Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
Jen jsem se pousmála a pohladila jí po hlavě."Tak teď si trochu odpočiň...zůstanu tu s tebou, ale musíš mi slíbit, že se trochu prospíš..." Natáhla jsem se pro deku a pořádně jí zakryla, aby byla v teple. Zůstala jsem, ale sedět u pohovky a hladila ji dál ve vlasech.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Haaai... uuhm.. tiež sa vyspi Ame-chan.. stratila si dosť krvi.. zamumlala som ešte polohlasne, len som nejak nahmatala jednu z jej rúk ktorú som použila ako kvázi plišáka, skrútila som sa do takého klbka a pomaly ale isto som zaspávala až sa z mojej strany ozíval len taký jemný nádych a výdych..
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se usmála a nechala jí a vůbec jsem se nebránila. Chvíli jsem ji ještě hladila, než mi moje hlava pomalu taky klesla a já v sedu a z položenou hlavou vedle té Atsuki, po chvíli usnula.
přišli jsme do rezidence
"Vážení pánové Tetsu má pokoj na jihu Ruki vedle mé ložnice na severu, žádný bordel, výbuchy trénvoat budete mimo rezidentci ke služebnictvu se chovat ucivě jinak bydlíte ve sklepě, je to jasný?" podívám se na oba vážně
"Vážení pánové Tetsu má pokoj na jihu Ruki vedle mé ložnice na severu, žádný bordel, výbuchy trénvoat budete mimo rezidentci ke služebnictvu se chovat ucivě jinak bydlíte ve sklepě, je to jasný?" podívám se na oba vážně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Proč mám pokoj vedle tebe?Snad nechceš"Nahlas jsem polkl a lekl se.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Jistě, ještě jednou mockrát děkuji že jsi mě vzala mezi vás."Usmál jsem se na ni mírně se uklonil a potom pokračoval do svého pokoje abych se trošku zabydlel.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Protože abych tě měla na očích abys neudělal nějakou blbost, když Tatsuo odešel podívala jsem se vážně na Rukiho
"Chci si s tebou dát zápas, abych věděla jak na tom jsi." řekla jsem chladně a pak se obrátila zpět ke dveřím a šla pryč "K večeři mě nečekejte." řekla jsem lhostejně a odešla do kanceláře (přesun)
"Chci si s tebou dát zápas, abych věděla jak na tom jsi." řekla jsem chladně a pak se obrátila zpět ke dveřím a šla pryč "K večeři mě nečekejte." řekla jsem lhostejně a odešla do kanceláře (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jashinistický vlk ležal tento krát namiesto mňa na pohovke a veľkými očami sa na ňu pozeral.. Ja som sa stratila.. niekde v okne, vrana ma chytila za ramená a leteli sme niekde k cestám.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Po slově zápas jsem se jen usmál a vydal se do svých komnat a usl.
Shinobi
došla jsem zpět do rezidence majordmus mě očekával již v hale
"Lady Reino kde jste byla celou noc měli jsme strach"
"Přemýšlet vzbuĎte Rukiho ať na mě čeká v hale." řekla jsem a šla se do své ložnice převléknout do něčeho v čem se mi bude pohodlněji bojovat. Majordom se tedy dostal do RUkiho ložnice zaklepal a vešel a milým hlasem ho vzbudil: "Pane Ruki máte vstávat Lady Reina s Vámi chce bojovat."
"Lady Reino kde jste byla celou noc měli jsme strach"
"Přemýšlet vzbuĎte Rukiho ať na mě čeká v hale." řekla jsem a šla se do své ložnice převléknout do něčeho v čem se mi bude pohodlněji bojovat. Majordom se tedy dostal do RUkiho ložnice zaklepal a vešel a milým hlasem ho vzbudil: "Pane Ruki máte vstávat Lady Reina s Vámi chce bojovat."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ať jde k čertu chcu spát!"Převalil jsem se na druhou stranu a ukázal mu rukou kde jsou dveře.
Shinobi
"Tahe odpověĎ se Lady nebude líbit." řekl smutně a odešel pryč a šel přímo z amnou. Já už oblečená si jen upravovala vlasy
"MyLady on..." "Ano já vím děkuju, vzbudím ho sama." řekla jsem mile a pak se otočila a šla kRukimu (měl si vstát hned ) rozeběhla jsem se a skočila na jeho postel hned vedle něj
"Vstáváme, žádný flákání!"
"MyLady on..." "Ano já vím děkuju, vzbudím ho sama." řekla jsem mile a pak se otočila a šla kRukimu (měl si vstát hned ) rozeběhla jsem se a skočila na jeho postel hned vedle něj
"Vstáváme, žádný flákání!"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jen jsem se lekl a ta mladá prodavačka,která semnou ležela v posteli taky"Si snad magor?!Jdi pryč!"Hodil jsem po ní polštář!TAm je východ argh!
Shinobi
"Ruki!!!" zhrozila jsem se a prudce vstala zpostele
"Co to je? Okamžitě ven." ukázala jsem prstem ke dveřím na tu slečnu aměla jsem sto chutí Rukimu dát na holou
"Jak si to jako představuješ v patnácti letech?" křičela jsem dál.
