Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 21 z 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Diky Noboj dockas se Rekl jsem mu
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Na příští souboj se připraví Rokku Iwatsuchi a Shiro Kazetsuchi." pravila žena a očima vyhledala dva geniny, jejichž jména pronesla před chvílí.
"Na souboj máte maximálně 45 minut. Já jako zkoušející ho mohu kdykoliv přerušit. Zároveň souboj končí, jakmile bude jeden z vás v bezvědomí, nebo neschopen v boji pokračovat." dodala a udělala několik kroků dozadu, aby bojujícím poskytla dostatek místa.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Podíval jsem se stejným pohledem na Roku a potom jsem s ní vyrazil k té neznámé ženě...
Anonymní- Anonymní
Došla jsem s Tasherem doprostřed bojiště a pak jsem se rozešla na druhou stranu od Tashera. Dívala jsem se směrem k němu a čekala na pokyn zahájení, ikdyž jsem absolutně netušila, co po něm budu dělat.
Anonymní- Anonymní
Takže po tomto idem už ja ... no dobre
Prešiel som si rukou po mojom drevenom meči a pozrel som po tom čo by mal byť možno ten môj súper .
Prešiel som si rukou po mojom drevenom meči a pozrel som po tom čo by mal byť možno ten môj súper .
Anonymní- Anonymní
Ještě jsem se naposledy smutně podíval na Roku a šel na opačnou stanu arény než ona...
Anonymní- Anonymní
[img][/img]
"Začněte!" zvolala zkoušející a udělala rychlý skok dozadu. Podívala se na hodinky a začala odpočítávat 45 minut.
"Začněte!" zvolala zkoušející a udělala rychlý skok dozadu. Podívala se na hodinky a začala odpočítávat 45 minut.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Preji hodne stesti Shiro a o me se ted nestrachuj zustamu tady a ani se nehnu nerad byc ti narusil souboj nebo koncentraci!!!!!!!!!!!
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
Zhluboka jsem se nadechla a pomalu začala skládat pečetě. Za mnou se objevili čtyři klony, ale jenom stáli na místě. Ani já jsem se nepohla.
To je přece bláznovství!
To je přece bláznovství!
Anonymní- Anonymní
Protáhl jsem si trochu svaly a čekal na její výpad... Jak pro ti ní mám do pytle bojovat, to asi nedokážu...
Anonymní- Anonymní
Zavřela jsem oči.
Gomenasai Tashere, ale Lizzy-sensei... Daisuke- sensei... Gomenasai, ale teď nemůžu skončit tady!
I s klony jsem se na něj rozběhla a začala jsem skládat pečetě. Věděla jsem, že nebudu moct bojovat na plno, ale lepší, než tam jen tak stát.
Gomenasai Tashere, ale Lizzy-sensei... Daisuke- sensei... Gomenasai, ale teď nemůžu skončit tady!
I s klony jsem se na něj rozběhla a začala jsem skládat pečetě. Věděla jsem, že nebudu moct bojovat na plno, ale lepší, než tam jen tak stát.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
Aiko nedokázala zaspať a tak len so zatvorenými očami počúvala a počúvala ako dieťa uspávanku.,, Lenže ja taktiež nie som normálna. Nedokážem prote obrátiť list a povedať si odteraz budem hodná." prehovorila a pomaly otvárala oči.,, Celý ten čas som hľadala zmysel toho všetkého. Nedokázala som oka zažmúriť lebo ak som zaspala aj na tú chvíľu netrápili ma tie skutky ktoré som vykonala ale niečo oveľa horšie." dodala a zhlboka sa nadýchla.,, Som proste taká. Ak by som nebola tou čo predtým zase by som prestala strácať kontrolu. Ako časovaná bomba plná pocitov ktorá ak sa neodreaguje bežným flirtom alebo zábavou príde doslova o rozum. Celý ten čas som hľadala svetlo no našla som ho v temnote. Ja sama musím získať silu a nájsť odpoveď či som to bola ja čo zabila tú noc tých ľudí pretože ak som to bola ja. Tak som ochotná prijať cestu Shinobiho a obetovať tomu všetko. Ak som to nebola ja, tak mi neozstáva nič iné než sa na to premeniť lebo, či mi veríte alebo nie, našla som zmysel v smrti. Pozerať sa smrti priamo do očí, to je zmyslom môjho života." dodala šeptom.
Aiko nedokázala zaspať a tak len so zatvorenými očami počúvala a počúvala ako dieťa uspávanku.,, Lenže ja taktiež nie som normálna. Nedokážem prote obrátiť list a povedať si odteraz budem hodná." prehovorila a pomaly otvárala oči.,, Celý ten čas som hľadala zmysel toho všetkého. Nedokázala som oka zažmúriť lebo ak som zaspala aj na tú chvíľu netrápili ma tie skutky ktoré som vykonala ale niečo oveľa horšie." dodala a zhlboka sa nadýchla.,, Som proste taká. Ak by som nebola tou čo predtým zase by som prestala strácať kontrolu. Ako časovaná bomba plná pocitov ktorá ak sa neodreaguje bežným flirtom alebo zábavou príde doslova o rozum. Celý ten čas som hľadala svetlo no našla som ho v temnote. Ja sama musím získať silu a nájsť odpoveď či som to bola ja čo zabila tú noc tých ľudí pretože ak som to bola ja. Tak som ochotná prijať cestu Shinobiho a obetovať tomu všetko. Ak som to nebola ja, tak mi neozstáva nič iné než sa na to premeniť lebo, či mi veríte alebo nie, našla som zmysel v smrti. Pozerať sa smrti priamo do očí, to je zmyslom môjho života." dodala šeptom.
Anonymní- Anonymní
Začal jsem rychle skákat po hale(zdálo se to beze smyslu) a házet po ní kunai s hodně tenkými a pevnými drátky, které jí zdánlivě těsně míjeli a zabodávali se asi 5 cm nad podlahou do stěny (drátky zcela povolené a nejsou skoro vidět) Tímhle tempem jsem postupně obskákal celou halu a vytvořil něco jako drátěnou pavučinu. (drátky pořád úplně povolené) Pořád jsem se snažil dostat z její blízkosti...
Naposledy upravil Tascher dne Tue 4 Oct - 15:08, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jen jsem ji pečlivě poslouchal."Chápu tě...nemáš to vůbec lehké...musí to být velmi těžké...mohl jsem ti jen takhle poradit a víc asi nezmůžu...určitě nejsi špatný člověk a věřím, že dosáhneš svého cíle a naučíš se v tomto světě, světě shinobi žít...kdyby si cokoliv potřebovala, stačí jen říct...rád ti pomůžu, jak jen budu moci...je těžké vidět někoho dalšího, který má život, který si určitě nezaslouží..." Příjemně jsem se na ni usmál a snažil se být, co nejvíc přátelský a taky ji ukázat, že to myslím vážně a opravdu jí rád pomůžu."Ještě můžeš pak zkusit také klan Yamanaka nebo bych mohl něco zjistit já...přeci jsem měl pár známostí, když...no ty víš...ale je to jen na tobě..."
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Dál jsem se ho snažila s klony nahánět. Trochu se mi zdáli divné ty kunaie, co všude házel. Věděl přece, že ovládám suika no jutsu a navíc létali úplně mimo mě. Drátků jsem si vůbec nevšimla. Nakonec jsem zastavila a začala s klony skládat pečetě.
Suiton: Mizzu rappa!
Na Tashera se valila obří vlna.
Suiton: Mizzu rappa!
Na Tashera se valila obří vlna.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, To je od Vás milé ale." nadýchla sa zhlboka.,, Odpoveď musím nájsť sama. Čo som raz začala to dokončím a viem, že vo svete shinobi neexistujú skratky. Pokiaľ nie som dosť silná nedokážem si spomenúť." odpovedala.,, Ak to zvládnem budem vedieť, že až potom som schopná uniesť tú ťažobu a rozhodnúť sa o svojom živote ktorý sa ten deň určite zmení." dopovie.
,, To je od Vás milé ale." nadýchla sa zhlboka.,, Odpoveď musím nájsť sama. Čo som raz začala to dokončím a viem, že vo svete shinobi neexistujú skratky. Pokiaľ nie som dosť silná nedokážem si spomenúť." odpovedala.,, Ak to zvládnem budem vedieť, že až potom som schopná uniesť tú ťažobu a rozhodnúť sa o svojom živote ktorý sa ten deň určite zmení." dopovie.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývl."Dobře...chápu a prosím...nemusíš mě vykat...myslím, že nejsu o moc starší, než ty a když takhle se mnou někdo mluví, připadám si starý..." Znova jsem se usmál.
Shinobi
Probleskl jsem malou škvírou, mezi stěnou a vlnou a i ta se v dalším momentě zmizela... Objevil jsem se na opačné stěně než kam mířila vlna a s mečem v ruce máchl a zavolal Fuuton: Fuhasaki. (ve formě silného Kamaitachi) Velká větrná smršť se valila na Roku ze všech stran. V tu chvíli jsem spojil konce drátků s mečem a ten obalil raiton, který byl v momentě pomocí drátku rozveden do vody v celé místnosti...( v té době s velkou pravděpodobností tvořila voda už celistvou hladinu v celé hale, nad úrovní těch drátků )
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Nooo tak ja vykám každému skúsenejšiemu a vyššie postavenému shinobimu." odpovedala mu lenivo Aiko.,, To je zvyk, preukázanie úcty senpaiovi." povzdychla si a poriadne sa natiahla.,, Takže asi tak a ďakujem." doplnila.
,,Nooo tak ja vykám každému skúsenejšiemu a vyššie postavenému shinobimu." odpovedala mu lenivo Aiko.,, To je zvyk, preukázanie úcty senpaiovi." povzdychla si a poriadne sa natiahla.,, Takže asi tak a ďakujem." doplnila.
Naposledy upravil Aiko Naihi dne Tue 4 Oct - 15:41, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jak jsem se díval na zápas a viděl Taschera jak zápasí a mluvil o sobě,tak jsem si jen pomyslel že je to obyčejný tluč huba."Tohle že je silný ninja?"ZAčal jsem se smát.Opravdu mě nic tak dlouho nerozesmálo jako tohle.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Jen jsem znovu přikývl."Aha...nevadí...takže...já asi půjdu, abych tě už dál nerušil...a kdyby něco, stačí říct...když se někoho zeptáš, tak ti určitě poradí, kde mě zrovna najít..." Ještě jednou jsem se na ni příjemně usmál.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Dobre teda budem si pamätať." prikývne pokojne Aiko ako reakciu na jeho ponuku.,, Raz ťa možno vyhľadám no nech nežerem." usmeje sa.,, Ale tak nebudem zdržovať aj tak musím tiež sledovať súboj." zašepkala, vstala a šla sledovať boj.
,,Dobre teda budem si pamätať." prikývne pokojne Aiko ako reakciu na jeho ponuku.,, Raz ťa možno vyhľadám no nech nežerem." usmeje sa.,, Ale tak nebudem zdržovať aj tak musím tiež sledovať súboj." zašepkala, vstala a šla sledovať boj.
Anonymní- Anonymní
Já jsem jen zůstal sedět a taky ho sledoval."Tohoto jsem se obával...ach jo..."
Shinobi
"Připraví se Rokku Iwatsuchi a Shiro Kazetsuchi." oznámila zahalená žena.
"A vy dva pomalu končete, už bojujete dostatečně dlouho." pousmála se i když to pod maskou nebylo vidět.
Naposledy upravil Shinobi dne Tue 4 Oct - 16:01, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ja som pozrel už teda dole bol som pripravený skontroloval som si svoje tri svitky čo som mal u seba .
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala