Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Terumiina vila

5 posters

Strana 5 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Goto down

Terumiina vila - Stránka 5 Empty Terumiina vila

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 20:12

First topic message reminder :

Terumiina vila je velkolepá japonská rezidence rozkládající se na areálu o rozloze asi 50 hektarů zhruba 2 km severovýchodně od středu města. Vila je obklopena velkolepou zahradou.
Terumiina vila - Stránka 5 Japonizujici-dum1

Služebnictvo:
Jako každý větší dům, tak i tato vila nepostrádá své služebné, kteří se starají o vaše pohodlí.

Masai Funaki
Terumiina vila - Stránka 5 Watari_Death_Note
Správce domu a osobní sluha Shirio. Nikdo o ní neví tolik jako on. Chová se k ní s úctou, ale také ji dokáže říct svůj názor, i když se ji to dvakrát nemusí líbit.

Yasuko Hatari
Terumiina vila - Stránka 5 128361-56638_large
Vynikající kuchařka. Shirio se nemůže nabažit jejího vaření. Dobře ví, co má její paní ráda a s čím ji "podplatit".

Ushiromiya Shannon
Terumiina vila - Stránka 5 Xfg
Uklizečka, která má na starosti celý dům. Všechno musí být vygruntované a nemá ráda, když je někde něco pohozené.

Ushiromiya Maria
Terumiina vila - Stránka 5 227835
Starší sestra Shannon. Také uklizečka. Má nastarosti pohodlí návštěvníků a je jim kdykoliv k dispozici.

Ronoue Masato
Terumiina vila - Stránka 5 Aa23ad05b0_74202278_o2
Na všechny ostatní práce tu slouží Masato. Nikdo přesně neví, co dělá. Shirio si ho najala, protože ji hodně připomínal zemřelého přítele. I on toho docela dost ví o Shirio, teda kromě Funakiho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Terumiina vila - Stránka 5 Empty Re: Terumiina vila

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 11:56

Toshio Ookami

Toshio sa len potichu zasmial.,, Si mala čaj?" zaskočil sa.,, A ja som tu smädný behal po Kirigakure no Sato a ty si mala čaj?" spýtal sa smutne.,, Mohla si ma ponúknuť, neposťažoval by som." dodal potichu.,, Nabudúce daj uvariť aj pre mňa." zašepkal.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 12:06

Měla jsem menší vzdek. Slezla jsem z postele. Dýku z jeho krku jsem oddělala, ale způsobila jsem mu menší škrábanec na hrudi. Pak jsem ji odhodila na postel. Z něho něco dostat, bylo fakt boží dílo. Zamířila jsem do koupelny. Vlezla jsem si do sprchy a pustila jsem vodu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 12:57

Toshio Ookami

,,Aaaau." zašepkal potichu a videl ako okamžite zdrhla. Potom už len počul zvuk sprchy a bolo mu jasné kde skončila. V duchu si pripomenul včerajšok keď jej do čaju nasypal prášok. Dýku, ktorá ležala ležala vedľa neho opatrne zobral do ruky. Vstal z postele a v tichosti vošiel do sprchy a postavil sa za Shirio. Špičkou čepele jej jemne prešiel po kúsku kože na chrbte tak aby sa jej nič nestalo.,, Bu bu bu." zašepkal.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 13:03

Špičkou dýky mi přešel po kůži. Lekla jsem se. Myslela jsem, že odejde. Jak jsem se lekla, tak jsem s sebou cukla a zády jsem zavadila o ostří. Sykla jsem. Ranka mě štípala. Otočila jsem hlavou a podívala jsem se na svá záda. Krev se mi smíchala s vodou a tekla mi po zádech.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 13:15

Toshio Ookami

,, A sme si vyrovnaný." zašepkal Toshio síce ju nechcel poraniť ale nečakal to.,, Tak čo bude druhé dejstvo po včerajšku?" šepkal jej potichu do ucha a plochou,studenou stranou jej prechádzal po chrbte a dával si tentoraz pozor aby ju nezranil.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 13:20

"Nic nebude, a také nic nebylo!"
Nechtěla jsem, aby něco rozhlašoval. Plochou stranou dýky mi jezdil po zádech. Zavřela jsem oči.
"To mě chceš zabít?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 13:26

Toshio Ookami

,,Ále bolo a to nepoprieš." usmial sa potichu.,, A áno, chcem ťa zabiť." prikývol jemne.,, Ale len tú ľahostajnú Shirio pretože včera som bol svedkom úplne inej a dokonalej Shirio." odpovedal pokojne.,, A na to aby sa mohla vrátiť treba zabiť tú druhú:" doplnil.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 13:30