"Co to je? Okamžitě ven." ukázala jsem prstem ke dveřím na tu slečnu aměla jsem sto chutí Rukimu dát na holou
"Jak si to jako představuješ v patnácti letech?" křičela jsem dál.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Co ?! Koukni se na sebe a pak na mě!Ty tady na mě skáčeš a brzo ráno !"Prodavačka se zatím převlékala a uodcházela,protože se bála Reiny.Já jen an ní zařval"Stav se " a mrkl na ní."Co si mám představovat?!
Shinobi
"Já ti dám stav se. Můj drahý máš domácí vězení na dobu neurčitou a tím vysloužilý další zákaz že sex v mé rezidenci nebude a pro tebe ani ne v Otogakure. Právě si se vrátil z chunninské zkoušky. Uvědomuješ si vůbec že ona z toho může mít problém a co pak já jak budu vypadat před celou vesnicí." nemohla jsem to rozdejchat a chodila jsem po celém pokoji tam a sem.
"Bože.... to je neskutečný mám sto chutí tě seřezat aby sis to pamatoval." mnula jsem si spánky zlost se ve mě jen vařila
"Bože.... to je neskutečný mám sto chutí tě seřezat aby sis to pamatoval." mnula jsem si spánky zlost se ve mě jen vařila
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Nemůžeš mi zakázat domácí vězení a aj kdyby,tak ho neuposlechnu!Vyplázl jsem na ní jazyk a vstal jsem z postele.Byl jsem jen v trenkách tak jsem mířil ke skříni."A jaký by z toho mohla mít problémi?Dával sjem si pozor neboj sa!"Mávl jsem nad tím rukou.
Shinobi
"Jo vážně ani bych se nedivila kdyby už teď někde vykládala že se s tebou vyspala. Domácí vězení platí budeš trénvoat až se z tebe bude kouřit a pořídím ti někoho kdo na tebe dá pozor Tatsuo to evidentně nezvládá. Nejsi žádý princátko. TO jsem ještě nezažila ani moji bratři se takhle nechovali počkali až se všichni vytratěj z baráku." opřela jsem se o okno
"Musím si dát brendy a pořídím ti chůvu nebo budeš spát v mé ložnici rozhodni se co je větší trest." řekla jsem chladně a odešla do salonku kam jsem si ihned nechala přivolat služebnou se dvěma skleničkama brendy. Chuť na zápas okamžitě přešla, tak jsem se hned potom vydala do své kanceláře abych vychladla (přesun)
"Musím si dát brendy a pořídím ti chůvu nebo budeš spát v mé ložnici rozhodni se co je větší trest." řekla jsem chladně a odešla do salonku kam jsem si ihned nechala přivolat služebnou se dvěma skleničkama brendy. Chuť na zápas okamžitě přešla, tak jsem se hned potom vydala do své kanceláře abych vychladla (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Bože bože"Rychle jsem se oblékl a šel trénovat do haly.Nechal jsem si zavolat ninje,kteří se mnou budou trénovat.Nechal jsem po sobě házet Kunaie shurikeny a všechno možné.Snažil jsem se jim vyhnout a odrážet pomocí chakry.
Shinobi
Došli jsme sem a já zamířil do svého pokoje.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Po dlouhé době jsem se probudila. Hlavu jsem stále mě opřenou o opěradlo pohovky a jinak jsem u ní seděla. Atsuka tu už nebyla. Pomalu jsem vstala a protáhla se. Byla jsem celá rozlámaná. Jen jsem zase zpátky sebou švihla na deky, kterou tam Atsuka nechala rozházenou. Nechtělo se mi nic dělat a to, že Reina o mě ještě neví, mě vůbec netrápilo.
Vlk
Len som podišiel ku Amaterasu keď som si všimol že sa zobudila.. hlavou som jej štuchol do tváre no tak jemne.. a následne som ju oblízal.. proste budíček. paní Amaterasu, musíme sa presunúť.. zamumlal som .. za Atsukou-sama.. dodal pri čom sa tak.. povzbudzujúco usmial.
Len som podišiel ku Amaterasu keď som si všimol že sa zobudila.. hlavou som jej štuchol do tváre no tak jemne.. a následne som ju oblízal.. proste budíček. paní Amaterasu, musíme sa presunúť.. zamumlal som .. za Atsukou-sama.. dodal pri čom sa tak.. povzbudzujúco usmial.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se otočila na toho vlka a poškrábala ho za ušima, na což jsme mu dala takovou malou pusinku na čumák."Nazdárek....jasně....já jsem připravená..." Jen jsem si stoupla a na záda si dala svou hůl. Potom jsem zase došla k tomu vlkovi. Byl jsem zvědavá, co ode mě Atsuka potřebuje. Pěkně jsem se na něj usmála a čekala.
Len prikývol.. a pomaly zamieril mimo sídlo.. nepotrebuje od vás nič, ale Reina-sama o vás ešte nevie, a .. navyše sa tu nesmú robiť.. isté veci.. povedal až tak.. nebezpečne kľudným tónom hlasu, takmer ako keby ti čítal myšlienky xD.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývla.Ahá...tak to jo..." Jen jsem se ušklíbla na jeho poslední poznámce."Ty si nám, ale nějaký chytroučký..." Znovu jsem se jen ušklíbla a šla za ním.
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 40
Povolení tohoto fóra: