Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 39 z 40
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
Eeeh.. zamumlala som.. už som bola nejakú chvíľku hore a s takým scary facom som sledovala Reinu.. bola som svedkom jej výbuchu hnevu.. normálne že rešpekt.. šepla som s veselým úškrnom no následne som znova klesla na postel.. bolela ma hlava a mala som horúčku.. ten hluk mi moc nepriľahčil no bola som rada, že svoje pocity konečne raz Reina vypustila na svoje okolie.. zvikne byť pekná spúšť a podívaná !
Anonymní- Anonymní
"Ale s nimi budeme silnější nebo ne?A já se pustím do hledání dalších kamenů."můj tón zněl odhodlaně jak kdybych měl nějaký plán.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Ne aby tě napadlo zase odejít a nechat mi tady na krku všechny geniny to ti zakazuju." křikla jsem zase naštvaně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Možná jen na chvíli neboj."usmál jsem se.
Shinobi
"Ani na chvíli ty děti dlouho netrénovali Tatsuo." zase se ve mě vařila krev
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"V klidu v klidu."říkal jsem jí a pomaličku od ní couval s rukami nataženými před sebou."Pokud se mi povede to co mám v plánu budeme mnohem silnější a budeme o krůček blíž k tomu aby jsme Madara porazili."
Shinobi
"V klidu, Tatsuoteď odcházet nebudeš...prostě ne! Zakazuju ti to. Nezáleží ti snad na chodu vesnice, co je mi po MAdarovi?" brunátněla jsem vzteky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Záleží mi na vesnici a proto musím být ještě silnější vím že teď jsem asi jeden z nejsilnějších členů vesnice a nová síla se mi líbí."ruce jsem natáhl před sebe dlaněmi nahoru a začali mi nimi probíjet blesky."Ale to nestačí chci ochránit jak vesnici tak tebe přede všemi dokonce i madarou."
Shinobi
"já jsem ztracenej případ mě už zachránit nelze. Chci abys vycvičil ty geniny."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"A já tě chci zachránit."usmál jsem se."Jsi jediná rodina kterou teď mám."
Shinobi
"to je milé Tatsuo, ale ....nejde to jsem ráda, že se staráš." pohladila jsem ho po tváři což mi trochu zvedlo náladu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Reino to jestli to jde a nebo nejde probereme potom teď jdu na chvíli pryč."otočil jsem se a její ruka mi sjela po tváři do vzduchu a potom jsem odešel.(Přesun)
Shinobi
Potřebovala jsem mluvit s někým kdo toho má už hodně za sebou a promluvit si s ním, jediný s kým se tak dalo byla Kushina, i když mě zradila, věděla toho až příliš. Soustředila jsem se na přivolání prstenu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dokulhal jsem až k rezidenci...nebylo chytrý skákat z hory, jako jsem to dělával dřív. Už tak zraněný kotník to prostě nevydržel.
Zazvonil jsem a čekal kdy přijde ten dědek.
Zazvonil jsem a čekal kdy přijde ten dědek.
Anonymní- Anonymní
Projekcia
Čopak potrebuješ Reina? ozvalo sa s poza nej,hlas ktorý mohla okamžite spoznať.
Čopak potrebuješ Reina? ozvalo sa s poza nej,hlas ktorý mohla okamžite spoznať.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
majordom
"Co chcete?"
-----
"POtřebuju informace, Kushino, o Madarovi." řekla jsem vážně
"Co chcete?"
-----
"POtřebuju informace, Kushino, o Madarovi." řekla jsem vážně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Projekcia
"O Madarovi a prečo práve ja by som mala o ňom niečo vedieť?!" pozriem sa vážne
"O Madarovi a prečo práve ja by som mala o ňom niečo vedieť?!" pozriem sa vážne
Shinobi
Moje očekávání se naplnilo...bohužel, přišel ten děda. "Měl jsem misi tak jdu oznámit její výsledek." Zavrčel jsem, kotník mě dost bolel, rozhodně jsem se se ním nechtěl vybavovat. Pochybuji že mě poznal, sice byly vidět moje špičaté uši, ale melír se mi změnil, on to vlastně ani melír nebyl, takový jsem měl vlasy.
Anonymní- Anonymní
"Protože věřím, že něco o něm rozhodně víš." řekla jsem stále s kameným výrazem
-------
"Hm, je nahoře ve své pracovně." řekla nabručeně a odešel pryč
-------
"Hm, je nahoře ve své pracovně." řekla nabručeně a odešel pryč
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Když odešel tak jsem byl rozhodně šťastnější. Scarlet mě zabije až zjistí že jsem si ten kotník zlomil. Přišel jsem až k pracovně a zaklepal.
Anonymní- Anonymní
"dále?" křikla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Projekcia
"Neviem o ňom moc iba z minulosti viem o ňom ak ti to pomôže" prejdem okolo a začnem hovoriť."Madarová slávna a mocná chakra bola najsilnejšia zo všetkých Uchíhov.Podľa toho čo viem Kyuubi ju považoval za prekliatu pokrvnú vlastnosť klanu Uchiha a hrozivejšiu,ako jeho vlastná. Madara sám povedal, že má schopnosť ovládať Bijuu a to cez Mangekyou Sharingan. Táto schopnosť bola podobná, čo vlastnil Senju Hashirama - Mokuton.Viem že jejich nepriateľom bol lesný klan Senju a viedol ho Hashirama.Viem že má dokonalí Mangekyou pretože mu vlastný brat ponúkol svoje oči.Viem že Senju klan chcel mier no Madara bol jediný ktorý to neprijal. pozrela som na Reinu či ma počúva
"Neviem o ňom moc iba z minulosti viem o ňom ak ti to pomôže" prejdem okolo a začnem hovoriť."Madarová slávna a mocná chakra bola najsilnejšia zo všetkých Uchíhov.Podľa toho čo viem Kyuubi ju považoval za prekliatu pokrvnú vlastnosť klanu Uchiha a hrozivejšiu,ako jeho vlastná. Madara sám povedal, že má schopnosť ovládať Bijuu a to cez Mangekyou Sharingan. Táto schopnosť bola podobná, čo vlastnil Senju Hashirama - Mokuton.Viem že jejich nepriateľom bol lesný klan Senju a viedol ho Hashirama.Viem že má dokonalí Mangekyou pretože mu vlastný brat ponúkol svoje oči.Viem že Senju klan chcel mier no Madara bol jediný ktorý to neprijal. pozrela som na Reinu či ma počúva
Shinobi
Ta má zase náladu... Vešel jsem, ale pak jsem se zeptal na otázku na kterou už asi vím odpověď. "Neruším moc?"
Anonymní- Anonymní
"Sedni si a teď neruš!" řekla jsem přísně Argetovi a zamyslela jsem se
"TAkže MAdarův největší nepřítel je kklan Senju....Hokage.... TO nám to do sebe zapadá, takže kdybych se spojila s Konohou neodpustil by mi to." přemýšlela jsem nahlas
"TAkže MAdarův největší nepřítel je kklan Senju....Hokage.... TO nám to do sebe zapadá, takže kdybych se spojila s Konohou neodpustil by mi to." přemýšlela jsem nahlas
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Udělal jsem jak řekla, ale spíš jen kvůli kotníku, ne kvůli tomu že je to ona. Když jsem se pohnul tak jsem mírně zakňučel, moc dlouho jsem stál na té noze, ale když jsem si sedl tak se mi ulevilo. Dál jsem jen poslouchal a promítal jsem si v hlavě to co jsem zjistil.
Anonymní- Anonymní
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 39 z 40
Povolení tohoto fóra: