Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Písečná hala

+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters

Strana 20 z 32 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32  Next

Goto down

Písečná hala - Stránka 20 Empty Písečná hala

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 13:33

First topic message reminder :

Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Písečná hala - Stránka 20 Empty Re: Písečná hala

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 4 Oct - 6:40

Vše jsem sledoval a pečlivě poslouchal. Znovu jsem si jen povzdechl, protože to nebylo vůbec dobré, jak se to nakonec vyvinulo. Hlavní roli tady hrály city, které nebyly zrovna nejlepší. Proč se vždycky musí tak zvrtnout...zdá se, že to měla podobný jako já...nemá to vůbec lehký... Otočil jsem se na Roko a Taschera."Na chvíli mě omluvte, jen si něco vyřídím..." Kývl jsem na ně a pomalu se rozešel k té dívce.
Když jsem došel až k ní, posadil jsem se asi 2 metry od místa, kde byla ona a podíval se na ni. Vypadala, že spí, ale podle dechu to tak určitě nebylo.
"Ehm...promiň, že tě ruším...jen jsem si chtěl s tebou trochu promluvit, protože jsem, i když nechtěně, ale přeci, vyslechl to, co si říkala..." Jen jsem se podíval někam do země a pak znovu na ni.
"Nejprve bych se ti chtěl omluvit, že jsem tě hned tak odsuzoval, jde o to, že přesně vím, co prožíváš..." Trochu jsem se nadechl a z hluboka vydechl.
"Před více jak dvěma roky jsem se objevil poblíž zničené Kirigakure. Vůbec nic jsem si nepamatoval a vypadal jsem jako kdyby mě někdo protáhl drtičem odpadků. Bylo to hrůza, když se vzbudíž a nevíš, kdo si nebo čím si byl...Tam se poprvé poznal jistou osobu, do které jsem se hned na první pohled zamiloval. Vůbec jí nevadilo, že jsem úplně neznámý člověk...prostě se za mě přimluvila, abych u nich mohl zůstat..." Jen jsem se na chvíli zastavil a potom mluvil dál."Později se zjistilo podle věcí, které jsem měl u sebe, že jsem nukenin z Yurigakure. Ta dívka to přede mnou dokonce zatajila, protože nechtěla, aby se mi něco stalo a nebo abych se trápil...Bohužel me to trápilo i tak. Chtěl jsem vědět, kdo jsem nebo, co jsem v životě udělal, jaký jsem člověk. Musel jsem to vědět, jinak bych s tím nedokázal žít...Proto jsem se vydal do Konohy za klanem Yamada, aby mou paměť obnovili...To co jsem zjistil, jsem málem psychicky neunesl...Viděl jsem vypálené domy, pobité nevinné lidi. Viděl jsem na svých rukách krev. Vyzabíjel jsem celé rodiny i rody. Z dětmi jsem neměl slitování. Všude byla jen smrt, strach a zoufalství..." Znova jsem se zastavil a ne chvíli se zamyslel..."Dál už to šlo velmi rychle...i přesto kdo jsem byl...stále mě ta dívka neopustila, protože věděla, že to vše jsem udělal pro svůj klan a rodinu...Náš život dál pokračoval a oběhlo pár roků a my jsme byli relativně šťastní....nic však netrvá věčně...nemohl jsem zapřít, kdo jsem byl a moje minulost mě nakonec dohnal...naši přátelé postupně umírali a moje Lizz...ta dívka, kterou jsem před více jak 2 roky potkal, jsem taky ztratil. Dostala prokletou pečeť a stal se z ní zločinec. Stalo se to teprve před pár dny...Kdyby si mě potkala asi tak před 14 dni, viděla by si jen pohou trosku, která všechno vzdala..." Znova jsem musel na chvíli se zastavit..."Zatlačil jsem všechny pocity zpátky a nasadil tady tu masku, ale stále se z těch myšlenek nemohu dostat...v noci ji stále vidím a nedokážu si užívat života, který stále mám...to, co jsem ti řekl byla jen velmi zkrácené verze...potkal jsem ještě mnoho lidí a mnoho se toho stalo...Lizz pro mě znamenala všechno...bylo to to, pro co jsem žil a když někoho takového ztratíš...myslíš si, že je prostě konec, ale teď tu sedím s tebou a všechno ti říkám...vím, že tě s tím asi otravuji a nebudu se s tebou hádat, jestli tvé pocity můžu znát a nebo ne...jen jsem ti chtěl říct, že v tomto světě se dějí špatné věci a více lidí je jich součástí...chtěl jsem, aby sis uvědomila, že v tom nejsi sama...jen si musíš najít světlo...to světlo, které tě vytáhne z temnoty...jako já, i když jsem ho už stratil...vím, že udržovat si tuto masku tě chrání před ostatníma, ale nesmíš být na to vše sama...je to jen na tobě, jak dál se s tímto životem vypořádáš..." Zase jsem se zadíval do země a pak zpátky na ni."To byl to, co jsem ti chtěl říct a promiň, že jsem tě otravoval...jestli chceš můžu už jít a nechat tě samotnou...jen doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohl...ale nerad bych se proti tvé vůli pletl do tvých věcí...neznám tě a proto taky nemůžu ani posuzovat jaký si člověk nebo mluvit o tom jaký si měla život, ale chtěl jsem ti jen trochu pomoct..." Chápavě jsem se na ni jen trochu pousmál. Proč každý musí mít tak tragický život...to není vůbec správné...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 10:14

