Pomalým krokom som po schodoch opustil hlavnú budovu.

(Presun.)
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 11:37

"Já taktéž ne. Jsem ze Suny, voda je můj úhlavní nepřítel," kysele jsem se ušklíbla, ale pak jsem jen pokrčila rameny a zmizela z kanceláře.

(Přesun xD )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 13:03

Nakoniec som sa sem predsa len vrátil. Nemal som čo robiť a no.. potreboval som "niečo" robiť, ako v podstate vždy. Zaklopal som na dvere no nečakal som na vyzvatie dovnútra a vstúpil som. Ehm.. Tsuchikage-sama.. deje sa niečo? Všimol som si skalných orlov, vylietavali zo strediska správ. Spýtal som sa ho pri čom som za sebou iba zatvoril dvere. Cekovo som sa stihol prezliecť, už som nenosil tú prihorenú "šatku" vo vlasoch ako pred tým, teraz som ich mal rozpustené a dokonca aj odfarbené takže bolo vidieť ich pravú farbu. Na sebe som mal také celkom normálne oblečenie /viz ovrázok/ s tým, že na rukách som si tento krát nechal shinobi rukavice. Čelenku som mal pripevnenú o pravú ruku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 13:19

Obrátil jsem se přešel jsem k oknu a řekl jsem... "To byla zpráva všem lovcům... na to aby chytili tasaie..." řekl jsem v klidu,pak jsem se otočil a opřel jsem se o sklo...
 - Stránka 18 Senrishiki3¨
"Jinak poslal jsem pár lidí pro sebrání infomrací z Amu...." řekl jsem tase jen tak a pak jsem změnil výraz na vážný a řekl jsem: "Jinak tvé počínání při poslední misi nadchlo velitele Anbu... a chtěl by aby ses k nim přidal... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 13:28

Hmm.. je rýchli.. len ma mrzí že to nemôžem byť ja.. kto ho dostane. Prebehlo mi hlavou a následne som sa zapozeral niekde do stolu. Amegakure no sato, tak to vyzerá že Tsuchikage zahájil.. niečo ako tichú vojnu.. celkom tú dedinu ľutujem. Nemyslím si že bude dlho vzdorovať.. Rozmýšľal som no jeho posledná veta ma trocha prekvapila. Nedal som to však na sebe až tak poznať. Anbu?.. a.. čo na to hovoríte vy? predsa len patrím do klanu Tooya. Nadhodil som mu otázku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 14:03

"Když se podíváš na členy,zjistíš že většina členů Tooya co je zde v Iwě je mezi Anbu... je to jednoduchý... jsme prostě nejlepší a hodíme se na každou misi..." řekl jsem...
Pak jsem začal vzpomínat na dobu,kdy já jsem byl Anbu.... bylo to tak dávno..
"Navíc když už mluvííš o klanu, tak já sice jsem hlavou klanu tady v Iwě ale celkově nejsem velmistr klanu... ten je u nás doma..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 14:08

Ahm.. a.. kde sa mám hlásiť? Spýtal som sa, už som sa rozhodol, vlastne v momente keď povedal že o mňa má Anbu záujem. Ruky som však nevyberal z vreciek páč som to nepovažoval za dôležité, len som pozorne sledoval Tsuchikageho a čakal som na jeho odpoveď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 14:36

Chtěl už jsem říct,kam má jít,ale to už přišli dva anbu a řekli... "Lorde Smortne,jsme tu jako doprovod pro ninju Ogu který je právě Chuunin."Tak jsem jen ukázal ogovi ať jde s nima...
/přesunete se do temných síní.../

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Dec - 14:42

Chvíľku som vyčkával na odpoveď no v tom tam prišli dvaja Anbu, pozorne som si ich prezrel, po ich slovách som sa len pozrel na Smortna a keď prikývol aby som s nimi išiel, tak som sa len otočil a následoval som ich. Kývol som ešte hlavou na pozdrav a následne som už vyšiel z budovy.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 12:36

Rozhodl jsem se stavit Tsuchikageho pro pár informací a tak jsem došel sem před samotný Kageho dveře a zaklepal jsem. Nyní jsem vyčkával co bude dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 12:51

"Vstup jsi-li hoden..." řekl jsem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 13:14

Bylo mi povoleno vztoupit a tak jsem neváhal a ihned jsem vešel do místnosti."Pane Tsuchikage smím se zeptat ?" nečekal jsem na svolení a ihned jsem se zeptal. "Už jsem dost starý na to abych dostal nějakého senseie, a nějaké mise ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 13:22