Otočila jsem sprchu tak, aby voda stříkala přímo do jeho obličeje.
"Měl by sis umýt tu tvou nevymáchanou pusu."
Pak jsem ji vrátila zpátky do původní polohy.
"Pokud mě nehodláš zabýt, tak bys to měl odložit. Ještě si ublížíš."
Ušklíbla jsem se. Otočila jsem hlavu a koutkem oka jsem ho sledovala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 13:35

Toshio Ookami

V momente pocítil na svojej tvári plný prúd vody. Po chvíli keď ho odklonila tak len potriasol hlavou a chvíľku sa rozpamätával.,, Netreba, predsa len o to si sa včera výborne postarala už ty." pousmial sa.,, No ale máš pravdu." prikývol a položil dýku na uteráky. Rukami ju zo zadu objal okolo pása a pobozkal ju na krk.,, Poznám lepšie spôsoby ako zabiť ľahostájnu Shirio." zašepkal.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 13:48

Odložil dýku a pak mě objal rukama a líbal na krku.
"A co když nechci zabít lhostejnou Shirio?"
Chytila jsem ho za ruce a chtěla jsem ho donutit, aby mě pustitl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 13:52

Toshio Ookami

,,Pre mňa za mňa si buď ľahostajnou a neústupčivou Shirio pred celým svetom." prehovoril a keď cítil, že sa snaží jeho ruky zložiť tak ešte viac sa k nej pritisol.,, Ale predo mnou sa na nič hrať nemusíš tak aspoň so mnou si tú ľahostajnosť odpusti." zašepkal jej do ucha.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 13:57

"Nedovolila jsem ti mi tykat."
Zašeptala jsem. Znovu jsem cítila jeho nahé tělo přitiské na svém. Dech se mi zrychlil. Zaklonila jsem hlavu a opřela jsem si ji o jeho rameno. Měla jsem zavřené oči a kapky vody mi dopadaly na tvář.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 14:05

Toshio Ookami

,,To čo sa včera stalo ti ako povolenie nestačí." usmial sa pokojne a keď zaklonila hlavu opäť mu dala možnosť vychutnať si jej krk. Preto neodolal a opäť jej ho začul po celej dĺžke bozkávať. Jeho zovretie začalo slabnúť pretože rukami ju postupne začal príjemne hladiť po celom tele.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 4 Dec - 22:07

POZOR! Vstup 15-18+ ! Vstup jen na vlastní nebezpečí!
Přesun:
http://nsgoon-er.blog.cz/1110/volna-mistnost-14

Jelikož úvod nikdo nečte, zopakuji jen stručně pravidla (Ne všechna, ale ty už jsou doplňující):

- Tyto postavy se stále nacházejí v této místnosti, jen jejich počínání probíhá někde jinde, takže je také samozřejmě můžete vyrušit tím, že sem a pak tam napíšete a tím je přerušíte...
- Další pokračování se bude psát už na blogu určeném pro toto téma, kde dotyčný mají svou vlastní místnost, kde můžou psát. Až se se toto dokončí nebo je někdo vyruší, naopak zase tam napíší poslední komentář přesun, tedy i s linkem a pokračují už normálně tady...
- Nikdo! Opakuji NIKDO! Si tam na ně nemůže stěžovat, protože tento blog je pro to přímo určen a každý vstup je jen na vaše vlastní rozhodnutí!
- Vaše forma komentářů tam, není vázána žádný pravidlem a máte možnost psát, jak je vám libo a využívat k tomu cokoliv chcete...
- Forma komentářů je omezená, ale pro tento účel stačí. Vám stačí jen zadat jméno vaší postavy do horního řádku a pak už jen psát. Pozadí bylo uděláno tak, aby bylo vše dobře čitelné a nedráždilo váš zrak....

Příjemné pokračování Smile
(Oba máte můj skype, takže až to ukončíte, napište, já místnost uzavřu a klidně tam vložím i ten poslední přesunovací koment... díky Smile )
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 23:41

Toshio mě odnesl z koupelny do postele. Lehl si ke mě a oba nás přikryl. Vůbec mi nevadilo, že jsme mokří. Byla to jen voda. Hlavu jsem mu položila na ruku a propletla jsem si nohy mezi jeho. Spokojeně, jak ještě nikdy dřív, jsem zavřela oči a usínala jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 4 Dec - 23:49

Toshio Ookami

Toshio len pohľad sledoval ako sa knemu tesnejšie pritúlila a veľmi sa mu to páčilo. Nemohol z nej spustiť zrak a ani ju pustiť z objatia. Až mu bolo ľúto niečo také roztomilé a zlatučké vyrušovať a tak si myšlienky nechal len v hlave. Keď videl ako pomaly zaspávala tak voľnou rukou ju jemne začal hladiť po vlasoch a ešte dlhú chvíľu ju sledoval ako nádherne a sladko spí. Potom už s úžasným pocitom zaspával taktiež.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 5 Dec - 13:24

Probrala jsem se. Slunce už bylo hodně vysoko na obloze. Bylo zřejmně po poledni, čímž jsem se ujistila podíváním na hodiny. Stále jsem byla přitulená k Toshiovi. Podepřela jsem si hlavu jednou rukou a dívala jsem se na něj. Prohrábla jsem mu rozcuchané vlasy. Pousmála jsem se.
Tak tohle jestli rozčeše.
Pomyslela jsem si. Neprobudila jsem ho tím, nebo ano a dobře předstíral spánek. Ani jsem se nedivila. Taky jsem byla unavená a nechtělo se mi vůbec vztávat. Ale musela jsem se opět vrhnout do práce. Co nejtiššeji jsem se dostala z postele. Dala jsem si rychlou sprchu a oblékla jsem se. Učesala jsem si vlasy. Chodila jsem pošpičkách, abych nedupala. Chtěla jsem ho políbit na tvář, ale bála jsem se, že bych ho vzbudila, tak jsem to neudělala. Otevřela jsem dveře a za sebou je zavřela. Vydala jsem se do kanceláře.
-přesun-

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Mon 5 Dec - 20:04

Toshio Ookami

Keď sa po dlhej dobe prebudil už vedľa seba nenašiel Shirio.,, No jasne zdrhla do práce skôr než ja." pousmial sa potichu a po dlhej chvíli sa zvládol dostať z postele pričom sa premiestnil do sprchy. Tú dýku zo včerajška poriadne odložil bezpečne na bok a dal si poriadnu sprchu.
Keď vyšiel zo sprchu poriadne sa usušil ale vlasy si ešte nechal mokré, predsa len ich nedokázal učesať a ani sa mu nechcelo. Na rýchlo sa obliekol a trochu upravil. Keďže si spomenul, že by ho mohla služobná spoznať tak radšej odišiel nepozorovane oknom preč.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Tue 6 Dec - 22:25

Toshio Ookami

Keď prišli až k sídlu Toshio bol rád, že to okno si nechal otvorené. Aspoň mal o problém menej.,, Zavri oči." zašepkal potichu a o chvíľu už boli vo vnútri.,, Tak a sme doma, môžeš otvoriť oči." pousmial sa a čakal na jej reakciu.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Dec - 22:27

Zavřela jsem oči, když řekl a pak jsem je zase otevřela. Byli jsme v mém pokoji. Všimla jsem si otevřeného okna.
"Budu tu muset mívat ochránku."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Tue 6 Dec - 22:28

Toshio Ookami

,, O to sa báť nemusíš, to okno poznám len a len ja." ubezpečil ju.,, A ak treba budem pri tebe aj non stop." zasmial sa.,, Tak kam chce milosť slečna Lady aby som ju položil tentoraz?" opýtal sa zo zvedavosti.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Dec - 22:31

"Rovnou do postele, abych mohla složit hlavu do toho nadýchaného polštáře."
Služebná tu byla. Postel byla ustlaná a šálek od hrnku už tam nebyl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 7 Dec - 16:49

Toshio Ookami

,,Noo dobre, ako si praješ." pousmial sa a pohodlne ju uložil do postele. Hneď na to sa aj on posadil na kraj postele.,, Ešte som dnes nič neurobil a som unavený." pokrútil potichu hlavou.,, Ešte nejaké prianie Shirio?" spýtal sa jej zo zvedavosti.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 7 Dec - 16:55

"Z čeho si, prosím tě, unavený?"
Optala jsem se nechápavě. Posadila jsem se a opřela jsem se o čelo postele. Sundala jsem si gumičku a zatřepala hlavou, aby mi vlasy spadly. Pak jsem si je prohrábla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 7 Dec - 16:58

Toshio Ookami

,,To papierovanie ma isto zničilo." povzdychol si a zároveň odpovedal.,, Nie som zvyknutý na také papierovačky a tie obrovské kopy, ktoré som musel odpapierovať boli trošku priveľa." zasmial sa a otočil sa k Shirio.,, Uuuuu." zašepkal s úsmevom.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next