Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Terumiina vila

5 posters

Strana 2 z 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Goto down

Terumiina vila - Stránka 2 Empty Terumiina vila

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 20:12

First topic message reminder :

Terumiina vila je velkolepá japonská rezidence rozkládající se na areálu o rozloze asi 50 hektarů zhruba 2 km severovýchodně od středu města. Vila je obklopena velkolepou zahradou.
Terumiina vila - Stránka 2 Japonizujici-dum1

Služebnictvo:
Jako každý větší dům, tak i tato vila nepostrádá své služebné, kteří se starají o vaše pohodlí.

Masai Funaki
Terumiina vila - Stránka 2 Watari_Death_Note
Správce domu a osobní sluha Shirio. Nikdo o ní neví tolik jako on. Chová se k ní s úctou, ale také ji dokáže říct svůj názor, i když se ji to dvakrát nemusí líbit.

Yasuko Hatari
Terumiina vila - Stránka 2 128361-56638_large
Vynikající kuchařka. Shirio se nemůže nabažit jejího vaření. Dobře ví, co má její paní ráda a s čím ji "podplatit".

Ushiromiya Shannon
Terumiina vila - Stránka 2 Xfg
Uklizečka, která má na starosti celý dům. Všechno musí být vygruntované a nemá ráda, když je někde něco pohozené.

Ushiromiya Maria
Terumiina vila - Stránka 2 227835
Starší sestra Shannon. Také uklizečka. Má nastarosti pohodlí návštěvníků a je jim kdykoliv k dispozici.

Ronoue Masato
Terumiina vila - Stránka 2 Aa23ad05b0_74202278_o2
Na všechny ostatní práce tu slouží Masato. Nikdo přesně neví, co dělá. Shirio si ho najala, protože ji hodně připomínal zemřelého přítele. I on toho docela dost ví o Shirio, teda kromě Funakiho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Terumiina vila - Stránka 2 Empty Re: Terumiina vila

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 22:26

Ushiromiya Maria

Pobavilo ji, co říkal.
"To máte nejspíš pravdu."
Přisvědčila a pak sklonila hlavu. pohrávala si s prsty. To dělala často, když neměla co dělat.
"Ale já to tak neberu. Vím, že všichni jsme stejní a rozdíli mezi námi si tvoří jen lidé sami... To tak je, bylo a bude.... Ale stačí mít k člověku úctu a může být sebemladší či sebestarší a pořád máte hřejivý pocit, když jste pro toho koho obdivujete něco udělal. A nejlepší na tom je, když se vám dostane aspoň malé uznání od něj."
Usmála se. Trochu se rozpovídala. Byla sice služebnou, ale necítila se jako nějaká otrokyně. Bavilo ji to tu a měla to tu moc ráda. Podívala se na něj.
"A ty máš ještě spoustu let na to, než budeš starý!"
Řekla trochu přísně, jako by mluvila na svou sestru. Rychle si přikryla ústa rukou a zatajila dech.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 22:34

Pousmál jsem se, když zase řekla "máte" . Věděl jsem, že si nemůže pomoct a tak jsem to vůbec neřešil.
Pak se trochu rozpovídala a já ji jen pozorně poslouchal."Jsi velmi rozumná žena a já bych se měl toho dost od tebe učit..." Řekl jsem, když skončila a usmál se.
Potom mě, ale najednou přísně pokárala jakoby jsme se znali už jak dlouho, ale trochu se lekla a zakryla si pusu a skoro nedýchala.
Můj překvapený výraz se změnil v další zářivý úsměv." No vidíě, jak ti to jde..." Zavtipkoval jsem a stále se usmíval." V tom máš asi pravdu, takže...Rozkaz, madam! Už se o tom nezmíním!" Zasalutoval jsem a v sedě se napřímil jako voják. Přitom jsem se pak, ale ze široka zazubil.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 22:39

Ushiromiya Maria

Neudržela se a začala se mírně smát. Připadalo ji vtipné, jak předváděl vojáka.
"Ještě tu chybí... Vojíne, co tu ještě děláte?! Už je dávno po večerce a máte spát!"
Řekla hlubokým hlasem. Přitom rozhazovala rukama, jako by opravdu hubovala nějakýmu vojínovy, který se toulá na chodbě po večerce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 22:43

Byl jsem rád, že se také přidala a jen jsem zvážněl."Omlouvám se paní! Hned to bude paní! Byl tak krásná noc...chtěl jsem se jen vyvětrat! Už se to nestane!" Stále jsem byl napřímený a držel ruku u hlavy. Vypadal jsem dost komicky a ten vážný výraz mi moc dlouho nemohl zůstat a já se začal zase smát a div jsem málem nezačal válet po zemi. Takhle dobrou náladu jsem už neměl dlouho...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 22:48

Ushiromiya Maria

Také se smála. Odkašlala si, ale zase se rozesmála. Znovu si odkašlala a snažila se udržet vážný a naštvaný výraz.
"Tohle není omluva, vojíne!"
Zase mluvila hlubokým hlasem.
"Za tohle máte okamžitý trest! Sto kluků! Hned! A tady!"
Zase se začala smát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 22:53