"Senseie? Promiň ale v tuhle chvíli neni nikdo,kdo by mohl být... ale jinak mise... Samozřejmě...podívám se co tu mám..." řekl jsem
podíval jsem se do kartotéky... a vyndal jsem spis s modrým proužkem... otevřel jsem ho a řekl jsem:
"Dobrá... tady máš peníze..." hodil jsem po něm váček s penězi... "a zajdi do hlavního města zemní,potřebuju aby někdo z Iwy došel na tamnější poštu a vyzvedl jeden dopis..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 13:46

Kage mi odpověděl a tak jsem se dozvěděl, že Seinseie sice teď nějak není, ale zato se podíval do kartotéky a hodil po mě váček s penězi, který jsem zachytil. Děkuji vám pane Tsuchikage, i hned se vydám na poštu. uklonil jsem se a odešel z místnosti.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 17:06

Konečně jsem dorazil opět před dveře kanceláře Kageho. Opět jsem zaklepal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 17:56

"Tak mi přines ten dopis..." řekl jsem aniž bych řekl něco aby otevřel dveře či tak něco podobného...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 18:09

Cože ? Podivil jsem se a hned jsem vzpoupil do místnosti. "Pane Tsuchikage jak jste poznal poznal že to jsu já?" Udiveně jsem se podíval na Kageho. "Tak tady to teda máte." přestoupil jsem blííže a položil dopis na stůl. "Jo a tady vracím váček s pěnezy." Prohrábl jsem rukou do kapsy a přihodil jsem na stůl již o něco lehčí váček. "Pane Tsuchikage, já vím že jsu otravný nejspíš, ale neměl byste tam něco i do Suny? Moc rád bych tam zavítal." Prosebně jsem se podíval na Kageho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 19:03

Kouknul jsem na Shina skrz sklenku červeného vína kterou jsem zrovna popíjel a řekl jsem temným hlasem: "Krev tě prozradila." ... pak jsem vzal krabici a peníze... peníze jsem zandal do stolu a krabici jsem začal pomalu rozvazovat a mezitím jsem řekl: "Do Suny? Hmmm... nemyslím si že bych teď plánoval s tou hromadou písku něco dělat... ale co... zlepšit vztahy se musí... " pak jsem dovybalil tu krabici... a vytáhl jsem z ní vína opatřené celdulkami : "SG-05-PS" Prozkoumal jsem to víno a pak jsem ho dal do jedné červené skříně,v které stáli další neotevřená vína...
"Tak dobrá..." napsal jsem pozvánku do Suny pro Kazekage a doprovod o max.počtu 10 ninjů... pak jsem svitek podal Shinovi a řekl jsem: "Řekni že si Kazekage moc považuji, takže jsem radši,když ji to předá ninja osobně,než abych použil orla... a taky doruč tento dopis..." řekl jsem a vytáhl jsem ještě jeden dopis... "Je v něm psáno o novém nukeninovi jménem Tasai... " Věděl jsem sice že pravda je taková, že prostě jsem poslal všechny orli,aby kontaktovali hranice a lovce před Tasaiem... ale to přecenemusí nikdo vědět...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 10:00

Z našeho Kageho jde celkem strach. Pomyslel jsem si. Připadalo mi že Kage je už trochu pod vlivem alkoholu a není divu při tom množtví vína. které tu má. Takže jsem mu moc nerozuměl, ale pochopil jsem že mám povolení a že musím něco o Nukeninovi předat osobně Kazekage. Převzal jsem si tedy dopis od Kageho. "Pane Tsuchikage děkuju a ihned se vydám na cestu." Uklonil jsem se na důkaz ucty a odkráčel jsem z místnosti.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 19:46

Poté co jsem dorazil zpět ze své mise jsem opět oběvil na mě již známe chodbě před dveřima Kageho Kanclu. Bez váhání jsem svěže zaklepal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 4 Jan - 20:10

"Vstup..." řekl jsem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 5 Jan - 12:31

Ozvalo se svolení a tak jsem vstopil. "Dobrý den pane Tsuchikage." Uklonil jsem se poté jsem přistoupil blíž. "Vracím se ze Sunagakure,vše bylo vyřízeno, tak jak jste si přál. a slečna Kazekage vás pozdravuje." vyhrnul jsem ze sebe a čekal na reakci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 5 Jan - 15:05

jenom jsem kývl,jakože rozumím... a pak jsem dál psal něco...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 5 Jan - 16:58

"Pokud tedy pro mě nic nemáte. Tak já teda odejdu." Upřel jsem svůj pohled na Kageho a vyčkával.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 5 Jan - 19:23

jen jsem pohodil rukou ať jde...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content