Po chvili jsem se zastavil pred dverni haly nez jsem vysel ucitil ostrou bolest a padl k zemi svijici se bolesti Mitsuki zacala litat kolem a a skripek okolo me jako by se slazila neco rict vsem v blyzkosti.

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Tue 4 Oct - 10:23, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 10:15

Podíval jsem se na Roku takovým nejistým a trochu strápeným pohledem. Řekl jsem celkem potichu... Ta dívka, no ani nevím co si mám myslet. Moc dobře znám podobné pocity, když člověk stratí velkou část své paměti Jak už jsem ti kdysi říkal můj klan byl doslova vyvražděn před míma očima. Tehdy jsem utrpěl tak velký šok, že si pořád nemohu vybavit několik let mého života. Pomalu se mi během let vrací nějaké útžky, jako obličeje některých mích blízkých nebo tak, ale pořád je pro mě velká část mé minulosti záhadou... Chytil jsem ji jemně za ruku a zapletl do sebe naše prsty...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 12:26

Podívala jsem se na něj. Vypadal tak nějak ztrápeně. Jemně jsem ho objala.
Ale ty se přeci nechováš, jako ona. Já ... Opravdu nevím, jaké je to ztratit paměť, ale potkalo mě tolik věcí ... Někdy si říkám, že by možná bylo lepší zapomenout. Spíš jsem šeptala, než mluvila.
Když jsem byla s ním, nebo se svými přáteli, dovolovalo mi má mysl na chvíli pustit z hlavy všechny ty věci, co se mi stali. Když sem ale osaměla, do hlavy se mi stále vkrádali vzpomínky na všechny ty lidi, co umřeli. Havně na ten poslední boj, na Lizzy-sensei. Nechtěla jsem, aby to vyznělo pesimisticky, ale nějak se mi to nepovedlo.
Zatracený souboj šermířů!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 13:21

Přišla jsem do haly a uviděla JayJaze svíjejícíse bolestí na zemi...´´Jsi v pořádku ??? Jay-san!!!´´*tvl to vypadá bledě* *kuš!!!* *no jo..*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 13:24

Ale jo.. Klekl jsem si na koleno a nez jsem se postavil zase ta nesnesitelna bolest. A znovu jsem lezel na zemi
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 13:29

´´Aha...tak joo..když to teda říkaš..´´starostlivě jsem se na něj koukala...*simuloval???* *blbe...* *no..co ??!!*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 13:33

a diki za Starost Hikari Uz budu v poradk myslym
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 13:40

Zletel som k nim keďže som si až teraz všimol že mu asi akosi nieje dobre .
"Čože sa ti stalo ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 13:43

Nevim zNiceho nic Mam hlavu preplneou obrazi a pocity jako by my mela prasknout hlava.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 13:45

"Tak to sa teda radšej nehýb radšej sa teraz len posaď alebo lež ... bude lepšie ale ak ťa odpracem trochu ďalej lebo ešte niekomu to môže vadiť však vieš aký vedia byť ľudia ... teda aspoň myslím ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 13:47

Diky Shiro ale myslym ze jsem v poradku.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 13:49

No možná se nechovám jako ona, ale měla to pravděpodobně mnohem těžší. Kdo ví jak bych dopadl kdybych nepoznal tebe... Políbil jsem ji a opětoval její objetí. Všiml jsem si, že ji taky něco hodně trápí... Stalo se ti něco??? Vypadáš nějak bledě, vybavila se ti snad nějaká ošklivá vzpomínka??? Mluv se mnou... Dál mě ta záležitost trápila, ale tohle bylo pro mě mnohem důležitější...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 13:49

Aj tak sa zrazu začal nadnášať a o pár metrou som ho posunul pomocou vetra .
"Tak ale nevyzeráš na to ... či už to prešlo ?
Alebo len klameš ? Aby si niekoho iného nezaťažoval ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 13:55

Myslym ze to uz preslo, a taky nechci nikoho obtezovat to je pravda( Mitsuki zaskripal a Sedla Shirovi na rameno a kridlem mu jemne prejela po tvari jako podekovani. a potom zpet ke mne)
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 13:59

"Myslel som si to ... ale keď ti niečo ja radšej to povedz ... "
Poobzeral som sa po okolí .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 14:01

Mozna mas pravdu odpovim mu Ale ve tvari mi bylo jasne videt ze me neco trapi
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Tue 4 Oct - 14:02

Písečná hala - Stránka 20 1151728141_ninja_girl

V hale se opět objevila tajemná žena, která měla na starosti dohlédnout na souboje. Dvě jména na svém seznamu už mohla škrtnout. Teď je načase pokročit dál. Pohledem přejela všechny přítomné, jako kdyby snad vybírala, kdo bude bojovat další. Nicméně pořadí už bylo určeno. Čekala jen na to, až se všichni uklidní a začnou jí věnovat pozornost.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 14:04

"Nezdá sa mi to ale "
Šeptnem lebo som si všimol že sa tu objavila akási žena .
Pozrel som smerom k nej .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Tue 4 Oct - 14:08

Tak vidim ze asi bude dalsi souboj. rekl jsem Shirovi
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 14:13

Hľadel som na ženu, ktorá sa zasa objavila v miestnosti. Konečne budeme pokračovať?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Tue 4 Oct - 14:13

Písečná hala - Stránka 20 1151728141_ninja_girl

"Roka Hoozuki a Tascher. Přijďte prosím ke mě." pravila hlasem, který nedával najevo žádné emoce. Skoro jako kdyby byla robot.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 14:15

"Ach, to čakanie nemá konca." Povedal som skôr pre seba a ustúpil pár krokov od bojiska.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 14:18

Chtěla jsem mu odpovědět, když mě přerušil něčí hlas. Byla to ta žena, co vyhlašovala souboje. Řekla moje a Tasherovo jméno. Hrklo ve mě.
No to snad ne!
Oddálila jsem se od něj a s mírným zděšením se mu podívala do očí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 14:19

Ja som odletel tiež ešte ďalej nech nezavadziam a preniesom som aj Jaya pre istotu .
Takže ja teraz asi nič ....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 32 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: