Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Terumiina vila

5 posters

Strana 9 z 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Goto down

Terumiina vila - Stránka 9 Empty Terumiina vila

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 20:12

First topic message reminder :

Terumiina vila je velkolepá japonská rezidence rozkládající se na areálu o rozloze asi 50 hektarů zhruba 2 km severovýchodně od středu města. Vila je obklopena velkolepou zahradou.
Terumiina vila - Stránka 9 Japonizujici-dum1

Služebnictvo:
Jako každý větší dům, tak i tato vila nepostrádá své služebné, kteří se starají o vaše pohodlí.

Masai Funaki
Terumiina vila - Stránka 9 Watari_Death_Note
Správce domu a osobní sluha Shirio. Nikdo o ní neví tolik jako on. Chová se k ní s úctou, ale také ji dokáže říct svůj názor, i když se ji to dvakrát nemusí líbit.

Yasuko Hatari
Terumiina vila - Stránka 9 128361-56638_large
Vynikající kuchařka. Shirio se nemůže nabažit jejího vaření. Dobře ví, co má její paní ráda a s čím ji "podplatit".

Ushiromiya Shannon
Terumiina vila - Stránka 9 Xfg
Uklizečka, která má na starosti celý dům. Všechno musí být vygruntované a nemá ráda, když je někde něco pohozené.

Ushiromiya Maria
Terumiina vila - Stránka 9 227835
Starší sestra Shannon. Také uklizečka. Má nastarosti pohodlí návštěvníků a je jim kdykoliv k dispozici.

Ronoue Masato
Terumiina vila - Stránka 9 Aa23ad05b0_74202278_o2
Na všechny ostatní práce tu slouží Masato. Nikdo přesně neví, co dělá. Shirio si ho najala, protože ji hodně připomínal zemřelého přítele. I on toho docela dost ví o Shirio, teda kromě Funakiho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Terumiina vila - Stránka 9 Empty Re: Terumiina vila

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 18 Dec - 0:07

Toshio Ookami

Očividne mu to vychádzalo a tak mu bolo jasné, že dnes z Shirio nič nenávistné nevytiahne. Tak to muselo ísť pod dobrom. Jednou rukou ju teda začal hladiť po boku a druhou jej zašiel do vlasov. Jazykom sa naďalej hral s tým jej a prehliadaval jej každučký kútik úst a nehodlal s tým za žiadnu cenu prestať.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Dec - 0:13

Po chvíli jsem se od něj odtáhla i když to bylo těžké. Opřela jsem si čelo o jeho. Oči jsem měla zavřené. Potřebovala jsem se nadechnout. Nic jsem neříkala. Hlavou se mi honili všelijaké myšlenky. Pořád jsem musela myslet na Atara a jestli jsem udělala dobře. Pak na to, jak mě naštval a jakou pěknou řádku slov jsem měla nachystané na něj vybalit, ale nezmohla jsem se ani na jedno. Ještě k tomu jsem byla unavené z návštěvy. Ta mha měla dost efektní účinky. Víc než dřív.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 18 Dec - 0:20

Toshio Ookami

Keď sa od neho odtiahla a tak pokojne ležala prišla mu strašne roztomilá. Taká nevinná a sladká. No videl na jej tvári, že má dosť.,, Asi sa preto chcela len hrať." napadlo mu v mysli a tak ju veľmi nechcel rušiť v tom. Jednou rukou ju ďalej hladil po brušku a druhú pomaly zodvihol, tou ju začal jemne hladiť po tvári.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Dec - 0:30

Neprotestovala jsem. Neustále jsem tam ležela. Jakmile se dotkl mé tváře, otevřela jsem oči. Dívala jsem se mu do očí. Ruku jsem mu položila na hruď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 18 Dec - 0:36

Toshio Ookami

Keď otvorila oči Toshio takmer skamenel od úžasu. Tie krásne oči a pohľad pre ktorý sa do nej zamiloval teraz videl znova a z takej blízkosti. Bolo to niečo neopísateľné. Toshio as len slastne usmial a ukazovákov jej prechádzal pomaly po krku, opakovane hore a dole. Bola neodolateľná.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Dec - 0:52

Pořád jsem nemohla uvěřit tomu, že jsem mu dokázala tak podlehnout. Vždycky mě naštval a místo toho abych dodržela slova, tak mu zase podlehnu. Naštvaně jsem zaťala ruku na jeho hrudi v pěst.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Mon 19 Dec - 18:25

Toshio Ookami

Toshio už cítil, že pomaly ale isto si to žehlí. Aspoň je na tom lepšie než pred chvíľou. Len sa tak na ňu pozrel nevinným a roztomilým pohľadom aby ju obmäkčil a ďalej ju hladil po krku a na boku.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 19:20

Už jsem na něm ležela celkem dlouho. Zapřela jsem se na rukou. Chopila jsem jeho kunai, který měl stále zabodnutý u hlavy. Vytáhla jsem ho.
"Budeš zaměstnaný jako opravář!"
Dívala jsem se na díru, kterou jsem způsobila. Stoupla jsem si a přistoupila jsem ke stolu. Kunai jsem na něj položila. Pak jsem si sundala spodní prádlo a oblékla jsem si pyžamo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Mon 19 Dec - 19:29

Toshio Ookami

Toshio pokojne ležal ďalej a sledoval ako Shirio vstala a pristúpila k stolu.,, Vaaau." zašepkal potichu a nakoniec vstal. Keď už mala na sebe pyžamo pristúpil k nej zozadu a objal ju.,, Ja už opravujem vo veľkom tvoje srdce." zašepkal potichu s úsmevom.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 19:44

"A co tam opravuješ. Nevzpomínám si, že by tam bylo něco v nepořádku."
Opřela jsem se o něj. Dlaně jsem mu položila na jeho ruce. Příjemně hřály. Jak jsem byla o něj opřená, tak jsem cítila jeho tlokoucí srdce. Po chvíli jsem se k němu otočila. Hlavu jsem mu položila na hruď.
"Myslíš, že jsem špatná Mizukage?"
Optala jsem se najednou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Mon 19 Dec - 19:52

Toshio Ookami

Ďalej ju objímal a len sa usmial keď sa k nemu otočil a položila mu hlavu na hruď. Jednu ruku zodvihol vyššie a začal ju hladiť po vlasoch. Jej otázka ho na chvíľku v tejto situácii zaskočila ale okamžite odpovedal.,, Nie, práve naopak." odvetil nakoniec.,, Držíš Kirigakure no Sato pevne a každý člen sa má dobre a v bezpečí. Preukázala si diplomatické a bojové schopnosti. Kirigakure no Sato nemôže mať lepšiu a viac sexy Mizukage." usmial sa potichu a pobozkal ju jemne na vlasy pričom sa k nej trošku pritulil.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 19:57

Si neodpustit to "sexy". Prstem jsem do něj dloubla. Pak se ke mě přitulil. Nebránila jsem se mu.
"Poslední dobou jsem pořád unavená."
Postěžovala jsem si a zívla jsem si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Mon 19 Dec - 20:01

Toshio Ookami

,, No tak to sa ti ani nečudujem miláčku keď do noci papieruješ a potom si ani trochu relaxu na odreagovanie nedopraješ." vysvetlil jej to.,, Ale ak potrebuješ prebudiť tak sprcha je ešte stále voľná a dvere máme konečne zamknuté." zašepkal potichu návrh a slabo ju pošteklil jednou rukou.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 20:05

Lehce mě polechtal. Nebylo to zas tak hrozné abych musela se bránit.
"Promiň, ale zamířim rovnou do postele."
Otočila jsem hlavu směrem k posteli a představovala jsem si, že v ní už ležím a jsem ponořená do říše snů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Mon 19 Dec - 20:13

Toshio Ookami

,,Ach jaj čo už s tebou." usmial sa v tichosti a či chcela alebo nie zobral ju znova do náruče. Prešiel s ňou pár krokov k tej posteli a položil ju do postele mäkko. Sám sa na to posadil vedľa postele a oprel sa o ňu chrbtom pričom sa nad niečím poriadne zamyslel.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 20:18

Zase mě vzal do náruče a zansel mě do postele. Pak se posadil na zem. Přikryla jsem se. Natáhla jsem ruku a položila jsem mu ji na halvu. Rozčepýřila jsem mu vlasy.
"To budeš nocovat na zemi?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 21 Dec - 19:39

Toshio Ookami

Po chvíli ho SHirio vyrušila z premýšľania.,, Ale len som sa tak zamyslel." pousmial sa pokojne a trochu si pritiahol Shirio bližšie ku kraju postele. Rukou ju začal hladiť po tele ale nemám šajnu kde tak sa tam rukou len tak potuloval.,, No neviem či môžem ísť k tebe sa prituliť." zasmial sa.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 19:44

"A kvůli tomu jsi si sedl na zem a přemýšlel?"
Podivila jsem se.
"Nad čím jsi přemýšlel? Ale pravdu."
Podívala jsem se na něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 21 Dec - 19:49

Toshio Ookami

,,Takže pravdu?" spýtal sa Toshio a na nič nečakal. Stiahol ju jemne z postele prikrytú tak aby mu ostala v náručí. Zohol sa k jej tvári a jednou rukou ju pohladil po vlasoch.,, Premýšľal som nad tým akým zázrakom sa mi podarilo prebudiť v tebe toľko nádherných pocitov." usmial sa a pobozkal ju na pery.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 19:53

Stáhl mě z postele. Políbil mě. Uvelebila jsem se mu v náručí.
"Tak to by mě taky zajímalo."
Řekla jsem popravdě.
"A k čemu jsi došel?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 21 Dec - 19:56

Toshio Ookami

,,Že som neodolateľný a moja charizma a šarm ťa dostali pri prvom pohľade do mojich očí." zasmial sa Toshio pri vlastných slovách a pokračoval v hladení Shirio po vlasoch. Díval sa jej do tých jej krásnych očí.,, A ty si stihla nad niečím okrem spánku premýšľať?" opýtal sa jej zo zvedavosti.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 20:01

"Tak to si dost věříš."
Popíchla jsem ho. Usmála jsem se.
"Přemýšlela jsem o tom, co se stalo na srazu a nad tím, co přijde a že to nebude nic hezkého."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 21 Dec - 20:06

Toshio Ookami

,,Nemusím si veriť to už je fakt." zasmial sa znova a započúval sa čo mu odpovedala.,, Ale no tak miláčku, premýšľaš nad zbytočnosťami." usmial sa a druhou rukou jej trochu stiahol deku. Ukazovákom pravej ruky zišiel z jej vlasov až na krk a pomaly schádzal nižšie.,, Čo má prísť príde a je zbytočné sa tým zaoberať a ničiť si život. Musíš si užívať kým to ide a nemyslieť na to čo ťa bude ťažiť. Takto si neužiješ svoj život ale ako vidím ja ťa musíš rozptýliť aby si nemyslela na také veci." zašepkal a znova ju pobozkal na pery no hneď sa trochu odtiahol ale stále bol len kúsok od jej tváre.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Dec - 20:11

"Omyl. To vy si musíte užívat a já musím být připravená na takové věci. A ty se určitě dobře pobavíš i za mě."
Prsty jsem mu jezdila po ruce. Cítit pod prsty jeho kůži a cítit jeho vůni byla jako droga.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Wed 21 Dec - 20:19

Toshio Ookami

,, Ale tak to sa teda mýliš ty miláčku a z tejto izby ťa nepustím kým to z teba nevymazlím." ubezpečil ju Toshio a prstom jemne zachytil vrch košielky a slabo ho potiahol provokačne.,, A vidím, že s tým budem musieť začať okamžite lebo máš negatívne myslenie." potešil sa a začal ju bozkávať na krku aby ju trochu rozptýlil.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next