Vážný výraz bylo opravdu těžké udržet, ale po chvíli se mi to zase podařilo."Ano paní! Hned to bude paní!" Postavil jsem se a byl stále napřímený. Potom jsem si je sundal triko a sklonil se. Zaujal jsem postoj pro klik a začal je rychle dělat. Už jsem dlouho neklikoval, ale trénink jsem už potřeboval a 100 zas nebylo tolik. Akorát jsem si nemyslel, že to bude zrovna takhle. Potom jsem se fakt při klikách zase rozesmál a vzhlédl k Mario. Snažil jsem si být vážný, ale nešlo to."Omlouvám se!" Řekl jsem nakonec vážně s velkým přemáháním. Za tu chvíli jsem už byl u 60 a moje tempo zůstalo stejné. Byla s ní zábava a byl jsem rád, že konečně se uvolnila a já po dlouhé době také...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 22:58

Ushiromiya Maria

Když říkala, aby udělal sto kliků, nemyslela to vážně. Sledovala ho, jak se postavil a sundal si tričko. Usilovně přemýšlela, co by chtěl dělat. Ani ve snu by ji nenapadlo, že by zrovna začal dělat kliky!
"Ale, vždyť já to myslela ze srandy!"
Chtěla aby přestal. Takhle trestat jejich hosta!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 23:04

Jen jsem se pousmál. Ještě párkrát jsem prohnul ruce a pak se postavil."A sto paní!" Znova jsem nepřímeně zasalutoval a pak se na ni zazubil."Já vím...ale to nebylo nic těžkého a navíc...už jsem si dlouho nezacvičil a s tebou je to opravdu zábava..." Zasmál jsem se a podíval se jí do očí."Hned by si mohla vést jednotku do boje... S tebe by měli teda pěkný respekt..." A znovu jsem se zasmál. Trochu jsem se zapotil, ale oravdu jen trochu. Vedro nebylo a zima také ne. Řekl bych, že bylo akorát, takže ideální večer por cvičení.... Pak jsem, ale jakoby zvážněl a znovu se postavil do pozoru a salutoval."Úkol splněn paní! Přejete si ještě něco?!" Ale stejně to nevydržel a i když to zadržoval jak mohl, smích se prostě dral na povrch.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 23:10

Ushiromiya Maria

Vykulila na něj oči.
"Čože? Vést jednotku do boje?!.... Bych měla respekt?!... Moc vtipné!"
Uraženě si složila ruce na prsou a otočila hlavou na druhou stranu. Dlouho to však nevydržela a musela se znovu na něj otočit.
"Už nic! Ještě tu budu týrat hosty! To by mi scházelo!"
Hlas ji zněl pobaveně.
"Jen si tu hezky sedni a už mě neposlouchej! Jsi host! Ne na vojně!"
Při těh slovech vstyčila výhružně prst.
Poté si spravila brýle na nose.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 23:14

Samozřejmě, že jsem to bral jako vtip a nechtěl jsem ji urazit a to taky šlo poznat na mém následujícím výbuchu smíchu, protože jsem se už neudržel. Trvalo opravdu dlouhou chvíli, než jsem se dokázal uklidnit a nahodit zase ten výraz."Rozkaz paní! Hned to udělím paní! Omlouvám se paní!" Na to jsem se posadil a zase se rozesmál. Podíval jsem se na ni a poškrábal se na hlavě." Snad jsem tě neurazil...to bych nerad..myslel jsem to samozřejmě ze sranda...i když..." Řekl jsem schválně jakoby zamyšleně a zadržoval jsem další smích. Málem jsem prostě smíchy vyprskl...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 23:18

Ushiromiya Maria

"Co? Snad sis nemyslel, že jsem to myslela vážně?! To bych si nikdy nedovolila!"
Řekla poněkud víc z ostra. Všimla si, že pořád zadržuje smích. Usmála se.
"Úkol splněn, pane!"
Tentokrát zasalutovala ona.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 23:21

Když potom zasalutovala i ona, už jsem to nevydržel a zase se rozesmál a nakonec jí tedy taky zasalutoval."Ano! Výborně!" Byla to opravdu sranda a p tomto by se nálad zlepšila snad každému. Ukázal jsem, ať se zase posadí."Víš, že s tebou umí být strašná sranda? Umíš se pěkně rozjet, když chceš a to je na tobě to nejlepší..." Znova jsem se zazubil a šlo vidět, že to myslím opravdu vážně a upřímně.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 23:24

Ushiromiya Maria

Posadila se.
"Děkuji, pane."
Mile se usmála.
"To víte... Když máte mladší sourozence, tak musítě děla všechno pro zábavu. A občas to nějak zůstane i v dospělosti."
Zhluboka se nadechla.
"Když teby nic nepotžebujete, tak bych asi šla spát."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 23:27

Jen jsem se znova usmál."To máte naprostou pravdu..." Uvědomil jsem si, že jsem ji zase vykal, ale neřešil jsem to."Takže...nepotřebuji....tak tedy děkuji za pěknou společnost a zábavu a dobrou..." Usmál jsem se a Gentlemansky se uklonil a přidal k tomu ještě takový ten pohyb rukou a znova se zazubil.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Nov - 23:32

Ushiromiya Maria

Teď si připadala jako nějaká princezna. Postavila se a poklonila se mu také.
"Jsem ráda, že jste se pobavil. Jak už jsem řekla stačí mi říct. Dobrou noc."
Usmála se na něj a odešla do svého pokoje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 5 Nov - 23:34

Taky jsem se na ni ještě jednou usmál, než zmizela ve dveřích a já zůstal sám. Znova jsem se zadíval na oblohu a přemýšlel, co teď asi budu dělat, protože spát se mi ještě rozhodně nechtělo a noc byla dlouhá....
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 6 Nov - 18:03

Už mě to tu prostě nebavilo. Potřeboval jsem se jít někam provětrat a napadlo mě, že bych se mohl stavit za Mizukage, protože už jsem jí dlouho neviděl.
Jen jsem na sebe naházel vše potřebné a udělal jednu jednoduchou pečeť. Na to už jsem zmizel v obláčku bílého kouře.
(přesun)
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sun 6 Nov - 19:58

Došel jsem do Mizukage vily a rychle si všechno připravil, co bylo potřeba. Ještě jednou jsem si přečetl svůj úkol a už plně vybavený a nachystaný na misi jsem vyrazil...
(přesun)
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Nov - 22:02

Přišla jsem i s Lily do domu. Otevřela jsem dveře a vstoupila jsem. Rovnou jsem si to zamířila do jejího a bratrova pokoje. Položila jsem ji na postel a přikryla jsem ji.
"Dobrou noc."
Zašeptala jsem a odešla jsem do svého pokoje. Osprchovala jsem se a sundala jsem si obvazy. Krev na nich byla zaschlá a tak jsem si to musela ztrhat. Tím se mi rány znovu otevřely a začala mi z nich téci krev. Vyčistila jsem si je a znovu obvázala. Ruka mě nepříjemně mravenčila. Lehla jsem si do postele a snažila jsem se usnout.
Měla jsem nepříjemný pocit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 9 Nov - 14:56

Probrala jsem se. Ruku jsem skoro necítila. Obvaz jsem si sundala. V šatech jsem zalovila a vytáhla z ní Akihirovu mast. Ránu jsem si namastila. Příjemně to chladilo. Následně, tak po dvou minutách, mi ruka začala nepříjemě svrbět. Musela jsem se přemáhat, aby jsem si ji nezečala škrábat. Raději jsem si ji znovu obvázala.
Šaty jsem mohla vyhodit. Byly od krve a to se hodně špatně pere, hlavně tahle látka. Oblékla jsem si tedy nové. Rukoku jsem si pořád jezdila po šatech, abych to svrbění trochu utišila.
Vyšla jsem z pokoje a šla jsem si na jídlo. Byla to rutina. Pokaždé když jsem sešla do jídelny, bylo na stole přichystáno teplé jídlo. Nemohla jsem si na nic stěžovat. Najedla jsem se a odešla jsem do kanceláře.
-přesun-

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 9 Nov - 16:49

Ráno som vstávala dosť ťažko. Poriadne som si ponaťahovala ruky a s veľkým zívnutím som sa prevalila na druhú stranu postele. Pootvorila som jedno oko a unaveným pohľadom som začala skúmať izbu. Nakoniec som predsa len vstala, neochotne som sa dotrepala do kúpeľne, kde som si umyla zuby.. tiež takým.. skôr spôsobom z donútenia !.. Nakoniec som kefku šmarila do hrnku a obliekla som si svoj panda oblečok ^^.. aj keď dnes bolo naozaj teplo, preto som sa úplne nezabalila do toho najhrubšieho skôr do toho letnejšieho štýlu. Natiahla som si na hlavu tenšiu chlpatú bielu kapucňu na ktorej boli malinké čierne pandie ušká.. zobrala som zo skrinky tanto a následne som sa vydala preč z vily.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 21:12

Přišla jsem domů. Otevřela jsem dveře.
"Masai!"
Zavolala jsem na správce. Po několika málo minutách se tu objevil.
"Prosím, vem Lily do jejího pokoje a ať ji Maria umyje. Je celá od rýže."
"Od rýže?"
Podivil se.
"Dlouhý příběh."
Vyčítala jsem si to, že je ji špatně. Masai přistoupil k Toshirovi.
"Můžete mi ji dát, pane."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 21:13

Opatrně jsem mu dívku předal a čekal co se bude dít dál.
Páni to je, ale krásný dům.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 21:17

Masai odnesl Lily do jejího pokoje. Maria ji vyslékla z jejího pandího oblečení a očistila ji od rýže. Přikryla ji až pod bradu a odešla.

Otočila jsem se na Toshira. Kývla jsem mu na poděkování. Nerada jsem to vyslovovala.
"Jak se ti odvěčím, za pomoc?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 21:21

Mile jsem se na ni usmál.
Vždyť jsem skoro nic neudělal. Je, ale pravda, že teď nemám kde bydlet. Takže by se mi hodila nějaká pomoc nebo rada s hledáním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Povolení tohoto fóra: